Διορθώστε το σφάλμα Sea of ​​Thieves Not Downloading

Το Sea of ​​Thieves είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια δράσης-περιπέτειας στον υπολογιστή. το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 και έχει ληφθεί από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ένας χρήστης μπορεί συχνά να λαμβάνει ένα σφάλμα μη λήψης Sea of ​​Thieves στον υπολογιστή του κατά την προσπάθεια λήψης του παιχνιδιού. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορα ζητήματα, όπως ζητήματα ενημέρωσης των Windows και ζητήματα γενικών ρυθμίσεων. Κυρίως, αυτά τα ζητήματα επιλύονται εύκολα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να διορθώσετε το πρόβλημα και να πραγματοποιήσετε λήψη του Sea of ​​Thieves για Windows.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Sea of ​​Thieves Not Downloading στο Microsoft Store

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη μη λήψη του Sea of ​​Thieves στον υπολογιστή σας. μερικά από αυτά τα σφάλματα αναφέρονται παρακάτω.

  • Εάν υπάρχουν προβλήματα με τους σκληρούς δίσκους, όπως ανεπαρκής χώρος, μπορεί να προκληθούν σφάλματα λήψης.
  • Εάν οι ρυθμίσεις ημερομηνίας και περιοχής είναι εσφαλμένες στο σύστημά σας, αυτό μπορεί να αποτρέψει τις λήψεις στο σύστημά σας.
  • Εάν τα προγράμματα οδήγησης γραφικών και συστήματος είναι παλιά ή κατεστραμμένα, ενδέχεται να εμποδίσουν τη λήψη και την εγκατάσταση του παιχνιδιού.
  • Μια ανεπαρκής ή κατεστραμμένη ενημέρωση συστήματος των Windows μπορεί να προκαλέσει διάφορα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων λήψης του Sea of ​​Thieves.
  • Οι κατεστραμμένες ρυθμίσεις του Microsoft Store προκαλούν συχνά το σφάλμα λήψης του Sea of ​​Thieves.

  • Εάν η υπηρεσία Microsoft Store Installer έχει καταστραφεί, μπορεί να προκαλέσει σφάλματα κατά τη λήψη του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves.
  • Τα αρχεία προσωρινής μνήμης αποθηκεύονται στα αρχεία παιχνιδιού και αποθηκεύουν δεδομένα παιχνιδιού. Ένα κατεστραμμένο αρχείο προσωρινής μνήμης μπορεί να προκαλέσει σφάλμα λήψης στο παιχνίδι.

Εάν λαμβάνετε το σφάλμα λήψης στο Sea of ​​Thieves, προσπαθήστε να αλλάξετε τη θέση λήψης του παιχνιδιού από την προεπιλεγμένη μονάδα δίσκου σε διαφορετική. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούσαν να διορθώσουν αυτό το σφάλμα αλλάζοντας τη θέση λήψης του αρχείου παιχνιδιού και μπόρεσαν να κάνουν λήψη του Sea of ​​Thieves για Windows.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει μεθόδους για να επιλύσετε τα προβλήματα με τη λήψη του Sea of ​​Thieves.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε Clean Boot

Εάν καμία από τις προαναφερθείσες μεθόδους δεν λειτουργεί και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε λήψη του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves, δοκιμάστε να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση στον υπολογιστή σας και να απεγκαταστήσετε προβληματικές εφαρμογές. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό How to Perform Clean boot στα Windows 10 για να εκτελέσετε Clean Boot στο σύστημά σας.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε την Αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών Windows Store

Πρέπει να γνωρίζετε το ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows που σας βοηθά να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα. Εάν δεν γνωρίζετε αυτό το εργαλείο, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται στο Τρόπος εκτέλεσης του προγράμματος αντιμετώπισης προβλημάτων των εφαρμογών του Windows Store και εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ξεκινήσετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Update & Security, όπως φαίνεται.

3. Μεταβείτε στο μενού Αντιμετώπιση προβλημάτων στο αριστερό παράθυρο.

4. Επιλέξτε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών Windows Store και κάντε κλικ στο Εκτέλεση του κουμπιού αντιμετώπισης προβλημάτων που φαίνεται παρακάτω.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να διορθώσετε τα προβλήματα που αναφέρονται από το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα λήψης.

Μέθοδος 3: Εκκαθαρίστε την τοπική προσωρινή μνήμη του Windows Store

Ένα κατεστραμμένο αρχείο προσωρινής μνήμης μπορεί να προκαλέσει διάφορα σφάλματα σε ένα παιχνίδι. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του Sea of ​​Thieves ακόμα και μετά από πολλές προσπάθειες, μπορεί να οφείλεται σε ένα κατεστραμμένο αρχείο προσωρινής μνήμης.

1. Ξεκινήστε τη λήψη του παιχνιδιού και περιμένετε να εμφανιστεί το σφάλμα.

2. Στη συνέχεια, πλοηγηθείτε στην ακόλουθη διαδρομή τοποθεσίας.

C:UsersUser_nameAppDataLocalPackagesMicrosoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbweLocalCache

Σημείωση: Αλλάξτε το όνομα_χρήστη με το όνομα χρήστη του τοπικού υπολογιστή σας.

3. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + A μαζί για να επιλέξετε όλα τα αρχεία στο φάκελο LocalCache.

4. Πατήστε το πλήκτρο Delete για να τα διαγράψετε.

5. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και κατεβάστε ξανά το παιχνίδι.

Αφού αφαιρέσετε το αρχείο προσωρινής μνήμης, πιθανότατα θα μπορείτε να κάνετε λήψη του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves για υπολογιστή με Windows.

Μέθοδος 4: Επανεκκινήστε το Microsoft Store

Εάν το πρόγραμμα εγκατάστασης της Microsoft έχει καταστραφεί στον υπολογιστή σας, μπορεί να προκαλέσει πολλά σφάλματα εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων λήψης του Sea of ​​Thieves στα Windows. Η επανεκκίνηση του Microsoft Store μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή αυτού του σφάλματος.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc ταυτόχρονα για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Επιλέξτε τη διαδικασία του Microsoft Store και κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος εργασίας.

3. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και ανοίξτε ξανά το Microsoft Store.

Μέθοδος 5: Επαναφέρετε το Windows Store

Εάν το πρόβλημα προκαλείται κατά τη λήψη του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves από το Microsoft Store, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το Microsoft Store για να διορθώσετε το σφάλμα. Η επαναφορά του καταστήματος θα διαγράψει όλα τα προβλήματα σε αυτό και ελπίζουμε ότι θα μπορείτε να κάνετε λήψη του Sea of ​​Thieves για υπολογιστή Windows.

1. Κλείστε το πρόγραμμα Microsoft Store.

2. Στο μενού Έναρξη Αναζήτηση, πληκτρολογήστε wsreset και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

3. Περιμένετε να εξαφανιστεί το παράθυρο της γραμμής εντολών.

4. Κάντε λήψη του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves μετά την εκκίνηση του Microsoft Store μετά την επαναφορά.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε το Windows PowerShell

Εάν παρουσιαστεί πρόβλημα μη λήψης του Sea of ​​Thieves κατά τη λήψη του αρχείου παιχνιδιού από το Microsoft Store, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την εντολή PowerShell.

1. Στο μενού Έναρξη Αναζήτηση, πληκτρολογήστε Microsoft Store και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Εδώ, αναζητήστε το Sea of ​​Thieves και ξεκινήστε τη λήψη.

3. Κατεβάστε το παιχνίδι μέχρι το σημείο που η λήψη αποτυγχάνει.

4. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε PowerShell και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

5. Εδώ, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Add-AppXPackage -RegisterByFamilyName -MainPackage Microsoft.SeaofThieves_8wekyb3d8bbwe

6. Μεταβείτε στο παράθυρο του Microsoft Store και δοκιμάστε ξανά τη λήψη.

Σημείωση: Εάν η παραπάνω εντολή δεν λειτουργεί για εσάς, χρησιμοποιήστε την παρακάτω εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter.

fsutil behavior set DisableEncryption 0

Μέθοδος 7: Αλλαγή ώρας και περιοχής

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους δεν γίνεται λήψη του Sea of ​​Thieves στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι οι εσφαλμένες ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας στον υπολογιστή σας. Η λάθος ημερομηνία και ώρα μπορεί να διακόψει τη λήψη του παιχνιδιού. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ξεκινήσετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Κάντε κλικ στη ρύθμιση ώρας και γλώσσας.

3. Ενεργοποιήστε τους διακόπτες για Αυτόματη ρύθμιση ώρας και Αυτόματη ρύθμιση ζώνης ώρας.

4. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 8: Καθαρισμός χώρου στο δίσκο

Εάν υπάρχουν προβλήματα με τους σκληρούς δίσκους, όπως ανεπαρκής χώρος, μπορεί να προκληθούν σφάλματα λήψης. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τους 10 τρόπους για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows και εφαρμόστε τον ίδιο.

Μέθοδος 9: Εκτελέστε το Windows Update

Συχνά, το σφάλμα μη λήψης του Sea of ​​Thieves μπορεί να οφείλεται σε ζητήματα ενημέρωσης των Windows. Αυτό το σφάλμα μπορεί να αποφευχθεί ελέγχοντας για τις ενημερώσεις των Windows. Η ενημέρωση των Windows όχι μόνο διορθώνει τα προβλήματα λήψης του παιχνιδιού, αλλά μπορεί επίσης να αποτρέψει πολλά άλλα σφάλματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το παιχνίδι.

Βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μέθοδος 10: Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών

Εάν τα προγράμματα οδήγησης του συστήματός σας είναι παλιά ή δεν λειτουργούν σωστά, μπορεί να προκαλέσουν διάφορα σφάλματα κατά τη λήψη παιχνιδιών και προγραμμάτων. Εάν ένα παλιό πρόγραμμα οδήγησης ήταν η αιτία για το πρόβλημα της αδυναμίας λήψης του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves, η ενημέρωση του πιθανότατα θα διορθώσει το σφάλμα και θα μπορείτε να κάνετε λήψη του Sea of ​​Thieves για Windows.

Ρίξτε μια ματιά στους 4 τρόπους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10 και Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών στα Windows 10, για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας με ασφάλεια.

Μέθοδος 11: Επαναφορά μητρώου συστήματος

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα παιχνίδια και το λογισμικό να μην κάνουν λήψη στον υπολογιστή σας λόγω μικρών αλλαγών στο μητρώο. Πολλοί χρήστες μπορούν να επαναφέρουν το μητρώο συστήματος όταν δεν μπορούν να κάνουν λήψη του Sea of ​​Thieves. Ανατρέξτε στον οδηγό Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το μητρώο στα Windows για να επαναφέρετε το μητρώο συστήματος στα Windows 10.

Μέθοδος 12: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Microsoft

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτούργησε για εσάς, επικοινωνήστε Υποστήριξη της Microsoft και εξηγήστε το θέμα. Θα έβρισκαν μια λύση για να λύσουν το πρόβλημα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το Sea of ​​Thieves;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το σφάλμα, όπως ζητήματα σκληρού δίσκου, ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Windows κ.λπ.

Ε2. Μπορώ να εκτελέσω το Sea of ​​Thieves στα Windows 10;

Απ. Ναι, μπορείτε να εκτελέσετε το παιχνίδι Sea of ​​Thieves στο σύστημα Windows 10.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα μη λήψης του Sea of ​​Thieves στον υπολογιστή σας. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, γράψτε τις στην ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να κάνετε κράτηση για ένα Uber στους Χάρτες Google