Πώς να κάνετε κράτηση για ένα Uber στους Χάρτες Google

Οι υπηρεσίες κοινής χρήσης βόλτας και δρομολόγησης όπως η Uber και η Lyft έχουν γίνει μεγάλες. Τόσο πολύ που οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google έχουν λάβει υπόψη. Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να παραγγείλετε ένα Uber ή ένα Lyft μέσα από την εφαρμογή Χάρτες Google. Φτάνει στο σημείο να σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο Uber μέσα από την εφαρμογή Χάρτες Google. Φυσικά, η Google έχει να κάνει με τον υγιή ανταγωνισμό, επομένως σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση για ένα Uber στους Χάρτες Google, αλλά σας επιτρέπει επίσης να κάνετε κράτηση με οποιαδήποτε υπηρεσία κοινής χρήσης διαδρομής που λειτουργεί στην περιοχή σας. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα Uber, ένα Lyft ή οποιοδήποτε άλλο ταξί από τους Χάρτες Google.

  Πώς να σταματήσετε την υπερθέρμανση του Mac σας

Ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google. Πατήστε το κουμπί «Μετάβαση» κάτω δεξιά στην οθόνη και εισαγάγετε έναν προορισμό. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν προορισμό ή να επιλέξετε έναν από το ιστορικό σας.

Οι Χάρτες Google θα βρουν τον προορισμό σας στον χάρτη και θα σας δείξουν τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε εκεί με τον τρόπο μεταφοράς που προτιμάτε. Προηγουμένως, οι Χάρτες Google σάς έδειχναν πώς να φτάσετε στον προορισμό σας οδηγώντας σε αυτόν, χρησιμοποιώντας δημόσια μέσα μεταφοράς, ποδηλασία ή περπατώντας. Υπάρχει ένας νέος τρόπος μεταφοράς που εμφανίζεται τώρα σε αυτήν την οθόνη για το ταξί.

  Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι 'αυτό

Πατήστε τη λειτουργία καμπίνας. Μοιάζει με άτομο που κρατά μια βαλίτσα. Οι Χάρτες Google θα σας εμφανίσουν όλες τις υπηρεσίες ταξί που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας. Θα δείχνει τα αυτοκίνητα που βρίσκονται κοντά στο χάρτη καθώς και μια εκτίμηση ναύλου. Εάν η υπηρεσία ταξί προσφέρει διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων, οι Χάρτες Google θα τους απαριθμήσουν και θα σας εμφανίσουν τον ναύλο για τον καθένα.

Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή μέσα από τους Χάρτες Google ή μπορείτε να κλείσετε τη διαδρομή σας μέσα από την εφαρμογή. Εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, οι Χάρτες Google θα σας αναγκάσουν να ολοκληρώσετε την παραγγελία εντός της εφαρμογής.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να παραγγείλετε ένα ταξί για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες στην περιοχή σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν, για παράδειγμα, η Uber δεν λειτουργεί στην πόλη/χώρα σας, δεν θα μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω των Χαρτών Google. Εάν υπάρχει μια υπηρεσία ταξί που λειτουργεί στην περιοχή σας, αλλά δεν έχει ενσωματωθεί στους Χάρτες Google, δεν θα μπορείτε να κάνετε κράτηση με αυτήν. Το βάρος αυτής της δυνατότητας δεν είναι αποκλειστικά στους Χάρτες Google. Η υπηρεσία κοινής χρήσης ταξί/βόλτας πρέπει να λειτουργεί προληπτικά με τους Χάρτες Google για να συμπεριληφθεί.

  Τι να κάνετε όταν η μπαταρία σας είναι συνδεδεμένη στην πρίζα, δεν φορτίζεται

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί τόσο για λογαριασμούς Google όσο και για λογαριασμούς Google Business. Οι Χάρτες Google δεν χειρίζονται το κομμάτι πληρωμής.