Διορθώστε το σφάλμα iPhone In App Purchase Not Supported

Το App Store προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ανάλογα με την επιλογή και τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες ελέγχουν τα πάντα πριν εγκαταστήσουν την εφαρμογή, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για όλους τους τύπους εφαρμογών. Οι προγραμματιστές της εφαρμογής θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τις δημοσιευμένες εφαρμογές τους, αλλά όταν κυκλοφορείτε οποιαδήποτε εφαρμογή ως επί πληρωμή, τότε δεν εγγυάται οικονομική επιτυχία. Έτσι, για να ικανοποιηθούν οι χρήστες όσον αφορά τη χρήση της εφαρμογής και οι προγραμματιστές όσον αφορά το κέρδος, υπάρχει μια λύση, π.χ., αγορές εντός εφαρμογής. Εάν ο χρήστης απολαμβάνει τις δωρεάν δυνατότητες της εφαρμογής, τότε μπορεί επίσης να αγοράσει την αγορά εντός εφαρμογής. Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα που δεν υποστηρίζεται η αγορά του iPhone σε εφαρμογή, μην ανησυχείτε γιατί, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν επιτρέπεται η αγορά του iPhone σε εφαρμογή.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα iPhone στην εφαρμογή Η αγορά δεν υποστηρίζεται

Η αγορά εντός εφαρμογής iPhone παρέχει επιπλέον λειτουργίες και περιεχόμενο, όπως περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνδρομές, ψηφιακά προϊόντα και άλλα. Μπορείτε να παρέχετε απευθείας αγορές εντός εφαρμογής στο App Store και ακόμη και να τις προωθήσετε. Τώρα, ας συζητήσουμε πώς να διορθώσετε το iPhone σε περίπτωση που η αγορά εφαρμογής δεν υποστηρίζεται πρόβλημα ή οι αγορές εντός εφαρμογής δεν λειτουργούν πρόβλημα iPhone.

  12 εύκολες επιδιορθώσεις για ζητήματα καθυστέρησης συσπάσεων

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον περιορισμό στη συσκευή σας για να λύσετε το πρόβλημα που δεν επιτρέπεται η αγορά iPhone σε εφαρμογή, όπως φαίνεται στα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Αρχικά, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.

2. Μετά από αυτό, επιλέξτε Χρόνος οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε Περιορισμοί περιεχομένου και απορρήτου.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Αγορές iTunes & App Store.

4. Κατά συνέπεια, επιλέξτε την επιλογή Αγορές εντός εφαρμογής.

5. Τέλος, επιλέξτε Να επιτρέπεται.

Ως εκ τούτου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα που δεν επιτρέπεται η αγορά του iPhone σε εφαρμογές.

Τι είναι η αγορά εντός εφαρμογής για iOS;

Πιστεύω ότι τώρα είστε ξεκάθαροι με το πώς να διορθώσετε το iPhone όταν η αγορά εφαρμογής δεν υποστηρίζεται, τώρα ας συζητήσουμε για την αγορά iOS εντός εφαρμογής. Ετσι το αγορές εντός εφαρμογής Η δυνατότητα επιτρέπει στον προγραμματιστή να διατηρεί κλειδωμένη τη λειτουργία των εφαρμογών του για τους χρήστες και οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν μόνο τις δωρεάν λειτουργίες από τις οποίες μπορούν να αποφασίσουν εάν θέλουν να αγοράσουν το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας αυτής της εφαρμογής ή όχι. Οποιοδήποτε είδος ψηφιακού αντικειμένου με δυνατότητα αγοράς μέσω αγορών εντός εφαρμογής είναι γνωστό ως προϊόν.

Με αγορές εντός εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή σε 45 νομίσματα χρησιμοποιώντας τους τρόπους πληρωμής που συνδέονται με το Apple ID τους. Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται είναι πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, Apple Pay και άλλα. Υπάρχουν τέσσερις τύποι προϊόντων αγορών εντός εφαρμογής.

  • Αναλώσιμα: Αυτά περιλαμβάνουν προϊόντα όπως πολύτιμους λίθους ή ζωές σε ένα παιχνίδι, ενισχύσεις σε εφαρμογές γνωριμιών και πολλά άλλα. Αυτά μπορούν να αγοραστούν ξανά και ξανά από τους καταναλωτές καθώς εξαντλούνται.

  • Μη αναλώσιμα: Αγοράζονται μία φορά και οι χρήστες δεν χρειάζεται να πληρώσουν ξανά καθώς δεν έχουν λήξει. Παραδείγματα μη αναλώσιμων αντικειμένων είναι τα καλλυντικά στο παιχνίδι, τα πρόσθετα φίλτρα στην εφαρμογή φωτογραφιών και πολλά άλλα.

  • Συνδρομές με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης: Σε αυτό, οι χρήστες χρεώνονται σε επαναλαμβανόμενη βάση μέχρι τη στιγμή που αποφασίσουν να ακυρώσουν. Παραδείγματα αυτού περιλαμβάνουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες περιεχομένου όπως βίντεο, άρθρα ή μουσική, αποθήκευση cloud, εκπαίδευση και άλλα.

  • Συνδρομές χωρίς ανανέωση: Προσφέρουν περιεχόμενο ή υπηρεσίες στους χρήστες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, ένα season pass σε περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού και πολλά άλλα. Οι συνδρομές που δεν ανανεώνονται δεν ανανεώνονται αυτόματα

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής στο iPhone

Για να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής στο iPhone σας, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω από εμάς.

1. Αρχικά, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Χρόνος οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε Περιορισμοί περιεχομένου και απορρήτου.

3. Κατά συνέπεια, πατήστε στην επιλογή iTunes & App Store Purchases.

4. Μετά από αυτό, επιλέξτε την επιλογή Αγορές εντός εφαρμογής.

5. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Να μην επιτρέπεται.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τις αγορές App Store στο iPhone

Για να ενεργοποιήσετε τις αγορές από το κατάστημα εφαρμογών στο iPhone σας, ακολουθήστε τα βήματα που δίνουμε παρακάτω.

1. Ξεκινώντας από, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Στο εξής, επιλέξτε την επιλογή App Store.

3. Μετά από αυτό, επιλέξτε Λήψεις εφαρμογών στην επιλογή Αυτόματες λήψεις και, στη συνέχεια, πατήστε Να επιτρέπεται πάντα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τις αγορές εντός εφαρμογής iOS 15;

Απ. Για να ενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής στο iOS 15, ακολουθήστε τα βήματα που δίνουμε στη μέθοδο κατάργησης του περιορισμού στη συσκευή σας.

Ε2. Είναι δωρεάν μια αγορά εντός εφαρμογής;

Απ. Οι αγορές εντός εφαρμογής επιτρέπουν στους προγραμματιστές να παρέχουν την εφαρμογή δωρεάν στο App Store (για iOS) και στο Google Play (για Android). Στη συνέχεια, μέσα στην εφαρμογή, οι προγραμματιστές μπορούν να διαφημίσουν τις κλειδωμένες λειτουργίες, τις premium προσφορές, τις πληρωμένες αναβαθμίσεις και τα ειδικά στοιχεία τους.

Ε3. Τι σημαίνει μια αγορά εντός εφαρμογής;

Απ. Οι αγορές εντός εφαρμογής είναι premium προσφορές, κλειδωμένες λειτουργίες, επιπλέον περιεχόμενο, συνδρομές και περισσότερα από όσα μπορεί να αγοράσει ο χρήστης μέσα στην εφαρμογή.

***

Ελπίζω να σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο μας καθώς συζητήσαμε ότι το iPhone στην αγορά εφαρμογής δεν υποστηρίζεται πρόβλημα και πολλά άλλα. Οι αγορές εντός εφαρμογής προσφέρουν μια ασφαλή και συνεπή εμπειρία που διευκολύνεται από το παγκόσμιο εμπόριο και το σύστημα πληρωμών, καθιστώντας έτσι ευκολότερο για τους χρήστες να χειρίζονται τις αγορές και τις συνδρομές τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα μας για ενημερώσεις. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, σχολιάστε παρακάτω.