Μπορείτε να διαγράψετε μία φωτογραφία από πολλές στο Instagram μετά τη δημοσίευση;

Το Instagram, μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να επικοινωνούν με άτομα σε όλο τον κόσμο. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Instagram για να μοιραστεί φωτογραφίες, ιστορίες και άλλο περιεχόμενο με τους οπαδούς του σε έναν ιδιωτικό ή δημόσιο λογαριασμό. Οι χρήστες του Instagram είναι υπεύθυνοι για τις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύουν. Είναι πάντα ελεύθεροι να τροποποιούν τα πράγματα όπως τους βολεύει. Όπως γνωρίζετε, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ταυτόχρονα δέκα εικόνες ή βίντεο σε ένα μόνο άλμπουμ, γνωστό ως ανάρτηση καρουζέλ. Το Instagram αναφέρεται σε αναρτήσεις με πολλές φωτογραφίες ως αναρτήσεις καρουζέλ, στις οποίες οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν για να δουν κάθε εικόνα. Το Instagram κυκλοφόρησε πρόσφατα μια λειτουργία ως απάντηση σε αιτήματα χρηστών που δεν ήταν σίγουροι πώς να διαγράψουν μια εικόνα από πολλές φωτογραφίες στο Instagram. Είστε χρήστης του Instagram αναρωτιέστε εάν μπορείτε να διαγράψετε μία από τις πολλές φωτογραφίες στο Instagram μετά τη δημοσίευση; Αν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Instagram, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος! Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το πώς να διαγράψετε μία φωτογραφία από πολλές στο Instagram.

Μπορείτε να διαγράψετε μία φωτογραφία από πολλές στο Instagram μετά τη δημοσίευση;

Το καρουζέλ είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανεβάσετε μια συλλογή εικόνων, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να αφαιρέσετε μία από τις εικόνες από τη συλλογή; Ή ίσως θέλετε να τροποποιήσετε τη φωτογραφία σας στο Instagram αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το πετύχετε. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε αν μπορείτε να διαγράψετε μία φωτογραφία από πολλές στο Instagram μετά τη λεπτομερή ανάρτηση.

  Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram

Μπορώ να διαγράψω ένα από τα πολλά στο Instagram;

Ναί. Πιθανότατα δεν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρη την ανάρτηση και να ξεκινήσετε από την αρχή, εάν κατά λάθος συμπεριλάβετε μια φωτογραφία που δεν σας αρέσει στην ανάρτηση καρουζέλ σας ή αποφασίσετε αργότερα να αφαιρέσετε μία φωτογραφία από την ανάρτηση. Ας ελπίσουμε ότι το Instagram θα συμπεριλάβει αυτή τη λειτουργία τελικά, αλλά στο μεταξύ, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις εικόνες που βάζετε στις αναρτήσεις πολλαπλών εικόνων. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικές από τις επιλογές σας για την επίτευξη των στόχων της ανάρτησής σας στο Instagram.

Υπάρχει τρόπος να διαγράψετε μία φωτογραφία από πολλές στο Instagram;

Ναι, στο παρελθόν, έπρεπε να ανεβάσετε ολόκληρη τη δημοσίευση καρουζέλ, αν θέλατε να αφαιρέσετε μία φωτογραφία από αυτήν στο Instagram. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πλέον να το κάνετε αυτό, επειδή το Instagram έχει συμπεριλάβει ένα εγγενές εργαλείο που σας επιτρέπει να διαγράψετε μία φωτογραφία από μια συλλογή φωτογραφιών στην εφαρμογή. Αυτός ο οδηγός θα εξετάσει πώς να διαγράψετε μια φωτογραφία από πολλές στο Instagram χωρίς να τις διαγράψετε πραγματικά:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πλοηγηθείτε στο καρουσέλ που επιθυμείτε από το οποίο θέλετε να αφαιρέσετε τη φωτογραφία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Πατήστε Επεξεργασία από το αναδυόμενο μενού.

5. Πατήστε στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων για την επιθυμητή εικόνα που θέλετε να διαγράψετε.

6. Πατήστε Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να επαναφέρετε την εικόνα έως και 30 ημέρες μετά τη διαγραφή της.

7. Για να αποθηκεύσετε την επεξεργασία, πατήστε το εικονίδιο Τέλος από την επάνω δεξιά γωνία.

Πόσες φωτογραφίες μπορείτε να μοιραστείτε στο Instagram ταυτόχρονα;

Οι χρήστες του Instagram μπορούν να δημοσιεύσουν έως και 10 φωτογραφίες ή βίντεο ως μία ανάρτηση στη ροή ανεβάζοντας έως και 10 από το καθένα. Τώρα, εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να υποβάλετε ένα βίντεο ή πολλές φωτογραφίες στο Instagram. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας δείξει πώς να ανεβάσετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram. Μετά τη μεταφόρτωση του καρουζέλ, η ροή σας θα λάβει ένα μέρος της εικόνας σας. Η πρώτη εικόνα ή βίντεο από την ανάρτησή σας θα εμφανιστεί στο προφίλ σας μαζί με μια σειρά από τελείες. Μπορείτε να κάνετε σάρωση για να δείτε τις υπόλοιπες εικόνες και βίντεο που έχετε δημοσιεύσει αφού πατήσετε τη δημοσίευση στο προφίλ σας.

  Πώς να διαγράψετε και να αποστείλετε ένα μήνυμα Instagram πριν το δει ο παραλήπτης

Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών στο Instagram μετά τη δημοσίευση;

Όχι, δεν μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών στο Instagram μετά τη δημοσίευση. Δυστυχώς, μόλις δημοσιεύσετε, το Instagram δεν θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τη σειρά των φωτογραφιών σας. Σκεφτείτε να αφαιρέσετε την ανάρτησή σας και να ξεκινήσετε από την αρχή, εάν έχετε κάνει μια ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες, αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι με τη σειρά των εικόνων σας. Ανάλογα με το πόσο καιρό είναι ζωντανή η ανάρτηση, μπορεί να θέλετε να τη διαγράψετε. Σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι η παραγγελία για εσάς, αν την έχετε ήδη δει να κερδίζει κάποια έλξη με likes και σχόλια. Προειδοποιήστε ότι εάν διαγράψετε μια ανάρτηση, θα εξαφανιστεί και η όποια δέσμευση είχατε μαζί της. Εάν οι εικόνες σας είναι στο διαδίκτυο μόνο για λίγο, μπορείτε να τις διαγράψετε γρήγορα και να βεβαιωθείτε ότι η σειρά της νέας είναι σωστή.

Μπορώ να προσθέσω άλλη εικόνα σε μια υπάρχουσα ανάρτηση στο Instagram;

Όχι. Δυστυχώς, μόλις αναρτηθεί μια φωτογραφία, δεν μπορεί να αλλάξει. Η φωτογραφία μιας ανάρτησης δεν μπορεί να αλλάξει μετά τη δημοσίευσή της και δεν μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον φωτογραφίες. Εάν θέλετε πραγματικά να ανεβάσετε φωτογραφίες, φροντίστε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό μετά την αρχική σας ανάρτηση, διότι η καθυστέρηση θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της δέσμευσης και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

  Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές Instagram για το προφίλ και τους υπότιτλους σας

Είναι καλύτερο να δημοσιεύσετε μία ή πολλές φωτογραφίες στο Instagram;

Οι πολλαπλές αναρτήσεις εικόνων στο Instagram είναι σημαντικά ανώτερες από οποιονδήποτε άλλο τύπο ανάρτησης. Οι χρήστες στο Instagram έχουν την επιλογή να δημοσιεύσουν έως και 10 εικόνες ή βίντεο σε μία ανάρτηση χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες καρουζέλ (πολλαπλές εικόνες). Όλοι θα επωφεληθούν από αυτό, αλλά θα επωφεληθούν ιδιαίτερα οι επωνυμίες που στοχεύουν στην αύξηση της αφοσίωσης. Στο Instagram, τα καρουζέλ έχουν το υψηλότερο ποσοστό αφοσίωσης από οποιαδήποτε άλλη μορφή ανάρτησης. Οι επωνυμίες μπορούν να επωφεληθούν από την αυξημένη αφοσίωση καθώς και από τη βελτιστοποίηση του αλγορίθμου του Instagram χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μορφών αναρτήσεων.

Ωστόσο, ακόμη και με αυτήν την απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του, μόνο μια μικρή μερίδα ανθρώπων κάνει χρήση των αναρτήσεων καρουζέλ. Ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν απροσδόκητο το γεγονός ότι τα καρουζέλ με 10 διαφάνειες έχουν τα υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης, δεδομένου ότι οι επισκέπτες πρέπει να ολοκληρώσουν περισσότερα κτύπημα για να δουν ολόκληρο το υλικό. Αν και είναι συμφέρουσες, μόνο το 6% των καρουζέλ χρησιμοποιεί και τις 10 διαφάνειες.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Instagram μπορεί να συνδυάζει εικόνες και βίντεο όταν δημιουργεί καρουζέλ, τα οποία αναφέρονται ως αναρτήσεις πολλαπλών εικόνων. Σύμφωνα με έρευνα, τα καρουζέλ που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο έχουν μεγαλύτερα ποσοστά αφοσίωσης (2,33%) από αυτά που έχουν αποκλειστικά βίντεο (1,86%) ή εικόνες (1,80%).

Γιατί το Instagram εμφανίζει μια δεύτερη φωτογραφία σε μια ανάρτηση καρουζέλ;

Οι αναρτήσεις στο Instagram που περιλαμβάνουν πολυάριθμες φωτογραφίες ή βίντεο και είναι ορατές κάνοντας σάρωση προς τα αριστερά είναι γνωστές ως καρουζέλ. Το Instagram σάς επιτρέπει να προσθέσετε έως και 10 φωτογραφίες ή βίντεο σε μια ανάρτηση καρουζέλ. Οι αναρτήσεις καρουζέλ στο Instagram επιτρέπουν φωτογραφίες και βίντεο με πορτραίτο, τετράγωνο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Οι φωτογραφίες του Carousel πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος. Όταν χρησιμοποιείτε καρουζέλ στο Instagram, ο αλγόριθμος εμφανίζει την ανάρτησή σας στους διαδικτυακούς σας ακολούθους περισσότερες από μία φορές. Ως αποτέλεσμα, εάν ένας ακόλουθος δει την ανάρτησή σας στο καρουζέλ αλλά δεν τη σύρει, η δεύτερη διαφάνεια θα είναι ορατή όταν θα την προβάλει στη συνέχεια στη ροή του.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε μία από τις πολλές φωτογραφίες στο Instagram μετά τη δημοσίευση με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.