Διορθώστε το σφάλμα 42127 Το αρχείο Cab Archive είναι κατεστραμμένο

Τα αρχεία αρχειοθέτησης Cabinet ή Cab είναι μια μορφή για τους χρήστες των Microsoft Windows που βοηθά στην παράδοση αρχείων εγκατάστασης λογισμικού στον υπολογιστή. Τα αρχεία Cab χρησιμοποιούνται από πολλά προγράμματα εγκατάστασης της Microsoft επειδή κάνουν ταχύτερους τους χρόνους παράδοσης κατά τη λήψη μιας εφαρμογής από έναν ιστότοπο. Κατά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής ή την εκτέλεση ενός προγράμματος, οι χρήστες των Windows μπορεί να αντιμετωπίσουν το σφάλμα 42127 που έχει καταστραφεί το αρχείο cab archive στο σύστημά τους. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα κατά τη λειτουργία του συστήματός σας, τότε έχουμε φέρει έναν τέλειο οδηγό για εσάς που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα με μερικούς απλούς τρόπους, καθώς και να σας εξοικειώσει με το σφάλμα 42127 και τις αιτίες του. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τον οδηγό μας αμέσως με αυτές τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

Τρόπος διόρθωσης του σφάλματος 42127 Το αρχείο Cab Archive είναι κατεστραμμένο

Το Σφάλμα 42127 είναι ένα σφάλμα αρχειοθέτησης καμπίνας που συνήθως προκύπτει από τα αρχεία που λείπουν ή είναι κατεστραμμένα της εφαρμογής που πρόκειται να εγκατασταθεί σε ένα σύστημα. Είναι ένα σφάλμα χρόνου εκτέλεσης που παρουσιάζεται όταν εκτελείται ένα πρόγραμμα. Ένα αρχείο που σχετίζεται με τα Windows που λείπει είναι αυτό που συνήθως κρύβεται πίσω από το σφάλμα. Από τον καθαρισμό του συστήματος μέχρι τα προληπτικά μέτρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του σφάλματος 42127.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους το αρχείο είναι κατεστραμμένο σφάλμα;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το σφάλμα 42127 παρουσιάζεται όταν το σύστημα δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία της εφαρμογής που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ή να εκτελέσετε. Αυτό το ζήτημα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους που αναφέρονται συνοπτικά παρακάτω:

  • Το λογισμικό προστασίας από ιούς στο σύστημα αποκλείει ύποπτα αρχεία.
  • Ιός που καταστρέφει το αρχείο καμπίνας που απαιτείται από την εφαρμογή.
  • Ελαττωματική ενημέρωση των Windows.
  • Μη έγκυρες ή λείπουν καταχωρίσεις μητρώου.
  Το Musiex προσθέτει ένα Banner που βασίζεται σε χειρονομίες με χειριστήρια για την αναπαραγωγή μουσικής [Jailbreak]

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα αρχειοθέτησης 42127-cab ανά πάσα στιγμή κατά την εκτέλεση ενός προγράμματος στον υπολογιστή σας. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο σφάλμα, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν σαρωτή ασφαλείας στο σύστημά σας που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε τέτοια ζητήματα. Δείτε τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω για πιο λεπτομερείς λύσεις:

Μέθοδος 1: Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Το κακόβουλο λογισμικό είναι λογισμικό που έχετε κατεβάσει στο σύστημά σας και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σύστημα. Το κακόβουλο λογισμικό είναι αναμφίβολα πολύ απειλητικό για τους χρήστες υπολογιστών, καθώς τείνει να προκαλεί απώλεια δεδομένων για τους χρήστες. Εκτός από πληροφορίες σχετικά με το τι είναι κακόβουλο λογισμικό και τι κάνει; Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε το γεγονός ότι είναι ένας από τους εξέχοντες λόγους για τους οποίους οι χρήστες αντιμετωπίζουν ζητήματα όπως το σφάλμα 42127 κατά την εκτέλεση ενός προγράμματος ή την εγκατάσταση ενός.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να υπάρχει λογισμικό κατά του κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή που μπορεί να χειριστεί και να σαρώσει τέτοια ζητήματα προτού γίνουν απειλή. Μαζί με τη γνώση του τρόπου κατάργησης κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας στα Windows 10, οι χρήστες πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι διαθέτουν προστασία πολλαπλών επιπέδων με τη μορφή λογισμικού προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που ενημερώνεται συνεχώς που βοηθά στην αντιμετώπιση νέων απειλών και διατηρεί το σύστημα ασφαλές . Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μας 26 Καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για να διαβάσετε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σύστημά σας.

Αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς της επιλογής σας στον υπολογιστή σας, μπορείτε να εκτελέσετε πλήρη σάρωση για να ελέγξετε εάν υπάρχουν προβλήματα. Εάν όχι, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα που δίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 2: Επαληθεύστε το ελαττωματικό Windows Update

Η επόμενη μέθοδος είναι να ελέγξετε για σπασμένα Ενημερώσεις των Windows αν υπάρχουν. Οι λανθασμένες ενημερώσεις στα Windows μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε σφάλμα κατεστραμμένου αρχείου. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο cab για να δείτε εάν είναι νόμιμο ή όχι. Το αρχείο cab μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Ενημερώσεις και ασφάλεια.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Επιλογές για προχωρημένους.

  Τι σημαίνει το 5G για το iPhone 12 της Apple

4. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο cab για να ελέγξετε την ψηφιακή του υπογραφή.

5. Τώρα, επιλέξτε Ιδιότητες.

Εάν το αρχείο είναι νόμιμο και δεν υπάρχουν προβλήματα με αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη μέθοδο. Σε περίπτωση που το αρχείο είναι ύποπτο, διαγράψτε το αρχείο. Αφού αφαιρεθεί προσεκτικά, εκτελέστε μια σάρωση προστασίας από ιούς στο σύστημά σας για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί.

Μέθοδος 3: Εκτέλεση προστασίας από ιούς και απειλές

Το Windows Defender είναι ένα προεγκατεστημένο πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που βοηθά στον εντοπισμό ιών και απειλών σε ένα σύστημα. Η χρήση αυτού του ενσωματωμένου εργαλείου μπορεί να είναι επωφελής, ενώ η επίλυση του σφάλματος 42127 είναι κατεστραμμένο, καθώς βοηθά στον εντοπισμό του ένοχου με μια σάρωση. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη σάρωση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Εδώ, κάντε κλικ στο Ενημέρωση & Ασφάλεια, όπως φαίνεται.

3. Μεταβείτε στο μενού Ασφάλεια των Windows και κάντε κλικ στο Προστασία από ιούς και απειλές όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Γρήγορη σάρωση για να σαρώσετε γρήγορα τον υπολογιστή σας για τυχόν κακόβουλο λογισμικό.

5. Εάν βρεθεί κάποιο κακόβουλο λογισμικό, κάντε κλικ στο Start actions για να το αφαιρέσετε ή να το αποκλείσετε και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε το Restoro Repair Tool

Το Restoro είναι ένα εργαλείο επισκευής για υπολογιστή που βοηθά στην επιδιόρθωση ορισμένων βασικών ζητημάτων όπως σφάλματα υπολογιστή, ιούς, κατεστραμμένα αρχεία και βλάβες συστήματος. Όχι μόνο αυτό, αλλά βελτίωσε επίσης την απόδοση του υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να επιλύσετε το ζήτημα του σφάλματος 42127 cab archive is κατεστραμμένο με τη βοήθεια του εργαλείου επισκευής Restoro χρησιμοποιώντας τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και πραγματοποιήστε λήψη του Εργαλείο επισκευής Restoro.

2. Τώρα, εκκινήστε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο Start Scan για να μάθετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Repair All για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα 42127.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν η χρήση εργαλείων όπως το Restoro δεν σας βοήθησε με το σφάλμα 42127, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε την επαναφορά συστήματος για να αποκλείσετε μη αναμενόμενα σφάλματα κατά τη λήψη ή την εκτέλεση ενός προγράμματος στον υπολογιστή σας. Η επαναφορά συστήματος είναι εξαιρετική για την εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας που χάνεται στη μορφοποίηση των Windows ξανά και ξανά κατά την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων. Έτσι, η χρήση ενός σημείου επαναφοράς για την επαναφορά του συστήματός σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτά τα σφάλματα. Μπορείτε να μάθετε πολλά σχετικά με την επαναφορά συστήματος και πώς να την εκτελέσετε με τη βοήθεια του οδηγού μας Πώς να χρησιμοποιήσετε την Επαναφορά Συστήματος στα Windows 10.

  Πώς να διαγράψετε ένα χαρτοφυλάκιο στο Yahoo Finance

Μέθοδος 6: Καθαρίστε την εγκατάσταση των Windows

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με την εγκατάσταση των Windows ή το αρχείο είναι κατεστραμμένο, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows στο σύστημά σας. Αυτή είναι η τελευταία λύση που έχει απομείνει σε καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν βοήθησε κάπως. Υπάρχουν φορές που ένας υπολογιστής έχει μολυνθεί από ιό ή δέχεται επίθεση κακόβουλου λογισμικού που δεν μπορεί να επιλυθεί με την εκτέλεση σαρώσεων προστασίας από ιούς. Μερικές φορές, η κατάσταση χειροτερεύει και είναι καλύτερο να το χειριστείτε με τη βοήθεια μιας καθαρής εγκατάστασης των Windows, όχι μόνο για να αναβαθμίσετε τα Windows αλλά και για να επιλύσετε διενέξεις με το σύστημα με το οποίο αντιμετωπίζατε. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 και να εκτελέσετε τα βήματα που αναφέρονται στο άρθρο στο σύστημά σας για να επιλύσετε το πρόβλημα του σφάλματος 42127 Η αρχειοθέτηση καμπίνας είναι κατεστραμμένη.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι ένα αρχείο cab;

Απ. Ένα αρχείο cab είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο που είναι συμπιεσμένο και αρχειοθετημένο και χρησιμοποιείται σε υπολογιστή που βασίζεται σε Windows. Αυτά τα αρχεία έχουν ένα πλεονέκτημα βάσει του οποίου μπορούν να ελεγχθούν εάν είναι νόμιμα ή όχι.

Ε2. Ποιος είναι ο σκοπός ενός αρχείου cab;

Απ. Τα αρχεία καμπίνας χρησιμοποιούνται για την παράδοση αρχείων εγκατάστασης λογισμικού σε υπολογιστή. Επίσης, ο κύριος σκοπός αυτών των αρχείων είναι να παρέχουν ταχύτερη εγκατάσταση αρχείων σε υπολογιστή.

Ε3. Μπορώ να διαγράψω αρχεία καμπίνας;

Απ. Ναι, είναι ασφαλές και ασφαλές να διαγράψετε αρχεία καμπίνας. Τα προσωρινά αρχεία καμπίνας μπορούν να διαγραφούν από τον προσωρινό φάκελο των Windows.

Q4. Τι σημαίνει ένα κατεστραμμένο αρχείο cab;

Απ. Ένα κατεστραμμένο αρχείο cab σημαίνει ότι το εγκατεστημένο αρχείο δεν είναι πλήρες ή δεν είναι προσβάσιμο από το σύστημα για κάποιο λόγο.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε να διορθώσετε το σφάλμα 42127 Το αρχείο καμπίνας είναι κατεστραμμένο με 6 εύκολες μεθόδους. Ενημερώστε μας ποια από αυτές τις μεθόδους σας βοήθησε στην επιτυχή επίλυση αυτού του ζητήματος. Εάν εξακολουθείτε να έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με το θέμα ή θέλετε να μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας, αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.