Διορθώστε την Purple Screen of Death στο τηλέφωνο Samsung

Γνωρίζουμε ότι αξίζετε μια ποιοτική εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο. Αλλά μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα κοινό πρόβλημα της μπλε οθόνης της Samsung. Μην ανησυχείτε, αυτό το ζήτημα μπορεί να διορθωθεί και θα δώσουμε έναν κατάλληλο οδηγό σε αυτό το άρθρο σχετικά με τον τρόπο επιδιόρθωσης της μωβ οθόνης θανάτου στο τηλέφωνο. Ακολουθήστε τις μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να λύσετε το πρόβλημα της μωβ οθόνης του Samsung Galaxy S7 και συνεχίστε με την ποιοτική εμπειρία σας.

Πώς να διορθώσετε την Purple Screen of Death στο τηλέφωνο Samsung

Για να διορθώσετε το σφάλμα, πρέπει να γνωρίζετε ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους η οθόνη της συσκευής Samsung γίνεται μοβ. Οι αιτίες για αυτήν τη Samsung Galaxy S7 Η μωβ οθόνη μπορεί να οφείλεται σε σφάλματα υλικού ή λογισμικού. Για να μάθετε αυτούς τους λόγους συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Τι προκαλεί πρόβλημα αιμορραγίας στην οθόνη του τηλεφώνου;

Οι λόγοι για την αιμορραγία της οθόνης του τηλεφώνου είναι οι εξής

  • Σφάλμα στο λογισμικό του κινητού σας.
  • Η υπερθέρμανση του τηλεφώνου σας μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
  • Εάν το τηλέφωνό σας έχει πέσει από ύψος, τότε η εσωτερική οθόνη του τηλεφώνου σας μπορεί να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Και, λόγω αυτού, το υγρό LCD μέσα στην οθόνη διαρρέει τώρα ελεύθερα, γεγονός που προκαλεί τη μπλε οθόνη.
  • Σε περίπτωση που το νερό έχει εισέλθει στο κινητό σας τηλέφωνο, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλμα αιμορραγίας της οθόνης του τηλεφώνου.
  • Εξωτερικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο τηλέφωνό σας, όπως κάρτες SD, μπορεί επίσης να είναι ο λόγος.
  Τι σημαίνει «IRL» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Πώς να διορθώσετε την πορφύρα της οθόνης Samsung

Είναι πάντα υπέροχο να διορθώσετε τη μωβ οθόνη του θανάτου στο τηλέφωνο, αν είναι δυνατόν. Άλλωστε, είναι σπατάλη χρημάτων εάν το θέμα της αιμορραγίας μπορεί να λυθεί ακολουθώντας απλές μεθόδους. Έχουμε παραθέσει 6 εύκολες μεθόδους για εσάς σε αυτόν τον οδηγό. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που παρέχονται στις μεθόδους για την επίλυση της μωβ οθόνης Samsung galaxy s7

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Αυτή είναι η πιο εύκολη μέθοδος, γι’ αυτό το αναφέραμε πρώτα. Για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Αρχικά, πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά Μείωση έντασης ήχου και Λειτουργία έως ότου η οθόνη του τηλεφώνου εμφανίσει 3 επιλογές που είναι η απενεργοποίηση, η επανεκκίνηση και η λειτουργία έκτακτης ανάγκης.

2. Πατήστε στην επιλογή Επανεκκίνηση.

3. Και πάλι, θα πρέπει να πατήσετε στην επιλογή Επανεκκίνηση.

Μέθοδος 2: Αποσυνδέστε το ανεπιθύμητο εξωτερικό υλικό

Εξωτερικά στοιχεία υλικού, όπως κάρτες SD ή ακουστικά, μπορεί να είναι ο παράγοντας που ευθύνεται για το πρόβλημα. Το πρόβλημα της μωβ οθόνης Samsung μπορεί να προκληθεί από μια σπασμένη εξωτερική συσκευή. Για να προσδιορίσετε εάν το πρόβλημα χρώματος της οθόνης κινητών Samsung έχει επιλυθεί ή όχι, είναι, επομένως, προτιμότερο να αφαιρέσετε το εξωτερικό υλικό από το smartphone. Αυτή η τεχνική έχει μεγάλη πιθανότητα να διορθώσει το σφάλμα.

Μέθοδος 3: Εκκίνηση συσκευής σε ασφαλή λειτουργία

Είναι επίσης μια απλή μέθοδος για τη διόρθωση της μωβ οθόνης Samsung galaxy s7. Ωστόσο, όλες οι εφαρμογές που έχετε λάβει στο τηλέφωνό σας θα απενεργοποιηθούν προσωρινά για να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεφώνου. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα εάν θέλετε να διορθώσετε τη μωβ οθόνη του θανάτου στο τηλέφωνο.

  13 εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας

1. Πρώτα, πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας έως ότου η οθόνη του τηλεφώνου εμφανίσει 3 επιλογές που είναι η απενεργοποίηση, η επανεκκίνηση και η λειτουργία έκτακτης ανάγκης.

2. Πατήστε στην επιλογή Απενεργοποίηση μέχρι να εμφανιστεί αυτή η οθόνη.

3. Πατήστε ξανά για επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας σε ασφαλή λειτουργία.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Android

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην Ενημέρωση λογισμικού.

3. Πατήστε στην επιλογή Λήψη και εγκατάσταση.

4. Πατήστε στην επιλογή Λήψη.

Μέθοδος 5: Αλλαγή ταχύτητας επεξεργασίας

Εάν η ταχύτητα επεξεργασίας του τηλεφώνου σας έχει ρυθμιστεί στο μέγιστο, τότε μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση της συσκευής σας. Εάν βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο, μπορείτε να το αλλάξετε στη βελτιστοποιημένη λειτουργία. Μπορείτε να δείτε την ταχύτητα επεξεργασίας και να την αλλάξετε σε βελτιστοποιημένο επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τη μωβ οθόνη του θανάτου στο τηλέφωνο. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα παρακάτω.

1. Πατήστε στην Ταχύτητα επεξεργασίας έως ότου οι επιλογές ώρας γίνουν ορατές στην οθόνη.

2. Πατήστε στην επιλογή Optimized.

Μέθοδος 6: Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται καθώς μπορεί να χάσετε τα δεδομένα σας και είναι ένα χρονοβόρο βήμα. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε αυτό το βήμα επειδή η οθόνη σας Samsung γίνεται μοβ, αποθηκεύστε πρώτα τα δεδομένα σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

  Πώς να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες από μια συνομιλία Messenger

1. Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Γενική διαχείριση.

3. Πατήστε στην επιλογή Επαναφορά.

4. Επιλέξτε την επιλογή Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

5. Πατήστε ξανά στην επιλογή Επαναφορά.

6. Εισαγάγετε την τρέχουσα καρφίτσα και πατήστε την επιλογή Επιβεβαίωση.

Ζητάμε να θεωρηθεί αυτή η μέθοδος ως επιδιόρθωση για την αδυναμία λήψης στιγμιότυπων οθόνης λόγω της πολιτικής ασφαλείας ως έσχατη λύση και ακολουθήστε αυτά τα βήματα μόνο αφού τα δεδομένα σας αποθηκευτούν σε κάποια άλλη συσκευή.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς να διορθώσετε τη μωβ οθόνη στη Samsung;

Απ. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να διορθώσετε τη μωβ οθόνη στη Samsung. Αυτές οι μέθοδοι είναι η επανεκκίνηση της συσκευής σας, η ενημέρωση του Android, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η αποσύνδεση εξωτερικών συσκευών, η απενεργοποίηση σε ασφαλή λειτουργία και η αλλαγή της ταχύτητας επεξεργασίας σε βελτιστοποιημένο επίπεδο. Για να μάθετε λεπτομερώς σχετικά με αυτές τις μεθόδους, ανατρέξτε στο άρθρο.

Ε2. Γιατί η οθόνη μου είναι ελαφρώς μωβ;

Απ. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Αλλά μην ανησυχείτε δεν είναι σοβαρό θέμα. Οι λόγοι για τους οποίους αυτή η οθόνη είναι ελαφρώς μπλε είναι η υπερθέρμανση της συσκευής σας καθώς η ταχύτητα επεξεργασίας έχει ρυθμιστεί στο μέγιστο επίπεδο, η ανεπιθύμητη εξωτερική συσκευή είναι συνδεδεμένη με το gadget σας, η συσκευή πέφτει από το ύψος και το υγρό μέσα τώρα διαρρέει ελεύθερα, σφάλμα στο λογισμικό και – ενημερωμένο λογισμικό.

Ε3. Είναι εντάξει να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας;

Απ. Εάν το τηλέφωνό σας εμφανίζει μια ειδοποίηση για μια ενημέρωση, μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώσετε. Θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως η αδυναμία σύνδεσης σε Wi-Fi, η μωβ οθόνη και η λήψη στιγμιότυπου οθόνης.

***

Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια αυτού του οδηγού μπορέσατε να μάθετε πώς να διορθώνετε τη μωβ οθόνη θανάτου στο τηλέφωνο Samsung. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.