Δημιουργήστε τον πλούτο σας με την εφαρμογή M1 Finance

Τα οικονομικά είναι ένα σκληρό καρύδι για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι ειδικός σε όλα, και τις περισσότερες φορές, δεν έχεις χρόνο να σπουδάσεις ανεξάρτητα οικονομικά.

Με λίγη βοήθεια από την εφαρμογή M1 Finance, αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα. Η εφαρμογή θα σας διδάξει πώς να επενδύετε με διάφορους τρόπους, όπως μετοχές, ομόλογα, νομίσματα, εμπορεύματα και ακίνητα. Παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση σε κορυφαίες επενδυτικές ευκαιρίες παγκοσμίως με βάση τις ειδήσεις και τις τάσεις.

Το M1 Finance είναι μια επενδυτική πλατφόρμα για κινητές συσκευές που προσφέρει έναν νέο τρόπο επένδυσης σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια χωρίς την ταλαιπωρία της απώλειας χρημάτων στην αγορά. Διαθέτει επίσης εύκολη διεπαφή και διαισθητική διάταξη, επομένως είναι τόσο εύκολη στη χρήση όσο οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή smartphone. Το M1 Finance θα μπορούσε να είναι η ιδανική επενδυτική σας πλατφόρμα για τις μελλοντικές σας προσπάθειες.

Τι είναι το M1 Finance;

Το M1 Finance είναι μια οικονομική εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να μάθουν πώς να επενδύουν. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Παρέχει στους χρήστες συμβουλές, βίντεο και διαδραστικά μαθήματα σχετικά με την επένδυση των χρημάτων τους. Περιλαμβάνει επίσης επενδυτικές ευκαιρίες με βάση τις ειδήσεις και τις τάσεις σε όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για μετοχές υψηλής απόδοσης που κάνουν ειδήσεις αυτή τη στιγμή, θα τις βρείτε στη βάση δεδομένων επενδύσεων της M1 Finance.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή M1 Finance;

Αυτή η εφαρμογή είναι ένας εξαιρετικός πόρος για αρχάριους και παρέχει έναν απλό τρόπο για να ξεκινήσετε να επενδύετε. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και σας διδάσκει τα βασικά της χρηματοδότησης. Είναι επίσης αξιόπιστο γιατί το υποστηρίζουν κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου.

Η εφαρμογή M1 Finance έχει πολλές δυνατότητες επειδή δεν σας διδάσκει απλώς πώς να επενδύσετε. σας ενημερώνει επίσης ποιες ευκαιρίες είναι διαθέσιμες στην αγορά, ώστε να μην αφιερώνετε πολύ χρόνο στην έρευνα μόνοι σας.

Πώς να επενδύσετε με την εφαρμογή M1 Finance;

Η εφαρμογή M1 Finance έχει μερικούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να επενδύσουν.

Μπορείτε να κάνετε μια εφάπαξ επένδυση ή να αρχίσετε να επενδύετε με μόλις 5 $ το μήνα. Επιτρέπει στους ανθρώπους να μπουν στο οικονομικό παιχνίδι χωρίς να ανησυχούν για το σπάσιμο της τράπεζας ή το χρέος. Τα χρήματα που επενδύονται μέσω της εφαρμογής M1 Finance είναι ασφαλισμένα από την FDIC, επομένως οι επενδύσεις σας είναι ασφαλείς. Μπορείτε να επεκτείνετε το χαρτοφυλάκιό σας επενδύοντας σε μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα και ακίνητα.

Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι παρέχει άμεση πρόσβαση σε κορυφαίες επενδυτικές ευκαιρίες μέσω ροών κοινωνικής δικτύωσης και άρθρων που δημοσιεύονται στον ιστότοπό τους. Είναι εύκολο τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς να βρουν επενδυτικές ευκαιρίες υψηλής ποιότητας διαθέσιμες στην αγορά μια συγκεκριμένη ημέρα.

Λειτουργίες εφαρμογής M1 Finance

Η εφαρμογή M1 Finance είναι μια εξαιρετική πηγή για να σας βοηθήσει να επενδύσετε τα χρήματά σας και να δημιουργήσετε πλούτο με την πάροδο του χρόνου. Περιγράφει ξεκάθαρα πώς λειτουργούν οι επενδύσεις και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής, ώστε να μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Επιπλέον, η εφαρμογή M1 Finance διαθέτει ένα ιστολόγιο που περιέχει συμβουλές από ειδικούς στα χρηματοοικονομικά σχετικά με βασικές επενδύσεις, όπως στρατηγικές συναλλαγών, προγραμματισμό συνταξιοδότησης και πολλά άλλα.

  Πώς να ρυθμίσετε τοποθεσίες WordPress με γρήγορη φόρτωση στο DigitalOcean;

Η εφαρμογή προσφέρει εύκολα κατανοητές εξηγήσεις για διαφορετικές επενδυτικές θεωρίες και σας διδάσκει να επενδύετε ανεξάρτητα. Σας καθοδηγεί επίσης στη διαδικασία αγοράς και πώλησης μετοχών, ομολόγων, εμπορευμάτων, νομισμάτων και άλλων για να βοηθήσει το χαρτοφυλάκιό σας να αναπτυχθεί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για την επένδυση και την οικοδόμηση του πλούτου σας.

Ρύθμιση λογαριασμού

Αρχικά, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την εφαρμογή M1 Finance. Είναι μια γρήγορη διαδικασία που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στην εφαρμογή M1 Investor.

Το M1 είναι συμβατό με λογαριασμούς μεσιτείας, Traditional IRA, Roth IRA, SEP IRA, custodial (μόνο M1 Plus) και καταπιστευτικούς λογαριασμούς. Θυμηθείτε ότι το ελάχιστο που απαιτείται για τη δημιουργία λογαριασμού είναι μόλις 100 $ (500 $ σε IRAs). Μόλις ο λογαριασμός του χαρτοφυλακίου σας και τα τραπεζικά στοιχεία σας είναι έτοιμοι, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις επενδύσεις.

Σχεδιασμός Στόχων

Αν θέλετε να είστε οικονομικά επιτυχημένοι, πρέπει να σχεδιάσετε τους στόχους σας. Η εφαρμογή M1 Finance παρέχει επίσης ένα εργαλείο σχεδιασμού στόχων που βοηθά τους χρήστες να δουν πόσα μπορούν να εξοικονομήσουν και ποιες επενδύσεις θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους, όπως η συνταξιοδότηση.

Θα μπορείτε να αναλύετε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας και να βλέπετε πόσα χρήματα μπορείτε να βάλετε για το αποταμιευτικό σας πρόγραμμα κάθε μήνα. Η εφαρμογή θα σας διδάξει επίσης για τους διαφορετικούς τύπους δανείων, στεγαστικών δανείων και πιστωτικών καρτών για να είστε καλύτερα ενημερωμένοι για να λάβετε μια σημαντική οικονομική απόφαση.

Υπηρεσίες λογαριασμού

Η εφαρμογή M1 Finance παρέχει έναν εύχρηστο τρόπο διαχείρισης του οικονομικού σας λογαριασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε δύο τύπους λογαριασμών με την εφαρμογή M1 Finance. Ο ένας είναι ένας λογαριασμός μεσιτείας, ο οποίος σας επιτρέπει να αγοράσετε ή να πουλήσετε μετοχές μετοχών και ομολόγων, και ο άλλος είναι ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου, ο οποίος θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ κερδίζετε τόκους.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό μεσιτείας στο διαδίκτυο, η εφαρμογή M1 Finance θα σας βοηθήσει επίσης να αυτοματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία. Θα σας επιτρέψει να εισάγετε τις συναλλαγές σας από αυτόν τον λογαριασμό στην εφαρμογή M1 Finance και να συνεχίσετε να εργάζεστε χωρίς να τις εισάγετε χειροκίνητα κάθε φορά.

Η εφαρμογή παρέχει σαφείς οδηγίες για την εισαγωγή συναλλαγών, ώστε ο καθένας να μπορεί να το κάνει μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα άλλο πλεονέκτημα από τη χρήση αυτής της εφαρμογής είναι ότι επιτρέπει σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στη γραφή αγάπης ή έναν υπολογιστή να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό μεσιτείας τους όπως θα έκανε κάθε άλλο άτομο.

Διαχείριση κόστους

Εάν δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, τότε η εφαρμογή M1 Finance είναι για εσάς. Παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τις καλύτερες οικονομικές αποφάσεις και σας βοηθά να ελέγχετε τα χρήματά σας.

  Πώς να αναζητήσετε προϊόντα που πωλούνται και αποστέλλονται από την ίδια την Amazon

Η εφαρμογή M1 Finance παρέχει επίσης μια εύχρηστη διεπαφή που διευκολύνει τη διαχείριση των επενδύσεών σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε προϋπολογισμούς, να παρακολουθείτε τις δαπάνες, να παρακολουθείτε τις επενδύσεις και πολλά άλλα. Θα μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν ακριβό προσωπικό οικονομικό σύμβουλο ή να διαβάσετε ένα βιβλίο για τα οικονομικά. Δείτε πώς το M1 σας βοηθά να διαχειριστείτε το κόστος-

  • Το M1 Spend συνδέει απρόσκοπτα τον λογαριασμό όψεως και τις επενδύσεις σας. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα ή να δημιουργήσετε μια άμεση κατάθεση και να ξοδέψετε χρησιμοποιώντας χρεωστικές κάρτες. Δεν υπάρχει ελάχιστο υπόλοιπο και κάθε κατάθεση είναι ασφαλισμένη μέσω του FDIC έως και 250.000 $. Τα μέλη του M1 Plus λαμβάνουν επίσης επιστροφή μετρητών 1% και 1% επιτόκιο και δυνατότητες αποστολής επιταγών.
  • Η πιστωτική κάρτα Owners Rewards είναι μια μοναδική πιστωτική κάρτα, μια ειδική προσφορά που διατίθεται αποκλειστικά στα μέλη του M1 Plus. Δεν υπάρχει ετήσιο κόστος. Οι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν έως και 10% επιστροφή μετρητών για δαπάνες που σχετίζονται με επενδυμένες εταιρείες στην πλατφόρμα.
  • Οι έξυπνες μεταφορές του M1 είναι προσβάσιμες στους πελάτες Plus. Επιτρέπουν στους χρήστες να καθορίζουν τους κανόνες που θα διαθέσουν τα επιπλέον μετρητά για ξόδεμα, το μέγιστο ποσό των ετήσιων συνεισφορών IRA και την επένδυση σε όλους τους λογαριασμούς σας με μεσίτη. Υπάρχουν κανόνες που διασφαλίζουν ότι η διαχείριση μετρητών είναι αυτοματοποιημένη με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Κατασκευή Χαρτοφυλακίου

Το πρώτο πράγμα που θα μάθετε με την εφαρμογή M1 Finance είναι η κατασκευή ενός χαρτοφυλακίου. Επιλέγοντας τις καλύτερες επενδύσεις για τους στόχους σας, θα μπορέσετε να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η εφαρμογή σάς δίνει τρία διαφορετικά χαρτοφυλάκια για να διαλέξετε: ισορροπημένη επένδυση, επιθετική επένδυση ή συντηρητική επένδυση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτά τα χαρτοφυλάκια στις προτιμήσεις σας προσθέτοντας και αφαιρώντας στοιχεία.

Δεν έχει σημασία αν ενδιαφέρεστε για ομόλογα, μετοχές ή νομίσματα. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο χαρτοφυλάκιό σας με βάση τις ανάγκες σας για να παρακολουθείτε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο των οικονομικών.

Διαχείριση χαρτοφυλακίου

Η επένδυση στο χρηματιστήριο έχει πολλούς κινδύνους, αλλά έχετε επίσης πολλές δυνατότητες να αυξήσετε τον πλούτο σας. Με την εφαρμογή M1 Finance, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τους κινδύνους που σχετίζονται με την επένδυση. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις επενδύσεις σας σε πραγματικό χρόνο και να τις προσαρμόζετε όπως απαιτείται.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολη στη χρήση, ακόμη και για άτομα που μόλις μαθαίνουν για τα οικονομικά και τις επενδυτικές στρατηγικές. Παρέχει πληροφορίες για τις αγορές και διάφορους τρόπους γρήγορης επένδυσης, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες αναζητώντας το.

Επενδύστε βάζοντας το Pie στην τσέπη σας – Διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας χρησιμοποιώντας το Pies, τον απλό διαδραστικό μας πίνακα ελέγχου. Επιλέξτε τα ETF και τις μετοχές σας και δημιουργήστε εύκολα το επενδυτικό σας σχέδιο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με έτοιμες πίτες ειδικών προσαρμοσμένων σε διάφορους στόχους ή τύπους επενδύσεων.

Φτιάξτε μια μοναδική πίτα- Βάλτε τους τίτλους σας στα Slices of Pie σας. Ή φτιάξτε μια πίτα και κάντε την ένα μεμονωμένο κομμάτι της πίτας σας συνολικά για να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας.

  Τρόπος εναλλακτικής σκίασης γραμμής ή στήλης στα Φύλλα Google

Expert Pie- Συνέταξαν πάνω από 60 προσεκτικά επιλεγμένες πίτες για να ταιριάζουν σε διάφορα επενδυτικά στυλ ή στόχους από υπεύθυνες επενδύσεις, εταιρείες που πληρώνουν μερίσματα, επιχειρήσεις κάνναβης και πολλά άλλα.

Εμπειρία χρήστη

Η εφαρμογή M1 Finance παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία για όσους θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους. Η εφαρμογή έχει κομψό σχεδιασμό και είναι πολύ εύκολη στην πλοήγηση. Θα μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε σε υπερβολικό περιεχόμενο.

Εάν είναι διαθέσιμη μια επενδυτική ευκαιρία, σας δίνει άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή/πύλη, επομένως δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε ώρες περιμένοντας μια ειδοποίηση μέσω email ή μια κλήση από έναν μεσίτη.

Αν ψάχνετε για έναν απλό τρόπο να επενδύσετε τα χρήματά σας, αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για να σας προσφέρει αυτό το πλεονέκτημα έναντι άλλων επενδυτών.

Εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας

Ο ιστότοπος είναι καθαρός και απλός με απλές οδηγίες εγγραφής, διαφανείς μετρήσεις απόδοσης και εύκολη πλοήγηση. Διαθέτει καρτέλες που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του χαρτοφυλακίου σας, συμπεριλαμβανομένων των εκμεταλλεύσεων και της δραστηριότητας χαρτοφυλακίου, καθώς και κουμπιά για αγορά ή πώληση και γραφήματα που αναλύουν το ποσό που έχετε επενδύσει σε λεπτομέρειες. Πολλοί Robo Advisors εστιάζουν στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς χρηματοοικονομικούς ιστότοπους, γι’ αυτό η M1 Finance προσφέρει σίγουρα εδώ.

Εμπειρία κινητής τηλεφωνίας

Όπως και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές Παρόμοια με την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, η εφαρμογή M1 Finance έχει αξιολογηθεί ως εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι παρόμοια με την εμπειρία στον ιστότοπο. Είναι δυνατό να εκτελέσετε σχεδόν οτιδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο που κάνετε στον Ιστό. Είναι μόνο ένα θέμα που προτιμάτε.

Επιλογές εξυπηρέτησης πελατών

  • Ρομπότ συνομιλίας τηλεφώνου και άμεσης βοήθειας
  • Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, 24 ώρες χρόνος διεκπεραίωσης
  • Στιβαρά άρθρα του κέντρου βοήθειας
  • Δεν υπάρχει πρόσβαση σε χρηματοοικονομικούς συμβούλους

Η εκπαίδευση είναι το κλειδί

Χωρίς εκπαίδευση, δεν θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή. Δεν αρκεί να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε. Πρέπει να επενδύσετε λίγο χρόνο για να μάθετε για τα οικονομικά. Είναι επειδή η εφαρμογή M1 Finance θα σας διδάξει μόνο ένα μικρό μέρος των όσων πρέπει να ξέρετε για την επένδυση. Η γνώση των οικονομικών θα σας βοηθήσει να πάρετε μορφωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επενδύσεις σας, οδηγώντας τελικά στην οικοδόμηση πλούτου.

Προμήθεια και Τέλη

Η M1 Finance δεν χρεώνει καμία επιβάρυνση για διαχείριση χαρτοφυλακίου ή διαπραγμάτευση. Είναι μια αποκλειστική λειτουργία πλατφόρμας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερα χρήματα. Αντίθετα, η M1 κερδίζει χρήματα μέσω δανείων, τόκων συν συνδρομής και πληρωμής για τη ροή των παραγγελιών. Τα ETF που αγοράζονται μέσω της πλατφόρμας της M1 υπόκεινται σε χρεώσεις απευθείας στους διαχειριστές κεφαλαίων και όχι στο M1 στην τυπική επιχειρηματική πρακτική.

Τα μέλη του M1 Plus πρέπει να πληρώσουν ετήσια συνδρομή 125 $. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα διάφορων τελών για οποιαδήποτε πρόσθετη διαχείριση λογαριασμού.

Ανακεφαλαίωση

Με την εφαρμογή M1 Finance, μάθετε πώς να επενδύετε χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας και βρείτε επενδυτικές ευκαιρίες με βάση τα νέα και τις τάσεις παγκοσμίως. Επενδύστε σε μετοχές, ομόλογα, νομίσματα και εμπορεύματα και επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, όπως συνταξιοδότηση, αγορά κατοικίας κ.λπ. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε προσεκτικά όλα τα έγγραφα και τις πληροφορίες πριν τα εγκρίνετε/εγγραφείτε. Ακολουθούν ορισμένες ακόμη εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να επενδύσετε σε μετοχές και ETF.