Δημιουργήστε Πολιτική Αποποίησης Ευθύνης, EULA, Επιστροφών και Επιστροφής Χρημάτων για την Επιχείρησή σας με αυτά τα Εργαλεία

Εάν ο ιστότοπός σας φαίνεται ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά δεν διαθέτει τις απαιτούμενες νομικές σελίδες, τότε θα θέλατε να διορθώσετε λίγο τα πράγματα.

Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου, πολλοί άνθρωποι τείνουν να αγνοούν τη «νομική» πλευρά των πραγμάτων και να επικεντρώνονται μόνο σε ενδιαφέρουσες εργασίες. Συμφωνώ ότι η ρύθμιση του νομικού υλικού είναι μια από τις πιο βαρετές εργασίες, αλλά να έχετε κατά νου ότι είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.

Θα μπορούσατε να έχετε τον καλύτερα σχεδιασμένο ιστότοπο, αλλά θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα αν δεν ρυθμίσετε τις νόμιμες σελίδες. Για τη διευκόλυνσή σας, έχω παραθέσει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια δήλωση αποποίησης ευθύνης, EULA και μια πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων με ευκολία.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε την προηγούμενη ανάρτησή μου σχετικά με τη δημιουργία πολιτικής απορρήτου, τους όρους και τη συναίνεση για τα cookies.

Αλλά πρώτα, εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτά τα οφέλη πολιτικής.

Μειώνει την ευθύνη σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά

Εάν η επιχείρησή σας εμπλέκεται σε διαφημίσεις τρίτων, προϊόντα υγείας ή οποιαδήποτε συμβουλή που υπόσχεται ένα συγκεκριμένο όφελος, τότε είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει μια σωστή δήλωση αποποίησης ευθύνης. Σας προστατεύει από τυχόν μελλοντικούς ισχυρισμούς σχετικά με το αποτέλεσμα της συμβουλής/προϊόντος/διαφήμισης.

  Πώς να διαγράψετε πολλά Fish Dating Account

Μια δήλωση αποποίησης ευθυνών ενημερώνει τον πελάτη ότι δεν θα είστε υπεύθυνοι εάν κάτι πάει στραβά.

Περιορίζει την κακή χρήση της εφαρμογής/λογισμικού σας

Η ύπαρξη EULA για την εφαρμογή ή το λογισμικό σας περιορίζει τον χρήστη σε οποιαδήποτε παράνομη ή ακατάλληλη χρήση του προϊόντος. Για παράδειγμα, δεδομένου ότι το λογισμικό σας προορίζεται για καλή χρήση, μπορείτε να περιορίσετε τους χρήστες στα εξής:

  • Spamming
  • Hacking
  • Αντίστροφη μηχανική
  • Και άλλοι

Διαβεβαιώνει τους πελάτες σας

Μιλώντας για μια πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων, το να έχετε ένα άτομο φυτεύει μια αίσθηση σιγουριάς στα κεφάλια των πελατών σας. Οι πελάτες σας συνειδητοποιούν ότι ό,τι και αν αγοράζουν αντιπροσωπεύεται όπως είναι και μπορούν να το επιστρέψουν/επιστρέψουν τα χρήματα εάν δεν είναι ικανοποιητικό.

Ας εξερευνήσουμε τα ακόλουθα εργαλεία και υπηρεσίες.

TermsFeed

Μπορείτε να δημιουργήσετε νομικές συμφωνίες εντελώς δωρεάν με TermsFeed. Η μόνη φορά που χρειάζεται να πληρώσετε είναι όταν πρέπει να προσθέσετε κάποιες πρόσθετες ρήτρες κατάλληλες για την επιχείρησή σας, και αυτό είναι εφάπαξ. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτές τις σελίδες για διάφορους σκοπούς, όπως:

  • Ιστοσελίδες
  • Εφαρμογές για κινητά
  • Εφαρμογές Facebook
  • SaaS

Διαθέτει και τα τρία έγγραφα για τα οποία μιλάμε σε αυτό το άρθρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε τα πάντα κάτω από μια στέγη δωρεάν.

Προθεσμιακά

Σας βοηθά να παραμένετε ενημερωμένοι και να συμμορφώνεστε με τη νομοθεσία, Προθεσμιακά είναι μια υπηρεσία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε τους συνεχώς μεταβαλλόμενους νόμους περί απορρήτου. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια χούφτα σελίδων συμπεριλαμβανομένων:

  • Αποποίηση ευθυνών
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  • Οροι χρήσης

Μπορείτε να ξεκινήσετε απαντώντας απλώς σε μερικές βασικές ερωτήσεις, επιλέγοντας τη διάταξη που προτιμάτε και στη συνέχεια να την ενσωματώσετε όπου θέλετε.

  Τα 15 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης δικτύου που τέθηκαν σε δοκιμή το 2020

Ο όρος κοστίζει μόλις 10 $/μήνα, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοσή τους με περιορισμένο επίδομα.

Νομικά Πρότυπα

Ένα άλλο δωρεάν και επαγγελματικό πρότυπο για EULA, Νομικά Πρότυπα, κάνει το έργο του Θεού με αυτήν την υπηρεσία. Προσφέρουν πάρα πολλά χωρίς κόστος, κάτι που είναι υπέροχο. Λαμβάνετε μια EULA σε επίπεδο δικηγόρου που θα σας προστατεύει απαγορεύοντας τη μεταπώληση και την κακή χρήση του λογισμικού σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως το πρότυπο EULA σε μορφή MS Word και να το επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Νομικά Πρότυπα έχουν επίσης χρήσιμες ενότητες γνώσεων στην αρχική σελίδα που θα εξηγούν περισσότερα σχετικά με την Άδεια Χρήσης. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε και να διαβάσετε αυτές τις ενότητες για καλύτερη κατανόηση.

Πολιτικές ιστότοπου

Μια επαγγελματική πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας πολύ μακριά και Ιστοσελίδα Polices σου παρέχει ακριβώς αυτό. Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε την πλατφόρμα και τον σκοπό της πολιτικής, να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας και τελικά να τη δημοσιεύσετε. Τόσο απλό!

Κάθε πολιτική που δημιουργούν είναι μοναδική και προσαρμοσμένη για την επιχείρησή σας μόνο με τη βοήθεια των λεπτομερειών που παρέχετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να το δοκιμάσετε δωρεάν.

EULAtlate

EULAtlate είναι μια φανταστική συλλογή προτύπων EULA που μπορείτε να προσαρμόσετε και να ταιριάξετε στις ανάγκες σας. Κάθε πρότυπο είναι επαγγελματικά γραμμένο και μπορείτε να δείτε τον αριθμό των λέξεων πριν το κατεβάσετε.

Ως συνήθως, για κάθε πρότυπο, πρέπει να εισαγάγετε λεπτομερείς λεπτομέρειες σχετικά με το λογισμικό/την εφαρμογή σας και, στη συνέχεια, να συνεχίσετε να το προσαρμόζετε ώστε να χρησιμοποιείται στα έργα σας.

  15 Καλύτερο Δωρεάν Video Joiner για υπολογιστή

Fiverr Gig

Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι για αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο που σας επιτρέπει να προσλαμβάνετε ελεύθερους επαγγελματίες κυριολεκτικά για οποιαδήποτε εργασία. Αν και δεν θα πάω σε κάθε εργασία, μπορώ να σας πω ότι βρήκα ένα όμορφο εντυπωσιακή συναυλία που θα σας γράψει μια προσαρμοσμένη δήλωση αποποίησης ευθύνης και πολιτική επιστροφής χρημάτων/επιστροφής με μόλις 10 $.

Έχει μερικές εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογίες, οπότε μάλλον αξίζει να το ελέγξετε.

Shopify

Shopify είναι γνωστό για το εξαιρετικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου του, αλλά έχουν ακόμη και λίγα χρήσιμα εργαλεία στο πλάι που μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πολύ πιο εύκολη. Ένα από αυτά είναι η δημιουργία πολιτικής δωρεάν επιστροφής. Με λίγα μόνο κλικ και προσαρμογές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη πολιτική επιστροφής για την επιχείρησή σας που θα χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Εκτός αυτού, λαμβάνετε επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του Shopify που θα σας επιτρέψει να βγείτε από το χώρο του e-com για μια πιθανή μελλοντική επιχείρηση.

Γεννήτρια αποποίησης ευθυνών

Ένα λαμπρό και δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία αποποίησης ευθυνών, Γεννήτρια αποποίησης ευθυνών είναι μια αρκετά απλή επιλογή σε αυτήν τη λίστα. Δεν χρεώνουν τίποτα επειδή γνωρίζουν ότι μια δήλωση αποποίησης ευθύνης είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση.

Πριν ακόμη συμπληρώσετε τη φόρμα, θα δείτε την προεπισκόπηση του είδους της δήλωσης αποποίησης ευθύνης που θα λάβετε. Σας βοηθά να αποφασίσετε αν θέλετε ή όχι κάτι τέτοιο. Εάν είστε εντάξει με αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Θα λάβετε την αποποίηση ευθυνών σας αμέσως μέσω email.

συμπέρασμα

Ελπίζω οι παραπάνω υπηρεσίες να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις νομικές σελίδες και να συμμορφωθείτε με τη νομοθεσία.