Δημιουργήστε ενημερωτικά εγχειρίδια με αυτό το 11 λογισμικό εγχειριδίου χρήστη

Το εγχειρίδιο χρήσης λογισμικού βοηθά την παραγωγικότητα επιταχύνοντας μια μονότονη διαδικασία.

Μόνο μερικά αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση σε μια πολυσύχναστη αγορά όπου αμέτρητα προϊόντα συναγωνίζονται για την αφοσίωση των πελατών. Η ικανότητα επίτευξης ενός προϊόντος εξαρτάται κυρίως από την αξία του και από το πόσο απλό είναι να το χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Ανεξάρτητα από το πόσο στιβαρό ή ελκυστικό μπορεί να είναι ένα προϊόν, αν δεν βελτιώσει τη ζωή των χρηστών του, αποτυγχάνει.

Σε αυτό το σημείο, το λογισμικό εγχειριδίου χρήστη κατέχει το επίκεντρο. Χρησιμοποιώντας την κατάλληλη λύση λογισμικού, μπορείτε να δημιουργήσετε εμπεριστατωμένα εγχειρίδια χρήστη που οδηγούν τους πελάτες σε κάθε στάδιο της εμπειρίας του προϊόντος τους, από την αρχική ενσωμάτωση έως την πλήρη υιοθέτηση. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στο λογισμικό εγχειριδίου χρήστη που έχουμε επιμεληθεί ειδικά για εσάς.

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Document360

Ισχυρός επεξεργαστής, διαχειριστής κατηγορίας, πολύγλωσσα στοιχεία.

Gitbook

Ενσωμάτωση GitHub, δημιουργία περιεχομένου που βασίζεται σε AI, επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο.

Γνώση Κουκουβάγια

Προσχεδιασμένα θέματα, σχόλια χρηστών, ενσωμάτωση Zapier, γραφικό στοιχείο βοήθειας με βάση τα συμφραζόμενα.

ProProfs

Στιβαρή πλατφόρμα, πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού, εργαλεία αναφοράς, ενοποίηση με έκδοση εισιτηρίων.

Dr.Explain

Εύκολη δημοσίευση εγχειριδίου χρήστη, 22 κλικ, λύσεις σε πραγματικό χρόνο.

Sonat

Χάρτες ιστότοπου, αναλυτής αναγνωσιμότητας, προκατασκευασμένα πρότυπα μορφοποίησης, έξυπνο εργαλείο μετάφρασης.

Μανούλα

Ενσωματωμένη αναζήτηση, προσαρμογή CSS, εισαγωγή αναγνώστη, παρακολούθηση θεμάτων απόδοσης.

Stonly

Προσαρμόσιμο πλαίσιο, ισχυρή αναζήτηση, εξατομικευμένες περιηγήσεις προϊόντων, έρευνες NPS.

Κάντε κλικΒοήθεια

Φιλοξενία ενιαίας πύλης, εύκολη μετεγκατάσταση, ιστορικό εκδόσεων, δημόσια και εσωτερική τεκμηρίωση.

Γραφέας

Εγγραφή οθόνης, GIF, εξατομικευμένα εγχειρίδια χρήστη, εύκολη διανομή.

Ταγκό

Αυτοματοποιημένη δημιουργία εγχειριδίου χρήστη, επεξεργασία πολλών χρηστών, διαδραστικά slideshow, έγκαιρες ειδοποιήσεις.

Αυτά τα εγχειρίδια έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να συνδυάζουν γραπτές οδηγίες με οπτικά βοηθήματα, διασφαλίζοντας στους πελάτες μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία όταν αλληλεπιδρούν με το προϊόν σας.

Ωστόσο, προσέχουμε τις προκλήσεις στην επιλογή του καλύτερου εργαλείου για αυτήν τη δουλειά. Εξαιτίας αυτού, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μια λίστα με το καλύτερο λογισμικό εγχειριδίου χρήστη. Μετά από εκτενή έρευνα και κοσκίνισμα σε διάφορους ιστότοπους αξιολόγησης προϊόντων, παραθέτουμε λεπτομερώς το καλύτερο λογισμικό εγχειριδίου χρήστη με λεπτομερείς περιγραφές των δυνατοτήτων τους.

Οφέλη από τη δημιουργία ενημερωτικών και εύχρηστων εγχειριδίων χρήστη

Η δημιουργία καλογραμμένων εγχειριδίων χρήστη είναι ένα αξιοσημείωτο στοιχείο της προσφοράς άριστης εξυπηρέτησης πελατών. Ακολουθούν ορισμένα οφέλη που μπορεί να περιμένει η εταιρεία σας από τη δημιουργία υπέροχων εγχειριδίων χρήστη:

  • Μειωμένα Έξοδα Υποστήριξης: Τα εγχειρίδια χρήστη είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και ένα οικονομικό εργαλείο υποστήριξης για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.
  • Μειωμένος φόρτος εργασίας των ομάδων υποστήριξης: Τα αναλυτικά εγχειρίδια χρήστη επιτρέπουν στους πελάτες να αντιμετωπίζουν προβλήματα ανεξάρτητα. Ως αποτέλεσμα, το εργατικό δυναμικό σας έχει περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί σε κρίσιμες εργασίες που οδηγούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης.
  • Ανώτερη Πιστότητα Πελατών: Όταν παρέχονται στους χρήστες καλογραμμένα εγχειρίδια, η εμπειρία μετά την αγορά είναι ευνοϊκή και αφήνει μια μόνιμη εντύπωση. Αυτή η premium πρακτική εξυπηρέτησης πελατών προωθεί την επαναλαμβανόμενη επιχείρηση.
  • Αυξανόμενα ποσοστά μετατροπής: Μια ομαλή διαδικασία ενσωμάτωσης πελατών αυξάνει την πιθανότητα οι χρήστες να μείνουν ικανοποιημένοι, γεγονός που μπορεί ακόμη και να τους πείσει να επιλέξουν προγράμματα premium.

Επιπλέον, οι ευχαριστημένοι καταναλωτές θα μπορούσαν να διαδώσουν θετικά σχόλια στο διαδίκτυο ή μέσω στόμα σε στόμα, αυξάνοντας την υποστήριξη της επωνυμίας, την αναγνώριση και ενισχύοντας τα ποσοστά μετατροπών.

Βασικά χαρακτηριστικά ενός Λογισμικού Εγχειριδίου Χρήστη

Τα ακόλουθα είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά του λογισμικού εγχειριδίου χρήστη:

  • Επεξεργασία και δημιουργία εγγράφων: Το λογισμικό για εγχειρίδια χρήστη θα πρέπει να προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την επεξεργασία και τη δημιουργία εγγράφων. Πρέπει να υποστηρίζονται μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου, εικόνες, γραφήματα, πίνακες και άλλα στοιχεία πολυμέσων.
  • Βιβλιοθήκη προτύπων: Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν πιο γρήγορα με μια βιβλιοθήκη προσχεδιασμένων προτύπων. Η επωνυμία και ο σχεδιασμός του οργανισμού μπορούν να αντιστοιχιστούν σε αυτά τα πρότυπα.
  • Έλεγχος έκδοσης: Η έκδοση εκδόσεων σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις μη αυτόματες τροποποιήσεις με την πάροδο του χρόνου. Η διατήρηση ενός αντικειμενικού ιστορικού ενημερώσεων και τροποποιήσεων εξαρτάται από αυτό.
  • Εργαλεία συνεργασίας: Οι λειτουργίες συνεργασίας επιτρέπουν σε πολλά μέλη της ομάδας να εργάζονται στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα.
  • Επαναχρησιμοποίηση υλικού: Για να διατηρηθεί η συνέπεια και να εξοικονομηθεί χρόνος, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να επανατοποθετούν γρήγορα και αποτελεσματικά το υλικό σε άλλες ενότητες ή οδηγούς.
  • Υποστήριξη για πολλές γλώσσες: Το πρόγραμμα θα πρέπει να απλοποιεί τη μετάφραση και τον εντοπισμό του υλικού.
  • Βρόχοι σχολίων: Επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν παρατηρήσεις στην τεκμηρίωση και να εκμεταλλεύονται αυτήν την είσοδο για να δημιουργήσουν μόνιμες προόδους.
  • Εκπαίδευση και βοήθεια: Για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες αξιοποιούν στο έπακρο το προϊόν, προσφέρουν εκπαιδευτικό υλικό, τεκμηρίωση και εξυπηρέτηση πελατών.
  Πώς να αντικαταστήσετε το χρώμα στο GIMP

Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια για να περάσετε από διαφορετικούς ιστότοπους για να διαβάσετε κριτικές, να ελέγξετε τις αξιολογήσεις και να επιλέξετε τις καλύτερες λύσεις. Αλλά μην ανησυχείτε! Έχουμε οργανώσει μια λεπτομερώς επιμελημένη λίστα με τις καλύτερες λύσεις λογισμικού εγχειριδίου χρήστη.

Document360

Document360 είναι ένα πολύ γνωστό λογισμικό για τις ισχυρές του ικανότητες. Περιλαμβάνει ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας και διαχειριστή κατηγορίας, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία εντυπωσιακών εγχειριδίων χρήστη.

Μπορείτε να διαχειριστείτε ομαλά το περιεχόμενό σας με έξι επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών στη διάθεσή σας. Χάρη στην επιφανειακή διεπαφή χρήστη μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να αναδιοργανώσετε γρήγορα αυτές τις κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες.

Χαρακτηριστικά:

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα λεπτομερές ιστορικό αλλαγών για οποιοδήποτε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων επαναφοράς και έκδοσης εκδόσεων.
  • Δημιουργήστε γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας της εργασίας σας και επαναφέρετέ τα σε προηγούμενες επαναλήψεις.
  • Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένο CSS για να προσαρμόσετε τη βάση γνώσεών σας στα γούστα σας.
  • Ο βοηθός εντός εφαρμογής παρέχει αποτελεσματικά επιτόπια βοήθεια, ενώ μειώνει τα εισιτήρια υποστήριξης.
  • Με πολύγλωσσα στοιχεία, μπορείτε να αποκτήσετε ένα παγκόσμιο κοινό και να εξυπηρετήσετε πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η λειτουργικότητα αναζήτησης του Document360 με AI, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική και φιλική προς τα κινητά, είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του. Αυτό εγγυάται ότι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν γρήγορα τα δεδομένα που χρειάζονται.

Gitbook

GitBook περιέχει διάφορα δημοφιλή χαρακτηριστικά που εμφανίζονται συνήθως σε άλλα εργαλεία εγχειριδίου χρήστη και απευθύνεται ειδικά σε τεχνικούς ανθρώπους.

Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τη χρήση προσχεδιασμένων προτύπων, σελίδων ομάδων και υποομάδων, πινάκων, φωτογραφιών και πολλών άλλων στοιχείων. Αλλά η άψογη αλληλεπίδραση του GitBook με το GitHub το κάνει να ξεχωρίζει.

Χαρακτηριστικά:

  • Ενσωμάτωση με τα εργαλεία και τα προγράμματα τρίτων που σας αρέσουν, συμπεριλαμβανομένων των Jira, Slack και Discord.
  • Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει εξαιρετικά διδακτικό περιεχόμενο βασισμένο στη γνώση.
  • Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που βασίζεται σε εισιτήρια, είναι πιο εύκολο να ζητήσετε ενημερώσεις, να διαχειριστείτε κριτικές και αναθεωρήσεις και να συγκρίνετε εκδόσεις.
  • Παρέχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να αναδιοργανώσετε γρήγορα το περιεχόμενο.
  • Αυτή η προσέγγιση επεξεργασίας είναι γρήγορη και απλή επειδή επιτρέπει μπλοκ κώδικα, εικόνες, πίνακες και άλλες δυνατότητες.

Ειδικότερα, για τις τεχνικές ομάδες, το GitBook απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης εγχειριδίων χρήστη με εύκολο χειρισμό μπλοκ κώδικα, πίνακες και γνωστές συντομεύσεις.

Γνώση Κουκουβάγια

Τα προσχεδιασμένα θέματα και διατάξεις που συνοδεύουν Γνώση Κουκουβάγια απλοποιήστε τους χρήστες να περιηγηθούν στη συλλογή γνώσεών σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε περιεχόμενο για να εξασφαλίσετε τη συμπερίληψή του στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Χαρακτηριστικά:

  • Συγκέντρωση σχολίων χρηστών μέσω σχολίων και αξιολογήσεων για τη μέτρηση της ικανοποίησης από το περιεχόμενο.
  • Ενεργοποίηση ερωτήσεων και σχολίων μέσω φορμών επικοινωνίας για αλληλεπίδραση με τον χρήστη.
  • Συνδυασμός με άλλο λογισμικό μέσω Zapier για βελτιωμένη λειτουργικότητα.
  • Η εμφύτευση ενός γραφικού στοιχείου βοήθειας με βάση τα συμφραζόμενα στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να έχουν πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήστη σας χωρίς κόπο.
  14 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή ARK για όλους

Μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια και να ελέγξετε ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήστη σας χρησιμοποιώντας το KnowledgeOwl. Μπορείτε να παρέχετε σε χρήστες και αναγνώστες συγκεκριμένα δικαιώματα ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.

ProProfs

ProProfs είναι μια ισχυρή πλατφόρμα με άφθονα εργαλεία που θα σας συνοδεύουν σε κάθε στάδιο της χειροκίνητης δημιουργίας, από την αρχική δημιουργία περιεχομένου έως την τελική δημοσίευση και τις κρίσιμες φάσεις. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό εγχειρίδιο χρήστη γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες, προσεκτικά οργανωμένο και παρουσιασμένο χρησιμοποιώντας κείμενο, γραφικά και βίντεο.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρησιμοποιήστε ένα εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού για να συνθέσετε, να επεξεργαστείτε και να μορφοποιήσετε κείμενο.
  • Συνδέστε εύκολα παρουσιάσεις, υπολογιστικά φύλλα Excel και έγγραφα Word.
  • Βεβαιωθείτε ότι το εγχειρίδιό σας είναι σύμφωνο με την προσωπικότητα και τις αρχές της εταιρείας σας.
  • Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία αναφοράς για πρόσβαση, παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων απόδοσης.
  • Διασύνδεση με γνωστές λύσεις έκδοσης εισιτηρίων και συνομιλίας για τη βελτίωση της βοήθειας και της αφοσίωσης των χρηστών.

Το ProProfs επιταχύνει δραματικά τη δημιουργία του εγχειριδίου χρήστη σας παρουσιάζοντας διάφορες επιλογές σύνταξης, προσαρμογής, εισαγωγής και εξαγωγής.

Dr.Explain

Μπορείτε να δημοσιεύσετε γρήγορα και εύκολα αναλυτικά εγχειρίδια χρήστη σε διάφορες μορφές χρησιμοποιώντας Dr.Explain για να διευκολυνθεί η διαδικασία συγγραφής τους. Η Dr.Explain σάς καλύπτει εάν χρειάζεστε ένα κέντρο βοήθειας ενσωματωμένο στις εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή ή για κινητές συσκευές ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό αποθετήριο συγχωνευμένο με τον ιστότοπό σας ή τη λύση SaaS.

Χαρακτηριστικά:

  • Η πρώτη έκδοση του νέου σας εγχειριδίου χρήστη απέχει μόλις 22 κλικ, επομένως, το Dr.Explain έχει μια εύχρηστη διεπαφή.
  • Σε 3 λεπτά, οι χρήστες θα βρουν τις λύσεις στις ερωτήσεις τους.
  • Σε μια μέρα, εκπαιδεύστε τη νέα ομάδα και τους πελάτες.
  • Πληρώστε μόνο όταν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Το Dr.Explain σάς επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε την τεκμηρίωσή σας ως ηλεκτρονικό σύστημα βοήθειας σε έναν διακομιστή, καθιστώντας τη διαθέσιμη στους χρήστες σας.

Sonat

Sonat είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία εγχειριδίων χρήστη. Αποκωδικοποιεί αποτελεσματικά τα προβλήματα δημιουργίας και δημοσίευσης εκλεπτυσμένων, φιλικών προς το χρήστη οδηγιών.

Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα θα καθοδηγήσει ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας χειροκίνητου για χειροκίνητη συγγραφή, η οποία θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρησιμοποιήστε χάρτες ιστότοπου για να διασφαλίσετε ότι το υλικό σας λαμβάνει τις καλύτερες βαθμολογίες στις μηχανές αναζήτησης.
  • Χρησιμοποιήστε έναν αναλυτή αναγνωσιμότητας που αξιολογεί τις μετρήσεις αναγνωσιμότητας του υλικού σας προς όφελός σας.
  • Χρησιμοποιήστε προκατασκευασμένα πρότυπα μορφοποίησης για να επιταχύνετε τη διαδικασία δόμησης και να εξοικονομήσετε χρόνο.
  • Χρησιμοποιήστε ένα έξυπνο εργαλείο μετάφρασης για να συνδεθείτε εύκολα με ένα μεγαλύτερο διεθνές κοινό.

Η Sonat είναι οργανωμένη για να χειρίζεται όλα τα ζητήματά σας διαμορφώνοντας εξαιρετικά εγχειρίδια. Εξυπηρετεί σε ένα ομαδικό περιβάλλον που συγκεντρώνει με επιτυχία ειδικούς από διάφορους τομείς για να εγγυηθεί τη δημοσίευση της καλύτερης δουλειάς σας.

Μανούλα

Για την παρουσίαση, το σχεδιασμό και τη δημοσίευση του υλικού, Μανούλα προσφέρει διάφορα δελεαστικά χαρακτηριστικά. Αυτό το λογισμικό παρέχει την επιλογή επιβολής ασφάλειας κωδικού πρόσβασης για βελτιωμένο απόρρητο εγγράφων, διευκολύνοντας τον χειρισμό αμέτρητων εκδόσεων εγγράφων.

Χαρακτηριστικά:

  • Ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης για γρήγορες αναζητήσεις.
  • Η υποστήριξη για προσαρμοσμένο CSS επιτρέπει τη λεπτομερή χειροκίνητη προσαρμογή.
  • Λάβετε πληροφορίες από τους αναγνώστες για άρθρα για να ενισχύσετε την ποιότητα του περιεχομένου.
  • Παρακολουθήστε την απόδοση του θέματος, παρακολουθήστε τις κριτικές των χρηστών και εξετάστε τη συμπεριφορά αναζήτησης.
  • Δημοσιεύστε εγχειρίδια σε πολλές συσκευές εύκολα.

Το Manula επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση των βίντεο YouTube ενώ απλοποιεί τη μορφοποίηση περιεχομένου χρησιμοποιώντας απλούς κωδικούς. Επιπλέον, το Manula σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εκδόσεις PDF των οδηγών σας, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα.

Stonly

Stonly παρέχει ένα προσαρμόσιμο πλαίσιο για τη δημιουργία διαδραστικών εγχειριδίων χρήστη και την επίλυση συγκεκριμένων δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν σε διάφορα σημεία.

Αυτό το εργαλείο διαθέτει ένα γραφικό στοιχείο για όλες τις χρήσεις που παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για την ενσωμάτωση του πελάτη, τη διαμόρφωση του προϊόντος και την ανάληψη λειτουργιών. Το γραφικό στοιχείο αλληλεπιδρά προληπτικά με τους πελάτες και δείχνει υποστήριξη προτού επικοινωνήσουν μαζί σας.

  Μεταδώστε το Kodi στο Dongle της Google

Χαρακτηριστικά:

  • Η ισχυρή λειτουργικότητα αναζήτησης παρέχει ακριβή, στοχευμένα αποτελέσματα.
  • Το καθολικό widget προωθεί την εξατομικευμένη καθοδήγηση, εμπλουτίζοντας την εμπειρία χρήστη.
  • Οι οπτικές ενδείξεις αποτελούν ένα διαδραστικό και αυτοκαθοδηγούμενο ταξίδι για τους χρήστες.
  • Οι εξατομικευμένες περιηγήσεις προϊόντων προσαρμόζονται δυναμικά με βάση τις αλληλεπιδράσεις και τις ενέργειες των πελατών.
  • Οι έρευνες του Net Promoter Score (NPS) μπορούν να μετρήσουν και να παρατηρήσουν την ικανοποίηση των πελατών.

Ως το κορυφαίο λογισμικό εγχειριδίων χρήστη του κλάδου, το Stonly χρησιμοποιεί δεδομένα χρήστη και ισχυρές δυνατότητες στόχευσης για να παρέχει περιεχόμενο που προβάλλεται ρητά για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων.

Κάντε κλικΒοήθεια

Κάντε κλικΒοήθεια σας επιτρέπει να φιλοξενείτε και να μεταδίδετε το υλικό σας σε μια ενιαία πύλη, διευκολύνοντας τη δημιουργία εγχειριδίων χρήστη.

Εάν διαθέτετε προϋπάρχον περιεχόμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αμέσως, το ClickHelp παρέχει εύκολη μετεγκατάσταση από προγράμματα όπως το MS Word, το Open Office και το HTML. Περιλαμβάνει επίσης διαμορφώσιμους ρόλους και στρατηγικές αδειών για την αποθήκευση της τεκμηρίωσής σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Χαρακτηριστικά:

  • Θα έχετε πρόσβαση σε μια ατελείωτη έκδοση της ιστορίας.
  • Χρησιμοποιήστε μία μόνο πηγή περιεχομένου για πολλά άρθρα.
  • Κάντε δημόσια και εσωτερική τεκμηρίωση.
  • Για να βελτιώσετε την απόδοση, παρακολουθείτε τις κρίσιμες μετρήσεις περιεχομένου.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που διακρίνει το ClickHelp ως εργαλείο δημιουργίας εγχειριδίου χρήστη είναι η συμπαγής υποδομή του, η οποία περιέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και αυτοματοποιημένη υποστήριξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Γραφέας

Γραφέας είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί εγχειρίδια βήμα προς βήμα σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας την προσθήκη Scribe, μπορείτε να απλοποιήσετε την προσέγγιση καταγράφοντας την οθόνη σας καθώς περιηγείστε σε μια συγκεκριμένη εργασία ή δραστηριότητα – η πλατφόρμα θα χειριστεί τα υπόλοιπα.

Το Scribe μπορεί να σχηματίσει εγχειρίδια χρήστη με GIF, φωτογραφίες και σαφείς οδηγίες που μπορείτε εύκολα να κυκλοφορήσετε στη βάση καταναλωτών σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Meld Scribe σεμινάρια στις πλατφόρμες με τις οποίες είναι ήδη εξοικειωμένοι οι χρήστες σας.
  • Δημιουργήστε γρήγορα εξατομικευμένα εγχειρίδια χρήστη για να βοηθήσετε τους πελάτες να ξεπεράσουν συγκεκριμένα προβλήματα.
  • Προσθέστε περιεχόμενο σε έγγραφα που δημιουργούνται από λογισμικό συμπεριλαμβάνοντας υπερσυνδέσμους, συμβουλές και ειδοποιήσεις.
  • Δημιουργήστε αυτόματα έναν οδηγό με κείμενο και στιγμιότυπα οθόνης.

Οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν εύκολα να κάνουν τη διαδικασία μόνοι τους και μόλις τελειώσει, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες εγχειρίδιο.

Ταγκό

Ταγκό κολακεύει τον εαυτό του στο αυτοματοποιημένο λογισμικό του εγχειριδίου χρήστη. Χρησιμοποιώντας μια απλή μέθοδο click-through, το Tango χειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της λήψης στιγμιότυπων οθόνης, της σύνθεσης περιγραφικού κειμένου και της δημιουργίας ενός συνδέσμου με δυνατότητα κοινής χρήσης στον πρόσφατα κατασκευασμένο οδηγό σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο από μία μόνο πηγή και να το διαδίδουν αβίαστα σε διάφορες μορφές.
  • Προωθεί τη συλλογική δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου μέσω των δυνατοτήτων επεξεργασίας πολλών χρηστών.
  • Διαχειρίζεται αποτελεσματικά πολλαπλές επαναλήψεις των άρθρων σας.
  • Προωθεί το περιεχόμενό σας, ενεργοποιώντας την παραγωγή συναρπαστικών διαδραστικών προβολών διαφανειών.

Διασφαλίζει ότι λαμβάνετε έγκαιρες ειδοποιήσεις μέσω της επέκτασής του σχετικά με σχετικά εγχειρίδια χρήστη που σχετίζονται με τον ιστότοπο ή το εργαλείο που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε καρτέλες ή να διακόψετε τους συνεργάτες σας.

συμπέρασμα

Το λογισμικό που συζητήθηκε παραπάνω έχει κάποια κοινά σημεία αλλά και κάποιες διαφορές. Ενώ έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα εργαλεία, ο καθορισμός του καλύτερου για εσάς απαιτεί μια πλήρη κατανόηση των απαιτήσεών σας.

Καταγράψτε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας:

  • Τι προσαρμογή ελπίζετε να προσφέρετε;
  • Τι είδους δυνατότητες του εγχειριδίου χρήστη σας αρέσουν;
  • Θέλετε ανταπόκριση για κινητά ή απλώς συμβατότητα επιτραπέζιου υπολογιστή;
  • Ποιος είναι, το πιο σημαντικό, ο προϋπολογισμός σας;

Η διαδικασία λήψης αποφάσεων γίνεται πιο προσιτή απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις και καταγράφοντας τα χαρακτηριστικά που προτιμάτε. Ο πρωταρχικός σας στόχος θα πρέπει να είναι να ανακαλύψετε μια λύση all-in-one, φιλική προς το χρήστη, πλούσια σε δυνατότητες που παρέχει απίστευτη αξία για τα χρήματά σας.

Στη συνέχεια, ενώ εργάζεστε σε αυτά τα σημεία ικανοποίησης πελατών, σκεφτείτε τι λένε και οι πελάτες σας. Δείτε πώς μπορείτε να συλλέξετε Voice of Customer (VOC) για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.