Δημιουργήστε εικόνες GIF με το YouTube και προσθέστε κείμενο σε αυτές


Τα GIF γίνονται αρκετά δημοφιλή. Το Imgur, όπου βρίσκεται ο θησαυρός του διαδικτύου με τα υπέροχα GIF, κυκλοφόρησε μια νέα μορφή που ονομάζεται GIFV για να τα κάνει να παίζουν, να φορτώνουν και να επαναλαμβάνουν καλύτερα. Σε περίπτωση που αναζητούσατε μερικά εξαιρετικά εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα καλό GIF, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα μας με τις εφαρμογές δημιουργίας GIF. Εναλλακτικά, μπορείτε να περιμένετε μέχρι το YouTube να διαθέσει καθολικά τον νέο κατασκευαστή GIF. Ο γίγαντας της φιλοξενίας βίντεο έχει προφανώς συνειδητοποιήσει πόσο δημοφιλή είναι τα GIF. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL ενός βίντεο YouTube και, στη συνέχεια, να εξαγάγετε ένα τμήμα του ως GIF, ώστε να είναι λογικό το YouTube να προσθέτει απλώς τη δυνατότητα. Εξακολουθεί να κυκλοφορεί με ένα συγκεκριμένο βίντεο να έχει αναγνωριστεί ότι έχει ενεργοποιημένη τη δυνατότητα για αυτό. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν είναι διαθέσιμο για όλα τα βίντεο, αλλά δείτε πώς λειτουργεί η λειτουργία και το βίντεο στο οποίο μπορείτε να τη δοκιμάσετε.

  Πώς να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ένα βίντεο YouTube [Chrome]

Το βίντεο με ενεργοποιημένη την επιλογή GIF είναι Έχει πίστη το Over The Garden Wall; | Κανάλι Ιδέας | PBS Digital Studios. Η επιλογή βρίσκεται στις καρτέλες του κουμπιού Κοινή χρήση. Προστέθηκε μια νέα καρτέλα GIF δίπλα στην Ενσωμάτωση.

Το GIF μπορεί να διαρκέσει μόνο πέντε δευτερόλεπτα του βίντεο (όχι ο χρόνος αναπαραγωγής του ίδιου του GIF). Παίρνετε ένα ρυθμιστικό για να μετακινηθείτε στα καρέ του βίντεο και να το τοποθετήσετε πάνω από το τμήμα που θέλετε να μετατρέψετε σε GIF. Μπορείτε να το τοποθετήσετε χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τα χρονικά πλαίσια. Αφού επιλέξετε τη σκηνή, προσθέστε κείμενο στο κάτω και πάνω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία GIF όταν τελειώσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ουράς του YouTube

Λαμβάνετε και τον άμεσο σύνδεσμο και έναν κώδικα ενσωμάτωσης για το GIF. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο GIF από το ίδιο βίντεο ή να μοιραστείτε το GIF σε ένα από τα οκτώ υποστηριζόμενα κοινωνικά δίκτυα.

Προφανώς, αυτό είναι κάτι που θα λατρέψουν οι χρήστες του YouTube. Επίσης, πρόκειται να προκαλέσει άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες που δημιουργούν GIF από βίντεο YouTube. Το καλό είναι ότι προς το παρόν μπορούν ακόμα να ανταγωνίζονται ως προς τη διάρκεια και την ποιότητα του GIF και εφόσον η δυνατότητα δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα βίντεο, οι δημοφιλείς υπηρεσίες δημιουργίας GIF μπορούν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

  Αποκλεισμός προτάσεων YouTube κατά την περιήγηση χωρίς σύνδεση