Δημιουργήστε έναν διαγωνισμό Giveaway χρησιμοποιώντας αυτά τα 14 εργαλεία

Αν είχατε αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα social media, σίγουρα θα είχατε συναντήσει δώρα και διαγωνισμούς.

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί οι εταιρείες φιλοξενούν δώρα; Λοιπόν, δεν δίνουν τίποτα δωρεάν. Υπάρχει μια στρατηγική πίσω από κάθε δώρο. Σήμερα, θα μιλήσουμε για τον λόγο πίσω από κάθε δώρο που διοργανώνει οποιαδήποτε εταιρεία στο διαδίκτυο και πώς να δημιουργήσετε τέτοιες προσφορές για τους υποψήφιους πελάτες σας.

Πριν προχωρήσουμε στους λόγους, ας καταλάβουμε εν συντομία τι είναι ένας διαγωνισμός δώρων.

Τι είναι ο Διαγωνισμός Giveaway;

Όταν ακούτε τον όρο ‘δωρεά’, θα πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για προωθητική κλήρωση. Εδώ, ένα έπαθλο θα δοθεί σε κάθε τυχαίο συμμετέχοντα από ολόκληρο το πλήθος. Έτσι, μοιάζει περισσότερο με τη δημοσιότητα για την εταιρεία καθώς στους ανθρώπους αρέσει να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς δώρων και να κερδίζουν κάτι.

Δεν θα υπάρχουν χρεώσεις για τους συμμετέχοντες. Τις περισσότερες φορές, οι συμμετέχοντες στο δώρο πρέπει απλώς να δώσουν τα στοιχεία τους. Επομένως, αυτός είναι ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος για τις εταιρείες να συλλέγουν δεδομένα πελατών. Λοιπόν, δεν πάμε προς αυτή τη γωνία αυτή τη στιγμή.

Το καλύτερο με τα δώρα είναι ότι προσελκύει μεγάλο αριθμό ατόμων στην επωνυμία σας, εάν δημιουργήσετε το σωστό δώρο που μπορεί να αρέσει στους ανθρώπους και στο σωστό μέρος.

Ας δούμε τη λογική πίσω από τα δώρα που τρέχουν.

Γιατί πρέπει να κανονίσετε ένα δώρο;

Μερικά από τα βασικά οφέλη ενός δώρου είναι:

  • Παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Μπορείτε να ενισχύσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, προσφέροντας συμμετοχές ή πόντους στο δώρο σας σε αντάλλαγμα ακολούθων ή likes. Ένα μόνο δώρο μπορεί να ανεβάσει τον αριθμό των ακολούθων σας στο επόμενο επίπεδο.
  • Ενίσχυση επισκεψιμότητας ιστότοπου – Όταν προωθείτε το δώρο σας σε διαφορετικές πλατφόρμες, μπορείτε τελικά να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπου.
  • Ανάπτυξη συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Για να προσφέρετε συμμετοχή σε ένα δώρο, μπορείτε να ζητήσετε από τους χρήστες να εγγραφούν στη λίστα email σας και να τα χρησιμοποιήσουν για μάρκετινγκ μέσω email.
  • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας – Όταν κανονίζετε ένα δώρο, θα δείτε ότι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την επωνυμία σας. Θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν.
  • Δημιουργία κοινότητας – Τα Giveaways μπορούν να σας βοηθήσουν να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της επιλογής σας. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας μια κοινότητα για την επωνυμία σας με τη βοήθεια ενός δώρου.

Σκέφτεστε να κανονίσετε ένα δώρο για την επωνυμία σας; Ξέρετε όμως πώς να δημιουργήσετε ένα δώρο;

Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί είναι αρκετά απλό. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός δώρου

RafflePress

Το RafflePress είναι το νούμερο 1 δωρεάν πρόσθετο WordPress Giveaway. Θα είναι πολύ εύκολο να αυξήσετε τη λίστα email σας, να ακολουθήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο μέσω των πολλών δυνατοτήτων του. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι χρειάζεται απλώς να εγκαταστήσετε την προσθήκη και να χρησιμοποιήσετε το Drag & Drop Giveaway Builder για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη καμπάνια δώρων μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα προκατασκευασμένα ιογενή πρότυπα δώρων για να βελτιώσετε την αφοσίωση και να μάθετε τι λειτουργεί για την επωνυμία σας. Τα δώρα που δημιουργείτε είναι φιλικά προς κινητά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εισέλθουν από οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, υπάρχει η είσοδος με ένα κλικ και η προστασία από απάτη για να διατηρήσετε τον διαγωνισμό σας δίκαιο.

Το RafflePress διευκολύνει την αύξηση των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις ενσωματώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τις εξαιρετικά βελτιστοποιημένες σελίδες προορισμού για δώρο, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις μετατροπές σας και να επιτύχετε στόχους μέσω προηγμένης παρακολούθησης και επαναστόχευσης.

KickoffLabs

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καμπάνια δώρων μέσα σε λίγα λεπτά KickoffLabs. Τώρα, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε viral δώρα, λανσαρίσματα προϊόντων και κληρώσεις για την προώθηση της επωνυμίας σας. Οι άνθρωποι θα μπορούν να κερδίζουν πόντους για την παραπομπή των δώρων σας σε άτομα και εκεί είναι που το μάρκετινγκ σας μεταφέρεται στο επόμενο επίπεδο.

  Βρείτε ποια διαφάνεια στην παρουσίαση του PowerPoint σας είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος

Μπορείτε να επιλέξετε από τα ήδη διαθέσιμα πρότυπα διαγωνισμών ή ακόμα και να σχεδιάσετε το δικό σας πρότυπο για ένα δώρο. Μερικά από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα πρότυπα περιλαμβάνουν το Giveaway σε επίπεδο ανταμοιβής, τους κληρώσεις εισόδου μπόνους, τις ανταμοιβές Shopify, τα δώρα στο Leaderboard, τη λίστα αναμονής πριν από την κυκλοφορία και τις δωροδοκίες συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, τα έξυπνα email θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών σας μέσω εξατομικευμένων χαιρετισμών διαγωνισμών. Τα αναλυτικά στοιχεία με επίκεντρο την απόδοση επένδυσης (ROI) σας διευκολύνουν να δείτε πόση αξία λαμβάνετε μέσω αυτών των ιογενών δώρων. Θα γνωρίζετε από πού προέρχονται οι δυνητικοί πελάτες σας και θα διευκολύνετε την εστίαση σε αυτά τα πράγματα περισσότερο.

KingSumo

KingSumo είναι μια άλλη αρκετά διάσημη δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα διαγωνισμών. Αρχικά, το εργαλείο κυκλοφόρησε για εταιρική χρήση, αλλά έγινε αρκετά επιτυχημένο και γι’ αυτό η εταιρεία αποφάσισε να το κυκλοφορήσει για χρήση από όλους. Θα μπορείτε να αναπτύξετε τη λίστα email σας μέσω των viral δώρα του KingSumo.

Εάν σκέφτεστε να εκτελέσετε ένα δώρο με τη δωρεάν έκδοση του KingSumo, θα λάβετε μόνο βασικές δυνατότητες, όπως απεριόριστες προσφορές και ενσωματώσεις. Για να το χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, θα πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα επί πληρωμή.

Το πρόγραμμα επί πληρωμή θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές άλλες λειτουργίες, όπως προσαρμοσμένη επωνυμία, παρακολούθηση εικονοστοιχείων Facebook, υποστήριξη πελατών και ενσωματώσεις Zapier. Ένα άλλο καλό είναι ότι το KingSumo διαχειρίζεται η ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το AppSumo.

Αναλαμπή

Αναλαμπή σας επιτρέπει να διοργανώνετε όμορφους διαγωνισμούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την πραγματική αφοσίωση των χρηστών. Η πλατφόρμα βλέπει ότι υπάρχουν ελάχιστα βήματα που απαιτούνται για την είσοδο, ώστε να εισέλθουν περισσότερα άτομα μέσω των καμπανιών σας. Επιπλέον, η ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης ιών διευκολύνει τους ανθρώπους να μοιράζονται με τους φίλους τους με ένα μόνο κλικ.

Το αποκριτικό widget θα το κάνει απρόσκοπτο σε κάθε συσκευή. Τα έξυπνα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης θα διευκολύνουν τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν την πρόοδό τους. Η Προστασία απάτης θα επισημάνει αυτόματα όλες τις ύποπτες καταχωρήσεις και θα τις στείλει για έλεγχο. Το καλύτερο πράγμα για το Gleam είναι ότι υποστηρίζει έως και 25 γλώσσες.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το γραφικό στοιχείο του Gleam οπουδήποτε. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το γραφικό στοιχείο στο ιστολόγιό σας, στη σελίδα προορισμού, στη σελίδα στο Facebook ή ακόμα και σε μια απλή φιλοξενούμενη σελίδα προορισμού για την εκτέλεση του δώρου σας. Υπάρχουν πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα διαγωνισμών για να σας εμπνεύσουν να σχεδιάσετε κάτι δικό σας.

HyperFyre

HyperFyre είναι μια προηγμένη πλατφόρμα για το Web3. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε viral marketing στο Web3, τότε το HyperFyre είναι η τέλεια επιλογή για να προχωρήσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες παραπομπής με απεριόριστη επιλογή νικητών και να ενισχύσετε την παρουσία σας. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι όλοι οι ακόλουθοί σας είναι πραγματικοί, καθώς ο έλεγχος ταυτότητας κοινωνικού δικτύου θα εξαλείψει όλα τα bots και τους ψεύτικους χρήστες.

Στο HyperFyre, μόνο τα επαληθευμένα μέλη θα μπορούν να παραπέμπουν τους φίλους τους. Ο πίνακας ελέγχου DIY θα διευκολύνει τους χρήστες να διαμορφώσουν τον πίνακα εργαλείων σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα viral καμπάνιες μέσω του HyperFyre και να προσθέσετε προσαρμοσμένες εργασίες για την ανάπτυξη της κοινότητάς σας. Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης να τους αφήσετε να μοιράζονται το περιεχόμενό σας με τους ακόλουθούς τους. Οι χρήστες επαληθεύονται με βάση τις διαθέσεις τους. Έτσι, δεν υπάρχουν πιθανότητες να μπουν ψεύτικοι χρήστες ή bots στα δώρα σας.

ShortStack

ShortStack είναι γνωστό ότι είναι το πιο προσαρμόσιμο λογισμικό διαγωνισμού all-in-one. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε απεριόριστες διαδραστικές σελίδες προορισμού για τους διαγωνισμούς και τα δώρα σας. Θα δείτε εξαιρετική ώθηση στις μετατροπές σελίδων προορισμού και στη συλλογή δυνητικών πελατών.

  13 Εφαρμογές/Εργαλεία για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας στο Shopify Store

Το ShortStack σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την καμπάνια μάρκετινγκ σύμφωνα με την επωνυμία σας και τις προτιμήσεις σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανέναν προγραμματιστή για να ενσωματώσετε διαγωνισμούς, βίντεο ή φόρμες στον ιστότοπό σας. Θα σας διευκολύνει πολύ να αναπτύξετε τη λίστα email σας.

Μπορείτε επίσης να ενθαρρύνετε περισσότερα άτομα να κάνουν κοινή χρήση στο Instagram και στο Twitter δημιουργώντας διαγωνισμούς hashtag. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να κανονίσετε έναν διαγωνισμό σχολίου για συμμετοχή για να δείτε περισσότερη αφοσίωση από τους ακόλουθούς σας. Το να προσφέρετε κωδικούς έκπτωσης στη σελίδα προορισμού σας μέσω email και να οδηγήσετε περισσότερους ανθρώπους στους διαγωνισμούς σας είναι το πιο εύκολο πράγμα με το ShortStack.

Vyper

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δώρο για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση από το κοινό σας εύκολα Vyper. Η δημιουργία μιας καμπάνιας ανταμοιβής είναι αρκετά απλή και μπορείτε να την ολοκληρώσετε μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τα προκατασκευασμένα πρότυπα.

Το καλύτερο πράγμα για το Vyper είναι ότι δεν θα χρειαστεί να προσλάβετε κανέναν σχεδιαστή για να σχεδιάσει όλες τις καμπάνιες σας. Μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Το Vyper σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διεπαφή χρήστη για γραφικά στοιχεία ή να ενσωματώνετε τα δώρα στη φόρμα, τη σελίδα προορισμού, ακόμη και τον πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να δείτε πώς οι χρήστες σας θα δουν τα πάντα.

Μπορείτε ακόμη να ενσωματώσετε το Vyper με διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών email όπως AWeber, Mailchimp και Drip. Για να παρακολουθείτε την απόδοση των καμπανιών σας, μπορείτε να ενσωματώσετε το Google Analytics και την Παρακολούθηση Pixel.

SweepWidget είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αλλά και ισχυρό εργαλείο διαγωνισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς, όπως η εκτέλεση viral καμπανιών, διαγωνισμοί leaderboard, διαγωνισμοί ανάπτυξης ενημερωτικών δελτίων, καμπάνιες στιγμιαίων κουπονιών, καθώς και διαγωνισμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να επιλέξετε από 90+ μεθόδους εισόδου στο SweepWidget μαζί με την ενσωμάτωση 30+ πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το σύστημα μεταφοράς και απόθεσης θα σας διευκολύνει να δημιουργήσετε δώρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μόλις τελειώσετε με το σχεδιασμό της καμπάνιας δώρων σας, μπορείτε είτε να την ενσωματώσετε απευθείας στον ιστότοπό σας είτε ακόμη και να τη φιλοξενήσετε σε μια δωρεάν σελίδα προορισμού. Μπορείτε να προσαρμόσετε απρόσκοπτα το γραφικό στοιχείο του διαγωνισμού στον ιστότοπό σας με πλήρη προσαρμογή για να δουλέψετε στην εμφάνιση και την αίσθηση του. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του SweepWidget είναι ότι το widget δώρων σας είναι βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές.

Woobox

Woobox είναι το πιο εύκολο εργαλείο δημιουργίας διαγωνισμού που είναι δωρεάν στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε διαγωνισμούς και δώρα για διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter και άλλα, για να αυξήσετε την αφοσίωση του ιστότοπού σας.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε δώρα αμέσως, μπορείτε να αποκτήσετε την πληρωμένη έκδοση για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να ενσωματώσετε το Woobox με 500+ εργαλεία και να συλλέξετε εύκολα hashtags, likes και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι κωδικοί ενσωμάτωσης μπορούν να διευκολύνουν την τοποθέτηση των διαγωνισμών σε οποιοδήποτε σημείο του ιστότοπού σας. Το Winner Picker Tool μπορεί ακόμη και να κάνει τη δουλειά σας για την επιλογή ενός νικητή. Το Woobox σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια αποκλειστική σελίδα προορισμού για τη διευθέτηση του δώρου σας. Επιπλέον, η ανταπόκριση σε κινητά το καθιστά μια αξιόλογη επιλογή.

Easypromos είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα για τη διοργάνωση διαγωνισμών και δώρων. Ένα μοναδικό πράγμα για το Easypromos είναι ότι προσφέρει 6 διαφορετικούς τύπους εφαρμογών που περιλαμβάνουν δώρα, διαγωνισμούς, παιχνίδια, κουίζ, στιγμιαία βραβεία και πολλαπλά στάδια.

Η δημιουργία πολύπλοκων δώρων είναι επίσης αρκετά εύκολη σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μέσω του Easypromos. Μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους ψηφιακού μάρκετινγκ για την επωνυμία με το διαδραστικό μάρκετινγκ. Για να ενισχύσετε την ανάπτυξη της επωνυμίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τρόπους για να προωθήσετε τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη καμπάνια συνδυάζοντας διάφορες εφαρμογές. Η ενσωμάτωση προωθήσεων ιστότοπων, ιστολογίων και σελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται αρκετά εύκολη με το Easypromos. Δεν υπάρχει ανάγκη για γλώσσα προγραμματισμού για τη δημιουργία διαγωνισμών σε αυτήν την πλατφόρμα. Η ανάλυση των δεδομένων του διαγωνισμού γίνεται εύκολη με λεπτομερείς αναφορές.

  Πώς να δείτε ποιες διεργασίες εμποδίζουν ένα Mac από τον ύπνο

Ξεπερνώ

Ξεπερνώ μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αφοσίωση σας με πολλά μοντέρνα πρότυπα. Δεν θα χρειαστείτε γνώσεις ή δεξιότητες κωδικοποίησης για να εργαστείτε με αυτό το εργαλείο. Θα βρείτε πολύ εύκολο να αποκτήσετε δυνητικούς πελάτες υψηλής ποιότητας μέσω διαγωνισμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διοργανώνει η Outgrow.

Το Outgrow σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαγωνισμούς εξαιρετικά προσαρμόσιμους και φιλικούς προς το χρήστη σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πλατφόρμα ενεργοποιεί επίσης επακόλουθα email με βάση την απάντηση του χρήστη. Υπάρχουν 1000+ ευκαιρίες ενσωμάτωσης με διάφορους συνεργάτες όπως το Buffer, το Mailchimp και το Hubspot. Θα μπορείτε εύκολα να εξετάσετε όλες τις απαντήσεις και τα αποτελέσματα από τους διαγωνισμούς.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πρότυπο είτε να ξεκινήσετε από την αρχή για να δημιουργήσετε ελκυστικά και διαδραστικά δώρα. Είναι πολύ εύκολο να ενσωματώσετε αυτά τα δώρα στα email σας, τους ιστότοπους, ακόμη και τα αναδυόμενα παράθυρα για να εκτοξεύσετε τα ποσοστά αφοσίωσης στα ύψη.

ViralSweep

ViralSweep είναι μια πλατφόρμα viral marketing που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη λίστα email ή τη λίστα SMS και επίσης να ενισχύσετε τις πωλήσεις και την αφοσίωση. Υπάρχουν πολλές επιλογές ενσωμάτωσης που είναι διαθέσιμες με αυτήν την πλατφόρμα υπηρεσιών δώρου.

Το ViralSweep μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε διαφορετικούς τύπους καμπανιών, όπως κληρώσεις, διαγωνισμούς, στιγμιαίες νίκες, αγορές, λίστες αναμονής και πολλά άλλα. Μπορείτε να προωθήσετε την επωνυμία σας ομαδοποιώντας και δημιουργώντας ένα δίκτυο.

Με τη βοήθεια του ViralSweep, θα μπορείτε να δείτε τεράστια ανάπτυξη στις πωλήσεις και την αφοσίωση σας. Είτε ψάχνετε για ώθηση στις πωλήσεις ή την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα με αυτήν την πλατφόρμα.

PromoSimple είναι μια άλλη πλατφόρμα δημιουργίας δώρων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο δώρο online μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα δώρο, να συνδέσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους λογαριασμούς email σας και να δείτε τους ακόλουθους και τη λίστα email σας να μεγαλώνουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συμμετοχές που έρχονται σε πραγματικό χρόνο και η πλατφόρμα μπορεί να επιλέξει έναν νικητή τυχαία για εσάς. Το PromoSimple σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την καμπάνια δώρων αλλάζοντας τα πάντα, από γραμματοσειρές και εικόνες έως διατάξεις και στυλ.

Το PromoSimple διευκολύνει την κοινή χρήση των διαγωνισμών σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας συνδέσμους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να τους ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας. Οι διαγωνισμοί λειτουργούν καλά σε όλους τους τύπους συσκευών. Το PromoSimple είναι εδώ για να κάνει την προώθηση αρκετά εύκολη για την επωνυμία και την επιχείρησή σας.

Rafflecopter

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για βοήθεια πληροφορικής ή σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα δώρο γιατί Rafflecopter είναι ο ευκολότερος τρόπος στον κόσμο για να κάνετε ένα δώρο. Τα δώρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσετε καθώς και να αναπτύξετε την κοινότητά σας. Η Rafflecopter θα διευκολύνει τη διοργάνωση τέτοιων δώρων και θα δείξει στην κοινότητα πόσο ενδιαφέρεστε για τους πιστούς πελάτες σας.

Η εγκατάσταση του Rafflecopter διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα δείτε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Ανεξάρτητα από το μότο σας με το δώρο, μπορείτε να τα κάνετε όλα με το Rafflecopter, το οποίο δημιουργεί δώρα που ταιριάζουν με το εμπορικό σήμα και την περίσταση.

Το Rafflecopter επιτρέπει ενσωματώσεις email με ένα κλικ με διάφορες πλατφόρμες όπως Mailchimp, AWeber και άλλες. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε με την επιλογή εισόδου viral refer-a-friend για να οδηγήσετε περισσότερους ανθρώπους στο δώρο σας. Εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες και αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να προχωρήσετε με το πρόγραμμα επί πληρωμή.

συμπέρασμα

Τα δώρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσετε στην κοινότητα, καθώς και να οδηγήσετε περισσότερους ανθρώπους προς την επωνυμία σας για να τονώσετε την ανάπτυξή σας. Εάν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα δώρο για να γίνει viral της επωνυμίας σας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το σχεδιασμό και την υποστήριξη πληροφορικής. Οι πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω μπορούν να κάνουν τη δουλειά πολύ εύκολα για εσάς.