Δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε σε έναν προϋπολογισμό χρησιμοποιώντας διαφορετικές υπηρεσίες ταξί


Η φθηνή, έγκαιρη, αξιόπιστη μεταφορά είναι απίστευτα σημαντική για όποιον χρειάζεται να μετακινηθεί. Υπηρεσίες όπως η Uber και η Lyft έχουν ευδοκιμήσει επειδή μπορούν να παρέχουν μεταφορά γρήγορα και ευέλικτα αλλά και επειδή είναι φθηνότερες από την ενοικίαση ταξί. Και οι δύο εταιρείες έχουν ουσιαστικά διαταράξει τις υπηρεσίες ταξί όπως το γνωρίζουμε, αλλά είναι πραγματικά πάντα η φθηνότερη επιλογή και ποια από τις δύο είναι φθηνότερη; Εάν έχετε προϋπολογισμό και προσπαθείτε να φτάσετε σε έναν συγκεκριμένο προορισμό, το Up Hail Discover είναι μια υπηρεσία ιστού με την οποία ίσως θέλετε να ελέγξετε πριν παραγγείλετε ταξί. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα σημείο προέλευσης, έναν προϋπολογισμό και να επιλέξετε μια υπηρεσία ταξί για να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε σε αυτό.

  Διορθώστε ότι η κάμερα δεν λειτουργεί σε ομάδες

Επισκεφτείτε το Up Hail Discover και επιλέξτε ένα σημείο προέλευσης. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να ορίσετε τον προϋπολογισμό για το ταξίδι σας και χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε μια υπηρεσία ταξί. Το Up Hail υποστηρίζει Uber (όλα τα είδη βόλτων), Lyft (Plus και Line) και Taxicab.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε έναν χάρτη με μια ακτίνα που δείχνει πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε στον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση για μια πιο προσεκτική ματιά.

Το υπέροχο με το Up Hail είναι ότι είναι ένα οπτικό εργαλείο. Δεν έχει υποστήριξη για τον ορισμό ενός προορισμού, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλό μόνο για να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Η χρησιμότητά του είναι περιορισμένη, ώστε να είναι καλό για προγραμματισμό, αλλά όχι απαραίτητα για σύγκριση τιμών όταν έχετε στο μυαλό σας έναν καθορισμένο προορισμό.

  Τα κορυφαία 5 κλασικά παιχνίδια Co-Op με μοντέρνα ριμέικ

Τα αποτελέσματα ενδέχεται να βελτιωθούν εάν, εκτός από την οπτική αναπαράσταση σε έναν χάρτη, η υπηρεσία σάς ειδοποιήσει επίσης για τις περιοχές στις οποίες μπορείτε να φτάσετε στον τρέχοντα προϋπολογισμό σας. Για παράδειγμα, στη δοκιμή μας ελέγξαμε πόσο μακριά μπορούσαμε να φτάσουμε με 6 $ από το Grand Central Terminal και πήραμε την ακτίνα που φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Εάν τα αποτελέσματα περιελάμβαναν κάτι σαν μια ειδοποίηση που λέει “Μπορείτε να φτάσετε στην Times Square”, θα ήταν εξαιρετικά πιο χρήσιμο. Η υπηρεσία είναι σε Beta, οπότε μπορούμε να περιμένουμε βελτιώσεις και πιθανώς νέες δυνατότητες.

  Πώς να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων στο iMovie

Επισκεφθείτε το Up Hail