Γιατί το TikTok μου λέει υπό εξέταση;

Ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται TikTok επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να μοιράζονται και να βρίσκουν βίντεο με χαρακτηριστικά. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος και δουλειά για να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στο TikTok, αν θέλετε να το κάνετε και να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών σας. Πριν το αφήσετε να ξεκινήσει, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι τέλεια, συμπεριλαμβανομένου του χρονισμού της μουσικής και του φόντου. Δεδομένου ότι δεν είναι όλα στον έλεγχό σας, αρνητικά πράγματα μπορούν και συμβαίνουν κατά καιρούς. Αν και είναι ασυνήθιστες, τα σφάλματα TikTok μπορεί να είναι επιβαρυντικά για την αντιμετώπιση τους όταν συμβαίνουν. Πολλοί χρήστες παρατήρησαν πρόσφατα ότι το TikTok εξετάζει τις αναρτήσεις τους πιο συχνά, κάνοντας τις μεταφορτώσεις να διαρκούν περισσότερο ή να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Αρκετοί χρήστες του TikTok αντιμετωπίζουν ενοχλητικές προειδοποιήσεις υπό έλεγχο ενώ προσπαθούν να δημοσιεύσουν ένα βίντεο. Οι νέες αναρτήσεις δεν έχουν προβολές και ορισμένοι χρήστες μένουν να αναρωτιούνται εάν έχουν αποκλειστεί από τη σκιά. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με το γιατί το TikTok μου είναι υπό εξέταση, μείνετε συντονισμένοι! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε το TikTok υπό εξέταση και γιατί το βίντεό σας είναι υπό εξέταση και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί.

Γιατί το TikTok μου λέει υπό εξέταση;

Αυτή η εφαρμογή παρέχει ένα φόρουμ για τους νέους να εκφραστούν με συγχρονισμό χειλιών, χιούμορ, χορό και άλλα μέσα. Οι ταινίες που δημιουργούνται από χρήστες μπορούν επίσης να κοινοποιηθούν με άλλους στην τοπική τους κοινότητα. Η εφαρμογή είναι γνωστή για την εθιστική της φύση και τα υψηλά επίπεδα αλληλεπίδρασης με τις προσαρμοσμένες ροές διασκεδαστικών σύντομων βίντεο σε συνδυασμό με μουσική και ηχητικά εφέ. Θα μάθετε γιατί το TikTok σας υπό εξέταση περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Τι είναι το τραγούδι TikTok "And When the Seasons Change";

Τα βίντεο με 0 προβολές θα υποβληθούν σε έλεγχο του TikTok;

Ναί. ο Τικ Τοκ Ο μηχανισμός ελέγχου της πλατφόρμας εφαρμόζεται συχνά στην πλειονότητα των βίντεο που δεν έχουν προβολές. Όταν ένα βίντεο δημοσιεύεται για πρώτη φορά, τα αναλυτικά στοιχεία ενημερώνονται συχνά 12 έως 24 ώρες αργότερα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε τον αριθμό των προβολών για την πιο πρόσφατη μεταφόρτωσή σας.

Γιατί το My TikTok λέει υπό εξέταση;

Όταν βλέπετε την ειδοποίηση υπό εξέταση TikTok, συνήθως υπονοεί ότι κάτι έχει αναφερθεί, πιο συχνά για βία, αίμα ή ανακριβείς πληροφορίες για ένα ευαίσθητο θέμα. Αυτό το ζήτημα μπορεί να είναι αποτέλεσμα σφάλματος, αν και η πραγματική αιτία της σποραδικής εμφάνισής του είναι άγνωστη. Η εφαρμογή TikTok μπορεί να επανεκκινηθεί για να ελέγξει εάν η ειδοποίηση εξαφανίζεται και αν το βίντεό σας επανέρχεται στην κανονική του κατάσταση, αλλά εάν το ίδιο το TikTok αντιμετωπίζει πρόβλημα, ίσως χρειαστεί απλώς να περιμένετε έως ότου το επισκευάσουν εσωτερικά.

  • Ακατάλληλο σεξουαλικό υλικό ή υλικό για ενηλίκους: Παρά το ότι απαιτείται νόμιμη ηλικία άνω των 13 ετών, το TikTok είναι ένας ιστότοπος που απευθύνεται σε χρήστες όλων των ηλικιών και επιτρέπει την κατανάλωση υλικού από ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε περιεχόμενο για ενηλίκους ή πορνογραφικό περιεχόμενο για πολλούς λόγους σε ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον όπως αυτό. Προσκαλείτε επίσης την εφαρμογή να αφαιρέσει το βίντεό σας ή να εμφανίσει την ειδοποίηση TikTok Video Under Review κάνοντας αυτό.

  • Βίντεο με βίαιο περιεχόμενο: Το περιεχόμενο που περιλαμβάνει βία και αιματοχυσία είναι ένας άλλος παράγοντας στην ειδοποίηση “Βίντεο TikTok υπό εξέταση”. Αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές για όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά εάν το άτομο στην άλλη άκρη της οθόνης είναι ανήλικο κάτω των 15 ετών.

  • Βίντεο που δείχνουν ή υποστηρίζουν εγκλήματα ή παραβιάζουν τα ήθη: Απαγορεύεται η προβολή βίντεο βίαιου εγκλήματος, επειδή μπορεί να επηρεάσει ακούσια παιδιά.

  • Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων: Πρόκειται για μια θολή περιοχή όπου οι ακριβείς κανονισμοί δεν είναι ξεκάθαροι, επομένως είναι συχνά ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλές άλλες εφαρμογές γενικά και το TikTok ειδικότερα. Δεν επιτρέπεται η δημιουργία βίντεο και άλλων μορφών υλικού που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα μιας IP.

Γιατί το βίντεό μου είναι ακόμα υπό εξέταση TikTok;

Παρόλο που συμβαίνει περιστασιακά, η περίοδος ελέγχου μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από τις τυπικές 48 ώρες. Τον τελευταίο καιρό, αρκετοί χρήστες ανακάλυψαν ότι το TikTok έχει θέσει υπό έλεγχο τις ταινίες που υποβλήθηκαν πρόσφατα και είναι κλειδωμένες εκεί για ώρες. Μπορεί να λάβετε shadowban, προσωρινή απαγόρευση ή ακόμα και μόνιμη απαγόρευση εάν το βίντεο κριθεί ακατάλληλο μετά την αξιολόγηση.

Γιατί η TikTok λέει ότι αυτό το βίντεο είναι υπό εξέταση και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί;

Η δήλωση TikTok “Το βίντεο υπό εξέταση και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί” είναι αρκετά ενοχλητική. Τα βίντεο που διαφορετικά θα ήταν ορατά σε άλλα άτομα αποτρέπονται από τη μετάδοση ζωντανών μέσω αυτού. Η ειδοποίηση που λέει, “Το βίντεο υπό εξέταση και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί”, υποδεικνύει ότι οι αυτόματες ανιχνευτές του TikTok έχουν επισημάνει το βίντεο ως ίσως σεξουαλικό ή άσεμνο. Μετά από αυτό, ένας επόπτης θα το εξετάσει και θα καθορίσει εάν είναι αποδεκτό ή όχι.

Γιατί το βίντεο με 0 προβολές το TikTok είναι υπό εξέταση;

Ας δούμε γιατί το βίντεό σας είναι υπό έλεγχο, παρά τις 0 προβολές:

  • Είναι πιθανό η κακή ποιότητα του βίντεό σας να εμποδίζει τους άλλους να το παρακολουθήσουν. Προκειμένου να καθοριστεί εάν το υλικό στο TikTok συμμορφώνεται με τα πρότυπα, μια τεχνητή νοημοσύνη εξετάζει τον συνολικό φωτισμό, τα γραφικά και τον ήχο του κλιπ. Εάν ο αλγόριθμος προσδιορίσει ότι το βίντεό σας είναι ακατάλληλο, δεν θα το προωθήσει ενεργά. Γι’ αυτό θα πρέπει να δημοσιεύετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok.
  • Το διπλότυπο υλικό ή η χρήση ενός απαγορευμένου gadget από την επιχείρηση είναι δύο ακόμη πιθανότητες ως προς το γιατί το βίντεο δεν λαμβάνει προβολές.

  • Το TikTok απαγορεύει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται οτιδήποτε προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα βίντεο που υποβάλλετε είναι είτε μοναδικά είτε απροστάτευτα.
  • Απαγορεύουν επίσης τη χρήση συγκεκριμένων hashtag ή αντικειμένων, όπως όπλα.
  • Επιπλέον, ο μηχανισμός ελέγχου της πλατφόρμας TikTok επηρεάζει συχνά τα περισσότερα βίντεο που έχουν 0 προβολές. Όταν ένα βίντεο δημοσιεύεται για πρώτη φορά, τα αναλυτικά στοιχεία ενημερώνονται συχνά 12 έως 24 ώρες αργότερα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε τον αριθμό των προβολών για την πιο πρόσφατη μεταφόρτωσή σας.

Πόσο καιρό είναι υπό εξέταση ένα TikTok;

Θα χρειαστούν μόνο 2 έως 48 ώρες για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί μια εβδομάδα.

Πόσο διαρκούν τα βίντεο υπό εξέταση στο TikTok;

Λόγω του τεράστιου όγκου περιεχομένου που δημοσιεύεται, η επιτυχία του TikTok οδήγησε σε αύξηση του χρόνου που απαιτείται για την αξιολόγηση των βίντεο. Εάν ένα βίντεο αφαιρέθηκε από το TikTok, θα χρειαστούν περίπου 48 ώρες για να το εξετάσουμε. Ωστόσο, περιστασιακά διαρκεί περισσότερο από 48 ώρες.

Πώς μπορώ να διορθώσω το TikTok υπό εξέταση;

Τώρα που γνωρίζετε πόσο καιρό βρίσκονται υπό εξέταση βίντεο στο TikTok, ενημερώστε μας πώς να διορθώσουμε το υπό εξέταση TikTok. Ακολουθούν μερικές από τις διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν το TikTok σας είναι υπό έλεγχο:

  • Μετά από πέντε λεπτά, μετατρέψτε το βίντεο σε ιδιωτικό, εάν εξακολουθεί να ελέγχεται. Μετά από 30 έως 45 λεπτά, γυρίστε το ξανά στο κοινό.
  • Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναθεώρησης ως τελική λύση.
  • Εξετάζοντας πόσα άτομα έχουν λάβει την υπό εξέταση ειδοποίηση, μπορεί επίσης να φταίει ένα πρόβλημα συστήματος. Είναι πιθανό ότι θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το TikTok επιλύσει το πρόβλημα, εάν συμβαίνει αυτό.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί είναι υπό εξέταση το TikTok μου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.