Γιατί το AR Cloud είναι το επόμενο επίπεδο επαυξημένης πραγματικότητας

Το cloud AR δημιουργεί ένα ψηφιακό δίδυμο των πραγματικών πραγμάτων γύρω από τους χρήστες, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους AR με άλλους.

Το cloud computing έκανε τις ψηφιακές τεχνολογίες προσιτές. Σήμερα, περισσότερες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού ξεπηδούν εύκολα, επειδή μπορούν να δημιουργήσουν περιπτώσεις cloud στο διαδίκτυο για κωδικοποίηση, δοκιμή, ανάπτυξη και επανάληψη έργων ανάπτυξης λογισμικού.

Η εκτεταμένη ανάπτυξη και διάδοση της τεχνολογίας cloud άνοιξε νέες πόρτες για άλλες τεχνολογίες να ανθίσουν και να ωριμάσουν. Μια τέτοια τεχνολογία επόμενης γενιάς είναι το cloud επαυξημένης πραγματικότητας ή το cloud AR για κοινές εμπειρίες πραγματικών πραγμάτων και τοποθεσιών κατά παραγγελία.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα βασικά του cloud AR, τη λειτουργία του, την αρχιτεκτονική του και πολλά άλλα. Επίσης, εξερευνήστε πόρους εκμάθησης για να κυριαρχήσετε στο σύννεφο AR.

Τι είναι η επαυξημένη πραγματικότητα;

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) είναι η επόμενης γενιάς έκδοση του κόσμου σε πραγματικό χρόνο γύρω σας που επιτεύχθηκε μέσω πολλών συναφών τεχνολογιών πληροφορικής. Για παράδειγμα, μια τυπική εμπειρία AR θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες προηγμένες τεχνολογίες:

  • Τρισδιάστατες επαυξημένες εικόνες, κείμενα ή κινούμενα σχέδια στον πραγματικό κόσμο παραδίδονται και προβάλλονται σε συσκευές που τοποθετούνται στο κεφάλι (HMD), smartphone, tablet, έξυπνα ρολόγια, παρμπρίζ αυτοκινήτων και ούτω καθεξής.
  • Οι συσκευές Internet of Things (IoT) συλλέγουν δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο και τροφοδοτούν τους επεξεργαστές περιεχομένου AR.
  • Ολιστικά αποτελέσματα αναζήτησης ιστού που περιλαμβάνονται στις εμπειρίες AR.
  • Edge analytics για να προσφέρει γρήγορες πληροφορίες δεδομένων σε επαγγελματίες χρήστες του AR.

Το AR είναι μια ωριμασμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται από πολλές βιομηχανίες όπως οι παρακάτω:

  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο και λιανικό εμπόριο επιχειρήσεων
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Αυτοκινητοβιομηχανίες και άλλες επιχειρήσεις κατασκευής
  • Λειτουργία και διαχείριση επιχειρήσεων σε απομακρυσμένα μέρη
  • Διαδικτυακά παιχνίδια και παιχνίδια για κινητά
  • Διαδικτυακή και εκτός σύνδεσης ψυχαγωγία

Η τεχνολογία AR αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι τελικοί χρήστες καταναλώνουν περιεχόμενο, ψωνίζουν στο διαδίκτυο και βιώνουν τον τρόπο ζωής χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνολογίες. Όταν ολοκληρωθεί η επόμενη επανάληψη του AR, το σύννεφο AR θα γίνει εύκολα προσβάσιμο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται εμπειρίες χρησιμοποιώντας ένα μόνιμο αντίγραφο εμπειριών πραγματικού κόσμου που είναι διαθέσιμες στο cloud.

Τι είναι το AR Cloud;

Το cloud επαυξημένης πραγματικότητας (AR) είναι ο διαδικτυακός χώρος όπου οι προγραμματιστές AR μπορούν να αποθηκεύουν εμπειρίες AR οποιουδήποτε μέρους, προϊόντος, στιγμής και πολλά άλλα. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα μη φθίνον αντίγραφο του παρόντος συμπληρωμένο με εκτενείς πληροφορίες από τον Ιστό για το παρόν.

Για παράδειγμα, περπατάτε στο δρόμο σε μια νέα πόλη. Εξερευνάτε το καλύτερο μέρος για να φάτε τοπική κουζίνα.

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, θα ανοίγατε τους Χάρτες Google ή τους Χάρτες της Apple. Στη συνέχεια, αναζητήστε μια λέξη-κλειδί όπως εστιατόριο, αρτοποιείο, εστιατόριο κ.λπ. Στη συνέχεια, ο χάρτης θα βρει πολλές τοποθεσίες γύρω σας.

Πρέπει να επιλέξετε κάθε μέρος και να ελέγξετε πληροφορίες όπως αξιολογήσεις με αστέρια, κείμενα κριτικής πελατών, μενού κ.λπ.

Το cloud AR θα αντικαταστήσει αυτήν την εμπειρία εύρεσης τοποθεσίας με χρήση υποδομής επεξεργασίας AR και cloud. Μια κεντρική ή edge analytics app θα αναλύσει αυτόματα τα εστιατόρια κοντά σας και θα προτείνει τα λίγα καλύτερα αναλύοντας δεδομένα κριτικών μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI).

  Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Spotify Kids

Όταν πλησιάζετε σε ένα από αυτά τα εστιατόρια, θα δείτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες όπως το μενού, την εμφάνιση των προετοιμασιών, το όνομα των σέρβις, το κόστος των αντικειμένων κ.λπ., όλα στην οθόνη του smartphone σας ή στην οθόνη που τοποθετείται στο κεφάλι.

Τα δεδομένα που προέρχονται από το διαδίκτυο θα προβάλλονται στην προβολή κάμερας σε πραγματικό χρόνο του προϊόντος, της τοποθεσίας, του τόπου κ.λπ. Οι προγραμματιστές μπορούν να αποθηκεύσουν αυτές τις πληροφορίες στο cloud. Άλλοι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις εμπειρίες AR κατά παραγγελία.

Το cloud AR μπορεί επίσης να γίνει ένα πλαίσιο για την ανάπτυξη περιεχομένου AR. Οι πάροχοι υπηρεσιών cloud, όπως η Google, η Microsoft και η Amazon, μπορούν να αναπτύξουν εύχρηστα SDK ανάπτυξης AR και να φιλοξενήσουν τα εργαλεία στο cloud.

Οι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πλατφόρμες ανάπτυξης AR, να κωδικοποιούν το δικό τους περιεχόμενο και να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο για τους καταναλωτές-στόχους.

Όταν το σύννεφο AR είναι σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικτυακή αναζήτηση θα αλλάξει από πάνω προς τα κάτω. Οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να σερφάρουν σε εκατοντάδες σελίδες για να βρουν το περιεχόμενο, το έγγραφο, την εικόνα ή την εμπειρία που αναζητούν. Η επιδιωκόμενη αναζήτηση των χρηστών θα πραγματοποιείται οπτικά και οι απαντήσεις θα εμφανίζονται εκεί όπου βρίσκονται οι ερωτήσεις τους.

Πώς λειτουργεί το AR Cloud;

Το συμβατικό περιεχόμενο AR τοποθετεί ένα επίπεδο αφαίρεσης σε δυναμικά γραφικά του πραγματικού κόσμου χρησιμοποιώντας συνδεδεμένες συσκευές IoT, οθόνες smartphone, κάμερες κινητών κ.λπ. Για παράδειγμα, φακούς Snapchat, την εφαρμογή παιχνιδιού Pokemon Go, την εφαρμογή βαφής μαλλιών, την εφαρμογή καλλωπισμού κ.λπ.

Με το cloud AR, οι δημιουργοί περιεχομένου και οι προγραμματιστές λύσεων AR μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιο περιεχόμενο για μαζική κατανάλωση χρησιμοποιώντας πόρους cloud, όπως παρουσίες cloud για γραφικό σχεδιασμό, κινούμενα σχέδια, εξομοίωση IoT, αναλυτικά στοιχεία άκρων στο cloud κ.λπ.

Στο περιβάλλον cloud AR, οι εφαρμογές AR θα φιλοξενούνται στο cloud αντί για smartphone, οθόνες με κεφαλή, γείσο, gadget VR κ.λπ. Ως εκ τούτου, η GPU και η ισχύς επεξεργασίας θα παρέχονται επίσης από την παρουσία του cloud. Δεν χρειάζεται να προμηθεύεστε συσκευές υψηλής απόδοσης για κατανάλωση από τον τελικό χρήστη.

Οι χρήστες χρειάζονται μόνο μια υπολογιστική συσκευή με κάμερα, GPS, internet και δυνατότητες προγράμματος περιήγησης ιστού. Όλα τα άλλα θα παρέχονται από τη λύση cloud AR που φιλοξενείται σε μια εικονική παρουσία υπολογιστικού νέφους.

Στοιχεία του AR Cloud

Σύμφωνα με το Ori Inbar, ένα λειτουργικό σύννεφο AR θα περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Μια επίμονη εικόνα του κόσμου με δυνατότητα κοινής χρήσης και κλιμάκωσης, αναγνώσιμη από μηχανήματα, με πραγματικές συντεταγμένες τοποθεσίας
  • Κωδικοί προγράμματος τοπικής προσαρμογής που μπορούν να εντοπίσουν τοπικά σημεία ενδιαφέροντος αμέσως
  • Σύστημα παράδοσης πολυμέσων για τοποθέτηση εικονικού περιεχομένου σε συσκευές AR ενώ υποστηρίζει πολλούς χρήστες

Ωστόσο, από την άποψη της τεχνολογίας και του λογισμικού, τα ακόλουθα θα πρέπει να είναι η ελάχιστη απαίτηση για τη δημιουργία ενός λειτουργικού cloud AR:

  • Ένα πρόγραμμα περιήγησης AR για οπτική αναζήτηση, έλεγχο ταυτότητας χρήστη, απόδοση AR, διανομή περιεχομένου, παρακολούθηση με το χέρι, παρακολούθηση χειρονομιών, παρακολούθηση αντικειμένων κ.λπ.
  • Edge computing για αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο επί τόπου χωρίς να περιμένετε έναν κεντρικό διακομιστή
  • Εικονικά στοιχεία AR όπως ολογράμματα, γραφήματα κοινωνικής δικτύωσης, δεδομένα συμφραζομένων, τρισδιάστατοι χάρτες κ.λπ.
  • Αποθήκευση δεδομένων AR όπως αποθήκη μεταδεδομένων, περιεχόμενο, νέφος σημείων κ.λπ.
  • Βασικές τεχνολογίες όπως η ανίχνευση 3D γεωμετρίας, η παρακολούθηση δυναμικών αντικειμένων, η κατανόηση τρισδιάστατων συναισθημάτων, η νοημοσύνη όρασης κ.λπ.
  13 καλύτερες εφαρμογές ενοικίασης αυτοκινήτων για επαγγελματική χρήση

Στη συνέχεια, θα εξερευνήσουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες στο οικοσύστημα cloud AR.

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο οικοσύστημα AR Cloud

Η πιο πολλά υποσχόμενη και κερδοφόρα επιχειρηματική χρήση για το cloud AR θα μπορούσε να είναι ένα λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης cloud AR. Αντί να πληκτρολογούν πράγματα σε ένα πεδίο αναζήτησης προγράμματος περιήγησης, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν περιεχόμενο, προϊόντα, προτάσεις κ.λπ., χρησιμοποιώντας οπτική αναζήτηση.

Ανάλογα με το πλαίσιο της αναζήτησης ή της λέξης-κλειδιού, το πρόγραμμα περιήγησης αναζήτησης AR θα εμφανίζει στους χρήστες πληροφορίες για αντικείμενα, αγαθά, μέρη κ.λπ., στα οποία κοιτάζουν με ένα gadget HMD ή κάμερα smartphone.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα επιπλέουν όπως τρισδιάστατες εικόνες, κινούμενα σχέδια, κείμενα, μπλοκ περιεχομένου κ.λπ., κοντά στο ερώτημα αναζήτησης, το οποίο θα μπορούσε να είναι φυσικό ή ψηφιακό πράγμα στον πραγματικό κόσμο.

Άλλες περιπτώσεις χρήσης με επίκεντρο τις επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να αποφέρουν έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων είναι οι εξής:

#1. Μικρά σύννεφα AR

Αρκετές νεοφυείς επιχειρήσεις στο φάσμα AR cloud αναπτύσσουν μικρά σύννεφα AR. Πρόκειται για μόνιμες και ενημερωμένες τρισδιάστατες και πραγματικές εμπειρίες μιας πόλης, κωμόπολης, χώρας ή περιοχής σε ψηφιακούς χάρτες που παρέχονται μέσω συσκευών AR.

#2. Παιχνίδια AR Cloud

Οι διαδικτυακοί προγραμματιστές και οι προγραμματιστές πολυμέσων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύννεφο AR για να αναπτύξουν παιχνίδια που απεικονίζουν τον πραγματικό κόσμο αντί για τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων. Για παράδειγμα, η εφαρμογή παιχνιδιού Pokemon Go για κινητά τηλέφωνα και tablet.

#3. Ακίνητα

Οι υπηρεσίες εγγραφής ακινήτων ή οι αρχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύννεφο AR για να χαρτογραφήσουν τον πραγματικό κόσμο. Στη συνέχεια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αρχεία γης που βασίζονται σε πολυμέσα για εύκολη εγγραφή, μεταβιβάσεις ιδιοκτησίας, έκδοση οικοδομικών αδειών κ.λπ.

#4. Υποδομή και εργαλεία ανάπτυξης cloud AR

Οι νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας μπορούν επίσης να αναπτύξουν το AR Cloud API/SDK για τρισδιάστατη χαρτογράφηση, χωρική χαρτογράφηση πραγματικού κόσμου κ.λπ., και να πουλήσουν πρόσβαση σε προγραμματιστές AR, δημιουργούς περιεχομένου και άλλα.

#5. Περιεχόμενο AR Cloud

Οι πάροχοι αποθετηρίων Cloud μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υποδομή και την επένδυσή τους για να σαρώσουν πόλεις με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, ταξίδια, τουριστικά, ψώνια κ.λπ. Αυτά τα αποθετήρια AR στο cloud μπορούν να πουλήσουν πρόσβαση σε αντιστοιχισμένο περιεχόμενο σε προγραμματιστές λογισμικού AR.

Οι δημιουργοί περιεχομένου AR μπορούν να χρησιμοποιήσουν τρισδιάστατη σάρωση, χωρική απεικόνιση, εντοπισμό, οπτική τοποθέτηση κ.λπ., δεδομένα κατ’ απαίτηση από παρόχους cloud AR για να δημιουργήσουν ελκυστικό περιεχόμενο AR ή εμπειρίες για τους καταναλωτές.

#6. Διαφήμιση βασισμένη σε σύννεφο AR

Ο κλάδος της διαφήμισης μπορεί να αλλάξει δραστικά με την εισαγωγή του cloud AR. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εμφανίζουν εξατομικευμένα προϊόντα και προτάσεις περιεχομένου στο κοινό-στόχο τους όταν επισκέπτονται οποιοδήποτε σημαντικό μέρος.

Για παράδειγμα, μια επωνυμία εστιατορίου μπορεί να εμφανίζει προσφορές και προσφορές προληπτικά σε HMD ή οθόνες κινητών τηλεφώνων των χρηστών που φτάνουν κοντά στο κατάστημα του εστιατορίου.

Πλεονεκτήματα του AR Cloud

Το κύριο όφελος του cloud AR θα είναι η εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας για την αναζήτηση περιεχομένου υψηλής ποιότητας στον Ιστό. Όταν το cloud επαυξημένης πραγματικότητας γίνει προσβάσιμο και ώριμο, οι επιχειρήσεις και οι τελικοί χρήστες μπορούν να βρουν το περιεχόμενο που αναζητούν μπροστά στα μάτια τους μέσω HMD, οθονών tablet, οθονών smartphone, καλύμματα κράνους κ.λπ.

Άλλα αξιοσημείωτα οφέλη του cloud AR είναι:

  • Οι προγραμματιστές κυβερνοασφάλειας μπορούν να αξιοποιήσουν την υποδομή cloud του cloud AR για να αναπτύξουν πιο ασφαλείς λύσεις παράδοσης περιεχομένου από το σημερινό σύστημα Διαδικτύου.
  • Οι επιχειρήσεις εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες πιο αποτελεσματικά από απομακρυσμένες τοποθεσίες.
  • Ο εντοπισμός χώρων, καταστημάτων, σημείων αγορών, εστιατορίων, κατασκηνώσεων, σημείων κυνηγιού, περιοχών ψαρέματος κ.λπ., θα είναι ευκολότερος με την πλοήγηση AR σε οθόνες κινητών, HMD ή προσωπίδες που επικαλύπτουν τις πραγματικές προβολές με πληροφορίες και καθοδήγηση.
  • Η τεχνολογία πληροφορικής και η ψηφιακή τεχνολογία θα γίνουν ευκολότερες και πιο προσιτές, καθώς οι μη μυημένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν λύσεις cloud AR οπτικά χωρίς να γνωρίζουν πώς να κωδικοποιούν ή να χειρίζονται πολύπλοκες εφαρμογές.
  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Docker Hub

Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε το μελλοντικό εύρος του cloud AR.

Το μέλλον του AR Cloud

Το cloud AR θα οδηγήσει στην ανάπτυξη φουτουριστικών προϊόντων στο φάσμα επαυξημένης πραγματικότητας. Οι επιχειρήσεις βλέπουν ήδη την αξία και την απόδοση επένδυσης (ROI) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AR. Οι εμπορικές οντότητες χρησιμοποιούν τεχνολογία cloud AR για απομακρυσμένες συνεργασίες Do It Yourself (DIY) με τρίτους συνεργάτες.

Οι εταιρείες εκπαιδεύουν ήδη τους χρήστες τους μέσω απομακρυσμένων, καθηλωτικών και ρεαλιστικών εμπειριών που συνδυάζουν τρισδιάστατο και πραγματικό περιεχόμενο.

Η χαρτογράφηση πραγματικού κόσμου που βασίζεται σε σύννεφο AR θα δώσει τη δυνατότητα στις εταιρείες να επεκτείνουν τις περιπτώσεις χρήσης τους. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να προσφέρουν εμπειρίες AR πολλών χρηστών για ψυχαγωγία, εκπαίδευση, αθλητισμό και πολλά άλλα.

Με περισσότερες εξελίξεις στη χαρτογράφηση πραγματικού κόσμου, το υπάρχον πλαίσιο ανάπτυξης AR, το οποίο χρησιμοποιεί AR που βασίζεται σε δείκτη ή ανιχνεύει αντικείμενα, θα μεταμορφωθεί για να απολαμβάνει τα οφέλη των δεδομένων χαρτογράφησης πραγματικού κόσμου. Αυτό θα δημιουργήσει πολλές περισσότερες νέες περιπτώσεις χρήσης στον επιχειρηματικό κόσμο, αυξάνοντας τη ζήτηση για cloud AR στο μέλλον.

Πόροι μάθησης

#1. Τι είναι η επαυξημένη πραγματικότητα;

Τι είναι η Επαυξημένη Πραγματικότητα; είναι ένα περιεκτικό βιβλίο για να μάθετε την τρέχουσα κατάσταση των εξελίξεων AR και των επιχειρηματικών πλεονεκτημάτων. Ο συγγραφέας συζητά πολλές συνεντεύξεις με τους ηγέτες ανάπτυξης AR σε απλά αγγλικά, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον κόσμο AR.

Εκτός από πραγματικές συνεντεύξεις με σχεδιαστές, CEO, προγραμματιστές και μηχανικούς AR, το βιβλίο καλύπτει επίσης την εξέλιξη των εργαλείων, λογισμικού και συσκευών ανάπτυξης AR.

#2. Επαυξημένη πραγματικότητα, 1η Έκδοση

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα, 1η Έκδοση καλύπτει τις θεωρίες AR, το σχεδιασμό προγραμμάτων AR και θέματα ανάπτυξης κώδικα που ένας μηχανικός ή προγραμματιστής AR πρέπει να μάθει στο κολέγιο ή στην επαγγελματική ζωή.

Μερικά από τα θέματα AR που καλύπτονται σε αυτό το βιβλίο είναι:

  • Σύστημα συντεταγμένων υπολογιστή
  • Βαθμονόμηση κάμερας
  • Αναπαράσταση ομογενούς μήτρας
  • Απαιτήσεις υλικού σε εργαστήριο AR
  • Computer Vision

Εισάγει επίσης τον αναγνώστη στα μαθηματικά πίσω από την ανάπτυξη AR και μερικά παραδείγματα έργων πραγματικού κόσμου.

#3. Cloud Computing: Έννοιες, Τεχνολογία & Αρχιτεκτονική

Το Cloud Computing: Concepts, Technology & Architecture είναι το απαραίτητο βιβλίο για επαγγελματίες που μαθαίνουν cloud computing, νέους πτυχιούχους κολεγίων που ελπίζουν να εισέλθουν στο οικοσύστημα πληροφορικής ως ειδικοί στο cloud computing ή επιχειρηματικούς φορείς που πρέπει να μεταφέρουν την επιχείρησή τους στο cloud.

Το βιβλίο περιγράφει τις τρέχουσες τάσεις στην ανάπτυξη λύσεων cloud, τις τεχνολογίες πλαισίου cloud και τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση για να μεταφέρει τις λειτουργίες στο cloud.

Το βιβλίο εξηγεί επίσης τους μηχανισμούς, τα μοντέλα, τις έννοιες και τις αρχιτεκτονικές της τεχνολογίας cloud από μια ουδέτερη από πλευράς προμηθευτή άποψη. Για να μην αναφέρουμε, όλες οι συζητήσεις είναι επιχειρηματικές και επικεντρωμένες στη βιομηχανία, έτσι ώστε οι CTO, οι CEO και οι startup να μπορούν να επωφεληθούν από την υιοθέτηση του cloud.

Τυλίγοντας

Η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) είναι ήδη μια τεχνολογία που ωριμάζει. Δεν περιλαμβάνεται πλέον στη λίστα των αναδυόμενων τεχνολογιών που δημοσιεύεται στο Gartner Hype Cycle for Emerging Technologies. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις, οι λάτρεις της τεχνολογίας, οι προγραμματιστές και οι ερευνητές θεωρούν ότι το AR δεν είναι πλέον μια νέα τεχνολογία.

Η επόμενη επανάληψη του AR είναι το σύννεφο AR, το οποίο γίνεται εφικτό από ασφαλείς, προσβάσιμες και προσιτές υποδομές cloud. Το cloud AR θα γίνει σύντομα το πιο χρησιμοποιούμενο πρότυπο αναζήτησης στον παγκόσμιο ιστό, όπως το Google, το Bing, το Yahoo, κ.λπ. Ως εκ τούτου, καθώς θα έρθουν νέες περιπτώσεις χρήσης, θα υπάρχουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα επαυξημένα αναλυτικά στοιχεία.