Γιατί η Hinge διέγραψε τον λογαριασμό μου;

Το Hinge είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών όπου μπορείτε να βρείτε το τέλειο ταίρι. Διαθέτει επίσης έναν τεράστιο αριθμό ενεργών προφίλ που παρέχουν σε βάθος πληροφορίες για αυτό το άτομο, ισχυρά εργαλεία αντιστοίχισης και έναν αλγόριθμο που σας ταιριάζει με ένα άτομο με κοινά ενδιαφέροντα, διευκολύνοντας τις διαδικτυακές γνωριμίες. Το Hinge είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, όπως το Android και το iOS. Το Hinge έχει καλύτερη διεπαφή από τους ανταγωνιστές του, όπως το Tinder και το Bumble. Είστε χρήστης του Hinge που αναζητάτε το τέλειο ταίρι σας στο Hinge και αναρωτιέστε γιατί η Hinge διέγραψε τον λογαριασμό μου χωρίς κανένα λόγο; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να σταματήσετε την απαγόρευση του Hinge και, αν μπορείτε, να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Hinge. Επίσης, θα μάθετε γιατί εξαφανίστηκε ο λογαριασμός σας Hinge.

Γιατί η Hinge διέγραψε τον λογαριασμό μου;

Θα μάθετε γιατί η Hinge διέγραψε τον λογαριασμό μου περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Η Hinge διαγράφει πραγματικά τον λογαριασμό σας;

Οχι, Μεντεσές δεν διαγράφει τον λογαριασμό σας χωρίς την άδειά σας. μόνο εσείς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Hinge. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες και έχετε παραβιάσει τις οδηγίες κοινότητας του Hinge, η Hinge έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει τον λογαριασμό σας. Και δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Hinge.

Η Hinge διαγράφει το προφίλ σας εάν διαγράψετε την εφαρμογή Hinge;

Όχι, το Hinge δεν θα διαγράψει το προφίλ σας εάν διαγράψετε την εφαρμογή Hinge από το τηλέφωνό σας. Επίσης, η διαγραφή ή η απεγκατάσταση της εφαρμογής Hinge δεν θα διαγράψει τις πληροφορίες του προφίλ σας και οι χρήστες μπορούν ακόμα να κάνουν σάρωση στο προφίλ σας. Επομένως, για να αποφύγετε την προσβασιμότητα του προφίλ σας, πρέπει να διαγράψετε οικειοθελώς τον λογαριασμό σας Hinge.

  12 καλύτερα πλαίσια και εργαλειοθήκες για τη δημιουργία εφαρμογών επιφάνειας εργασίας

Η Hinge διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας;

Όχι, η Hinge δεν διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας χωρίς την άδειά σας. μόνο εσείς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Hinge. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες ή έχετε παραβιάσει τις οδηγίες κοινότητας του Hinge, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να αποκλειστεί και να διαγραφεί.

Μπορώ να καταργήσω τον αποκλεισμό από το Hinge;

Ναι, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στον Hinge και να κάνετε έκκληση για να διερευνηθεί εκ νέου η υπόθεσή σας με έγκυρες λεπτομέρειες και τους λόγους για τους οποίους πιστεύετε ότι δεν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιάσει τις οδηγίες. Η Hinge αποκλείει τον λογαριασμό σας εάν έχετε παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Hinge, που είναι ένα σύνολο οδηγιών που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε χρήστης κατά τη χρήση της εφαρμογής. Η ομάδα μεντεσέδων των εκπαιδευμένων συντονιστών θα διερευνήσει την ένστασή σας και εάν κριθεί αθώος, ο λογαριασμός σας θα καταργηθεί αυτόματα από τον αποκλεισμό.

Είναι μόνιμες οι απαγορεύσεις μεντεσέδων;

Ναί. Κυρίως, οι απαγορεύσεις μεντεσέδων είναι μόνιμες επειδή έχουν μια ομάδα εκπαιδευμένων συντονιστών που εξετάζουν τις αναφορές και στη συνέχεια αποκλείουν κάποιον από το Hinge. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο λογαριασμός σας στο Hinge θα μπορούσε να καταργηθεί εάν αποδείξετε ότι δεν έχετε παραβιάσει κανέναν από τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του. Έτσι, οι απαγορεύσεις μεντεσέδων δεν είναι μόνιμες.

Μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό μεντεσέ; Μπορώ να το ανακτήσω εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου αρθρωτή;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Hinge που διαγράψατε νωρίτερα για οποιονδήποτε λόγο. Για να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Hinge, θα χρειαστείτε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας. Πρέπει να στείλετε ένα email με θέμα Ανάκτηση διαγραμμένου λογαριασμού αρθρώσεων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hingle, η οποία είναι [email protected] Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το όνομα χρήστη και τον εγγεγραμμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου στο σώμα του Email.

Γιατί διαγράφηκε ο λογαριασμός μου μεντεσέ;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο η Hinge διαγράφει έναν λογαριασμό είναι η παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών, κάτι που μοιάζει με τις οδηγίες κοινότητας που πρέπει να ακολουθεί κάθε χρήστης του Hinge κατά τη χρήση της εφαρμογής. Η Hinge δεν σας λέει ποτέ τον λόγο για τον οποίο διαγράφηκε ο λογαριασμός σας ή από ποιον αναφέρεστε. Αυτή η πολιτική αποσκοπεί στη διασφάλιση του απορρήτου των ατόμων που ανέφεραν τον λογαριασμό.

  5 Καλύτερα CDN βίντεο ροής για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

Γιατί ο λογαριασμός μου μεντεσέ εξαφανίστηκε;

Εάν ο λογαριασμός σας στο Hinge εξαφανίστηκε ξαφνικά, υπάρχουν πιθανότητες ο λογαριασμός σας να αποκλειστεί από την Hinge είτε λόγω παραβίασης των Οδηγιών της Κοινότητας είτε λόγω κάποιος που έχει αναφέρει τον λογαριασμό σας. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο λογαριασμός σας Hinge εξαφανίστηκε ή αποκλείστηκε, όπως η αποστολή οποιουδήποτε είδους πυλών πληρωμής σε άλλους χρήστες σε συνομιλίες, η αποστολή ακατάλληλων μηνυμάτων ή η μεταφόρτωση προσωπικών εικόνων στο προφίλ σας στο Hinge, η δημιουργία πλαστού προφίλ ή η χρήση τρίτων εφαρμογές για εισβολή στο σύστημα της Hinge για να αποκτήσετε επιπλέον δυνατότητες.

Τι σας αποκλείει από το Hinge;

Το Hinge αποκλείει τον λογαριασμό σας εάν ο λογαριασμός σας έχει παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Hinge, οι οποίοι είναι οδηγίες κοινότητας που πρέπει να ακολουθεί κάθε χρήστης του Hinge κατά τη χρήση της εφαρμογής. Αλλά η Hinge δεν αποκαλύπτει τον συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο ο λογαριασμός σας απαγορεύτηκε. Αν αναρωτιέστε για τα κοινά λάθη που εμποδίζουν τον λογαριασμό σας στο Hinge και πρέπει να αποφεύγονται.

  • Θα πρέπει πάντα να αποφεύγετε να στέλνετε συνδέσμους πύλης πληρωμών σε χρήστες με τους οποίους ταιριάζετε, επειδή όταν αναφέρεστε, οι συνομιλίες και το προφίλ σας ελέγχονται πρώτα από ρομπότ, επομένως, ανεξάρτητα από τον αξιόλογο σκοπό για τον οποίο συγκεντρώνετε χρήματα, τα ρομπότ θα πιστεύουν ότι το ζητάτε για κάτι που αντίκειται στις πολιτικές της Hinge.
  • Μην στέλνετε έμμεσα μηνύματα και μην συμπεριλαμβάνετε στο προφίλ σας προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο. Αναμφίβολα θα λάβετε μια αναφορά επειδή οι χρήστες συχνά παραπονιούνται για αυτού του είδους τα μηνύματα.
  • Η μεταφόρτωση εικόνων κάποιου άλλου ή η αποστολή ενός πανομοιότυπου μηνύματος σε όλους τους αγώνες σας θα σας κάνει να φαίνεστε σαν spam bot και θα μπορείτε να τον εντοπίσετε εύκολα από τον αλγόριθμο του Hinge.

  • Αποφύγετε την εγκατάσταση εφαρμογών mod τρίτων που επιχειρούν να παραβιάσουν το σύστημα και να σας παρέχουν λειτουργίες επί πληρωμή. Επίσης, μην αυτοματοποιείτε κανένα βήμα στη διαδικασία γνωριμιών σας, γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε αποκλεισμό.

Αυτά μπορεί να είναι τα λάθη που θα μπορούσαν να σας αποκλείσουν από το Hinge. Φροντίστε να αποφύγετε αυτά τα λάθη για να απολαύσετε το διαδικτυακό ταξίδι γνωριμιών σας.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό Hinge;

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Hinge για οποιονδήποτε λόγο, όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού σας Hinge, συμπεριλαμβανομένων των αντιστοιχίσεων, των μηνυμάτων, των εικόνων και των στοιχείων του προφίλ σας, θα διαγραφεί. Επίσης, ο λογαριασμός σας θα εξαφανιστεί από τις λίστες “Αντιστοιχίες” και “Μου αρέσει” από όλους τους άλλους χρήστες και δεν θα μπορείτε να προβάλετε κανένα άλλο προφίλ στο Hinge. Το Hinge σάς παρέχει την επιλογή να ανοίξετε ένα εισιτήριο στο Κέντρο βοήθειας του Hinge για να ελέγξετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που έχει συγκεντρώσει η Hinge για εσάς. Επιλέξτε Εξαγωγή δεδομένων από το μενού Θέμα υποστήριξης ενώ συμπληρώνετε τα πληροφοριακά πεδία του αναδυόμενου παραθύρου.

Πώς σταματάτε μια απαγόρευση μεντεσέδων;

Μπορείτε να ζητήσετε επανεξέταση της υπόθεσης του μπλοκ σας συμπληρώνοντας μια φόρμα με τα στοιχεία σας και στέλνοντάς την στην Hinge. Ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός σχετικά με το πώς να υποβάλετε ένσταση για να σταματήσετε την απαγόρευση του Hinge στον λογαριασμό σας με μερικά εύκολα βήματα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες όπως το Όνομα Χρήστη σας όπως εμφανίζεται στο προφίλ σας στο Hinge, την Εγγεγραμμένη Διεύθυνση Email και τον Αριθμό τηλεφώνου για να συνεχίσετε αυτόν τον οδηγό.

1. Επίσκεψη τον λογαριασμό σας στο Gmail ή οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό email στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο Σύνταξη.

2. Εισαγάγετε [email protected] στο πεδίο Προς.

3. Συμπληρώστε το πεδίο Θέμα ως Υποβολή Ένστασης.

4. Πληκτρολογήστε ένα αίτημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα πρέπει να περιέχει το όνομα χρήστη του προφίλ σας και έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα του προφίλ σας με την έκκληση να διερευνηθεί ξανά η υπόθεσή σας στην ομάδα υποστήριξης του Hinge.

5. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Send.

Θα λάβετε μια απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Hinge μόλις ληφθεί η ένστασή σας από την Ομάδα Εμπειρίας Πελατών της Hinge.

Αυτός δεν είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σταματήσετε την απαγόρευση του Hinge ή να καταργήσετε την απαγόρευσή σας, η ομάδα του Hinge θα εξετάσει και θα διερευνήσει εκ νέου την ένστασή σας και εάν διαπιστώσει ότι δεν παραβιάστηκε κανένας κανόνας από τον λογαριασμό σας, ο λογαριασμός σας Hinge θα αποκατασταθεί αυτόματα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί η Hinge διέγραψε τον λογαριασμό μου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.