Βελτιώστε την ηχητική σας εμπειρία με ακαταμάχητες προσφορές Black Friday από 1 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από το 1MORE.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, η 1MORE, μια κορυφαία μάρκα ακουστικών, προσφέρει φανταστικές εξοικονομήσεις σε επιλεγμένα προϊόντα από τη σειρά ασύρματων και ενσύρματων ακουστικών και ακουστικών.

Αυτές οι ασυναγώνιστες προσφορές είναι όλες διαθέσιμες από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 27 Νοεμβρίου, επομένως θα πρέπει να είστε γρήγοροι αν θέλετε να κλείσετε μία από αυτές τις ευκαιρίες.

1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ S30: Οικονομικά αθλητικά ακουστικά

1MORE Fit SE S30 Open Ear ακουστικά

Απολαύστε ασύρματη άνεση για την επόμενη προπόνησή σας με τα ακουστικά ανοιχτού αυτιού 1MORE Fit SE S30. Συμβατά με Bluetooth 5.3, αυτά τα αθλητικά ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ένα μεγεθυσμένο δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 14,2 χιλιοστών που προσφέρει εξαιρετικό ήχο με βαθιούς τόνους μπάσων. Μείνετε στη ζώνη για περισσότερο χρόνο με έως και 30 ώρες αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας τη θήκη φόρτισης και προσαρμόστε την εμπειρία ακρόασης με την εφαρμογή 1MORE. Η αδιάβροχη βαθμολογία IPX5 προστατεύει τα ακουστικά σας από τα στοιχεία, ενώ ο έξυπνος αλγόριθμος του S30 συμβάλλει στο φιλτράρισμα του θορύβου περιβάλλοντος. Και με τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα, αυτά τα εύχρηστα ασύρματα ακουστικά είναι επίσης ιδανικά για φωνητικές κλήσεις hands-free. Σημειώστε ότι τα μέλη του Prime μπορούν να απολαύσουν τον ήχο S30 με επιπλέον έκπτωση 54,99 $.

  Τρόπος προσθήκης, προσαρμογής και χρήσης γραφικών στοιχείων σε Mac

1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ S50: Ανοικτά αθλητικά ακουστικά υψηλής ποιότητας

1More Fit Open Earbuds S50

Έχετε βαρεθεί να πέφτουν ελεύθερα τα ακουστικά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας; Αν ναι, τότε τα 1MORE Fit Open Earbuds S50 είναι για εσάς. Διαθέτοντας εύχρηστα ακουστικά, αυτά τα ποιοτικά ακουστικά είναι εγγυημένα ότι θα παραμείνουν στη θέση τους όσο τα ιδρώνετε. Απολαύστε 40 τοις εκατό ενίσχυση της ισχύος, χάρη στο διάφραγμα άνθρακα που μοιάζει με διαμάντι και απολαύστε κρυστάλλινο, ισορροπημένο ήχο. Χρησιμοποιώντας τη θήκη φόρτισης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 38 ώρες και η αδιάβροχη βαθμολογία IPX7 σημαίνει ότι δεν θα σταματήσουν, δεν θα βρέξουν ή θα γυαλίσουν. Προσαρμόστε τις προεπιλογές EQ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή 1MORE και επωφεληθείτε από τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα για εξαιρετική ποιότητα κλήσης, με τον θόρυβο του περιβάλλοντος να εξαλείφεται έως και 30 ντεσιμπέλ. Σημειώστε ότι τα μέλη του Amazon Prime μπορούν να κερδίσουν μια επιπλέον έκπτωση, κερδίζοντας τα μπουμπούκια S50 για μια ευχάριστα ηχηρή τιμή 113,99 $.

  Πώς να διαγράψετε ένα αρχείο που είναι ανοιχτό σε άλλο πρόγραμμα

1 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SonoFlow: Ακουστικά ακύρωσης θορύβου κάτω από 100 $

1 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ακουστικά SonoFlow Active Noise Cancelling

64 $ 100 $ Εξοικονομήστε 36 $

Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης σε ασυναγώνιστη τιμή με τα Ακουστικά 1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SonoFlow Active Noise Cancelling Headphones. Χάρη στον ισχυρό δυναμικό οδηγό 40 χιλιοστών, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική ποιότητα ήχου με απόκριση συχνότητας που φτάνει έως και τα 40 kHz. Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου QuietMax ζωντανεύει τη μουσική σας, παρέχοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή 1MORE MUSIC για να επιλέξετε από 12 διαφορετικές ρυθμίσεις EQ ποιότητας στούντιο για να βελτιώσετε τον ήχο σας ακόμα περισσότερο και να συνεχίσετε να ακούτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με απίστευτες 70 ώρες διάρκειας μπαταρίας. Επιπλέον, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, αυτά τα ασύρματα ακουστικά SonoFlow μπορούν να συνδεθούν σε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

  Διορθώστε το World of Warcraft Unable to Validate Game Version

1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ P50: High-End IEM για Smartphones

1ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ενσύρματα ακουστικά για in-ear Penta Driver

Διαθέτοντας μια κορυφαία υποδοχή MMCX, τα ενσύρματα ακουστικά 1MORE Penta Driver In-Ear προσφέρουν αβίαστη ευελιξία καθώς και ήχο υψηλής ανάλυσης. Τα προσχηματισμένα ακουστικά κρατούν αυτά τα ακουστικά σταθερά στη θέση τους ενώ εργάζεστε ή παίζετε, ενώ τα ακροφύσια τους 45 μοιρών στο αυτί εξασφαλίζουν άνεση μεγάλης διάρκειας. Με υποδοχή 3,5 χιλιοστών και υποδοχή 3,5 χιλιοστών σε Type-C που περιλαμβάνεται, μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη συμβατότητα με μια τεράστια γκάμα συσκευών. Ένα μικρόφωνο MEMS επιτρέπει βολικές φωνητικές κλήσεις και ένα ενσύρματο τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα χειριστήρια της έντασης και να παραλείπετε εύκολα τα κομμάτια. Εάν είστε συνδρομητής του Amazon Prime, μπορείτε να παραλάβετε ένα ζευγάρι P50 για περαιτέρω έκπτωση, με τιμή 135,99 $.

Για περισσότερες εκπτώσεις Black Friday, ελέγξτε έξω 1MORE USA Επίσημος και Αμαζόνα.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.