Αποκτήστε το Slack Emoji Bar στο Facebook Messenger

Το Slack είναι ένας αγγελιοφόρος προσανατολισμένος στην παραγωγικότητα. Είναι εύκολο να βρείτε αρχεία και συνδέσμους που μοιράζεστε μέσω ενός καναλιού και υπάρχουν πολλά ρομπότ που κάνουν το messenger όλο και καλύτερο. Το Slack δεν είναι μόνο παιχνίδι και καμία διασκέδαση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περάσετε μια εντελώς μη παραγωγική μέρα αναζητώντας απλώς το σωστό GIF αντίδρασης στο Slack. Το Slack είναι υπέροχο στην αναζήτηση πληροφοριών και στην ανάκλησή τους. Πάρτε για παράδειγμα τη γραμμή emoji. σας γλιτώνει από το να θυμάστε τη συντόμευση για ένα emoji. Μπορείτε απλώς να το αναζητήσετε μέσω λέξης-κλειδιού. Το EmojiBar για το Facebook Messenger είναι μια επέκταση του Chrome που προσθέτει τη γραμμή emoji Slack στο Facebook Messenger.

  Πώς να μεταβείτε ζωντανά στο Facebook από την επιφάνεια εργασίας και το τηλέφωνό σας

Το Facebook Messenger έχει τη δική του άποψη για τα emoji. Τα πρόσωπα είναι πάνω κάτω τα ίδια αλλά φαίνονται διαφορετικά. Στο Facebook Messenger, μπορείτε να εισαγάγετε ένα emoji κάνοντας κλικ στο μικρό κουμπί smiley. Υπάρχουν οι συνήθεις κατηγορίες που μπορείτε να περιηγηθείτε και φυσικά υπάρχει ο πίνακας “Πρόσφατα”. Εάν γνωρίζετε τη συντόμευση για ένα emoji, μπορείτε να την πληκτρολογήσετε. Χαλαρός, και με τη σειρά του EmojiBar για το Facebook Messenger, κάνει την αναζήτηση των emoji διαφορετικά.

Εγκαταστήστε την επέκταση και ανοίξτε το Facebook Messenger. Για να καλέσετε την επέκταση, πληκτρολογήστε μια άνω και κάτω τελεία στο πεδίο εισαγωγής κειμένου. Αυτό είναι άνω και κάτω τελεία “:”.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα του emoji. Καθώς πληκτρολογείτε, η επέκταση φιλτράρει το emoji που ταιριάζει με τη λέξη-κλειδί σας. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε ένα “M”, η επέκταση θα εμφανίσει όλα τα emoji που ξεκινούν με ένα M όπως το mount Fuji και το μανιτάρι. Μπορείτε να συνεχίσετε να πληκτρολογείτε για να κάνετε πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή σας, εάν τα αποτελέσματα έχουν πάρα πολλά emoji για να τα φιλτράρετε. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Tab επισημάνετε ένα emoji και χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Shift+Tab για να επιστρέψετε. Επισημάνετε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε το πλήκτρο Enter για να το εισαγάγετε.

  Πώς να βρείτε ένα προφίλ στο Facebook από μια εικόνα

Είναι λογικό να μην γνωρίζετε το όνομα κάθε emoji που υποστηρίζει το Facebook. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε μόνο πώς μοιάζει ένα emoji και ούτε η ταινία Emoji θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε τα ονόματά τους. Εάν θυμάστε πώς μοιάζει ένα emoji ή τι συναίσθημα μεταφέρει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να το αναζητήσετε επίσης.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε το emoji «χωρίς έκφραση» όταν πληκτρολογείτε Meh.

Τα emoji στη γραμμή emoji φαίνονται διαφορετικά από αυτά που σας δείχνει το Facebook Messenger στον πίνακα emoji του, αλλά όταν στέλνετε ένα emoji, ακολουθεί τη μορφή emoji του Facebook. Είναι αυτονόητο ότι η επέκταση δεν θα προσθέσει τη γραμμή emoji Slack στις εφαρμογές του Facebook Messenger για iOS ή Android. Αυτή είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που δεν θα λειτουργεί εκτός Chrome.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Caprine