Αποκτήστε γρήγορη αναζήτηση και επιλογή φακέλων όταν αποθηκεύετε έναν σελιδοδείκτη [Chrome]

Πρόσφατα καθάρισα το φανταστικό χάος που ήταν οι σελιδοδείκτες μου και από τότε προσπαθώ να τους κρατήσω καθαρούς. Σε αυτή την προσπάθεια, έχω προσθέσει πολλούς νέους φακέλους με τα πιο περίεργα ονόματα, απλώς για να ξέρω ποιους συνδέσμους έχω αποθηκεύσει σε αυτούς όταν κοιτάζω τη γραμμή σελιδοδεικτών σε ένα μήνα περίπου από τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν οργάνωσα για πρώτη φορά τους σελιδοδείκτες μου, μπόρεσα να ταξινομήσω τους φακέλους με το όνομα. Η διαχείριση σελιδοδεικτών και, στη συνέχεια, η γραμμή σελιδοδεικτών δεν ταξινομεί αυτόματα τους νέους φακέλους με βάση την ίδια σύμβαση, επομένως όλοι οι νέοι φάκελοι που έχω προσθέσει εμφανίζονται χωρίς σειρά. Αυτό είναι προβληματικό γιατί δεν μπορώ να βρω εύκολα τον σωστό φάκελο από την (πολύ) μακρά λίστα φακέλων που έχω δημιουργήσει και γι’ αυτό το Fast Bookmark είναι η νέα αγαπημένη μου επέκταση Chrome. Μου επιτρέπει να αναζητήσω έναν φάκελο στους σελιδοδείκτες μου και να φιλτράρω τα αποτελέσματα καθώς τα πληκτρολογώ. Σε αντίθεση με το άνοιγμα της μεγάλης λίστας φακέλων, μπορώ να τους αναζητήσω.

  Πώς να ζητήσετε τον ιστότοπο για κινητά στο Chrome Mobile

Το Fast Bookmark προσθέτει ένα κουμπί δίπλα στη γραμμή URL και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αντί για το κανονικό κουμπί σελιδοδείκτη. Μπορείτε ακόμα να επεξεργαστείτε τον τίτλο του σελιδοδείκτη που αποθηκεύετε (όχι κάτι που κάνω εγώ, αν και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω αργότερα).

Όταν βρείτε έναν σύνδεσμο προς σελιδοδείκτη, κάντε κλικ στο κουμπί και στο πεδίο «Φάκελος» ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα του φακέλου στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε τη σύνδεση. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομα, μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη αναζήτηση στη λίστα από το ίδιο αναπτυσσόμενο μενού. Κάντε κλικ στην «Υποβολή» αφού επιλέξετε το φάκελο και επεξεργαστείτε τον τίτλο.

  Πώς να παίξετε το Roblox σε ένα Chromebook

Το μόνο μου βοδινό με αυτήν την επέκταση είναι ότι αν θέλω να προσθέσω έναν νέο φάκελο, κάτι που πρέπει να κάνω από καιρό σε καιρό, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την επέκταση για να το κάνω. Πρέπει να κάνω εναλλαγή μεταξύ της χρήσης του προεπιλεγμένου κουμπιού σελιδοδείκτη και του κουμπιού σελιδοδείκτη της επέκτασης ανάλογα με την περίσταση.

Το Fast Bookmark αναζητά τους φακέλους αρκετά γρήγορα ώστε να δικαιολογεί το όνομά του, αλλά είμαι απογοητευμένος που η επέκταση δεν επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες επίσης. Είναι ένα πρόβλημα που έχω με τις περισσότερες επεκτάσεις σελιδοδεικτών, δηλαδή δεν είναι ποτέ πραγματικά ένα πλήρες πακέτο. Ακόμη και η προεπιλεγμένη λειτουργία σελιδοδεικτών δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε ετικέτες. Όχι μόνο αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι μια ακόμη επέκταση για να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά και ότι απαιτούνται περισσότερα βήματα κατά την προσθήκη ενός σελιδοδείκτη. Παρόλα αυτά, το Fast Bookmark αποκτά μόνιμη θέση στο πρόγραμμα περιήγησής μου.

  Πώς να κάνετε το κείμενο μεγαλύτερο ή μικρότερο στο Google Chrome

Εγκαταστήστε το Fast Bookmark από το Chrome Web Store