Αξίζει την τιμή το Copilot για το Microsoft 365;

Βασικά Takeaways

  • Το Copilot για το Microsoft 365 είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνεται με εφαρμογές όπως το Word και το Excel.
  • Στις δυνατότητες περιλαμβάνονται η ταξινόμηση email στο Outlook, η αλληλεπίδραση δεδομένων στο Excel και η λήψη σημειώσεων στο OneNote.
  • Το μηνιαίο κόστος είναι $30/χρήστη. Το Copilot Pro είναι μια εναλλακτική λύση, αλλά μπορεί να μην έχει κάποιες δυνατότητες.

Η Microsoft είναι απασχολημένη με την ενσωμάτωση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης στα προϊόντα της, από εφαρμογές ιστού μέχρι Microsoft Edge και Windows 11. Το Copilot για το Microsoft 365 στοχεύει τη δημοφιλή σουίτα γραφείου, αλλά αξίζει την τιμή που ζητάμε αυτή τη στιγμή;

Τι είναι το Copilot για το Microsoft 365;

Το Copilot είναι ένας βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη, ενσωματωμένος στα Windows και σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft. Μπορεί να λειτουργήσει ως chatbot, παρόμοιο με το ChatGPT, και ως δημιουργός εικόνων όπως το DALL-E. Ορισμένες δυνατότητες μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των προϊόντων που υποστηρίζουν το Copilot, αλλά η βασική λειτουργικότητα παραμένει η ίδια.

Το Copilot για το Microsoft 365 παίρνει αυτές τις ίδιες δυνάμεις AI και τις ενσωματώνει σε διάφορες εφαρμογές του Microsoft 365 όπως το Word και το Excel. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσουμε με έξυπνο τρόπο να κάνετε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε πιο εύκολα.

  Πώς λειτουργεί και επηρεάζει την πιστωτική σας βαθμολογία;

Φυσικά, αυτό δεν είναι δωρεάν. Το Copilot για το Microsoft 365 κοστίζει επί του παρόντος 30 $ ανά χρήστη, ανά μήνα, επιπλέον της συνδρομής σας στο Microsoft 365.

Ποιες δυνατότητες που ξεχωρίζουν προσθέτει το Copilot για το Microsoft 365;

Στην αρχή, το Copilot για το Microsoft 365 φαίνεται να υπερέχει (συγγνώμη για το λογοπαίγνιο) σε εργασίες που οι άνθρωποι δεν είναι μεγάλοι θαυμαστές. Για παράδειγμα, το Copilot μπορεί να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε έξυπνα τα email σας στο Outlook. Είναι αυτό πολύ πιο χρήσιμο από τη βασική αυτόματη ταξινόμηση στην εφαρμογή Outlook για κινητά; Όχι πραγματικά, αλλά είναι ακόμα βολικό.

Το Copilot για το Microsoft 365 μπορεί επίσης να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με δεδομένα σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel. Οι τύποι είναι υπέροχοι, αλλά το να μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση σχετικά με ένα άλλο μέρος αυτών των δεδομένων είναι πραγματικά χρήσιμο. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι βέβαιο ότι θα γίνει πιο ισχυρό με την πάροδο του χρόνου.

Microsoft / Microsoft 365 Copilot

Εάν λαμβάνετε συχνά σημειώσεις, η λειτουργία Copilot στο OneNote θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα βολική. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το Copilot για να τις διαμορφώσετε σε ένα πρόχειρο σχέδιο έργου, το οποίο μπορείτε να αναπτύξετε αργότερα.

  Λάβατε ένα email από τη Maureen Hinckley; Είναι απάτη

Το OneNote δεν είναι ο μόνος τομέας όπου εμφανίζεται η ικανότητα του Copilot με λέξεις. Για παράδειγμα, εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε σε ένα έγγραφο του Word, μπορείτε να πληκτρολογήσετε μερικές κουκκίδες και να χρησιμοποιήσετε το Copilot για να ξεκινήσετε. Το Copilot μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως εξαιρετικά ισχυρός έλεγχος γραμματικής στο Microsoft 365.

Ποιες εφαρμογές του Microsoft 365 υποστηρίζουν Copilot;

ο Copilot για το Microsoft 365 Ο ιστότοπος παραθέτει τις ακόλουθες εφαρμογές ως ενεργοποιημένες με Copilot:

  • Λέξη
  • PowerPoint
  • Προέχω
  • Αποψη
  • Της ομάδας
  • Βρόχος

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πλήρης ιστορία. Η λίστα παραλείπει το OneNote, για αρχή, επομένως δεν μπορείτε να το υπολογίζετε ως οριστικό.

Είναι πιθανό ότι το Copilot θα αρχίσει να εμφανίζεται σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές. Όπως και με τα Windows 11, μπορείτε να περιμένετε ότι οι δυνατότητες Copilot θα αναπτυχθούν αρκετά γρήγορα στο Microsoft 365.

Είναι το Copilot για το Microsoft 365 κατάλληλο για εσάς;

Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια μέρα θα βασιστούμε σε εργαλεία όπως το Copilot και αυτά που εξελίσσονται από αυτό. Τούτου λεχθέντος, το Copilot είναι επί του παρόντος πιο αποτελεσματικό στο να συνοψίζει πληροφορίες ή να τις αναλύει σε περισσότερες λέξεις. Υπάρχουν σίγουρα περιπτώσεις που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, αλλά δεν δίνει έξυπνα προτεραιότητα σε μια λίστα εργασιών με βάση τα τρέχοντα έγγραφα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

  Διορθώστε το High Ping στο League of Legends

Εάν είστε μεμονωμένος χρήστης—αν δεν είστε μέλος μιας μεγάλης εταιρείας που χρησιμοποιεί το Microsoft 365—η τιμολόγησή του θα μπορούσε επίσης να είναι δυσάρεστη. Η τιμή των 30 $ ανά μήνα δεν είναι απίστευτα απότομη, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή τη στιγμή της σύνταξης. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε μόνοι σας το Copilot για το Microsoft 365, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε εκτός από το να πληρώσετε για ένα μήνα πρόσβασης.

Microsoft / Μicrosoft 365 Copilot

Λοιπόν, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Πολλές από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες ως μέρος του Copilot για το Microsoft 365 είναι επίσης διαθέσιμες με συνδρομή Copilot Pro. Έχετε πολλές δυνατότητες στο Copilot Pro σε σύγκριση με το Copilot και αυτό κοστίζει μόνο 20 $ σε σύγκριση με τα 30 $ ανά μήνα για το Copilot για το Microsoft 365.

Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες—ειδικά εκείνες σε εφαρμογές που προσανατολίζονται περισσότερο προς τις επιχειρήσεις—μπορούν να λειτουργούν μόνο με το Copilot για το Microsoft 365. Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιες λειτουργίες θα ανήκουν σε ποια συνδρομή στο μέλλον.

Προς το παρόν, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε εάν το Copilot για Microsoft 365 λειτουργεί για εσάς είναι να το δοκιμάσετε για ένα μήνα. Διαφορετικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές από τις πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες με το Copilot Pro.