Πώς να ενεργοποιήσετε ένα παράθυρο προεπισκόπησης στο Gmail

Το MS Outlook και η εφαρμογή Mail στα Windows 10 έχουν κάτι κοινό. ένα παράθυρο προεπισκόπησης. Η διεπαφή χρήστη έχει τρεις στήλες. εισερχόμενα/φάκελοι, email σε εισερχόμενα και ένα παράθυρο προεπισκόπησης. Όταν επιλέγετε ένα email από τη λίστα των email, λαμβάνετε μια προεπισκόπηση του στο παράθυρο προεπισκόπησης. Πολλοί πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτραπέζιου υπολογιστή έχουν την ίδια διεπαφή χρήστη. Το Thunderdbird και το Mail στο macOS δεν διαφέρουν. Αν σας αρέσει αυτή η συγκεκριμένη διάταξη αλλά προτιμάτε να την έχετε στον ιστό του Gmail, μπορείτε. Για να ενεργοποιήσετε ένα παράθυρο προεπισκόπησης στο Gmail, πρέπει να ενεργοποιήσετε μια πειραματική λειτουργία που ονομάζεται Παράθυρο προεπισκόπησης. Να πώς.

  Πώς να προσθέσετε εφέ Tilt Shift σε φωτογραφίες στο iPhone σας

Ανοίξτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κλικ στο κουμπί του οδοντωτού τροχού κάτω από την εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε «Ρυθμίσεις» από το μενού. Μεταβείτε στην καρτέλα «Εργαστήρια» στη σελίδα Ρυθμίσεις.

Αναζητήστε την πειραματική δυνατότητα του παραθύρου προεπισκόπησης και ενεργοποιήστε την. Κάντε κλικ στην «Αποθήκευση αλλαγών» στο κάτω μέρος της σελίδας και επιστρέψτε στα εισερχόμενά σας.

Τα εισερχόμενά σας θα είναι όπως πριν. Η λειτουργία του παραθύρου προεπισκόπησης έχει ενεργοποιηθεί αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Κοιτάξτε τα κουμπιά αριστερού και δεξιού βέλους στην κορυφή των εισερχομένων σας. Βρίσκονται στην ίδια σειρά με το κουμπί του οδοντωτού τροχού. Αυτά τα κουμπιά σάς επιτρέπουν να πλοηγηθείτε στην επόμενη/προηγούμενη σελίδα. Δίπλα είναι ένα νέο αναπτυσσόμενο μενού. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε «Κάθετη διαίρεση».

  Δημιουργήστε εύκολα οπτικά εντυπωσιακά γραφήματα από δεδομένα υπολογιστικού φύλλου

Τα εισερχόμενά σας θα χωριστούν σε τρεις στήλες. Η πρώτη στήλη θα αναφέρει τα εισερχόμενά σας. τα κύρια εισερχόμενα, τα μηνύματά σας με αστέρι, τα μηνύματα που έχετε επισημάνει ως σημαντικά κ.λπ. Η δεύτερη στήλη θα εμφανίσει όλα τα email στα επιλεγμένα εισερχόμενα. Η τρίτη στήλη είναι το παράθυρο προεπισκόπησης. Επιλέξτε ένα email από τη δεύτερη στήλη και θα μπορείτε να το κάνετε προεπισκόπηση στο παράθυρο.

Αυτή η διάταξη είναι παρόμοια με τη διάταξη της εφαρμογής MS Outlook και Mail. Εάν προτιμάτε τη διάταξη Thunderbird, δηλαδή το παράθυρο προεπισκόπησης που εμφανίζεται κάτω από τη λίστα των email, μεταβείτε στην οριζόντια διαίρεση. Μπορείτε να μεταβείτε στην οριζόντια διαίρεση από το ίδιο κουμπί που χρησιμοποιήσατε για να μεταβείτε στην κατακόρυφη διαίρεση.

  Να σας καλεί το τηλέφωνό σας κάθε ώρα για να μην το χάσετε

Το παράθυρο προεπισκόπησης στο Gmail δεν θα φορτώνει τα email πιο αργά ή πιο γρήγορα. Επίσης, δεν θα έχει καμία επίδραση στις συντομεύσεις πληκτρολογίου. Συγκεκριμένα, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα πάνω και κάτω βέλους για να μετακινηθείτε στο επόμενο/προηγούμενο email.

Το ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης της διάταξης του παραθύρου προεπισκόπησης είναι ότι δεν απομακρύνεστε από τη λίστα των email όταν διαβάζετε ένα email. Το παράθυρο προεπισκόπησης σάς επιτρέπει να απαντάτε και να προωθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μην χάσετε καμία λειτουργικότητα.