Ένα εργαλείο για να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας

Αναζητάτε μια έξυπνη, προσιτή και ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες υποστήριξης πελατών και εμπειρίας στην επιχείρησή σας; Δοκιμάστε το Freshchat τώρα!

Στο σημερινό γρήγορο και άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο, το λογισμικό εμπειρίας πελατών είναι υψίστης σημασίας. Πρέπει να παρέχετε εξαιρετική υποστήριξη και εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις—δεν είναι πλέον προαιρετικό.

Εκεί μπαίνει το Freshchat, το μυστικό σας όπλο για να ανυψώσετε την εμπειρία των πελατών σας σε νέα ύψη. Με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του και τις απρόσκοπτες πολυκαναλικές του δυνατότητες, το Freshchat δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν με πελάτες σε πραγματικό χρόνο σε διάφορες πλατφόρμες.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε πώς το Freshchat μπορεί να φέρει επανάσταση στη στρατηγική εμπειρίας πελατών σας και να ανεβάσει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Freshchat: Μια επισκόπηση

Το Freshchat είναι ένα λογισμικό all-in-one που βοηθά την επιχείρησή σας να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά με τους πελάτες σας. Είναι μια εφαρμογή cloud, επομένως η εγκατάσταση και η έναρξη είναι πολύ πιο εύκολη από άλλα εργαλεία ζωντανής συνομιλίας.

Σας δίνει τη δυνατότητα να φέρετε ολόκληρη την ομάδα υποστήριξης πελατών στο κατώφλι κάθε πελάτη εικονικά. Τι σημαίνει? Σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας με τον τρόπο που προτιμούν και δεν χρειάζεται πλέον να μένουν στην ουρά.

Ένας πράκτορας εμπειρίας πελατών μπορεί να αλληλεπιδράσει με πολλούς πελάτες μέσω κλήσεων, WhatsApp, web chat, συνομιλία με εφαρμογές για κινητά, Instagram DM, συνομιλία Telegram κ.λπ.

Ένα άλλο έξυπνο πράγμα σχετικά με το Freshchat είναι η ικανότητα της επιχείρησής σας να ρυθμίζει εξαιρετικά έξυπνα chatbot AI. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτούς τους πράκτορες συνομιλίας AI σύμφωνα με επιχειρηματικούς κλάδους, προϊόντα και υπηρεσίες για να προσφέρετε μια εξατομικευμένη πινελιά στην επικοινωνία AI.

Ο ρόλος του Freshchat ως λογισμικό ζωντανής συνομιλίας

Ο ρόλος του Freshchat είναι απλός και ξεκάθαρος. Φέρνει όλους τους τρόπους υποστήριξης πελατών και συνομιλιών εμπειρίας στην επιχείρησή σας σε ένα μέρος. Πριν από το Freshchat, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία και εφαρμογές για να διαχειριστείτε την ομάδα υποστήριξης πελατών και αφοσίωσης.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε λογισμικό υποστήριξης πελατών για να λαμβάνετε και να δρομολογείτε τις εισερχόμενες κλήσεις στην ομάδα τηλεφωνικής υποστήριξης. Εάν έχετε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας, πρέπει να υπάρχει μια λύση συνομιλίας εντός εφαρμογής που να ανακατευθύνει τα αιτήματα συνομιλίας των πελατών σε μια άλλη εφαρμογή λύσης ζωντανής συνομιλίας σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Για να μην αναφέρουμε, χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αλληλεπιδράσετε με πελάτες μέσω email και εφαρμογών κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το WhatsApp για απαντήσεις και δεσμεύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες οι παραπάνω εφαρμογές και εργαλεία επηρεάζουν τα έσοδα και τη φήμη της επιχείρησής σας με τους εξής τρόπους:

  • Πληρώνετε ξεχωριστά για αυτές τις εφαρμογές
  • Η εμπειρία πελάτη, η διεπαφή χρήστη και η συνέπεια περιεχομένου αλλάζουν από εφαρμογή σε εφαρμογή
  • Πληρώστε ξεχωριστά για ξεχωριστές πλατφόρμες βάσης γνώσεων ή κονσερβοποιημένα εργαλεία απόκρισης
  • Επενδύοντας τον χρόνο και τον κόπο των υπαλλήλων σας σε διαφορετικές εφαρμογές και εργαλεία
  • Καταβάλετε προσπάθεια για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων σχετικά με πελάτες σε πολλές εφαρμογές, αρχεία, έγγραφα κ.λπ.
  • Οι αντιπρόσωποι υποστήριξης πελατών και εμπειρίας συχνά παραπονιούνται για την ανάγκη να μάθουν τη διεπαφή χρήστη και τις λειτουργίες διαφορετικών εφαρμογών στο επάγγελμα
  • Χρησιμοποιείτε λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων για να δημιουργήσετε εισιτήρια από συνομιλίες πελατών και να τους δρομολογήσετε στο backend
  Πώς να επαναφέρετε γρήγορα τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας

Εάν εισάγετε το Freshchat στην επιχείρησή σας ή στο κέντρο υποστήριξης πελατών, μπορείτε να εξαλείψετε όλες τις παραπάνω επιπτώσεις. Το Just Freshchat, συγχρονισμένο με το Freshsales CRM, είναι ένας ισχυρός συνδυασμός για την παροχή υποστήριξης πελατών χωρίς προβλήματα και αναμονή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Freshchat;

  • Το Freshchat σάς δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε να παρέχετε άμεση βοήθεια μέσω πολλών καναλιών υποστήριξης.
  • Η ομάδα υποστήριξής σας μπορεί να συνδεθεί με πελάτες σε πολλά κανάλια, όπως ιστότοπους, εφαρμογές για κινητά, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλέφωνο, μηνύματα κειμένου, Telegram κ.λπ.
  • Με το Freshchat, μπορείτε να ρυθμίσετε έξυπνα chatbot για να χειρίζονται ερωτήματα ρουτίνας και να παρέχουν άμεσες απαντήσεις, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Επίσης, το chatbot AI είναι δωρεάν.
  • Επιτρέπει την εσωτερική συνεργασία της ομάδας. Οι ηγέτες και οι διευθυντές ομάδων μπορούν να αναθέτουν συνομιλίες, να προσθέτουν σημειώσεις και να χρησιμοποιούν ετικέτες για να βελτιστοποιήσουν την επικοινωνία.
  • Πληρώνετε μόνο για ένα λογισμικό και έχετε πολλές λειτουργίες.
  • Η προηγμένη αυτοματοποίηση σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια ολόκληρη διαδρομή πελάτη από την πρώτη συνομιλία έως το τελευταίο email κλεισίματος.
  • Μπορείτε να συνομιλήσετε προληπτικά με τους πελάτες σε ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά ανάλογα με τις διαφημιστικές καμπάνιες, τις κατηγορίες προϊόντων, την κατάσταση του πελάτη κ.λπ.

Το Freshchat τοποθετείται ως η ολοκληρωμένη λύση συνομιλίας και CRM για υποστήριξη και αφοσίωση πελατών. Όταν λαμβάνετε το Freshchat, ελευθερώνετε περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στον πυρήνα της επιχείρησης, όπως προϊόν, μάρκετινγκ ή πωλήσεις.

Το εργαλείο μεταφέρει το έργο των λειτουργιών υποστήριξης πελατών σε μια πραγματικά αυτόματη λειτουργία πιλότου. Μόνο λίγοι ηγέτες ομάδων ή διευθυντές εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να χειριστούν χιλιάδες αντιπροσώπους χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεδομένου ότι οι περισσότερες λειτουργίες Freschat χρησιμοποιούν αυτοματισμό, οι συνομιλίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν, ώστε οι πράκτορες να μπορούν να προσφέρουν μέγιστη παραγωγικότητα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το προηγμένο εργαλείο ανάλυσης και παρακολούθησης καμπανιών για να ανακαλύψετε δυνητικούς πελάτες δωρεάν χρησιμοποιώντας τον δικό σας ιστότοπο ιστολογίου, εφαρμογές για κινητά, σελίδες προορισμού και την αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως ο κινητήρας Freddy AI, η αυτοματοποίηση ροής εργασιών, η δημιουργία και η ανάθεση εργασιών, ο προγραμματισμός και ούτω καθεξής.

Πλεονεκτήματα της χρήσης Freshchat για επιχειρήσεις

  • Αφοσίωση και υποστήριξη πελατών σε πραγματικό χρόνο σε πολλά κανάλια.
  • Αυτοματοποιημένα chatbots για το χειρισμό ερωτημάτων ρουτίνας και την παροχή άμεσων απαντήσεων.
  • Απρόσκοπτη ομαδική συνεργασία με λειτουργίες όπως εργασίες συνομιλίας και εσωτερικές σημειώσεις.
  • Εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις πελατών με βάση το πλαίσιο και το ιστορικό των πελατών.
  • Προληπτική δέσμευση μέσω στοχευμένων μηνυμάτων και καμπανιών.
  • Αναλύσεις και αναφορές για την παρακολούθηση μετρήσεων και την πραγματοποίηση βελτιώσεων βάσει δεδομένων.
  • Ενοποίηση με άλλα επιχειρηματικά εργαλεία και πλατφόρμες για βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Χαρακτηριστικά του Freshchat

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες δυνατότητες Freshchat που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια συνεχώς ελκυστική εμπειρία πελατών:

#1. Μηνύματα

Η λύση συνομιλίας του είναι πολύ προηγμένη και στοχαστική. Πρώτον, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα σημείο επαφής με τον πελάτη μέσω πολλών καναλιών, όπως συνομιλία ιστού, συνομιλία μέσω κινητού, WhatsApp, Telegram, email, τηλέφωνο, SMS κ.λπ.

Δεύτερον, η ομάδα συνομιλίας σας μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους πελάτες προληπτικά σε ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά χρησιμοποιώντας Διαδρομές πελατών.

  Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από ένα βίντεο πριν τον μοιραστείτε στο iPhone

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε chatbots AI για να χειρίζεστε βασικά και τακτικά αιτήματα υποστήριξης και να δρομολογείτε συνομιλίες μόνο σε ζωντανούς πράκτορες όταν τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.

#2. Παραγωγικότητα αντιπροσώπων

Το Freshchat προσφέρει διάφορα εργαλεία και ενότητες, ώστε οι πράκτορες σας να μπορούν πάντα να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Οι πράκτορες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Εισερχόμενα ομάδας για πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με εισιτήρια, κλιμακώσεις, επιστροφές χρημάτων, παραδόσεις κ.λπ.

Η λειτουργία Ζωντανή Μετάφραση μεταφράζει τη γλώσσα του αντιπροσώπου στη μητρική γλώσσα του πελάτη, επομένως δεν χρειάζεται να προσλαμβάνετε πράκτορες που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Υπάρχουν αποθετήρια κονσερβοποιημένων απαντήσεων στην εφαρμογή για διάφορα κανάλια επικοινωνίας, ώστε οι πράκτορες να μπορούν να επικοινωνούν γρήγορα και χωρίς σφάλματα.

#3. Δεδομένα Insights

Η ενότητα Analytics και Αναφορές του Freshchat είναι επίσης αυτάρκης. Δεν χρειάζεστε πλέον καμία εφαρμογή υπολογιστικού φύλλου για τη δημιουργία αναφορών απόδοσης ιστότοπου, διαχειριστή, ομάδας ή αντιπροσώπου. Απλώς μεταβείτε στο Analytics και τις αναφορές και επιλέξτε Αναφορές. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε από τις παρακάτω έτοιμες αναφορές:

  • Αναλυτικά στοιχεία συνομιλίας
  • Αναλυτικά bot
  • Κατανάλωση συνεδρίας bot
  • Αναλυτικά στοιχεία τηλεφώνου
  • Μετρήσεις τηλεφώνου
  • Ωριαίες αναφορές
  • Ιστορικές αναφορές

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να δημιουργήσετε αναλυτικά στοιχεία από ανεπεξέργαστα δεδομένα, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα Analytics και αναφορές > Analytics. Στη συνέχεια, επιλέξτε από 15+ έτοιμες μορφές αναλυτικών στοιχείων. Εάν χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, δημιουργήστε προσαρμοσμένα αναλυτικά στοιχεία από την επιλογή Νέα αναφορά.

#4. Διαχείριση συνομιλίας

Οι διαχειριστές σας μπορούν να δρομολογούν γρήγορα τις συνομιλίες στον σωστό πράκτορα χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα IntelliAssign του Freshchat. Η ενότητα προτείνει έναν κατάλληλο πράκτορα με βάση τις δεξιότητες, την αρχαιότητα, την πρόσβαση στο εργαλείο και το φορτίο τους.

Για την προστασία των δεδομένων πελατών και τη συμμόρφωση με τους παγκόσμιους κανονισμούς απορρήτου, οι διαχειριστές σας μπορούν να δημιουργήσουν πρόσβαση βάσει ρόλων για αντιπροσώπους. Οι πράκτορες πρώτης γραμμής μπορούν να έχουν βασική πρόσβαση, ενώ η ομάδα υποστήριξης ή η ομάδα μηχανικών μπορούν να έχουν βαθιά πρόσβαση στην εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Κανόνες ανάθεσης για να δρομολογήσετε συνομιλίες με βάση την ώρα της ημέρας, το θέμα, την πολυπλοκότητα, το ιστορικό χρήστη, την επανάληψη ερωτημάτων κ.λπ.

#5. Απλοποιημένη διεπαφή χρήστη

Η διεπαφή χρήστη είναι πραγματικά μοναδική και αβίαστη. Οι διευθυντές υποστήριξης πελατών, οι ηγέτες ομάδων και οι αντιπρόσωποί σας δεν θα πρέπει να χρειαστούν περισσότερες από μερικές ώρες για να αναπτύξουν εξειδίκευση στην πλοήγηση στο εργαλείο.

Κάθε κείμενο διεπαφής χρήστη λέει ακριβώς αυτό που σημαίνουν. Επομένως, εάν είστε νέος χρήστης, απλώς υπολογίστε τι χρειάζεστε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα στοιχεία διεπαφής χρήστη στην εφαρμογή και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση.

Η σελίδα Ρυθμίσεις σάς δίνει πρόσβαση σε σύνθετες επιλογές ρυθμίσεων σε 7 διαφορετικές ενότητες. Έτσι, υπάρχουν πολλές προσαρμογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να καλύψετε τις επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Ενσωμάτωση Freshchat με εφαρμογές τρίτων

Μπορείτε να συνδέσετε 150+ εφαρμογές στο Freshchat. Έτσι, μπορείτε να φέρετε δεδομένα, αρχεία, οδηγίες κ.λπ., από διάφορα μέρη στο Freshchat. Οι πράκτορες υποστήριξης πελατών δεν θα χρειάζεται πλέον να μετακινούνται μέσω διαφορετικών εφαρμογών για τις πληροφορίες που χρειάζονται για να επιλύσουν ένα εισιτήριο ή μια συνομιλία.

Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν κορυφαία επιχειρηματικά εργαλεία όπως Teamviewer, WhatsApp Proactive Message, Freshdesk Contact Import, Automated Reports, Hubspot CRM, Stripe by ChargeDesk, Atlassian Jira for Freshchat κ.λπ.

Η ενσωμάτωση εφαρμογών στο Freshchat είναι επίσης απλή. Θα βρείτε τη λειτουργική μονάδα στις Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις διαχειριστή. Απλώς μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω και θα εμφανιστεί ο πίνακας Ενσωματώσεων. Εκτός από εφαρμογές τρίτων, οι εγγενείς ενσωματώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι:

  • Δημιουργήστε εργασίες και εισιτήρια
  • Συγχρονισμός επαφών και λογαριασμών
  • Εγγενείς ενσωματώσεις για συνομιλία
  • Εφαρμογή για κινητά για συνομιλία
  Πώς να ηχογραφήσετε μια κλήση FaceTime

Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις Freshchat

Βρείτε παρακάτω μερικές περιπτώσεις και εφαρμογές πραγματικών χρήσεων του Freshchat:

Διαχείριση Λειτουργιών Πωλήσεων

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις δραστηριότητες πωλήσεων από μικρό έως εταιρικό επίπεδο στο Freshchat. Όταν οι πελάτες κάνουν μια παραγγελία στο Διαδίκτυο, ένα bot Freshchat μπορεί να στέλνει τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την παραγγελία μέχρι να πραγματοποιηθεί επιτυχής παράδοση.

Εάν ο πελάτης σας περιηγείται στις σελίδες προϊόντων στον ιστότοπό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να ωθήσετε τον πελάτη να προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του και να προχωρήσει στο ταμείο χρησιμοποιώντας μηνύματα bot.

Οι αποτυχίες πληρωμών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε διαδικασίας πώλησης. Μπορείτε να μειώσετε την εγκατάλειψη παραγγελιών μετά από αποτυχίες, ρυθμίζοντας αυτοματοποιημένα chatbots για αποστολή μηνυμάτων WhatsApp ή SMS σχετικά με αποτυχίες πληρωμών. Στη συνέχεια, στείλτε συνδέσμους σε βάθος σε καλάθια για να επεξεργαστείτε ξανά την παραγγελία.

Ζωντανή υποστήριξη μέσω WhatsApp

Το WhatsApp έχει γίνει το εργαλείο επικοινωνίας για κάθε κατηγορία της πελατειακής σας βάσης. Λοιπόν, γιατί δεν φέρνετε την υποστήριξη πελατών στο WhatsApp; Μπορείτε να το ρυθμίσετε εύκολα με το Freshchat καθώς το σύστημα σύνδεσης αριθμών WhatsApp Business σας καθοδηγεί μέχρι το τελευταίο βήμα.

Όταν βρίσκεστε στο WhatsApp, οι πελάτες μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα όποτε θέλουν. Θα λάβετε έναν πίνακα ελέγχου με μηνύματα WhatsApp από διαφορετικούς πελάτες στο Freshchat. Αναθέστε εργασίες σε έναν έμπειρο πράκτορα ή backend, ανάλογα με το περιεχόμενο του κειμένου.

Προσθήκη ετικετών και δρομολόγησης εισερχόμενων ερωτημάτων

Το Freshchat δημιουργεί παράθυρα συνομιλίας, email, κειμένου ή τηλεφωνικών κλήσεων ξεχωριστά για ξεχωριστούς πελάτες. Για έναν εγγεγραμμένο πελάτη, λαμβάνετε όλες τις συνομιλίες σε ένα μέρος. Αλλά δεν χρειάζεται να εκθέσετε πληρωμές ή προσωπικά στοιχεία σε πράκτορες, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες.

Αντίθετα, εσείς ή οι διαχειριστές ομάδας μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στα εισερχόμενα ερωτήματα με σημειώσεις όπως ζητήματα πληρωμών, υλικοτεχνική υποστήριξη, ερωτήματα προϊόντων, μάρκετινγκ κ.λπ. Στη συνέχεια, οι πράκτορες μπορούν να παραλάβουν τις συνομιλίες από τους κάδους τους.

Επεξεργασία πωλήσεων στο WhatsApp Chat

Όσοι πελάτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για κινητά ή τον ιστότοπο για να κάνουν παραγγελίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης πωλήσεων μέσω WhatsApp. Οι κατάλληλες ενσωματώσεις WhatsApp, CRM παραγγελιών και CRM πωλήσεων με το Freshchat θα επιτρέψουν στους πράκτορες να κάνουν παραγγελίες με ασφάλεια.

Μπορούν επίσης να στείλουν ασφαλείς συνδέσμους πληρωμής σε πελάτες χρησιμοποιώντας τη διεπαφή Freshchat, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να ολοκληρώσουν τις πληρωμές.

Δημιουργία Αναφορών Απόδοσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιμελημένες αναφορές αναλυτικών στοιχείων, όπως Αναφορές επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, Αναφορές καμπάνιας WhatsApp κ.λπ., στο Freshchat για να οργανώσετε ανεπεξέργαστα δεδομένα υποστήριξης πελατών. Στη συνέχεια, δημιουργήστε αναφορές, ώστε οι διαχειριστές επιχειρήσεων, τα ενδιαφερόμενα μέρη, κ.λπ., να μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Το Freshchat σάς επιτρέπει να στέλνετε αυτόματα κρυπτογραφημένους συνδέσμους CSAT και άλλες έρευνες στους χρήστες μόλις ο πράκτορας κλείσει το εισιτήριο. Στη συνέχεια, αναλύστε τη βαθμολογία CSAT και τον χρόνο χειρισμού για να επιβραβεύσετε τους πράκτορες με την υψηλότερη απόδοση.

Καταργήστε τις ουρές αναμονής

Το Freshchat έχει περισσότερα από 10 κανάλια για συνομιλίες. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε όλα αυτά τα κανάλια για μια πολυκαναλική εμπειρία πελάτη. Δείξτε ένα ticker στη σελίδα υποστήριξης για να εμφανίσετε τις δωρεάν θέσεις για συνομιλίες για όλα αυτά τα κανάλια.

Οι πελάτες θα επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επείγουσα ανάγκη και την ανάγκη τους για μια συνομιλία υποστήριξης. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν στην ουρά για τηλεφωνήματα.

Τυλίγοντας

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα και την απόδοση των λειτουργιών υποστήριξης πελατών και αφοσίωσης στην επιχείρησή σας, σκεφτείτε το Freshchat.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Freshchat Enterprise δωρεάν και να το δοκιμάσετε για 21 ημέρες πριν πραγματοποιήσετε την τελική κλήση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε περαιτέρω το δωρεάν πρόγραμμα και να πληρώσετε όσο προχωράτε καθώς κλιμακώνετε τις λειτουργίες υποστήριξης πελατών στο Freshchat.

Αναζητάτε προσαρμοσμένες εφαρμογές συνομιλίας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμο για εσωτερική προσαρμοσμένη ανάπτυξη.