Ένας οριστικός οδηγός για να ξεκινήσετε

Με τα χρόνια, το εύρος προσοχής των ανθρώπων μειώθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν πλέον τα βίντεο μικρής μορφής από τα μεγάλα.

Ενώ ένα τεράστιο κοινό εξακολουθεί να αγαπά τα μεγάλα βίντεο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι τα γρήγορα κλιπ κυριαρχούν στο διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή και φαίνεται ότι θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό.

Το YouTube ξεκίνησε τη μορφή βίντεο σύντομης μορφής το 2020, που ονομάζεται Shorts. Έχει δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν σύντομα και γρήγορα βίντεο που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν viral νωρίτερα από τα μεγαλύτερα βίντεο, καθώς ο αλγόριθμος ωθεί περισσότερο στο κοινό.

Αυτή η κατακόρυφη μορφή βίντεο κρατά τους χρήστες πιο αφοσιωμένους και δημιουργεί μια αλυσίδα προβολών, καθώς είναι δύσκολο να σταματήσει μόλις ξεκινήσει η κύλιση. Όσο κακή συνήθεια κι αν είναι, είναι απλώς γεγονός.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε πολλά περισσότερα για το YouTube Shorts και πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πλατφόρμα στο έπακρο.

Αν ακούγεται ενδιαφέρον, ας το βουτήξουμε αμέσως.

Εισαγωγή

Το YouTube Shorts παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία τον Σεπτέμβριο του 2020 και έφτασε στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες λίγο αργότερα. Από τότε, η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που λαμβάνει 15 δισεκατομμύρια προβολές καθημερινά.

Τα YouTube Shorts μπορούν να συγκριθούν καλύτερα με τους κυλίνδρους TikTok και Instagram για τα σύντομα βίντεό τους, τα οποία έχουν τραβηχτεί κυρίως από κάμερα smartphone. Αυτό σας λέει πόσο γρήγορη και βολική μπορεί να είναι η διαδικασία και γι’ αυτό, όλο και περισσότεροι δημιουργοί μπαίνουν σε αυτήν για να πάρουν μια γεύση της επιτυχίας.

Διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία που σας επιτρέπουν να τραβάτε και να επεξεργάζεστε βίντεο και να προσθέτετε μουσική από μεγάλες εταιρείες όπως η Sony, η Universal Studios και άλλα. Μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε κινούμενα εφέ και κείμενο και να το εμπλουτίζετε με διάφορες επιλογές επεξεργασίας.

Για τους χρήστες, τους επιτρέπει να σχολιάζουν, να τους αρέσει, να μην τους αρέσει και να εγγράφονται στους αγαπημένους τους δημιουργούς. Προς το παρόν, το YouTube Shorts θα επιτρέπει στους δημιουργούς να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας έως και 60 δευτερολέπτων. Μπορεί να είναι ένα συνεχές κλιπ διάρκειας 60 δευτερολέπτων ή συνδυασμένα πολλαπλά σύντομα κλιπ.

Οφέλη

Δεδομένου ότι τα σύντομα βίντεο μοιάζουν με το μέλλον τώρα, δεν υπάρχει λόγος οι δημιουργοί να μην μπαίνουν σε αυτήν την πλατφόρμα μαζί με άλλες πλατφόρμες σύντομων βίντεο.

Ακολουθούν μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα του YouTube Shorts ως δημιουργού:

#1. Ευρύτερη προσέγγιση κοινού

Το YouTube παραμένει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά την Google, και αυτό το στατιστικό στοιχείο είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης για κάθε δημιουργό. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να προσεγγίσετε ένα κοινό σε τεράστιους αριθμούς, έτσι το περιεχόμενό σας θα έχει πολλές προβολές.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν λύσεις, ψυχαγωγία, συνταγές και οτιδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που δεν χρησιμοποιεί το YouTube, και με την εισαγωγή του Shorts, οι άνθρωποι δεν διστάζουν να ανοίξουν την πλατφόρμα γιατί γνωρίζουν ότι μπορούν να βρουν γρήγορα βίντεο.

#2. Εξυπηρετεί τους δημιουργούς όλων των θέσεων

Ανεξάρτητα από το αν ασχολείστε με την επιχείρηση, τη μαγειρική, την ψυχαγωγία, τα παιχνίδια ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία/θέση, το YouTube Shorts είναι για όλους εκεί έξω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα βίντεο σύντομης μορφής για να στοχεύσετε τον πελάτη σας ή να προσελκύσετε ευκαιρίες B2B.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη ρουτίνα εργάσιμης ημέρας του Βοηθού Google

Το καλύτερο πράγμα για το YouTube Shorts είναι ότι το χρησιμοποιούν άνθρωποι όλων των ηλικιών και υπάρχει ένας συνδυασμός όλων εκεί. Και αν μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο εξειδικευμένο, μπορεί να λειτουργήσει ως στόχος λέιζερ ανάμεσα σε εσάς και το ιδανικό κοινό σας.

#3. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με αυτό

Η διαδικασία έναρξης με το YouTube Shorts είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λειτουργία με αυτό σε ελάχιστο χρόνο, καθώς δεν χρειάζεστε απαραίτητα εξοπλισμό εκτός από το smartphone σας.

Εφόσον έχετε ένα τηλέφωνο που διαθέτει αξιοπρεπή κάμερα και μικρόφωνο, μπορείτε να αφήσετε τα υπόλοιπα στην πλατφόρμα για να σας παρέχει τα υπόλοιπα εργαλεία για την εγγραφή, την επεξεργασία και τη μεταφόρτωση των βίντεό σας.

#4. Το περιεχόμενο παραμένει εύκολα προσβάσιμο στο κοινό

Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες πλατφόρμες, το περιεχόμενο που δημοσιεύετε στο YouTube Shorts παραμένει πολύ εύκολα προσβάσιμο στο κοινό ακόμη και πολύ καιρό μετά τη μεταφόρτωσή του.

Για παράδειγμα, ένα βίντεο που δημιουργήσατε μήνες πριν μπορεί να προταθεί στους χρήστες σήμερα και μπορεί επίσης να προβληθεί σε άτομα που αναζητούν παρόμοια βίντεο μέσω της επιλογής αναζήτησης.

Το YouTube χρησιμοποιεί διαφορετικούς τρόπους για να προτείνει τα βίντεό σας στο κοινό για να τα διατηρήσει αειθαλή.

Επίσης, η απόκτηση συνδρομητών από τα Shorts είναι σχετικά πιο εύκολη, επομένως οι συνδρομητές σας ενημερώνονται άμεσα κάθε φορά που ανεβάζετε ένα νέο βίντεο.

Επίπτωση

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα YouTube Shorts έχουν κάνει τεράστιο αντίκτυπο στην αγορά, παράγοντας μερικά εντυπωσιακά στατιστικά από τότε που κυκλοφόρησαν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές για εσάς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να σας δουν περισσότερα άτομα.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας παγκοσμίως και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Επίσης, το γεγονός ότι το Shorts δεν είναι μια νέα πλατφόρμα αλλά μέρος του YouTube κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα επειδή το κοινό διατηρείται αντί να σας ζητά να ξεκινήσετε από την αρχή.

Στην πραγματικότητα, το YouTube συγκέντρωσε 28 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από διαφημίσεις το 2021, επομένως είναι μια διαβεβαίωση ότι πολλές εταιρείες επενδύουν σε αυτήν την πλατφόρμα. Αυτό υποδεικνύει πόσο μεγάλες δυνατότητες κερδών υπάρχει όταν μεταβείτε σε Shorts.

Για να μην αναφέρουμε, το YouTube ανακοίνωσε ένα ταμείο δημιουργών ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων που θα διανεμηθεί μεταξύ των δημιουργών Shorts κατά τη διάρκεια του 2021-2022. Αυτό γίνεται για να ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να αρχίσουν να δημιουργούν Shorts.

Με αυτόν τον τρόπο, το YouTube θα επικοινωνήσει με έναν δημιουργό που έχει τη μεγαλύτερη αφοσίωση στα Shorts του για να του δοθεί το μερίδιό του στο ταμείο. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει και να δικαιούται να λάβει ένα μέρος του ταμείου των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Βήματα για τη δημιουργία και τη μεταφόρτωση Shorts

Είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργήσετε YouTube Shorts και το γεγονός ότι μπορείτε να το κάνετε από την ίδια την εφαρμογή YouTube κάνει τα πράγματα ακόμα πιο βολικά.

Ανάλογα με τη θέση σας, θα πρέπει να είστε ήδη καλά συντονισμένοι με το τι θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο. Θα μπορούσε να είναι ένα βίντεο γρήγορης αποσυσκευασίας, ένα σεμινάριο μαγειρικής, μια πολύτιμη συμβουλή μάρκετινγκ ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ήταν χρήσιμο για το κοινό σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα για να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε τα σορτς YouTube:

Βήμα 1: Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή YouTube.

Βήμα 2: Πατήστε στο εικονίδιο συν (+) στο κάτω μέρος της οθόνης.

Βήμα 3: Πατήστε «Δημιουργία Short».

Βήμα 4: Θα δείτε ότι η εφαρμογή ανοίγει αυτόματα την κάμερά σας. Έχετε δύο επιλογές τώρα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για αναζήτηση αεροπορικών ετικετών κοντά σας

Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ που έχετε ήδη στο τηλέφωνό σας. Η δεύτερη επιλογή είναι να εγγράψετε ένα βίντεο επιτόπου με την κάμερα που είναι ήδη ανοιχτή για εσάς.

Βήμα 5: Επάνω δεξιά, θα μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια του βίντεο από 15 ή 60 δευτερόλεπτα. Από το επάνω κέντρο της οθόνης, μπορείτε να προσθέσετε ήχο από τη βιβλιοθήκη. Και τέλος, από τα δεξιά της οθόνης, μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες, όπως:

  • Γυρίστε την κάμερα από μπροστά προς τα πίσω
  • Προσθέστε εφέ στο βίντεο
  • Ρύθμιση ταχύτητας αναπαραγωγής βίντεο
  • Ρύθμιση χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πράσινης οθόνης
  • Ενεργοποίηση επιλογής ρετουσάρισμα
  • Εφαρμόστε φίλτρα
  • Αλλαγή φωτισμού

Όταν είστε έτοιμοι, απλώς πατήστε παρατεταμένα το κουμπί εγγραφής με κόκκινο κύκλο για να ξεκινήσετε την εγγραφή του βίντεο.

Βήμα 6: Μόλις ηχογραφήσετε το βίντεο, θα δείτε μια οθόνη που σας επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο, φωνητικό φωνητικό και πολλά άλλα.

Βήμα 7: Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο για αυτό. Φροντίστε να το γράψετε με λεζάντα με τρόπο που να περιγράφει τέλεια το βίντεο, αλλά να κάνει τους θεατές αρκετά περίεργους να το παρακολουθήσουν.

Μπορείτε να ορίσετε την ορατότητα και να επιλέξετε το κοινό σας (είτε είναι κατάλληλο για παιδιά είτε όχι). Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο “Μεταφόρτωση σύντομης” για να το δημοσιεύσετε και να το δημοσιεύσετε ζωντανά στο YouTube για να το παρακολουθήσει το κοινό σας.

Στρατηγικές

Μερικές φορές, οι άνθρωποι δημοσιεύουν τα πιο τυχαία βίντεο στο διαδίκτυο, τα οποία γίνονται viral, κάτι που είναι αρκετά τρελό. Ωστόσο, παρόλο που αυτό είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα για τον δημιουργό, ΔΕΝ συμβαίνει κάθε φορά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε μια ξεκάθαρη στρατηγική πριν δημιουργήσετε τα βίντεό σας για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι μπορείτε για να κάνετε το βίντεο “άξιο κοινής χρήσης”.

Ακολουθούν μερικές από τις πολλές συμβουλές που μπορείτε να έχετε υπόψη σας για να διασφαλίσετε ότι τα βίντεό σας θα βγουν υπέροχα:

#1. Μπείτε κατευθείαν σε αυτό

Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολύ μικρό εύρος προσοχής, οπότε αν δεν τραβήξετε την προσοχή των θεατών μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα, υπάρχει πιθανότητα οι άνθρωποι να κλείσουν το βίντεο στα μισά.

Διαβάστε επίσης: Ο οδηγός σας για να γίνετε καλύτερος YouTuber

Βεβαιωθείτε ότι φτάνετε κατευθείαν στην ουσία των βίντεό σας χωρίς να χάνετε χρόνο με τα “μμμ” και “αχχ”.

#2. Κάντε το εύκολο στην πέψη

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι παρακολουθούν YouTube Shorts είναι επειδή δεν θέλουν να καθίσουν και να παρακολουθήσουν ένα βίντεο 16 λεπτών. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα σύντομα βίντεό σας είναι εύκολο να αφομοιωθούν και δεν περιέχουν ένα εκατομμύριο κομμάτια πληροφοριών συμπιεσμένων σε 60 δευτερόλεπτα.

#3. Χρησιμοποιήστε εφέ και οπτικούς ενισχυτές

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός νέων που παρακολουθούν αυτά τα Shorts, οπότε πρέπει να καταλάβετε τι τους αρέσει. Η χρήση εφέ, η προσθήκη κειμένου, η χρήση μεταβάσεων και άλλων οπτικών ενισχυτών είναι εξαιρετικοί τρόποι για να τραβήξετε την προσοχή τους και να τους κρατήσετε κολλημένους στο βίντεό σας.

#4. Κράτα τους να θέλουν περισσότερα

Προσπαθήστε να κάνετε τα βίντεό σας με τρόπο που να κρατά τους θεατές να θέλουν περισσότερα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου με τόνους αξίας ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή στρατηγική, όπως να τελειώσετε το βίντεο με σασπένς, όπως “παρακολουθήστε τι συμβαίνει στο μέρος 2 αυτού του βίντεο”.

Η δημιουργία σύντομων βίντεο σε ξεχωριστά μέρη τα καθιστά εύπεπτα και γίνονται πολύ εθιστικά.

Επιλογές δημιουργίας εσόδων

Προς το παρόν, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στα σορτς YouTube, αλλά από το 2023. η επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους δημιουργούς, ώστε να μπορούν να δημιουργούν άμεσα έσοδα από τα Shorts τους.

  10 Καλύτερο λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων προσφοράς τιμής (CPQ) το 2022

Εκτός από τις διαφημίσεις, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από τα σορτς σας και μπορείτε να ξεκινήσετε από σήμερα. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

#1. Προσέλκυση χορηγιών επωνυμίας

Δεδομένου ότι τα YouTube Shorts έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό γρήγορα, δεν θα αργήσει να αρχίσουν οι επωνυμίες να επικοινωνούν μαζί σας για να εγκρίνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στα Shorts σας.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πολύ καλά αφοσιωμένο κοινό με τα βίντεό σας.

#2. Στείλτε θεατές στο Κύριο κανάλι σας

Εάν έχετε το κύριο κανάλι όπου δημοσιεύετε τα μεγάλα βίντεό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Shorts για να τα στείλετε σε αυτό και να έχετε περισσότερες προβολές στα βίντεο.

Περισσότερες προβολές σημαίνουν περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις και δημοτικότητα για το κανάλι σας, κάτι που θα ανοίξει επίσης ευκαιρίες χορηγίας επωνυμίας για το κύριο κανάλι σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι να ανεβάσετε αποσπάσματα από τα μεγάλα βίντεό σας στην ενότητα/κανάλι Shorts. Με αυτόν τον τρόπο, οι θεατές θα ενθουσιαστούν να δουν το πλήρες βίντεο στο κύριο κανάλι σας.

#3. Πώληση εμπορευμάτων

Τα εμπορεύματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτές τις μέρες και αν καταφέρετε να δημιουργήσετε μια βάση πιστών θαυμαστών, τότε η πώληση εμπορευμάτων είναι μια από τις καλύτερες επιλογές δημιουργίας εσόδων εκεί έξω.

Έχει τη δυνατότητα να σας αποφέρει ένα πολύ όμορφο εισόδημα, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει μια αίσθηση πληρότητας, γνωρίζοντας ότι οι θεατές σας θα φορέσουν κάτι που δημιουργήσατε εσείς.

Το εγχείρημά σας για την πώληση εμπορευμάτων μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο αν μετατρέψετε τις μπουνιές ή τους διαλόγους που χρησιμοποιείτε πιο συχνά σε μπλουζάκια, κουκούλα και πολλά άλλα.

Σορτς εναντίον TikTok εναντίον τροχών

Αυτές οι τρεις πλατφόρμες είναι ίσως οι καλύτερες για σύγκριση μεταξύ τους, καθώς όλες είναι παρόμοιες – το πιο συνηθισμένο μεταξύ τους είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με σύντομα βίντεο.

Από τις τρεις πλατφόρμες, η TikTok είναι αυτή που ξεκίνησε όλη αυτή την ιδέα «σύντομου βίντεο» και είναι εξαιρετικά δημοφιλής από την έναρξή της. Στην πραγματικότητα, παραμένει μια από τις πιο προτιμώμενες πλατφόρμες για τη μεταφόρτωση, την κοινή χρήση και την προβολή βίντεο σύντομης μορφής.

Το Instagram ακολούθησε σύντομα το παράδειγμά του και ανακοίνωσε τη σύντομη μορφή βίντεο που ονομάζεται Reels. Και πάλι, σύντομα δημιούργησε μια τρέλα στους χρήστες και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως.

Το YouTube Shorts είναι η πιο πρόσφατη απάντηση σε περιεχόμενο σύντομης μορφής και, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε δεκτό καλά από τους χρήστες και συνεχίζει να αυξάνεται με κάθε εβδομάδα. Έχει γίνει μια εξαιρετική προσθήκη σε κανάλια που ήδη ευδοκιμούν με τις απόψεις τους.

Αν και όλα μοιάζουν πολύ, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές, πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα και άλλοι παράγοντες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Ακολουθεί ένας πίνακας που τα διαφοροποιεί:

TikTokReelsShortsΜηνιαία Ενεργοί ΧρήστεςΠάνω από 1,4 δισεκατομμύρια2 δισεκατομμύρια2 δισεκατομμύριαΜέγιστη διάρκεια βίντεο10 λεπτά90 δευτερόλεπτα60 δευτερόλεπταΣτόχος Δημογραφικών18-2418-3418-49Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΝαιΝαιΌχι Προγραμματισμός ΕργαλείοΌχι ΌχιΝαιΗλικιακός περιορισμόςΌχι ΚοινοποιήσειςΜόμοιες

Δεδομένου ότι το YouTube είναι επίσης μια μηχανή αναζήτησης, τα Shorts σας θα μπορούσαν να βρεθούν πολύ πιο εύκολα από ό,τι στο TikTok και στο Instagram Reels. Από την άλλη πλευρά, το TikTok και το Instagram Reels σάς προσφέρουν το πλεονέκτημα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρηστών που είναι ήδη πολύ ενεργοί στην εφαρμογή, μοιράζονται αναρτήσεις, συνομιλούν με φίλους κ.λπ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι τρεις πλατφόρμες είναι εξαιρετικές με τον δικό τους τρόπο και δεν υπάρχει λόγος να μην θέλετε να δημοσιεύετε τα βίντεό σας σε όλες.

Τελικές Λέξεις

Το νέο μέλος στο περιεχόμενο σύντομης μορφής, το YouTube Shorts, είναι μια απίστευτη πλατφόρμα για να δημοσιεύετε τα βίντεό σας και να τα αγαπάτε. Εάν χρησιμοποιηθούν στρατηγικά, τα βίντεό σας θα έχουν τεράστιες προβολές και συνδρομητές σε ελάχιστο χρόνο.

Θα ήταν υπέροχο να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα βίντεο, έτσι ώστε ακόμα κι αν τουλάχιστον ένα από αυτά γίνει κάπως viral, θα δημιουργήσει επίσης ένα εφέ ντόμινο στα άλλα βίντεό σας.

Μην επιδιώκετε την τελειότητα όταν πρόκειται για περιεχόμενο σύντομης μορφής. Θα καταλάβετε την πτυχή της «ποιότητας» ενώ θα εστιάσετε στην ποσότητα αρχικά.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές για να προωθήσετε το κανάλι σας στο YouTube.