Πώς να φιλοξενήσετε ένα ντουλάπι/μετρητή Amazon Hub;

Το λανσάρισμα του Amazon Lockers το 2011 είχε σκοπό να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε η επιχείρηση με την παράδοση προϊόντων στους πελάτες της.

Μετά από έντεκα χρόνια, τα ντουλάπια βρίσκονται πλέον σε περισσότερες από 2.800 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 πόλεις των ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, οι μικρές επιχειρήσεις έχουν τώρα μια φανταστική ευκαιρία να αυξήσουν την κίνηση στα καταστήματά τους φιλοξενώντας ντουλάπια.

Παρόλο που το σύστημα παράδοσης της Amazon είναι από τα πιο αξιόπιστα σε όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, οι πειρατές της βεράντας καταστρέφουν γρήγορα την εμπειρία παράδοσης.

Με την αύξηση των πειρατών της βεράντας σε όλο τον κόσμο, η Amazon χρειάζεται μια λύση για να προστατεύσει τη βάση των 310 εκατομμυρίων καταναλωτών της και τις συνεχιζόμενες πρωτοβουλίες της. Τα ντουλάπια και οι μετρητές Amazon Hub θα μπορούσαν να είναι το σωστό βήμα. Τι είναι αυτά τα ντουλάπια και πώς μπορεί να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας με αυτά; Ας ανακαλύψουμε!

Γιατί η Amazon χρειαζόταν τα ντουλάπια και τους πάγκους Hub της;

Παρά την ευκολία χρήσης του Amazon, η εταιρεία έχει μερικά ελαττώματα που μπορεί να τα βρείτε ενοχλητικά. Ενδέχεται να μπορείτε να λαμβάνετε παραδόσεις μόνο συγκεκριμένες ημέρες εάν είστε επαγγελματίας.

Επίσης, το να αφήνεις δέματα στη βεράντα μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω της πιθανότητας «πειρατείας στη βεράντα». Από το 2021, 23 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν αναφέρει κλεμμένες αποστολές από τα σπίτια τους.

Για να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως αυτά, η Amazon δημιούργησε το πρόγραμμα Lockers. Θα εξηγήσουμε πώς λειτουργούν τα Amazon Lockers σε αυτό το άρθρο και πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ένα κουτί. Επιπλέον, θα μιλήσουμε επίσης λεπτομερώς για το πώς να φιλοξενήσετε ένα ντουλάπι διανομέων Amazon.

Τι είναι το Amazon Hub;

Το Amazon Hub είναι ένα διεθνές δίκτυο τοποθεσιών παραλαβής. Με τη βοήθεια της πρωτοβουλίας, κάθε επιχείρηση με φυσική τοποθεσία μπορεί να προσφέρει ασφαλή παραλαβή πακέτων και επιστροφές στους καταναλωτές της Amazon, ενισχύοντας έτσι την κίνηση και τις πωλήσεις στην κατάστασή τους.

Επιπλέον, για να βοηθήσουν τους πελάτες στις γειτονιές τους, οι συνεργάτες του Hub μπορούν να επιλέξουν από διάφορες λύσεις προϊόντων, όπως Lockers και Apartment Lockers.

Τι είναι το Amazon Hub Locker;

Η Amazon, ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς λιανοπωλητές, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώσει την εμπειρία αγορών για τους πελάτες της.

Τα περίπτερα Amazon Locker είναι μια νέα προσθήκη στην ομάδα της Amazon. Αυτά τα ντουλάπια είναι τοποθεσίες παράδοσης πακέτων αυτοεξυπηρέτησης που αυξάνουν τις εναλλακτικές λύσεις αποστολής και προσθέτουν πολλά οφέλη για τον καταναλωτή και τον οικοδεσπότη.

Τώρα, οι πελάτες της Amazon μπορούν να επιλέξουν να αποστέλλονται τα πακέτα τους σε ένα κλειδωμένο κουτί στην επιθυμητή τοποθεσία αντί να τα παραδίδουν αλλού ή στο κατώφλι τους, κάτι που μπορεί να είναι λιγότερο βολικό αλλά εξαιρετικά ασφαλές.

Πολλά ασφαλισμένα κουτιά υπάρχουν σε ένα περίπτερο Amazon Locker. Ένας καταναλωτής μπορεί να ζητήσει από την Amazon να παραδώσει ένα δέμα σε ένα κοντινό Amazon Locker και όταν το κάνει, η Amazon τον ειδοποιεί και του στέλνει έναν εξαψήφιο κωδικό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παραλάβουν το δέμα τους από το ντουλάπι.

  Πώς να κατεβάσετε ένα βίντεο ροής

Πού μπορείτε να βρείτε ένα Amazon Hub Locker;

Τα ντουλάπια Amazon μπορούν να βρεθούν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως λόμπι λιανικής, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ, κτίρια γραφείων, κόμβους μεταφοράς, συγκροτήματα κατοικιών και πανεπιστήμια.

Επιπλέον, με ντουλάπια διαθέσιμα σε διάφορα σημεία παραλαβής, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν καλύτερα ένα ντουλάπι που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για τις παραδόσεις των δεμάτων τους.

Πώς ωφελεί τον καταναλωτή η χρήση των θυρίδων Amazon;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την παράδοση των πραγμάτων σε ένα ντουλάπι και όχι στο σπίτι ενός ατόμου. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι βοηθά στην πρόληψη των κλεφτών βεράντας. Τα πακέτα μπορούν να κλαπούν εάν αφεθούν σε μπροστινή βεράντα ή σε λόμπι διαμερίσματος.

Η ευκολία είναι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τη χρήση θυρίδων ορισμένων πελατών της Amazon. Μπορείτε να παραλάβετε το κουτί από ένα κοντινό ντουλάπι, για παράδειγμα, εάν δεν είστε στο σπίτι και θέλετε να παραδοθεί εκεί που βρίσκεστε.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν ταξιδεύετε, θα πρέπει να παραλάβετε ένα κουτί σε ένα ντουλάπι κοντά στον τόπο εργασίας σας ή σε άλλη τοποθεσία.

Οι επιλογές αποστολής για τους πελάτες της Amazon περιλαμβάνουν παράδοση δύο ημερών, μιας ημέρας, ακόμη και αυθημερόν. Επιπλέον, μπορεί να επιλέξουν μια κοντινή τοποθεσία παράδοσης του Amazon Locker ως διεύθυνση αποστολής κατά την ολοκλήρωση αγοράς, εάν είναι στη δουλειά.

Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τα ντουλάπια Amazon

Υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες, αλλά όλες μπορούν να συνοψιστούν σε δύο βασικά στοιχεία:

Ασφάλεια

Ξεκινώντας με την ασφάλεια, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές από την παράδοση των προϊόντων σας στο σπίτι σας. Είναι πιθανό κάποιος να κλέψει ένα πακέτο από τη βεράντα σας, αν μένετε σε ένα σπίτι και πηγαίνετε στη δουλειά.

Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να πάρετε πίσω την περιουσία σας, ακόμα κι αν έχετε κάμερες ασφαλείας για να πιάσετε εγκληματίες.

Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα εάν το διαμέρισμά σας δεν έχει ρεσεψιόν ή θυρωρό που μπορεί να προσέχει για κλοπή δεμάτων.

Ακόμα κι αν το κτήριο σας έχει κάποια ελεγχόμενη πρόσβαση, πολλά πακέτα Amazon μένουν στην πόρτα εάν κανείς δεν αποδεχτεί το πακέτο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το πακέτο γίνεται ανοιχτό σε ευκαιριακούς διαρρήκτες που μπορεί επίσης να διαμένουν στο κτήριο σας.

Ευκολία

Ακόμα κι αν η εταιρεία σας διαθέτει ρεσεψιόν για να λαμβάνει παραδόσεις και να τις διατηρεί ασφαλείς, αυτές οι ώρες μπορεί μόνο μερικές φορές να συμπίπτουν με το πρόγραμμά σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να φτάσει ένα κουτί ενώ είστε ακόμα στη δουλειά την Παρασκευή στη 13:00. Μπορεί να σας πάρει μέχρι τη Δευτέρα για να παραλάβετε το προϊόν σας εάν το γραφείο κλείνει στις 5 μ.μ. και επιστρέψετε από τη δουλειά στις 5:30.

Το Amazon Lockers διορθώνει τα δύο προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Είναι αρκετά ασφαλείς, για αρχή. Η πρόσβαση απαιτεί έναν μοναδικό κωδικό. Ένας αποφασισμένος διαρρήκτης μπορεί να είναι σε θέση να ανοίξει έναν, αλλά δεδομένου του εξειδικευμένου εξοπλισμού που απαιτείται και της προσοχής που θα τραβούσε, είναι μάλλον απίθανο.

Τα ντουλάπια είναι self-service και βολικά για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν ένα ντουλάπι Amazon.

Μπορείτε να παραλάβετε την παράδοση όποτε σας βολεύει γιατί είναι ανοιχτά όλο το εικοσιτετράωρο. Ελπίζουμε ότι αυτό σας έπεισε να σκεφτείτε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε ένα Amazon Locker, αλλά πώς μπορείτε να εντοπίσετε ένα που είναι πρακτικό για εσάς;

Amazon Hub Counter εναντίον Locker

Πρέπει να γνωρίζετε μερικές σημαντικές διαφορές μεταξύ του Amazon Hub Counter και του Locker. Ας μιλήσουμε για αυτά λεπτομερώς.

Υπηρεσία

Ένας υπάλληλος σε ένα κατάστημα παρακολουθεί το Hub Counter της Amazon. Όταν παραλαμβάνετε το αντικείμενο, το προσωπικό του καταστήματος σαρώνει τον γραμμωτό κώδικα πριν τον αποδεσμεύσει. Δεν χρειάζεται να προσκομίσετε καμία ταυτότητα. Για να το θέσω αλλιώς, δεν απαιτείται ταυτότητα.

Το Amazon Hub Locker είναι μια ανάλογη ιδέα. Ωστόσο, είναι self-service και δεν απαιτούν προσωπικό για να βοηθήσει τους πελάτες. Τα ντουλάπια του Amazon εμφανίζονται συχνά σε πολυσύχναστες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των συγκοινωνιακών κόμβων.

Παραλαβή πακέτων

Μπορείτε να καθορίσετε αυτήν την τοποθεσία Hub Locker ως ταχυδρομική σας διεύθυνση και να πείτε στην Amazon να στείλει το προϊόν σας εκεί και όχι στο σπίτι σας, εάν μένετε κοντά στην τοποθεσία του Amazon Hub Locker και η αγορά σας συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Hub Locker.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το AirPlay στο iPhone

Στην περίπτωση ενός μετρητή Hub, η Amazon θα σας στείλει με email έναν γραμμωτό κώδικα παραλαβής αφού ο κούριερ παραδώσει το κουτί σας.

Επιστροφή προϊόντων

Η εγκατάσταση Amazon Hub Locker δέχεται επιστρεφόμενα αγαθά και είναι ένα μέρος για να παραλάβετε δέματα. Ωστόσο, σε ένα Hub Locker, δεν είναι όλες οι επιστροφές. Κατά τη διαδικασία επιστροφών στο Amazon.com, εάν το προϊόν σας πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή σε ντουλάπι, το Amazon Hub Locker θα εμφανίζεται ως επιλογή παράδοσης.

Από την άλλη πλευρά, οι μετρητές Hub της Amazon δεν προσφέρουν αυτοεξυπηρέτηση. προσφέρουν υπηρεσίες υποβοηθούμενης επιστροφής.

Διαθεσιμότητα

Οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, του Μεξικού, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Αυστρίας και των ΗΑΕ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Amazon Hub Locker.

Οι ακόλουθες χώρες έχουν πρόσβαση στο Amazon Hub Counter: ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Μεξικό, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστραλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Τουρκία.

Ωρες λειτουργίας

Ορισμένα ντουλάπια Amazon Hub είναι διαθέσιμα 24/7, ενώ άλλα κλείνουν μια συγκεκριμένη ώρα, όπως 7 ή 9 μ.μ. Οι ώρες λειτουργίας κάθε τοποθεσίας Hub Locker αναφέρονται δίπλα στο όνομά της στο Amazon Hub Locator.

Ενώ το μεγάλο κατάστημα όπου βρίσκεται κάθε Hub Counter διατηρεί τις ίδιες ώρες λειτουργίας.

Πώς ωφελεί την επιχείρησή σας η φιλοξενία ενός μετρητή ή ντουλαπιού Amazon;

Κάθε μέρα, νέες εταιρείες όλων των μεγεθών εντάσσονται στο δίκτυο ιστότοπων της Amazon. Επομένως, δεν έχετε τίποτα να χάσετε με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θυρίδων της Amazon και θα μπορούσατε να έχετε πολλά πλεονεκτήματα.

Το πρωταρχικό όφελος του να γίνεις Amazon Hub είναι η αυξημένη επισκεψιμότητα με τα πόδια στην επιχείρησή σου. Οι πελάτες από την Amazon που έρχονται στην τοποθεσία σας για να παραλάβουν τα δέματά τους μπορεί να παρατηρήσουν οτιδήποτε στη βιτρίνα σας και να αποφασίσουν να αγοράσουν από εσάς λόγω του πόσο βολικό είναι.

Οι λιανικές πωλήσεις στα καταστήματα Kohl’s της περιοχής του Σικάγο με ντουλάπια Amazon αυξήθηκαν πρόσφατα στο 9%. Ως αποτέλεσμα, περισσότερα άτομα θα εισέλθουν στο κατάστημά σας και θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε νέους καταναλωτές όσο περισσότεροι άνθρωποι θα περάσουν για να παραλάβουν πακέτα Amazon.

Βελτιώστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας

Επιπλέον, η αυξημένη κυκλοφορία ποδιών βοηθά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Οι πελάτες θα βλέπουν το όνομα της εταιρείας σας όταν επιλέξουν την τοποθεσία σας ως τοποθεσία παραλαβής δεμάτων ή εισέλθουν στην κατάστασή σας.

Αυτό βοηθά το όνομα της εταιρείας σας να μπει σταδιακά στη συνείδησή του. Ως αποτέλεσμα, το όνομα της εταιρείας σας θα ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών όταν χρειάζονται τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που παρέχετε και η εξοικείωσή τους με αυτό είναι πιο πιθανό να τους κατευθύνει σε εσάς.

Ικανοποίηση πελατών και αφοσίωση

Το Amazon Hub Locker κάνει τις κοντινές επισκέψεις στο κατάστημά σας πιο βολικές. Οι πελάτες μπορούν να έχουν έναν τύπο άνεσης “δύο για ένα” με την εξυπηρέτηση των αναγκών τους από εσάς και την παραλαβή των αντικειμένων τους όλα σε ένα σημείο, προσδιορίζοντας την τοποθεσία σας για παράδοση πακέτου χωρίς επιπλέον κόστος.

Αυτό κάνει τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας πιο πρακτικά από εκείνα των αντιπάλων. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες σας θα είναι περισσότερο ικανοποιημένοι και πιθανόν να αγοράσουν ξανά από εσάς.

Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών

Η Amazon υπερβαίνει τα όρια για να ικανοποιήσει τους πελάτες. Επομένως, εάν αποφασίσετε να φιλοξενήσετε ένα ντουλάπι στο κατάστημά σας, λαμβάνετε αυτόματα δωρεάν βοήθεια πελατών 24/7.

Θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρόνο ή χρήματα για την υποστήριξη πελατών μόνο εάν ενσωματωθείτε στην επιχείρησή τους. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Amazon για τυχόν ερωτήσεις ή παράπονα για να διορθώσουν τα προβλήματά τους.

Πώς να φιλοξενήσετε ένα ντουλάπι/μετρητή Hub της Amazon;

Με την ένταξη στο δίκτυο Amazon Hub, η επιχείρησή σας μπορεί σίγουρα να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να ανοίξει προοπτικές για περισσότερα έσοδα. Για αυτό, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Amazon Hub, επιλέξτε «συνεργάτης μαζί μας» και, στη συνέχεια, απαντήστε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις για να ξεκινήσετε.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Myspace χωρίς email και κωδικό πρόσβασης

Απαιτήσεις

Χρειάζεστε χώρο για έναν στην επιχείρησή σας ως την κύρια προϋπόθεση για τη φιλοξενία ενός Amazon Locker. Κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου της Amazon, θα σας ζητηθεί να εξηγήσετε τον τύπο τοποθεσίας σας, εάν βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο, τις ώρες λειτουργίας σας και πού βρίσκεστε. Αφού δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, θα λάβετε απάντηση σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, μόνο λίγοι υποψήφιοι θα γίνουν δεκτοί. Επιπλέον, ανάλογα με τη ζήτηση των τοπικών πελατών για θυρίδες, την τοποθεσία της επιχείρησής σας και τις ώρες λειτουργίας, η Amazon μπορεί να σας εγκρίνει ή να μην σας εγκρίνει για ένα Amazon Locker.

Πώς λειτουργεί το Amazon Hub Locker/Counter;

Εάν η αίτησή σας για Amazon Locker γίνει αποδεκτή, η Amazon θα κανονίσει να τοποθετήσει ένα Amazon Locker κατάλληλου μεγέθους στον χώρο της επιχείρησής σας. Τα ντουλάπια περιέχουν ένα περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης με οθόνη αφής, όπου οι καταναλωτές μπορούν να ανακτήσουν τα δέματά τους και οι υπεύθυνοι παράδοσης μπορούν να εγκαταλείψουν τις παραδόσεις.

Το δίκτυο Hub είναι δωρεάν για συμμετοχή. Η κατασκευή, η παράδοση, η ρύθμιση και η συντήρηση των ντουλαπιών της Amazon φροντίζονται.

Ένας αριθμός τηλεφώνου εκτυπώνεται σε κάθε ντουλάπι και είναι διαθέσιμος στους πελάτες όλο το εικοσιτετράωρο, εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη χρήση του. Εάν οι πελάτες σας πλησιάσουν με απορίες ή παράπονα, κατευθύνετέ τους στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.

Τι μεγέθη κυκλοφορούν τα ντουλάπια Amazon;

Τα ντουλάπια διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Έτσι ο χώρος στον οποίο βρίσκεται η επιχείρησή σας πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει το ντουλάπι. Τα ντουλάπια είναι διαθέσιμα σε μήκη 6, 9, 12 και 15 ποδιών και έχουν ύψος 6 πόδια.

Απαιτείται επίσης ένα κανονικό κύκλωμα 110 volt, 15 amp στη θέση του ντουλαπιού για την τροφοδοσία του περιπτέρου αυτοεξυπηρέτησης. Η χρήση κυψελοειδών μόντεμ από τις θυρίδες εξαλείφει την ανάγκη για ενσύρματα δεδομένα. Ωστόσο, τα ενσύρματα ηλεκτρικά καλώδια είναι απαραίτητα για υπαίθριες εγκαταστάσεις.

Είναι το Amazon Locker ασφαλές;

Ναί. Επειδή μόνο εσείς έχετε τον αποκλειστικό κωδικό παραλαβής του ντουλαπιού, είστε ο μόνος που έχετε πρόσβαση σε αυτόν. Επιπλέον, τα ερμάρια περιέχουν χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως οθόνες αφής, CCTV και ισχυρές πόρτες από χάλυβα. Το πακέτο σας μπορεί να κλαπεί από ένα ντουλάπι δεμάτων Amazon. Αλλά η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι εξαιρετικά μικρή.

Επιπλέον, η Εγγύηση AZ της Amazon σας προστατεύει από ελαττωματικά ή αδικαιολόγητα καθυστερημένα προϊόντα. Μπορείτε να υποβάλετε μια αναφορά χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Amazon σε περίπτωση που λείπει ένα πακέτο.

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν τα αντικείμενα σε ένα ντουλάπι Amazon;

Έχετε τρεις ημερολογιακές ημέρες για να ανακτήσετε τα πράγματά σας από το ντουλάπι, σύμφωνα με την Amazon. Η Amazon θα στείλει τα πράγματά σας πίσω και θα επιστρέψει τα χρήματά σας εάν δεν τα παραλάβετε εντός τριών ημερών.

Καλέστε την Amazon Logistics ή την Υποστήριξη Πελατών για να ζητήσετε παράταση εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε τα υπάρχοντά σας από το ντουλάπι εντός τριών ημερών. Αν και δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση, αξίζει μια βολή ότι θα επιτρέψουν στο πακέτο σας να μείνει στο ντουλάπι.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός Amazon Hub;

Το παγκόσμιο δίκτυο Amazon Hub είναι δωρεάν. Η Amazon πληρώνει για την κατασκευή, την παράδοση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των ντουλαπιών, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα: παρέχοντας τους νέους πελάτες που περνούν από τις πόρτες σας.

Τι γίνεται αν ένας πελάτης έχει πρόβλημα με τη χρήση ενός Hub Locker;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ένα Amazon Hub Locker, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Amazon 24/7. Η ομάδα της Amazon μπορεί να παρακολουθήσει και να βοηθήσει το Amazon Hub Locker κοντά σας και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το σύστημα.
Επιπλέον, η υποστήριξη πελατών μπορεί επίσης να σας ενημερώσει εάν το Hub Locker δεν είναι λειτουργικό τη δεδομένη στιγμή.

Τελικές Λέξεις

Με την εισαγωγή των ντουλαπιών και των πάγκων της Amazon, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα λείπετε από το σπίτι κατά την παράδοση της αποστολής. Αντίθετα, μπορείτε να μαζέψετε τα αγαπημένα σας πράγματα όποτε θέλετε.

Αυτή είναι η πιο βολική επιλογή για άτομα που εργάζονται και πρέπει να παραλάβουν τα πράγματά τους σε κατάλληλη στιγμή και τοποθεσία. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να κερδίσουν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας την τεράστια πελατειακή βάση της Amazon.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Amazon Hub Counter/Locker για την καταπολέμηση της πειρατείας στη βεράντα.