Τι είναι η μεταφορά μετρητών σε Acorns;

Η Acorns προσφέρει μικροεπενδυτικές υπηρεσίες μέσω των εφαρμογών ιστού και κινητών της. Οι Jeff Cruttenden, Mark Dru και Walter Cruttenden ίδρυσαν την εταιρεία το 2012. Οι τρεις κύριες υπηρεσίες που προσφέρει η Acorns είναι οι Acorns Core, Acorns Later και Acorns Spend. Οι χρήστες του Acorns Core μπορούν να βάλουν 5 $ ή τα επιπλέον ρέστα τους σε ένα χαρτοφυλάκιο κεφαλαίων που διαπραγματεύονται σε χρηματιστήριο (ETF). Οι χρήστες του Acorns Later μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις επενδύσεις λογαριασμού συνταξιοδότησης (IRA). Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα, το Acorns Spend εστιάζει στο να δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να ξοδεύουν χρήματα δημιουργώντας έναν λογαριασμό ελέγχου Acorns και χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές κάρτες που τους έχουν παρασχεθεί. Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Acorns, όπως πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό επένδυσης Acorns. Κάποια μπορεί να είναι αμφιβολίες σχετικά με τη μεταφορά μετρητών στο Acorns ή εάν η Acorns έκλεψε τα χρήματά μου χωρίς προειδοποίηση, πώς να καταθέσω μετρητά στον λογαριασμό μου στο Acorns. Αν είστε κάποιος που ψάχνει συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει τι σημαίνει μεταφορά μετρητών σε βελανίδια.

Τι είναι η μεταφορά μετρητών σε Acorns;

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τι σημαίνει μεταφορά μετρητών στο Acorns με λεπτομερή τρόπο.

Το Acorns θεωρείται μεσιτικός λογαριασμός;

Ναι, πυρήνας Λογαριασμοί Acorns θεωρούνται λογαριασμοί μεσιτείας. Η μεσιτεία είναι ένα είδος τραπεζικού λογαριασμού που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε περιουσιακά στοιχεία σε διάφορους τύπους επενδύσεων. Μεταξύ αυτών μπορούν να συγκαταλέγονται μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, θησαυροφυλάκια, REIT και κεφάλαια αγοράς (γνωστά ως ETF). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που καταθέτετε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια να ορίσετε τις επενδυτικές συναλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μπορείτε να αυξήσετε τη δέσμευσή σας ανά πάσα στιγμή προσθέτοντας οικονομικά ή μπορείτε να τηρήσετε την αρχική κατάθεση και την επένδυση.

Είναι τα Acorns ένα σύστημα πυραμίδας;

Όχι. Ένα σύστημα πυραμίδας είναι ένα σύστημα στο οποίο το κίνητρο είναι η στρατολόγηση ανθρώπων, η στρατολόγηση αυτών των ανθρώπων και ούτω καθεξής. Επιτρέπει στους ανθρώπους από πάνω σας να επωφεληθούν από εσάς στο μέλλον. Για να το θέσω απλά, το Acorns είναι ένας λογαριασμός μεσιτείας που συνδέεται με μια εγγεγραμμένη χρηματιστηριακή εταιρεία που λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ εσάς και της επιχείρησης από την οποία αγοράζετε την επένδυση. Με άλλα λόγια, η χρηματιστηριακή εταιρεία θα αποκτήσει τη μετοχή για λογαριασμό σας αντί να επικοινωνήσετε απευθείας με την Εταιρεία Χ εάν επιθυμείτε να την αγοράσετε από αυτήν.

  13 καλύτερες πλατφόρμες συνεντεύξεων βίντεο το 2022 για πιο γρήγορες προσλήψεις

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα βελανίδια;

Ναι, φυσικά, μπορείς. Το Acorns σάς επιτρέπει να επενδύσετε τα χρήματά σας σε έναν λογαριασμό όψεως και η αξία της μετοχής αλλάζει ανάλογα με την αγορά. Μόλις θελήσετε να εξαργυρώσετε τις επενδύσεις σας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο Acorns.

Σημείωση: Το ποσό ανάληψης δεν αποστέλλεται αμέσως στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Συνήθως χρειάζονται 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε να γίνετε πλούσιοι από τα Acorns;

Ναί. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό επενδύσεων Acorns, το Acorns θα σας προσφέρει τρεις επιλογές που είναι, συγκεκριμένα, Invest, Later και Early. Ένα από τα κύρια κίνητρα που προσφέρει η Acorns είναι να σας παρέχει ένα εγκεκριμένο από τον IRA σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Μπορείτε να λάβετε πρόσθετα πιθανά φορολογικά οφέλη ενώ κάνετε μελλοντικές επενδύσεις. Δεν υπάρχει βεβαιότητα με βάση το πώς θα πάει η αγορά όσον αφορά τις μετοχές και τις επενδύσεις, αλλά με υπομονή και σχολαστικό σχεδιασμό, μπορείτε σίγουρα να πλουτίσετε από το Acorns.

Το Acorns έχει μηνιαία χρέωση;

Ναι το συνδρομητικά προγράμματα επί πληρωμή για τα Acorns είναι τα εξής:

  • Προσωπικά με 3 $ το μήνα: Σας επιτρέπει έναν λογαριασμό επένδυσης και συνταξιοδότησης, μαζί με ένα λειτουργικό τραπεζικό σύστημα, με χρεωστική κάρτα Acorns Visa που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε συναλλαγές. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε επενδύσεις μπόνους.

  • Οικογένεια με 5 $ το μήνα: Σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε το μέλλον των παιδιών σας επενδύοντας σε έναν λογαριασμό για τα παιδιά σας, γνωστό και ως Acorns Early. Αυτό περιλαμβάνει επίσης όλα τα προνόμια του προγράμματος Personal.

Τα Acorns έκλεψαν τα χρήματά μου;

Όχι, οι Acorns δεν μπορούν να σας κλέψουν τα χρήματά σας. Ενώ τα προγράμματα μηνιαίας συνδρομής τους μπορεί να είναι ένα δύσκολο μοντέλο για άτομα που μόλις ξεκινούν με χαμηλές επενδύσεις, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού επενδύσετε στο Acorns.

Τι είναι η μεταφορά μετρητών σε Acorns; Τι σημαίνει η μεταφορά μετρητών στα Acorns;

Η μεταφορά μετρητών στο Acorns μπορεί να γίνει μεταφέροντας χρήματα από τον λογαριασμό σας στο Acorns με τη μορφή μετρητών μέσω ATM. Οποιοδήποτε ΑΤΜ όπου υπάρχει Visa Η χρεωστική κάρτα είναι αποδεκτή και θα είναι κατάλληλη για μεταφορά μετρητών μέσω του Acorns. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Acorns ή μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας και στη συνέχεια να τα βγάλετε έμμεσα με τη μορφή μετρητών. Χωρίς τέλη υπερανάληψης και πρόσβαση σε πάνω από 50.000+ ΑΤΜ χωρίς δικαιώματα σε όλο τον κόσμο, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα και ακόμη και να καταθέσετε μετρητά στο my Acorns.

Γιατί τα Acorns χρεώνουν 5 $ το μήνα;

Τα Acorns προσφέρουν προγράμματα μηνιαίας συνδρομής για να σας βοηθήσουν να ελέγχετε όλα όσα θα αφορούν τα χρήματά σας μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου. Υπάρχουν δύο προγράμματα (προηγουμένως είχαν 3. Στους χρήστες Lite με $1/μήνα προσφέρθηκε η μετάβαση στο Personal), όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Είναι Προσωπικά με 3 $ το μήνα και Οικογενειακά με 5 $ κάθε μήνα.

Τα οφέλη της οικογενειακής συνδρομής στο Acorns είναι:

  • Θα λάβετε προνόμια στο Personal, όπως Invest, Early, Banking και τη χρεωστική κάρτα Acorns Visa για συναλλαγές.
  • Εκτός από όλα αυτά, θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Acorns Early, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε το οικονομικό μέλλον των παιδιών σας.
  • Όπως και το προσωπικό σχέδιο, θα λάβετε επίσης Μπόνους Επενδύσεις.

Γιατί το Acorns είναι κακή ιδέα;

Η επιχείρηση Acorns προσφέρει μικροεπενδυτικές λύσεις μέσω των εφαρμογών web και κινητών της. Στόχος της εταιρείας είναι η προστασία των οικονομικών συμφερόντων των νέων και πολλά υποσχόμενων, ξεκινώντας από την ενδυναμωτική πράξη της μικροεπένδυσης.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην βρείτε τα Acorns χρήσιμα. Μερικοί από τους λόγους συζητούνται παρακάτω:

  • Ορισμένα από τα προγράμματα των Acorns δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να βρείτε καλύτερες λύσεις σε ορισμένες από τις άλλες επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Ένας λογαριασμός Roth IRA για επένδυση στο μέλλον μπορεί να είναι επωφελής, καθώς δεν επιβάλλει κυρώσεις για πρόωρες αναλήψεις.
  • Ενώ ο λόγος που αναφέρθηκε παραπάνω μπορεί να σας παρακινήσει να πιστέψετε ότι το Acorns πρέπει σίγουρα να είναι μια καλή επένδυση βραχυπρόθεσμα; Λοιπόν, πολλοί αρχάριοι επενδυτές δεν μπορούν να αποκομίσουν σταθερό κέρδος, καθώς το σύστημα συνδρομής δεν είναι κατάλληλο ούτε για να σας βοηθήσει βραχυπρόθεσμα. Μια προσωπική συνδρομή, που είναι το πρόγραμμα με τη χαμηλότερη τιμή, θα σας κοστίζει 36 $ επιπλέον κάθε χρόνο.
  • Υπάρχουν, σαφώς, καλύτερες εναλλακτικές διαθέσιμες στην αγορά. Ορισμένες από τις άλλες εφαρμογές όπως το Acorns παρέχουν επίσης παρόμοια πλεονεκτήματα, αλλά δεν χρεώνουν μηνιαία συνδρομή, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι η Acorns έκλεψε τα χρήματά σας.

Μπορώ να καταθέσω μετρητά στον λογαριασμό μου στο Acorns;

Όχι, δυστυχώς, δεν μπορείτε να καταθέσετε μετρητά απευθείας στον λογαριασμό σας στο Acorns. Αυτό που μπορείτε να κάνετε αντ ‘αυτού είναι να μεταφέρετε την κατάθεση μετρητών στον κύριο τραπεζικό λογαριασμό σας, ο οποίος είναι επίσης συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Acorns, και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε την επόμενη μεταφορά από εκεί. Είναι ο μόνος τρόπος μεταφοράς μετρητών στο Acorns.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μεταφέρετε χρήματα σε Acorns;

Μια συναλλαγή ACH (Automated Clearing House) είναι όταν τα χρήματα εισέρχονται και βγαίνουν από το Acorns Checking στον συνδεδεμένο λογαριασμό όψεως. Οι μεταφορές ACH, είτε πραγματοποιούνται προς είτε από τον λογαριασμό σας στο Acorns Checking, πραγματοποιούνται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Στην περιοχή Πρόσφατη δραστηριότητα του λογαριασμού σας στο Acorns Checking, μπορείτε παρακολουθείτε την εξέλιξη της συναλλαγής.

Οι εφάπαξ και τακτικές μεταφορές σας ACH σε λογαριασμούς Acorns ενδέχεται να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία για τις πρώτες 60 ημέρες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η περίοδος επεξεργασίας θα μειωθεί σε 1-3 ημέρες διαπραγμάτευσης μετά την πάροδο 60 ημερών.

Πώς να μεταφέρετε χρήματα από το Acorns σε τραπεζικό λογαριασμό;

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μεταφέρετε χρήματα από τον επενδυτικό σας λογαριασμό Acorns στον τραπεζικό σας λογαριασμό:

Σημείωση: Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iOS ή Android εκδοχή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Acorns στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Acorns.

2. Πατήστε στο Επενδύστε.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Απόσυρση > Συνέχεια για ανάληψη.

4. Πατήστε στο ποσό των $0 από την κορυφή για να εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό.

5. Εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό και πατήστε το Κατάλαβα!

6. Τώρα, πατήστε Απόσυρση.

7. Πατήστε στο Continue από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι σημαίνει μεταφορά μετρητών στο Acorns.

Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό επενδύσεων Acorns;

Ένας επενδυτικός λογαριασμός Acorns είναι απαραίτητος για την πραγματοποίηση συναλλαγών και αναλήψεων μέσω του Acorns. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό επενδύσεων Acorns ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα εγγραφής Acorns στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο Επόμενο.

3. Κάντε κλικ στο Looks Good από το αναδυόμενο παράθυρο για να επαληθεύσετε το email σας.

4. Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου συμφωνίας πριν προχωρήσετε περαιτέρω.

5. Κάντε κλικ στο Create Account για να δημιουργήσετε λογαριασμό επένδυσης Acorns.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Acorns Invest. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε και να επιβεβαιώσετε μερικές ακόμη απαιτήσεις, όπως τα τραπεζικά σας στοιχεία, τα προσωπικά σας στοιχεία (το πιο σημαντικό, τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης) και τον κωδικό επαλήθευσης του κινητού σας τηλεφώνου.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε τι σημαίνει μεταφορά μετρητών στο Acorns και μπορώ να καταθέσω μετρητά στο Acorns μου. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.