Τα 13 καλύτερα έξυπνα gadget για να κάνουν τη ζωή των ιδιοκτητών κατοικίδιων ευκολότερη

Έχετε ένα γούνινο παιδί στο σπίτι σας; Τότε θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι παραμένει ασφαλής, υγιής και χαρούμενος μαζί σας όλη την ώρα.

Ένα έξυπνο gadget μπορεί να βοηθήσει εκπληκτικά.

Ένα gadget με επίκεντρο τα κατοικίδια είναι μια συσκευή που παρακολουθεί και συνοδεύει το κατοικίδιό σας με διαφορετικούς τρόπους. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να παρακολουθούν τα κατοικίδιά τους με πολλούς τρόπους.

Για παράδειγμα, αυτά τα gadget μπορούν να παρακολουθούν τη συνολική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Ή μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του σκύλου ή της γάτας σας όλη την ημέρα μέσω μιας έξυπνης κάμερας. Πολλά ακόμη gadget όπως αυτό σας βοηθούν να διασκεδάζετε και να απασχολείτε τα κατοικίδιά σας.

Πώς είναι χρήσιμα τα Gadget με επίκεντρο τα κατοικίδια;

Οι περισσότεροι γονείς κατοικίδιων αναζητούν συνεχώς μοναδικά, χρήσιμα gadget για τα κατοικίδια ζώα τους. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα gadget κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη όταν είστε απασχολημένοι στη δουλειά. Εκτός από αυτό, αυτά τα gadget κάνουν επίσης τα κατοικίδιά σας να αισθάνονται περιποιημένα και ασφαλή.

Γιατί αν είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιου, δεν μπορείτε να μείνετε με το κατοικίδιό σας 24/7. Αλλά τα κατοικίδια είναι ευαίσθητα πλάσματα και μπορούν εύκολα να αποδεχτούν το περιβάλλον τους.

Με τη βοήθεια έξυπνων gadgets, μπορείτε να τα κάνετε να εξαλείψουν τον χωρισμό, το άγχος και τη μοναξιά. Μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι για τις πληροφορίες σχετικά με την υγεία τους και να λάβετε ειδοποίηση εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ορισμένα έξυπνα gadget όπως οι κάμερες σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές τους σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε. Και ορισμένες συσκευές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη προσφέρουν αμφίδρομη επικοινωνία μαζί με τη διανομή λιχουδιών και όλα αυτά.

Έτσι, όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν το κατοικίδιο ζώο σας να αισθάνεται χαρούμενο, απασχολημένο και ασφαλές ακόμα και όταν απουσιάζεις.

Οφέλη από τη χρήση έξυπνων gadget για κατοικίδια

  • Τα έξυπνα gadget για κατοικίδια σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά του κατοικίδιου ζώου σας. Σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων, μπορείτε να τους προσφέρετε κατάλληλη εκπαίδευση.
  • Με αυτά, μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να μιλήσετε με το κατοικίδιό σας ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βοηθήσετε το κατοικίδιό σας να ξεφύγει από το άγχος του αποχωρισμού.
  • Ορισμένα έξυπνα gadget προσφέρουν επίσης διάφορα έξυπνα παιχνίδια στο κατοικίδιό σας. Αυτό βοηθά στο να τα κρατάτε απασχολημένα.
  • Ορισμένα έξυπνα gadget βοηθούν επίσης τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων στον καθημερινό καθαρισμό από την ακαταστασία των κατοικίδιων ζώων.
  Survive the Killer Roblox Codes: Redeem Now

Τώρα που καταλάβατε τα οφέλη από τη χρήση έξυπνων gadget για κατοικίδια, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα έξυπνα gadget.

Κάμερα Furbo 360° Dog

Θέλετε να έχετε τον σκύλο σας πάντα σε θέαμα; Αυτή η κάμερα σκύλου Furbo 360° είναι ένα κατάλληλο έξυπνο gadget για εσάς που παρακολουθεί κάθε δραστηριότητα του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτή η κάμερα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις στιγμές του σκύλου σας και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αυτή η κάμερα διαθέτει προβολή 360 μοιρών και έτσι μπορεί να περιστρέφεται ομαλά σε οποιαδήποτε γωνία. Διαθέτει ανάλυση 1080p υψηλής ευκρίνειας με ψηφιακό ζουμ 4X και διαθέτει έγχρωμη νυχτερινή όραση και μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Η κάμερα Furbo 360° Dog διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μια εκπληκτική λειτουργία ειδοποιήσεων γαβγίσματος.

Σας επιτρέπει να καλέσετε τον σκύλο σας όταν λείπετε, εξαλείφοντας έτσι το άγχος αποχωρισμού. Εκτός από την παρακολούθηση του κατοικίδιου ζώου σας, μπορεί επίσης να προσφέρει λιχουδιές στον σκύλο σας. Μπορεί να αποθηκεύσει 100 κομμάτια λιχουδιάς. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος των λιχουδιών ανάλογα με το κατοικίδιό σας.

FitBark Dog Monitor

Σας ενοχλεί ο ύπνος του σκύλου σας ή οι καθημερινές δραστηριότητες; Αφήστε το FitBark να παρακολουθεί όλα αυτά για εσάς, ώστε να μπορείτε να μάθετε για τη γενική υγεία του σκύλου σας.

Το Fitbark παρακολουθεί τις δραστηριότητες και τον ύπνο του κατοικίδιου ζώου σας και σας προσφέρει μια βαθιά αναφορά υγείας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε ενήμεροι για το αν ο σκύλος σας είναι δραστήριος.

Το FitBark παρακολουθεί τις δραστηριότητες του σκύλου σας 24/7. Έρχεται με έξι μήνες ζωής μπαταρίας, αδιάβροχη αντοχή και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό. Το FitBark διαθέτει σύνδεση Bluetooth 4.0 και σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις ενημερώσεις για την υγεία του κατοικίδιου σας με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Tractive GPS Pet Tracker για σκύλους

Παρακολουθήστε το σκυλί σας σε πραγματικό χρόνο με αυτό το έξυπνο Tractive GPS ειδικά σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες σκύλων ή κατοικίδιων. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα μηνιαίο, μονοετές, διετές ή πενταετές πρόγραμμα συνδρομής. Είναι διαθέσιμο για 30 ημέρες με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν εικονικό φράκτη επισημαίνοντας ασφαλείς ζώνες. Μπορείτε να ξέρετε πότε ο σκύλος σας φεύγει και επιστρέφει σε αυτήν την ασφαλή ζώνη. Αυτός ο ιχνηλάτης σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του σκύλου σας όλη την ημέρα, από τον ενεργό χρόνο έως τις θερμίδες που καίγονται και την ανάπαυση.

Έρχεται ως εξάρτημα για κολάρο που μπορεί να παρακολουθεί τον σκύλο σας σε περισσότερες από 150 χώρες. Έρχεται σε ελαφρύ και μικρό σχέδιο που συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση του κατοικίδιου ζώου σας.

Wickedbone Smart Bone

Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας δεν βαριέται όταν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά σας με αυτό το έξυπνο κόκαλο Wickedbone. Είναι ένα έξυπνο παιχνίδι για τον σκύλο ή το κατοικίδιο σας που δεν απαιτεί χειροκίνητη παρέμβαση. Μπορείτε να το παίξετε ή να το ελέγξετε μέσω μιας εφαρμογής ή ενός joystick στη λειτουργία οδήγησης.

  Πώς να αλλάξετε τη θέση του αρχείου Docker sock;

Το Wickedbone Smart Bone είναι κατασκευασμένο με πολυανθρακικό κατάλληλο για τρόφιμα FDA που είναι ασφαλές για τα δόντια, τα νύχια του κουταβιού σας και τη γενική υγεία. Έρχεται με μπαταρία 470 mAh που μπορεί να διαρκέσει για 2 ώρες σε διαδραστική λειτουργία, 30 λεπτά σε λειτουργία εφαρμογής και περίπου έναν μήνα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Έχει σχεδιαστεί κυρίως για να κερδίσει την προσοχή του κατοικίδιου ζώου σας για να το διασκεδάζει όλη την ημέρα.

Συντριβάνι Veken Pet

Προσφέρετε στο κατοικίδιό σας φρέσκο, φιλτραρισμένο και υγιεινό νερό για να πιει ακόμα και όταν απουσιάζεις με αυτό το σιντριβάνι για κατοικίδια Veken. Είναι μια χαμηλής κατανάλωσης και εξαιρετικά αθόρυβη αντλία που έχει χωρητικότητα 2,5L νερού.

Το σιντριβάνι Veken Pet είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό χωρίς BPA, το οποίο είναι ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα. Έχει τρεις λειτουργίες: φυσαλίδα λουλουδιών, καταρράκτης λουλουδιών και απαλό σιντριβάνι.

Διαθέτει τριπλό σύστημα φιλτραρίσματος και έρχεται με τρία ανταλλακτικά φίλτρα. Αυτά τα φίλτρα περιλαμβάνουν μη υφασμένα υφάσματα, ενεργό άνθρακα και ρητίνες ανταλλαγής ιόντων.

eufy Pet Camera

Αυτή η φωτογραφική μηχανή κατοικίδιων eufy σας δίνει έναν τρόπο να παρηγορείτε πάντα το κατοικίδιό σας με τη φωνή σας και τις αγαπημένες του λιχουδιές. Πρόκειται για μια κάμερα 360 μοιρών που σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη θέαση του κατοικίδιου ζώου σας 24/7. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό που αφαιρεί τα τυφλά σημεία.

Η ισχυρή νυχτερινή του όραση σάς επιτρέπει να καταγράφετε χαριτωμένες στιγμές του κατοικίδιου ζώου σας με λεπτομέρεια HD. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες του κατοικίδιου ζώου σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή eufy pet.

Έρχεται επίσης με δοσομετρητή λιχουδιάς 3 αποστάσεων που περιποιείται το κατοικίδιο ζώο σας πετώντας. Λειτουργεί σαν pet sitter καθώς λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε δραστηριότητα, γάβγισμα, νιαούρισμα ή περισσότερα.

Έξυπνη κάμερα Moorebot Scout

Το Moorebot Scout είναι μια πρωτοποριακή κάμερα ρομπότ που περιπολεί 24/7 για να παρακολουθεί το κατοικίδιό σας. Μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την πανκατευθυντική κάμερα ρομπότ με το smartphone σας. Παρακολουθεί και ακολουθεί τα κατοικίδια και τους ανθρώπους γύρω του.

Αυτό λειτουργεί επίσης ως gadget ασφαλείας για το σπίτι. Σας επιτρέπει να το ελέγχετε με τη φωνή σας μέσω Alexa, Siri και Google Home. Μπορείτε να μεταδώσετε εύκολα τις εγγραφές βίντεο στο Echo Show σας. Στέλνει ειδοποιήσεις cloud απευθείας στο τηλέφωνό σας. Ακολουθεί μια προ-προγραμματισμένη διαδρομή και συνδέεται αυτόματα στο σταθμό φόρτισής του.

Ηλεκτρική σκούπα Dreametech L10 Pro

Ψάχνετε για ένα λεπτομερές και έξυπνο καθαριστικό μαλλιών για κατοικίδια; Η Dreametech L10 Pro είναι μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με ισχυρή αναρρόφηση 4000pa. Λειτουργεί εκπληκτικά στην αφαίρεση των τριχών των κατοικίδιων από το πάτωμα ή το χαλί.

Διαθέτει πλοήγηση LiDAR διπλής γραμμής και τεχνολογία 3D υψηλής ακρίβειας που εντοπίζει με ακρίβεια τα εμπόδια. Απλώς πρέπει να αποθηκεύσετε τον αρχικό σας χάρτη σε αυτόν και μπορείτε να τον ελέγξετε εύκολα μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής. Η μπαταρία 5200 mAh του επιτρέπει 150 λεπτά καθαρισμού.

Εκτός από τον καθαρισμό των μαλλιών κατοικίδιων ζώων, μπορεί να σκουπίσει όλη τη σκόνη, τη βρωμιά και άλλες ακαταστασία από την επιφάνεια.

  8 Αξιόπιστη διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας αποκλειστικού διακομιστή για την επιχείρησή σας

Κάμερα Petcube

Πηγαίνετε για αυτήν την κάμερα Petcube εάν θέλετε να παρακολουθείτε συνεχώς το κατοικίδιό σας. Είναι μια έξυπνη κάμερα HD. Έρχεται με ανάλυση 1080p και δυνατότητα αμφίδρομου ήχου.

Το Petcube Cam προσφέρει ζωντανή ροή βίντεο για παρακολούθηση του κατοικίδιου σας σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει κρυστάλλινη νυχτερινή όραση 30 ποδιών. Το Petcube Cam συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους. Προσφέρει επίσης σε όλους τους χρήστες του Petcube πρόσβαση 24/7 σε έναν αδειοδοτημένο κτηνίατρο από την αποκλειστική εφαρμογή.

Κάμερα Petcube Play 2

Κάντε το άγχος αποχωρισμού πιο εύκολο για το κατοικίδιο ζώο σας παραμένοντας συνδεδεμένο μαζί του με την κάμερα Petcube Play 2. Προσφέρει ευρυγώνια προβολή 160 μοιρών με ανάλυση HD 1080p. Η κάμερα διαθέτει νυχτερινή όραση και ψηφιακό ζουμ 4X.

Διαθέτει αμφίδρομο ήχο, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε με το κατοικίδιό σας και να το ακούσετε. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της κάμερας Petcube είναι το διαδραστικό παιχνίδι λέιζερ που διασκεδάζει το κατοικίδιό σας. Το κατοικίδιό σας θα λατρέψει να παίξει ένα παιχνίδι κυνηγιού με αυτό.

Petcube Bites 2 Lite

Το Petcube Bites 2 Lite είναι μια έξυπνη κάμερα HD με φακό προβολής 160 μοιρών. Η ανάλυση HD 1080p και το ψηφιακό ζουμ 8X σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε το κατοικίδιό σας.

Το Petcube Bites 2 Lite διαθέτει επίσης αμφίδρομο ήχο για να ακούτε και να μιλάτε. Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε και να προσφέρετε λιχουδιές στο κατοικίδιο ζώο σας από απόσταση με τον ενσωματωμένο διανομέα λιχουδιών. Σας δίνει έναν εξαιρετικό τρόπο να κρατάτε τα κατοικίδιά σας απασχολημένα όταν είστε μακριά τους.

Whistle™ Health Dog Tracker

Το Whistle™ Health είναι ένα έξυπνο gadget με τεχνητή νοημοσύνη για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που βοηθά στην προσεκτική παρακολούθηση της συμπεριφοράς των κατοικίδιων τους. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για την υγεία του σκύλου σας.

Παρακολουθεί διάφορες πτυχές της υγείας των σκύλων, όπως το ξύσιμο, το ποτό, το γλείψιμο, τον ύπνο και άλλα. Με αυτό, μπορείτε να ορίσετε τους στόχους φυσικής κατάστασης του κατοικίδιου ζώου σας και να παρακολουθείτε την απόδοσή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο ελέγχου υγείας σκύλου για να εξατομικεύσετε τις μερίδες φαγητού του σκύλου σας.

Έρχεται με μια λειτουργία Ask a Vet που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με έναν αδειοδοτημένο κτηνίατρο μέσω της εφαρμογής του οποιαδήποτε στιγμή.

Whistle™ Health & GPS+

Το Whistle™ Health & GPS+ είναι ένα έξυπνο κολάρο που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τακτική παρακολούθηση της υγείας και GPS του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτό το κολάρο που λειτουργεί με AI συνοδεύεται από δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το κατοικίδιό σας 24/7.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές μέρος για τον σκύλο σας. Λαμβάνετε ειδοποιήσεις τοποθεσίας στο smartphone σας μόλις το κατοικίδιό σας φύγει από ένα ασφαλές μέρος. Αναλύει διάφορες δραστηριότητες των κατοικίδιων όπως το γλείψιμο, το ποτό, το ξύσιμο κ.λπ., προσφέροντας έτσι ενημερώσεις για την υγεία σας. Συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους.

Τελικές Λέξεις

Το γούνινο παιδί σας έχει κάποιο από αυτά τα έξυπνα gadget; Αν όχι, δοκιμάστε κάποιο από αυτά και δείτε πώς μπορούν να προσφέρουν άνεση σε εσάς και το υπέροχο κατοικίδιό σας. Επιπλέον, αυτά σας δίνουν ηρεμία ότι το κατοικίδιό σας είναι τέλεια και υπό την επίβλεψή σας όλη την ώρα.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τους καλύτερους ιχνηλάτες κατοικίδιων για να παρακολουθείτε την τοποθεσία του κατοικίδιου ζώου σας.