Τα καλύτερα 9 εργαλεία καθαρισμού εικόνων για τέλεια στιλβωμένες φωτογραφίες

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ηλεκτρονική επικοινωνία να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, το να έχουμε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι τις δεξιότητες ή τους πόρους για να δημιουργήσουν φωτογραφίες με επαγγελματική εμφάνιση. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εργαλεία καθαρισμού εικόνων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια κομψή εμφάνιση για τις φωτογραφίες σας.

Είτε είστε λάτρης της φωτογραφίας είτε επαγγελματίας, αυτά τα εργαλεία μπορούν να είναι απίστευτα χρήσιμα για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, ελαττωμάτων ή ελαττωμάτων από τις φωτογραφίες σας. Προσφέρουν μια σειρά λειτουργιών, από βασικές βελτιώσεις έως πιο προηγμένη επεξεργασία, για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια φωτογραφία.

Αυτό το άρθρο εμβαθύνει στα κορυφαία εργαλεία εικόνας καθαρισμού που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας και να τις κάνετε να ξεχωρίζουν. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας φωτογραφίες ή να δημιουργήσετε εικόνες επαγγελματικού επιπέδου, αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Πώς μπορούν να είναι χρήσιμα τα Εργαλεία καθαρισμού εικόνων;

#1. Κάντε το Ομαλό

Αυτό το εφέ κηρήθρας είναι γνωστό σε οποιονδήποτε έχει σαρώσει αντίκες ασπρόμαυρες εικόνες. Αυτό το εφέ είναι αποτέλεσμα της επικάλυψης μεταξιού σε vintage φωτογραφίες.

Ωστόσο, το σύγχρονο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων καθιστά εύκολη την αφαίρεση υφών από vintage φωτογραφίες χωρίς να καταστρέφει την υπόλοιπη εικόνα.

#2. Ενημερώστε το ξεπερασμένο άλμπουμ εικόνων σας με μερικές νεότερες λήψεις

Το λογισμικό μείωσης θορύβου μπορεί να ενημερώσει τις σαρωμένες φωτογραφίες αφαιρώντας μοτίβα κόκκων και φόντου. Οι παλαιότερες φωτογραφίες μπορούν να χρωματιστούν, να σκουρύνουν με ημιδιαφανή επικάλυψη και να διορθωθούν για μουτζούρες, γρατσουνιές και άλλα ελαττώματα.

#3. Δημιουργία Brand

Οι εικόνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία του branding. Μια εταιρεία μπορεί να επεξεργάζεται φωτογραφίες με συνείδηση ​​της επωνυμίας δίνοντας προσοχή σε λεπτομέρειες όπως ο κορεσμός χρωμάτων, το στυλ περικοπής, η φύση της εικόνας, τα θέματα που εμφανίζονται, τα μοτίβα εστίασης κ.λπ.

#4. Καθιερώστε την αξιοπιστία και τη φήμη

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της επεξεργασίας εικόνων είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αξιοπιστία μιας εταιρείας σε μια ανταγωνιστική αγορά, ιδιαίτερα για νέες επιχειρήσεις. Όταν συγκρίνουμε στοκ φωτογραφίες με αυτές που χρησιμοποιούνται σε έναν ιστότοπο, πάνω από το 46% των ερωτηθέντων πιστεύουν περισσότερο σε αυτές τις τελευταίες.

#5. Άμεση διόρθωση λαθών

Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε τυχόν στοιχεία που αποσπούν την προσοχή σε μια λήψη και να την κάνει να φαίνεται άψογη, είτε πρόκειται για φωτοβόμβες είτε για ελαττώματα που ξεχάσατε να διορθώσετε εκείνη τη στιγμή. Αυτό που εννοώ είναι η χρήση ενός εργαλείου επεξεργασίας εικόνας για να καλύψετε ένα ανεπιθύμητο αντικείμενο, να το διαγράψετε ή να το συνδυάσετε με το φόντο.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Hulu 406

Ας μπούμε απευθείας και ας δούμε τις δυνατότητες αυτών των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων!

Εικόνα καθαρισμού

Ρίξτε μια ματιά στο CleanUp Pictures εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για την εξάλειψη της ακαταστασίας από τις φωτογραφίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που δεν έχουν το χρόνο ή την υπομονή για περίπλοκες διαδικασίες κάλυψης και τροποποίησης.

Επιπλέον, αυτό το διαδικτυακό εργαλείο προστατεύει αποτελεσματικά τις πληροφορίες σας σβήνοντας όλες τις φωτογραφίες αφού τελειώσετε με αυτές.

Χαρακτηριστικά

  • Εξαιρετική ακρίβεια
  • Πολυάριθμες εφαρμογές
  • Απλή στη λειτουργία διεπαφή
  • Εξαλείφει όλα τα θολά ίχνη

Όσον αφορά τα διαδικτυακά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, το Cleanup Pictures είναι χωρίς ομότιμο. Οι δυνατότητες του σάς επιτρέπουν να επεξεργάζεστε φωτογραφίες εξαλείφοντας ανεπιθύμητα στοιχεία, όπως πρόσωπα, υδατογραφήματα, ελαττώματα και άλλα. Κάνει σαφείς διακρίσεις και διευκολύνει αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

ClipDrop

Το ClipDrop είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα επεξεργασίας εικόνας που παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και λειτουργιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σημαντικό αποτέλεσμα από παραγωγούς περιεχομένου και σχεδιαστές. Προσφέρει πολλά εργαλεία για την προσαρμογή, την περικοπή, την αλλαγή μεγέθους και την εξατομίκευση των φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναβάθμισης χρησιμοποιώντας το ClipDrop Picture Upscaler, απλώς αποθέστε μια εικόνα στη διεπαφή του προγράμματος. Το ClipDrop χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής AI για τη βελτίωση των εικόνων χωρίς να μειώνεται η καθαρότητα ή η ποιότητα. Μπορεί να διπλασιάσει το μέγεθος μιας εικόνας κατά 10 φορές χωρίς να υποβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

  • Ο ιστότοπος είναι διαισθητικός και εύκολος στην πλοήγηση. Αυτό βελτιώνει σημαντικά τη χρηστικότητα της πλατφόρμας.
  • Μια χρήσιμη προεπισκόπηση εμφανίζεται πριν από την επεξεργασία της εικόνας.

Όλοι αυτοί οι πόροι είναι άμεσα διαθέσιμοι για χρήση στην εκπλήρωση των αναγκών επεξεργασίας και βελτίωσης της εικόνας σας. Μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητές σας στην επεξεργασία εικόνων, καθώς αυτό το εργαλείο βασίζεται στην τεχνολογία AI.

Pixelcut

Το Pixelcut είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται και να βελτιώνουν τις φωτογραφίες τους με διάφορους τρόπους. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων με πολλές δυνατότητες, επομένως είναι εξαιρετικό για όποιον χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε, από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως περίτεχνα σχέδια.

Οι χρήστες που πρέπει να εργαστούν εξ αποστάσεως ή σε αυτό έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της πρόσβασης στην πλατφόρμα από οποιαδήποτε τοποθεσία με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικά

  • Το πρόγραμμα είναι απλό και πρακτικό, εξυπηρετώντας καλά τον χρήστη στις περισσότερες περιπτώσεις.
  • Παρέχει μια ποικιλία από χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας για σχεδιαστές και όχι μόνο.
  Πώς να μεταφέρετε τραγούδια από ένα iPod σε υπολογιστή

Το Image Upscaler της Pixelcut χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να απλοποιήσει και να επιταχύνει την αλλαγή μεγέθους και τη βελτίωση των ψηφιακών φωτογραφιών. Έχετε την επιλογή να υποβάλετε την εικόνα είτε δύο φορές είτε τέσσερις φορές το αρχικό της μέγεθος.

Snapedit

Το Snapedit είναι μια υπηρεσία επεξεργασίας εικόνων που είναι προσβάσιμη στο διαδίκτυο. Αυτό προσφέρει μια ποικιλία από απλά εργαλεία επεξεργασίας, όπως περικοπή, αλλαγή μεγέθους, περιστροφή, αλλαγή χρωμάτων και πολλά άλλα.

Η προηγμένη λειτουργία αφαίρεσης φόντου και αντικειμένου του Snapedit με τεχνητή νοημοσύνη ξεχωρίζει πάνω από άλλες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων.

Χαρακτηριστικά

  • Ανίχνευση αντικειμένων
  • Διάθεση Αντικειμένων
  • Εναλλακτική βελτίωση εικόνας
  • Τρίψιμο του φόντου

Το Snapedit είναι το μόνο εργαλείο που θα χρειαστείτε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να εξαλείψετε το φόντο και τους ανθρώπους που σας αποσπούν την προσοχή. Έκανε χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά.

Imgcleaner

Το Imgcleaner είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και έξυπνο καθαριστικό εικόνας που συνδυάζει αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης αιχμής με τεχνολογία αδιαφάνειας εικόνας. Βοηθά τους χρήστες να σβήσουν την ακαταστασία από τις καθαρισμένες φωτογραφίες, διατηρώντας παράλληλα όσο το δυνατόν περισσότερο το πρωτότυπο.

Χαρακτηριστικά

  • Επιδιορθώστε το σκηνικό όπου τα διαγραμμένα στοιχεία ήταν χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης.
  • Η πιο σημαντική αξία για τα χρήματα είναι η δωρεάν δοκιμή, που αποδεικνύει την ευκολία χρήσης και την υψηλή ποιότητα των εφέ διαγραφής.
  • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο και ακριβές, με υποστήριξη βούρτσας και έντασης για ακριβές σβήσιμο.
  • Απλό και γρήγορο, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κατεβάσετε οτιδήποτε για να ξεκινήσετε.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα αποτελέσματα και τις προσδοκίες που θέλετε από τις εικόνες σας με λίγη προσπάθεια και χρόνο με αυτό το απλό εργαλείο που αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

PicWish

Το PicWish είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα πρότυπά του και τα προσαρμοσμένα φόντα του για να δημιουργήσετε τις εικόνες σας, κάτι που είναι μια τεράστια βοήθεια για τους γραφίστες.

Απλώς σύρετε και αποθέστε τις εικόνες σας στην καθορισμένη περιοχή, επιλέξτε τα κατάλληλα εργαλεία και παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πληκτρολογήσετε το κείμενο από την εικόνα, αλλά μην ανησυχείτε! Το PicWish αυτοματοποιεί αυτή τη διαδικασία πολύ αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρωματισμός φωτογραφίας
  • Η συμπίεση εικόνας διατηρεί την ποιότητα της εικόνας

Το PicWish είναι γεμάτο με πολύτιμες επιλογές και ικανό να προσφέρει γρήγορα επαγγελματικά αποτελέσματα. Από το ρετουσάρισμα φωτογραφιών έως τις βελτιώσεις προσώπου και την αφαίρεση φόντου έως τον χρωματισμό φωτογραφιών, το PicWish είναι το εργαλείο επεξεργασίας που χρησιμοποιείτε.

Pixomatic

Οι πολλές επιλογές και τα εργαλεία της Pixomatic σάς επιτρέπουν να επεξεργάζεστε γρήγορα τις φωτογραφίες σας και να εξαλείφετε το σκηνικό. Η επιλογή ανεπιθύμητων στοιχείων σε μια εικόνα είναι τόσο απλή όσο η επιλογή τους σε αυτό το πρόγραμμα.

Τα εφέ μπορούν να εφαρμοστούν και στις εικόνες σας. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας. Φίλτρα και εφέ για ψηφιακή φωτογραφία περιλαμβάνονται επίσης στις εφαρμογές.

  10 υπέροχα γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης iPhone για να ξεκινήσετε

Χαρακτηριστικά

  • Το φόντο των φωτογραφιών σας μπορεί να αποκοπεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • Διατίθενται πολυάριθμες προκατασκευασμένες μορφές.

Το Pixomatic διευκολύνει την προσθήκη καλλιτεχνικών πινελιών στις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία πινέλων και μολυβιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα χρώματος για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των μελανιών σας. Το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να θολώνετε το φόντο των φωτογραφιών σας, με την αδιαφάνεια του θαμπού φόντου να είναι απλά ρυθμιζόμενη.

DoMyShoot

Με την προηγμένη επεξεργασία εικόνων με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης του DoMyShoot, θα έχετε φωτογραφίες προϊόντων για συγκεκριμένη μάρκα και πλατφόρμα έτοιμες για μεταφόρτωση σε μόλις 24 ώρες.

Το DoMyShoot θα αφαιρέσει αυτόματα τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από το φόντο, θα περικόψει τις φωτογραφίες σας στην τελειότητα και θα διορθώσει τυχόν χρωματικές αποχρώσεις στις φωτογραφίες σας.

Περιλαμβάνει επίσης δεκάδες χιλιάδες επεξεργάσιμα θέματα και σκηνικά, κάνοντας τις φωτογραφίες lifestyle για την εταιρεία σας απλές.

Η δημιουργία περιεχομένου της επωνυμίας σας θα ωφελήσει αγορές και ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Amazon, το Facebook, το Instagram και το Pinterest. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπάρχουσα φωτογραφία προϊόντος στη γκαλερί σας για διάφορους σκοπούς, εξοικονομώντας σας το κόστος και τον χρόνο μιας νέας λήψης.

Χαρακτηριστικά:

  • Η αλλαγή ή η μετεγκατάσταση διανυσμάτων είναι απλή
  • 1000+ εξειδικευμένα πινέλα
  • Διαβάζει αρχεία Photoshop.PSD
  • Χρωματιστής που δημιουργείται από υπολογιστή

Η DoMyShoot σάς καλύπτει για διαφημιστικό υλικό και προθήκες προϊόντων. Με αυτήν την βολική υπηρεσία all-in-one, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα αντικείμενά τους θα έχουν πάντα την καλύτερη εμφάνιση σε οποιονδήποτε αριθμό εκπληκτικών οπτικών αναπαραστάσεων.

Canva

Όταν δημιουργείτε οπτικό περιεχόμενο για κοινή χρήση στο διαδίκτυο, το Canva είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή για την αλλαγή φωτογραφιών. Διαθέτει προσαρμόσιμες διατάξεις για όλες τις πιο κοινές πλατφόρμες.

Μπορούν επίσης να γίνουν φωτογραφικά έργα όπως ημερολόγια, προσκλήσεις, μπροσούρες και μιμίδια. Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων είναι ιδανικό εάν δεν έχετε δεξιότητες γραφιστικής, αλλά πρέπει να κάνετε διαφημιστικό υλικό ή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά

  • Κάντε τα σχέδιά σας να φαίνονται ως επαγγελματίες, ξεκινώντας με ένα πρότυπο που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό.
  • Επωφεληθείτε από την απλή διεπαφή, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με το σχεδιασμό.

Το Canva έχει εκατομμύρια σχεδιαστικά στοιχεία προσβάσιμα δωρεάν, αλλά οι καλύτερες δυνατότητες προορίζονται για χρήστες επί πληρωμή. Εκατομμύρια δημιουργικά στοιχεία είναι στη διάθεσή σας, όπως προκατασκευασμένα γραφικά για χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας.

Τελικές Λέξεις

Ανεξάρτητα από το πόσο έμπειροι είστε στη φωτογραφία, το ρετούς των εικόνων σας πριν τις δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο είναι απαραίτητο. Τα παραπάνω εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών μπορούν να σας βοηθήσουν να επισημάνετε τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία και να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από το καλό στο εξαιρετικό.

Τώρα σταματήστε να ψάχνετε άσκοπα εργαλεία για να εξαλείψετε ελαττώματα, σκιές ή έναν απρόσκλητο επισκέπτη από μια παλιά φωτογραφία. Και, Εξερευνήστε τα παραπάνω εργαλεία εικόνων καθαρισμού και αξιοποιήστε τις αναμνήσεις σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο εργαλείο αναβάθμισης εικόνας που βασίζεται σε AI για να βελτιώσετε την ποιότητα της φωτογραφίας.