Τα καλύτερα ομοαξονικά καλώδια του 2024

Η αναβάθμιση σε ομοαξονικά καλώδια υψηλής ποιότητας μπορεί να ξεκλειδώσει τη ζωντανή ποιότητα εικόνας, τις αυξημένες ταχύτητες Διαδικτύου και μια πιο ομαλή εμπειρία ροής. Εάν έχετε βαρεθεί το αργό internet ή τις θολές τηλεοπτικές εκπομπές, εδώ είναι τα καλύτερα ομοαξονικά καλώδια για εγγυημένη ώθηση.

Μονοτιμή

Η Monoprice είναι μια αξιόπιστη μάρκα για καλώδια HDMI και Ethernet υψηλής ποιότητας και κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα ομοαξονικά καλώδια για εγκαταστάσεις καλωδιακής τηλεόρασης και Διαδικτύου. ο Το ομοαξονικό καλώδιο Monoprice RG6 Quad Shield CL2 προσφέρει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη μετάδοση σήματος σε μικρές και μεγάλες διαδρομές χάρη στον συμπαγή αγωγό 18AWG, την τετραπλή θωράκιση και την σύνθετη αντίσταση 75 Ohm.

Αν και δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο τα ομοαξονικά καλώδια RG59, η παχιά κατασκευή του βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας του σήματος και στην ελαχιστοποίηση της απώλειας σήματος, ειδικά για μεγαλύτερες διαδρομές σε σύγκριση με τα λεπτότερα καλώδια. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μικρότερα μεγέθη 1,5 και 3 ποδιών για μια καθαρή και χωρίς ακαταστασία εγκατάσταση ή να επιλέξετε ένα τεράστιο καλώδιο μήκους 100 ποδιών. Με βαθμολογία CL2, είναι επίσης εξαιρετικό για εγκατάσταση στον τοίχο.

Ομοαξονικό καλώδιο Monoprice RG6 Quad Shield CL2

Καλύτερο Συνολικά

$6 $7 Εξοικονομήστε $1

Το ομοαξονικό καλώδιο Monoprice RG6 Quad Shield CL2 είναι ένα ομοαξονικό καλώδιο 75 Ohm βαρέως τύπου, ιδανικό για τη σύνδεση κεραιών τηλεόρασης, καλωδιακών μόντεμ και άλλων. Κατασκευάζεται από μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες για καλώδια AV και Ethernet και διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 1,5 έως 100 πόδια.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρή ποιότητα κατασκευής και θωράκιση
  • Πολλαπλές επιλογές μεγέθους
  • Δοκιμασμένη σάρωση στα 3,0 GHz

Philips

Το ομοαξονικό καλώδιο Quad Shield της Philips RG6 έχει τα απαραίτητα για ένα σταθερό και αξιόπιστο ομοαξονικό καλώδιο. Έχει βαθμολογία RG6 και διαθέτει παχύ αγωγό 18AWG καθώς και τετραπλή θωράκιση για περιορισμό των εξωτερικών παρεμβολών EMI και RFI, με αποτέλεσμα ισχυρή ισχύ σήματος και ουσιαστικά καμία απώλεια σήματος.

  8 όμορφα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για μακέτα προγράμματος περιήγησης

Με τερματικό σύνδεσμο τύπου F, αυτό το καλώδιο λειτουργεί εξαιρετικά για τη σύνδεση καλωδιακών μόντεμ, δορυφορικών δεκτών ή απευθείας εγκαταστάσεων κεραίας τηλεόρασης. Το κοντό μέγεθος 6 ποδιών και η σταθερή ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας για τηλεοράσεις και CCTV και μεγαλύτερες ταχύτητες για εγκαταστάσεις στο Διαδίκτυο.

Ομοαξονικό καλώδιο Philips RG6 Quad Shield

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή

Το καλώδιο Quad Shield της Philips προσφέρει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και αξιοπιστία με το ομοαξονικό καλώδιο Monoprice. Είναι από μια αξιόπιστη μάρκα και πληροί όλες τις απαιτήσεις για ένα ομοαξονικό καλώδιο υψηλής ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρή κατασκευή με αξιόπιστη θωράκιση
  • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς
  • ΣΥΝΔΕΣΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ
  • Αξιοπιστία Philips

Θέματα καλωδίων

Αν θέλετε το καλύτερο δυνατό όφελος, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα καλώδια Cable Matters 3-Pack CL2-RG6 Coaxial Patch Cables. Είναι ένα σετ τριών ομοαξονικών καλωδίων 75 ohm, RG6, που κοστίζουν σχεδόν το ίδιο με ένα μόνο καλώδιο του ανταγωνισμού. Με τέσσερα στρώματα θωράκισης και έναν παχύ αγωγό 18AWG, μπορείτε να απολαμβάνετε σημαντική εξοικονόμηση κόστους χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση.

Τα καλώδια έχουν παρόμοιο πάχος και ευελιξία με άλλα ομοαξονικά καλώδια RG6, αλλά τα εξαρτήματα συμπίεσης είναι πιο λεπτά, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτησή τους μαζί με άλλα καλώδια. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα μήκη, που κυμαίνονται από 1,5 έως 10 πόδια. Εάν χρειάζεστε μακρύτερα καλώδια, το Cable Matters προσφέρει επίσης μεμονωμένες επιλογές έως και 100 πόδια. Συνολικά, είναι ένα πακέτο εξαιρετικής αξίας εάν θέλετε να συνδέσετε περισσότερες από μία τηλεοράσεις, μόντεμ ή συστήματα CCTV.

Cable Matters 3-pack CL2-RG6 Coaxial Patch Cable

Καλύτερος προϋπολογισμός

Γιατί να αγοράσετε μόνο ένα όταν μπορείτε να πάρετε τρία σχεδόν στην ίδια τιμή; Το Cable Matters 3-Pack CL2-RG6 Coaxial Patch Cable είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για τη σύνδεση πολλών συσκευών ή τη διατήρηση ενός εφεδρικού καλωδίου εύχρηστο για μελλοντικές εγκαταστάσεις ή αντικαταστάσεις.

  Πώς να φτιάξετε ένα αόρατο όνομα διαφωνίας

Πλεονεκτήματα

  • Τρία καλώδια υψηλής ποιότητας για λιγότερο
  • Στερεή προστασία από παρεμβολές
  • Διατίθεται σε πολλά μεγέθη
  • Ασφαλές για χρήση στον τοίχο

Μειονεκτήματα

  • Μήκος έως 10 πόδια μόνο για την επιλογή 3-pack

G-PLUG

Αυτή η δέσμη ομοαξονικού καλωδίου και επέκτασης από την G-PLUG είναι η τέλεια επιλογή εάν αναζητάτε το καλύτερο ομοαξονικό καλώδιο για μεγάλες διαδρομές. Το καλώδιο διατίθεται σε πληθώρα μεγεθών, που κυμαίνονται από 3 έως 100 πόδια, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο περιλαμβανόμενος ομοαξονικός σύνδεσμος καλωδίου, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα δεύτερο καλώδιο για εκτεταμένη εμβέλεια πέραν των 100 ποδιών.

Είτε η κεραία της τηλεόρασής σας απέχει πολλούς ορόφους είτε θέλετε να συνδέσετε ένα καλωδιακό μόντεμ σε άλλο δωμάτιο, αυτό το σετ παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδέσετε τις συσκευές σας χωρίς να ανησυχείτε για απώλεια σήματος ή υποβάθμιση της εικόνας. Επιπλέον, το καλώδιο διαθέτει υποδοχές σφραγισμένες από τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια για υπαίθριες εγκαταστάσεις.

Σετ συνδετήρων ομοαξονικών καλωδίων G-PLUG 50FT RG6

Το καλύτερο για μεγάλες αποστάσεις

$18 $21 Εξοικονομήστε $3

Το σετ συνδετήρων ομοαξονικών καλωδίων G-PLUG RG6 είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν οι συσκευές σας απέχουν πολλά δωμάτια μεταξύ τους ή σε διαφορετικούς ορόφους. Έχετε ένα μακρύτερο καλώδιο, έως και 100 πόδια, και έναν ομοαξονικό σύνδεσμο καλωδίου, που σας επιτρέπει να το επεκτείνετε ακόμη περισσότερο.

Πλεονεκτήματα

  • Διατίθεται σε μεγαλύτερα μεγέθη 50, 75 και 100 ποδιών
  • Επεκτάσιμο με συμπεριλαμβανόμενο ζεύκτη
  • Ασφαλές για εσωτερική και εξωτερική χρήση
  • Ανθεκτικό και αδιάβροχο

Μειονεκτήματα

  • Περιλαμβάνεται μόνο ένας ζεύκτης επέκτασης

CableDirect

Το ομοαξονικό καλώδιο CableDirect 90 μοιρών προσφέρει απρόσκοπτη εγκατάσταση για επιτοίχιες τηλεοράσεις ή πρίζες κρυμμένες πίσω από έπιπλα. Διαθέτει ορθογώνιο βύσμα στο ένα άκρο που σας επιτρέπει να το περάσετε με ασφάλεια σε δυσπρόσιτα σημεία χωρίς να ανησυχείτε μήπως λυγίσει ή τσακίσει το καλώδιο, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να το καταστρέψει.

  Οι 10 καλύτερες εφαρμογές γκολφ Apple Watch για καλύτερα δεδομένα και αναλύσεις [2023]

Όσον αφορά την απόδοση, το καλώδιο μπορεί να χειριστεί βίντεο HD και internet υψηλής ταχύτητας και διαθέτει θωράκιση βαρέως τύπου για μετάδοση σήματος χωρίς απώλειες. Μπορείτε να επιλέξετε από μικρότερα μεγέθη, όπως 3 πόδια για μικρές διαδρομές μεταξύ της πρίζας και της συσκευής σας ή μεγαλύτερα, έως και 25 πόδια για εγκαταστάσεις μεγάλων αποστάσεων.

Ομοαξονικό καλώδιο CableDirect 90 μοιρών

Το καλύτερο για στενούς χώρους

Το ομοαξονικό καλώδιο CableDirect 90 μοιρών είναι σωτήριο εάν χρειάζεται να περάσετε ένα ομοαξονικό καλώδιο σε στενούς χώρους, όπως η σύνδεση μιας επιτοίχιας τηλεόρασης ή μιας ομοαξονικής πρίζας τοίχου με περιορισμένο διάκενο.

Πλεονεκτήματα

  • Βολικός ορθογώνιος σύνδεσμος
  • Πολλαπλές επιλογές μεγέθους
  • Εξαιρετική απόδοση

Μειονεκτήματα

  • Λίγο πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό

FAQ

Ε: Σε τι χρησιμοποιείται ένα ομοαξονικό καλώδιο;

Τα ομοαξονικά καλώδια χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σύνδεση τηλεοράσεων και δεκτών σε κεραίες για καλωδιακή και δορυφορική πρόσβαση ή για την παροχή internet υψηλής ταχύτητας.

Ε: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι ομοαξονικών καλωδίων;

Οι τρεις συνήθεις τύποι ομοαξονικών καλωδίων είναι τα RG6, RG59 και RG11. Το RG6 υπερέχει στην οικιακή ψυχαγωγία και τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο χάρη στην ισορροπία κόστους και απόδοσης. Το RG59 είναι ευέλικτο για μικρές διαδρομές και φορητές συσκευές, ενώ το RG11 είναι παχύτερο και πιο στιβαρό από το RG6, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και μεγάλες αποστάσεις.

Ε: Τα ομοαξονικά καλώδια είναι μόνο για τηλεοράσεις;

Όχι, υπάρχουν πολλές χρήσεις για τα ομοαξονικά καλώδια πέρα ​​από τις τηλεοράσεις, όπως η παροχή Internet υψηλής ταχύτητας μέσω καλωδιακών μόντεμ, η μετάδοση δεδομένων σε ιατρικό εξοπλισμό, η διευκόλυνση της ραδιοεπικοινωνίας, ακόμη και σε στρατιωτικές εφαρμογές για αξιόπιστη μετάδοση σήματος.

Ε: Πώς μπορώ να ξέρω ποιο ομοαξονικό καλώδιο χρησιμοποιώ για το Διαδίκτυο;

Το RG6 λειτουργεί καλά για τις περισσότερες εγκαταστάσεις Διαδικτύου, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε το RG59 εάν απαιτείται συχνή κάμψη ή το RG11 για εξωτερικές εγκαταστάσεις, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες.