Τα καλύτερα εξαρτήματα ψύξης και gadget για το Steam Deck

Εάν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε ένα Steam Deck, ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ένα από τα μειονεκτήματα αυτής της εκπληκτικής κονσόλας χειρός είναι ότι μερικές φορές μπορεί να λειτουργεί λίγο ζεστό. Πολύ ζεστό μάλιστα. Μερικοί από τους πιο απαιτητικούς τίτλους μπορεί να ζητήσουν πολλά όσον αφορά την απόδοση, κάτι που μπορεί, με τη σειρά του, να προκαλέσει γρήγορες αυξήσεις στη θερμοκρασία και πιθανή μακροπρόθεσμη ζημιά.

Ενώ οι ενσωματωμένοι αεραγωγοί στο πίσω μέρος της κονσόλας προσφέρουν κάποια βοήθεια με την απαγωγή θερμότητας, μπορείτε να επιταχύνετε γρήγορα την ψύξη επενδύοντας σε έναν ανεμιστήρα ψύξης Steam Deck για να τον συνδέσετε στην κονσόλα σας. Υπάρχουν σταθμοί σύνδεσης με ενσωματωμένους ανεμιστήρες, ανεμιστήρες διπλής ψύξης που στερεώνονται στο Steam Deck σας και μαγνητικές επιλογές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Εδώ είναι τα καλύτερα αξεσουάρ και gadget ψύξης για το Steam Deck.

Τα αγαπημένα μας αξεσουάρ ψύξης για Steam Deck το 2023

RuntoGOL TV Docking Station για Steam Deck

Καλύτερο Συνολικά

Όλα κάτω από μια στέγη

Με το RuntoGOL TV Docking Station για Steam Deck, μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού Steam Deck στη μεγάλη οθόνη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στον ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης και την εκτεταμένη επιλογή θυρών.

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και φορητό
  • Πολυλειτουργική βάση σύνδεσης με γρήγορη φόρτιση και ψύξη ανεμιστήρα
  • Υποστηρίζει πολλές συσκευές, όχι μόνο το Steam Deck

Μειονεκτήματα

  • Ένας αποκλειστικός ανεμιστήρας ψύξης μπορεί αναμφισβήτητα να είναι πιο αποτελεσματικός για αυτόν τον σκοπό
  • Ένα άγγιγμα πιο ακριβό από άλλες επιλογές ψύξης

Αυτό το RuntoGOL TV Docking Station είναι ο τέλειος σύντροφος στο Steam Deck σας. Προσφέρει βάση φορτιστή πλήρους ταχύτητας με εύκολη σύνδεση με την τηλεόρασή σας, με ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης για την κονσόλα σας. Απλώς συνδέστε τη βάση σύνδεσης στην τηλεόρασή σας με ένα καλώδιο HDMI και το τροφοδοτικό της βάσης στη θύρα USB του Steam Deck και είστε έτοιμοι να παίξετε στη μεγάλη οθόνη.

Όταν είναι τοποθετημένος στη βάση, ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας του ψυγείου ατμού θα εκτινάξει δροσερό αέρα στο πίσω μέρος της κονσόλας σας, μειώνοντας τη συσσώρευση θερμότητας ενώ είναι συνδεδεμένη ή/και σε χρήση. Αυτή η βάση σύνδεσης είναι επίσης εξοπλισμένη με αεραγωγούς απαγωγής θερμότητας, οι οποίοι μειώνουν περαιτέρω τη θερμότητα από την κονσόλα και μπορούν να βοηθήσουν στην παράταση της διάρκειας ζωής της.

Ο αντιολισθητικός πάτος κρατά αυτή τη βάση σύνδεσης ψύξης σταθερά ριζωμένη στο σημείο και εμποδίζει την ανατροπή. Και η υποστήριξη 4K HD στα 1080p διασφαλίζει ότι το σήμα κεντρικού υπολογιστή που μεταδίδεται στην τηλεόρασή σας είναι κρυστάλλινο. Συνολικά, αυτό είναι ένα εξαιρετικό one stop shop για το Steam Deck σας. Μια βάση σύνδεσης που σας επιτρέπει να παίζετε ενώ φορτίζεται η κονσόλα σας, με ενσωματωμένο αποτελεσματικό ανεμιστήρα Steam Deck που σας επιτρέπει να συνεχίσετε να παίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Devaso Steam Deck Fan Cooler

Καλύτερη απόδοση ψύξης

Είναι τόσο κρύο όσο ο πάγος, αλλά πρέπει να θυσιάσετε μεγαλύτερες περιόδους παιχνιδιού

Με δύο διαφορετικούς τρόπους ψύξης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για εξαιρετικά κρύο, το Devaso Steam Deck Fan Cooler είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε χαμηλές τις θερμοκρασίες καθώς παίζετε.

Πλεονεκτήματα

  • Το ακραίο κρύο μπορεί να βοηθήσει με ιδιαίτερα απαιτητικούς τίτλους
  • Η αθόρυβη σχεδίαση δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή από το παιχνίδι σας
  • Εύκολη παρακολούθηση θερμοκρασιών

Μειονεκτήματα

  • Προσέξτε να μην ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακραίου κρύου για ΠΟΛΥ μεγάλο χρονικό διάστημα

Ανεμιστήρας Steam Deck σε μαγνητικό στυλ, αυτό το μοντέλο Devaso 7 λεπίδων έχει ένα ή δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το μοντέλο Yigorn. Αυτός ο μαγνητικός ανεμιστήρας ψύξης προσφέρει δύο λειτουργίες ψύξης: κανονική και εξαιρετικά κρύα. Ωστόσο, συνιστούμε προσοχή στη χρήση της λειτουργίας εξαιρετικά κρύου για μεγάλα χρονικά διαστήματα για να αποφευχθεί τυχόν συσσώρευση συμπύκνωσης, καθώς λειτουργεί ενάντια στην απόδοση θερμότητας του Steam Deck.

Χάρη στη σχεδίαση μείωσης θορύβου του ψυγείου ψύκτρας ημιαγωγών, η έξοδος ήχου από αυτόν τον ανεμιστήρα ψύξης είναι χαμηλότερη από 24 dB, επομένως ο θόρυβος του ανεμιστήρα δεν πρέπει να επηρεάζει το παιχνίδι σας. Η θερμοκρασία Steam Deck μπορεί να μειωθεί από περίπου 54 βαθμούς σε τέσσερις βαθμούς Κελσίου και υπάρχει μια ένδειξη θερμοκρασίας LED για να παρακολουθείτε τα πράγματα.

Τα φώτα RGB προσθέτουν ένα δροσερό εφέ φωτισμού, αν και εξαρτάται αποκλειστικά από την προσωπική προτίμηση αν σας αρέσει η λειτουργία, καθώς δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Εξίσου αποτελεσματική με μια προσαρτώμενη μονάδα ψύξης για φορητό υπολογιστή ή iPad, θα τη βρείτε μια ευέλικτη επιλογή που αξίζει να εξεταστεί ως ανεμιστήρας Steam Deck.

MEDIRONE Docking Station για Steam Deck

Η καλύτερη αξία

Περισσότερες επιλογές ελλιμενισμού από ένα διαστημικό λιμάνι

Το MEDIRONE Docking Station for Steam Deck είναι ένας σταθμός σύνδεσης έξι σε ένα με διπλούς ανεμιστήρες ψύξης, για να διατηρείτε τα πράγματα δροσερά καθώς παίζετε.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Επιτρέπει το παιχνίδι Steam Deck στην τηλεόρασή σας
  • Τοποθετήστε πολλές συσκευές, όπως ποντίκι ή πληκτρολόγιο για παιχνίδια
  • Οι ανεμιστήρες λειτουργούν εκτός από τον αεραγωγό του Steam Deck

Μειονεκτήματα

  • Οι οπαδοί είναι στην θορυβώδη πλευρά

Το MEDIRONE Docking Station for Stream Deck είναι εξοπλισμένο με ανεμιστήρα ψύξης και προσφέρει λύση σύνδεσης έξι σε ένα. Αυτό περιλαμβάνει έξοδο HDMI 2.0 4K, τρεις θύρες USB-A 3.0, θύρα USB-C φόρτισης ταχύτητας 100 W, καθώς και είσοδο Gigabit Ethernet.

Ένα καλώδιο σύνδεσης στη βάση σύνδεσης συνδέεται στο Steam Deck σας μέσω της εισόδου Type-C και είστε έτοιμοι. Ο σταθμός διαθέτει δύο ανεμιστήρες ψύξης (ο ένας από τους οποίους βρίσκεται κοντά στον αεραγωγό του Steam Deck ενώ είναι συνδεδεμένος), που δρουν για να διαχέουν τη θερμότητα που παράγεται. Τα αντιολισθητικά μαξιλαράκια σιλικόνης διασφαλίζουν ότι το Steam Deck σας παραμένει τοποθετημένο στη βάση του και τα αντιολισθητικά πόδια βοηθούν στην αποφυγή τυχόν ολίσθησης στις επιφάνειες.

Κατά την παραδοχή της ίδιας της MEDIRONE, αυτή η συσκευή δεν μπορεί να μειώσει εντελώς την παραγωγή θερμότητας από το Steam Deck σας. Ωστόσο, παρέχοντας πρόσθετη απαγωγή θερμότητας, σίγουρα βοηθάει τα πράγματα. Και αν θέλετε μια αξιοπρεπή βάση σύνδεσης που να επιτρέπει gaming σε μεγάλη οθόνη, τότε αυτό παρέχει τα μέσα για αυτές τις συνεδρίες gaming να διαρκέσουν λίγο περισσότερο.

JSAUX ModCase για Steam Deck

Το καλύτερο για προστασία

Ένας σωματοφύλακας με βάση τη σιλικόνη για το Steam Deck σας

Προστατέψτε το Steam Deck σας εν κινήσει και διατηρήστε το δροσερό και συγκεντρωμένο για παιχνίδι, με το JSAUX ModCase for Steam Deck.

Πλεονεκτήματα

  • Προσφέρει άφθονη προστασία για το Steam Deck σας
  • Μπορεί να δροσίσει την κονσόλα σας έως και 20 τοις εκατό
  • Περίβλημα κοπής ακριβείας
  • Το αρθρωτό ρυθμιστικό επιτρέπει την προσάρτηση επιπλέον συμβατών αξεσουάρ

Αποτελούμενο από προστατευτική πίσω θήκη με μεταλλική βάση, προστατευτικό μπροστινό κάλυμμα και ανεμιστήρα ψύξης, το JSAUX ModCase for Steam Deck όχι μόνο κάνει την κονσόλα σας πιο μεταφερόμενη αλλά προσφέρει έναν δροσερό τρόπο για να σταματήσετε την υπερθέρμανση της κατά τη χρήση.

Η αρθρωτή θήκη είναι κομμένη ακριβείας για να ταιριάζει στις διαστάσεις του Steam Deck και είναι κατασκευασμένη από φιλικό προς το περιβάλλον PC-ABS και σιλικόνη. Η κάτω πλευρά του καλύμματος της οθόνης είναι επενδεδυμένη με μαλακό βαμβάκι EVA για να προστατεύει την οθόνη από ζημιές από γρατσουνιές και το περιτύλιγμα TPU κατά μήκος των άκρων της θήκης παρέχει προστασία από πτώση και κραδασμούς.

Ο ίδιος ο ανεμιστήρας προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του Steam Deck (θα πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί η προστατευτική θήκη για να γίνει αυτό). Ενεργεί για να αυξήσει τη ροή αέρα που παράγεται από τις οπές εξαερισμού του Steam Deck, για να μειώσει τη συσσώρευση θερμότητας στην ίδια τη μονάδα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να κρυώσει το Steam Deck έως και 20 τοις εκατό. Αυτή η ποιοτική θήκη και ο ανεμιστήρας ψύξης δεν κοστίζουν φθηνά, αλλά προσφέρουν στους χρήστες του Steam Deck ένα αποτελεσματικό μέσο για να σκοτώσουν δύο πουλιά με μία πέτρα.

Μαγνητικός ψύκτης Black Shark

Το καλύτερο για πολλαπλές συσκευές

Εξαιρετικά ελκυστικό μαγνητικό ψυγείο για Steam Deck

$40 $50 Εξοικονομήστε
$10

Το Black Shark Magnetic Cooler όχι μόνο είναι ιδανικό για να διατηρεί το Steam Deck σας ωραίο και δροσερό, αλλά λειτουργεί και σε άλλες συσκευές σας.

Πλεονεκτήματα

  • Πολύπλευρος; λειτουργεί με πολλές συσκευές
  • Αποτελεσματικό για ψύξη
  • Αθόρυβη λειτουργία

Μειονεκτήματα

  • Πρέπει να συνδεθεί στην πρίζα για να λειτουργήσει

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ευκολία αυτού του μαγνητικού ψυγείου με κουμπωτά από την Black Shark. Με βάρος μόλις 73 γραμμάρια, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά μεταφερόμενο. Αλλά επίσης συσκευάζει ένα wallop όπου χρειάζεται, μειώνοντας τη θερμοκρασία της συσκευής σας κατά 23 βαθμούς. Και ενώ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για τους χρήστες του Steam Deck, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κινητά, φορητούς υπολογιστές και tablet.

Διαθέτει πέντε λεπίδες που περιστρέφονται με ταχύτητες έως και 7.200 σ.α.λ. Κατασκευασμένο με έναν ισχυρό μαγνητικό δακτύλιο στο κέντρο του, κατασκευασμένο από 15 μαγνήτες NdFeB, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πολύ πιο σταθερή σύνδεση από άλλα μαγνητικά ψυγεία.

Έρχεται με καλώδιο USB Type-C και δυστυχώς, καθώς το ίδιο το ψυγείο δεν έχει εσωτερική μπαταρία, θα πρέπει να συνδεθεί σε μια πηγή ρεύματος κατά τη χρήση. Ωστόσο, καθώς τα επαναφορτιζόμενα ψυγεία τείνουν να υποφέρουν από τη συσσώρευση θερμότητας, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτό λειτουργεί υπέρ του. Ανεξάρτητα, φαίνεται δροσερό και είναι δροσερό. Θα διατηρήσει το Steam Deck σας τέλεια παγωμένο, αρκεί να μην σας πειράζει να το συνδέσετε πρώτα.

Yigorn Steam Deck Dock Cooler

Καλύτερη επιλογή RGB

Μια βιτρίνα RGB για το Steam Deck σας

Το Yigorn Steam Deck Dock Cooler προσθέτει ένα εκθαμβωτικό φως καθώς δροσίζει το Steam Deck σας, με 12 LED RGB για να συνοδεύουν το παιχνίδι σας.

Πλεονεκτήματα

  • Μικρό και διακριτικό
  • Η αυτορυθμιζόμενη ταχύτητα ανεμιστήρα το καθιστά βολικό στη χρήση
  • Ο σχεδιασμός μείωσης θορύβου είναι ένα μπόνους

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης των φώτων LED

Αυτός ο ανεμιστήρας ψύξης εννέα λεπίδων από την Yigorn συνδέεται μαγνητικά στο πίσω μέρος του Steam Deck σας και έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται ακριβώς πάνω από την έξοδο αέρα του Steam Deck για να αυξήσει την απόδοσή του.

Είναι εξοπλισμένο με έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας και ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με την ποσότητα θερμότητας που παράγεται μέσω του ίδιου του Steam Deck. Η μείωση θορύβου καλοριφέρ ημιαγωγών διατηρεί τη λειτουργία του ανεμιστήρα ωραία και αθόρυβη και τα 12 LED RGB τον κρατούν όμορφο ενώ κάνει τη δουλειά του.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος προστατευτικού περιβλήματος για το Steam Deck σας, θα πρέπει να το αφαιρέσετε πριν συνδέσετε αυτόν τον ανεμιστήρα, αλλά αυτός είναι ένας ισχυρός μαγνήτης που θα παραμείνει ριζωμένος στο σημείο μόλις τοποθετηθεί. Μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για να διατηρήσετε το Steam Deck σας δροσερό. Ωστόσο, φροντίστε πρώτα να είστε ευχαριστημένοι με το φως LED, καθώς δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε κατά τη χρήση.

Αποσπώμενος ημιαγωγός Steam Deck Cooler Benazcap

Καλύτερος ολοκληρωμένος σχεδιασμός

Πίσω πλάκα Steam Deck με ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης

Ο Αποσπώμενος Ημιαγωγός Steam Deck Cooler της Benazcap αντικαθιστά το υπάρχον backplane Steam Deck και διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης.

Πλεονεκτήματα

  • Καινοτόμος ενσωματωμένος σχεδιασμός ανεμιστήρα
  • Λειτουργεί αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς
  • Περιλαμβάνει kickstand για επιτραπέζιο παιχνίδι

Μειονεκτήματα

  • Πρέπει να συνδεθεί στην πρίζα για να λειτουργήσει
  • Πρέπει να αφαιρέσετε την υπάρχουσα πίσω πλάκα για εγκατάσταση

Ο Αποσπώμενος Ημιαγωγός Steam Deck Cooler της Benazcap προσφέρει κάτι λίγο διαφορετικό από τα τυπικά αξεσουάρ. Ουσιαστικά, είναι ένα backplane για το Steam Deck σας με ενσωματωμένο ανεμιστήρα που απελευθερώνει τη θερμότητα. Και ως εκ τούτου, απαιτεί λίγη δουλειά από εσάς για την εγκατάσταση. Ευτυχώς, έρχεται συσκευασμένο με όλα τα εργαλεία για τη δουλειά.

Καθώς έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το αρχικό πίσω κάλυμμα του Steam Deck, θα χρειαστεί να ξεβιδώσετε το παλιό και να βιδώσετε το νέο. Το νέο πίσω πλαίσιο διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα σχεδιασμένο για απαγωγή θερμότητας, ο οποίος λειτουργεί χωρίς μαγνήτες ή ψυκτικά. Διαθέτει επίσης βάση στήριξης και κουμπιά πλάτης.

Το θετικό είναι ότι λειτουργεί πολύ αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς. Επιπλέον, υπάρχει το πλεονέκτημα ότι διατηρεί το Steam Deck σας πιο δροσερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να συνδεθεί στην πρίζα για να λειτουργεί ο ανεμιστήρας και δεν είναι ο πιο όμορφος αισθητικά σχεδιασμός. Ωστόσο, εάν τείνετε να προτιμάτε τη λειτουργία έναντι της μορφής, αυτή είναι μια λύση ψύξης που αξίζει να εξετάσετε.

Βεντιλατέρ BINBOKPLAY V1 Steam Deck για ψύξη

Καλύτερη εναλλακτική επιλογή

Ένα ψύκτη με σφιγκτήρα για το Steam Deck σας

Ο ανεμιστήρας Steam Deck BINBOKPLAY V1 είναι ένας ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας ψύξης που στερεώνεται στο Steam Deck σας για να το διατηρεί δροσερό καθώς παίζετε. Μειώστε τη θερμοκρασία της CPU της συσκευής σας έως και 60 βαθμούς Φαρενάιτ με ένα απλό μεταλλικό κλιπ.

Πλεονεκτήματα

  • Καινοτόμος σχεδιασμός
  • Λογική διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ταχύτητας ανεμιστήρα

Μειονεκτήματα

  • Μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στην κονσόλα σας

Το BINBOKPLAY V1 είναι ένας επαναφορτιζόμενος ανεμιστήρας ψύξης για το Steam Deck που σφίγγει γύρω από την κονσόλα, παρέχοντας έναν στρόβιλο υψηλής ταχύτητας για να εξάγει τη θερμότητα από τη CPU και να τη διαχέει στον αέρα. Προσφέρει μείωση της θερμοκρασίας έως και a5 βαθμούς και μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για επτά ώρες με πλήρη φόρτιση.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα ψύξης του ανεμιστήρα περιστρέφοντας τον διακόπτη, μέχρι να επιτύχετε το επίπεδο ψύξης που θέλετε. Στη βάση του ανεμιστήρα, θα βρείτε μια ένδειξη τροφοδοσίας LED για να σας ενημερώνει πότε είναι ώρα να επαναφορτίσετε τον ανεμιστήρα. Επιπλέον, υπάρχει μια μεταλλική βάση στήριξης για επιτραπέζιο παιχνίδι που μπορεί να ρυθμιστεί από 30 έως 60 μοίρες.

Δεν εμποδίζει τους ενσωματωμένους αεραγωγούς του Steam Deck, κάτι που είναι ένα θετικό σημείο. Έτσι, η απαγωγή θερμότητας που παρέχει λειτουργεί επιπλέον σε αυτό. Από την αρνητική πλευρά, διατρέχετε τον κίνδυνο της υπερβολικής χρήσης με αποτέλεσμα τα παράξενα σημάδια γρατσουνίσματος στο Steam Deck σας, λόγω της χρήσης του σφιγκτήρα.

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο ανεμιστήρα Steam Deck για εσάς

Η επιλογή του σωστού τύπου ανεμιστήρα Steam Deck για εσάς θα εξαρτηθεί από ορισμένους παράγοντες. Ο κύριος μεταξύ αυτών, είναι πώς θέλετε να παίξετε το Steam Deck σας;

Αν θέλετε να απολαύσετε τους αγαπημένους σας τίτλους σε τηλεόραση ή προβολέα μεγάλης οθόνης, είναι λογικό να επιλέξετε έναν ανεμιστήρα Steam Deck που είναι ενσωματωμένος σε βάση σύνδεσης. Αυτό θα εξυπηρετεί δύο σκοπούς και μπορεί να σημαίνει ότι εξοικονομείτε και μερικά δολάρια στη διαδικασία. Οι σταθμοί σύνδεσης όπως ο σταθμός σύνδεσης MEDIRONE δεν κοστίζουν στη Γη και προσφέρουν ένα αποτελεσματικό μέσο για να σκοτώσετε δύο πουλιά με μία πέτρα. Με τη θύρα HDMI, επιτρέπει παιχνίδια σε μεγάλη οθόνη, ενώ οι διπλοί ανεμιστήρες ψύξης σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, εάν η δράση στη μεγάλη οθόνη δεν σας αρέσει και προτιμάτε τα παιχνίδια εν κινήσει, τότε κάτι σαν το Devaso Steam Deck Fan Cooler είναι απλώς το εισιτήριο. Είναι ελαφρύ και φορητό και κουμπώνει εύκολα στο πίσω μέρος της χειρός, διατηρώντας το ωραίο και δροσερό. Και με μια ακραία λειτουργία ψύξης, μπορείτε να απολαύσετε φορητό gaming στο Steam Deck σας όπως ποτέ άλλοτε.

Η κορυφαία επιλογή μας από την τρέχουσα συλλογή ανεμιστήρων και αξεσουάρ ψύξης Steam Deck είναι ο σταθμός σύνδεσης RuntoGOL. Παρέχοντας πολλαπλές λύσεις σε ένα μέρος, λειτουργεί ως αξιόπιστος και ανθεκτικός σταθμός σύνδεσης για δράση σε μεγάλη οθόνη ή επιτραπέζιο παιχνίδι. Με αυτό, μπορείτε να συνδέσετε ένα ενσύρματο ποντίκι ή πληκτρολόγιο (ή ασύρματα με USB dongle), για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες του βοηθούν στη διάχυση της θερμότητας από την ίδια την κονσόλα και επιτρέπει επίσης τη γρήγορη φόρτιση. Και ως πρόσθετο πλεονέκτημα, λειτουργεί επίσης ως βάση σύνδεσης για το Switch.

RuntoGOL TV Docking Station για Steam Deck

Καλύτερο Συνολικά

Όλα κάτω από μια στέγη

Με το RuntoGOL TV Docking Station για Steam Deck, μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού Steam Deck στη μεγάλη οθόνη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στον ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης.

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και φορητό
  • Πολυλειτουργική βάση σύνδεσης με γρήγορη φόρτιση και ψύξη ανεμιστήρα
  • Υποστηρίζει πολλές συσκευές; όχι μόνο Steam Deck

Μειονεκτήματα

  • Ένας αποκλειστικός ανεμιστήρας ψύξης μπορεί αναμφισβήτητα να είναι πιο αποτελεσματικός για αυτόν τον σκοπό
  • Ένα άγγιγμα πιο ακριβό από άλλες επιλογές ψύξης
  Πώς να συνδέσετε τον λογαριασμό Smite με το Steam