Πώς να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση στο TikTok

Το TikTok είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε μικροκλιπ και έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Οι πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε περιεχόμενο βίντεο που είναι ανοιχτό στο κοινό με όμορφα φίλτρα και ρυθμίσεις επεξεργασίας. Δεδομένου ότι το περιεχόμενο εδώ μπορεί να είναι πολύ εκφραστικό και γραφικό, υπάρχουν αυστηρές οδηγίες κοινότητας και ασφάλειας που μπορεί να προκαλέσουν ταλαιπωρία για τους χρήστες. Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να εξετάσουμε αυτά τα ζητήματα με ένα σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο υποβολής ένστασης για απαγόρευση του TikTok. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα πάντα για αυτό το θέμα.

Πώς να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση στο TikTok

Καθώς μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα αποκλειστεί στο TikTok, οι χρήστες αγχώνονται ενώ πιστεύουν ότι μπορεί να χάσουν οριστικά τον λογαριασμό τους. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για την απαγόρευση από την ίδια την εφαρμογή TikTok. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Γιατί το TikTok απαγόρευσε τον λογαριασμό μου; Γιατί αποκλείονται οι άνθρωποι από το TikTok;

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που σας παρέχει τη δημιουργική και εκφραστική ελευθερία ως επί το πλείστον, αλλά πρέπει να διατηρήσει μια ισχυρή κοινωνική υπηρεσία και ως εκ τούτου γίνεται ένα από τα καθήκοντά της να προστατεύει τα ήθη και το περιβάλλον του δημόσιου χώρου για τα εκατομμύρια χρήστες. Συνιστάται ιδιαίτερα να γνωρίζετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών (TOS) του TikTok για μια ασφαλή και υγιεινή εμπειρία στην εν λόγω πλατφόρμα, η παράβλεψή τους μπορεί να οδηγήσει σε συνέπειες μέχρι την απαγόρευση του λογαριασμού.

Πριν μάθετε πώς να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok, διαβάστε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες αποκλείονται οι λογαριασμοί TikTok:

  Πώς να ελέγξετε το TikTok Analytics και τα στατιστικά σας

1. Διεξαγωγή Παράνομων Δραστηριοτήτων: η πλατφόρμα επιβάλλει περιορισμούς στη διεξαγωγή παράνομων δραστηριοτήτων σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

2. Απειλητικοί χρήστες: Οι πλατφόρμες με τον ισχυρό αλγόριθμο ανίχνευσης αποθαρρύνουν την άδικη και ανήθικη συμπεριφορά των χρηστών προς άλλους, επιβάλλοντας απαγόρευση για την προστασία της κοινότητας χρηστών του TikTok.

3. Κοινή χρήση βίαιου περιεχομένου: για να διατηρηθεί η ηθική της πλατφόρμας, η κοινή χρήση ρητά βίαιου περιεχομένου ρυθμίζεται και παρακολουθείται.

4. Εκβιασμός χρηστών: Εφόσον η εφαρμογή TikTok παρέχει ευκαιρίες κέρδους με το περιεχόμενο που παρουσιάζουν οι χρήστες της, οι πλατφόρμες ενεργούν αυστηρά ως προς την αλληλεπίδραση και τη συμπεριφορά των χρηστών.

5. Προώθηση Δραστηριοτήτων Αυτοτραυματισμού ή Παρενόχλησης Χρηστών: Απρεπείς και προκλητικές δραστηριότητες που μπορούν να επηρεάσουν την κοινωνική βλάβη παρακολουθούνται και ελέγχονται από την πλατφόρμα.

6. Ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή παραπλάνηση της κοινότητας: Ο αλγόριθμος της πλατφόρμας δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία του χρήστη, ως εκ τούτου ρυθμίζονται οι απρεπείς δραστηριότητες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή τρολάρισμα.

7. Κοινή χρήση σεξουαλικού περιεχομένου: Εφόσον το TikTok χρησιμοποιείται από χρήστες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, επομένως ακολουθούνται αυστηρές κοινοτικές και κοινωνικές οδηγίες και παρακολουθούνται τέτοιες κακοήθεις πρακτικές.

8. Λογαριασμοί ανηλίκων: Οι ρυθμίσεις ηλικίας τοποθετούνται σύμφωνα με τους όρους.

9. Μίσος συμπεριφορά: Οι απρεπείς και προκλητικές δραστηριότητες που μπορούν να επηρεάσουν την κοινωνική βλάβη παρακολουθούνται και επεξεργάζονται από την πλατφόρμα.

10. Ασφάλεια ανηλίκων: Οι κανονισμοί ηλικίας τίθενται σύμφωνα με τους όρους.

11. Ασφάλεια πλατφόρμας: Για τη διασφάλιση ασφαλούς διεπαφής χρήστη και ιδιωτικού απορρήτου. Οι κακόβουλες δραστηριότητες του hacking παρακολουθούνται σκόπιμα.

Πόσο διαρκεί η προσωρινή αναστολή στο TikTok;

Προσωρινές απαγορεύσεις ενσταλάσσονται στους χρήστες ως προειδοποίηση για πιθανή παραβίαση των κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών και των TOC του TikTok. Συνήθως, η πλατφόρμα μπορεί να σας απαγορεύσει να ανεβάσετε ένα βίντεο, να σχολιάσετε ή να επεξεργαστείτε το προφίλ σας για μια περίοδο 24 ή 48 ωρών. Η έκταση της απαγόρευσης εξαρτάται επίσης από τη σοβαρότητα της παραβίασης που διέπραξε ο χρήστης. Θα μάθετε πώς να κάνετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok αργότερα σε αυτό το άρθρο με λεπτομερή βήματα.

Πόσο διαρκεί μια ζωντανή απαγόρευση TikTok;

Για έναν δημιουργό περιεχομένου το να βγαίνει ζωντανά είναι ένα κρίσιμο κομμάτι. Η δημοτικότητα και οι προοπτικές για έναν δημιουργό καθορίζονται από τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους ακόλουθους και τα δώρα που λαμβάνουν. Κατά καιρούς λόγω ύποπτων παραβιάσεων του TOC, οι απαγορεύσεις επιβάλλονται στις υπηρεσίες live streaming του λογαριασμού. Εξαρτάται από το είδος της απαγόρευσης που σας επιβάλλεται,

  • Προσωρινή: Δεν είναι αόριστη αλλά επιβάλλεται για συγκεκριμένη διάρκεια η οποία κυμαίνεται από μία ημέρα έως μία εβδομάδα. Εάν έχετε αποκλειστεί, η εφαρμογή σας θα επιδεικνύει τους περιορισμούς Livestream. Αυτό θα σας ειδοποιήσει επίσης για τη διάρκεια της σιωπηρής απαγόρευσης.

  • Μόνιμη: Είναι κατανοητό ότι εάν έχετε βάλει σε μόνιμη απαγόρευση, δεν μπορείτε να περιμένετε να εκτελούνται σύντομα οι επιλογές σας Livestream. Η διεπαφή θα μεταφέρει εάν σας έχει απαγορευτεί οριστικά η χρήση της υπηρεσίας από τον εν λόγω λογαριασμό.

Θα δούμε πώς να υποβάλουμε ένσταση για απαγόρευση του TikTok για προσωρινή και μόνιμη διάρκεια περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

Πόσο διαρκεί η μόνιμη απαγόρευση του TikTok;

Εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί μόνιμα από το TikTok για παραβίαση των κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών του TOC. Η περίοδος αυτής της απαγόρευσης είναι απλώς αόριστη και θα περιοριστείτε στη χρήση του εν λόγω λογαριασμού έως ότου αρθεί διαφορετικά η απαγόρευση.

Μπορείτε να καταργήσετε την απαγόρευση στο TikTok;

Η σοβαρότητα των συνεπειών που επιβάλλονται σε διαφορετικούς παραβάτες ποικίλλει ανάλογα με την τάση της παράβασης. Επομένως, η απαγόρευση ή η αντιστροφή της απαγόρευσης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τους περιορισμούς που επιβάλλονται. Η απάντηση στη συνέχεια είναι ένα απλό ναι, τις περισσότερες φορές αυτό είναι δυνατό.

Πώς να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση στο TikTok;

Η απαγόρευση είναι ένας περιορισμός με τον οποίο τιμωρούνται οι σοβαροί παραβάτες των κατευθυντήριων γραμμών. Το σύστημα αναγνώρισης είναι ένας αλγόριθμος ενσωματωμένος σε AI που αναλύει το περιεχόμενο που δημοσιεύει ο χρήστης και τη δραστηριότητά του και τα ελέγχει σε σχέση με τις παραμέτρους του Κώδικα Δεοντολογίας που του παρέχεται. Δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολο να περιοριστεί η έκταση της φαντασίας και της δημιουργικότητας στους κώδικες προγραμμάτων, επομένως τα λάθη είναι βέβαιο ότι θα συμβούν, επομένως η πλατφόρμα παρέχει μια διέξοδο σε αυτές τις συνθήκες.

  • Η προσωρινή απαγόρευση συνήθως αίρεται με προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο.
  • Η μόνιμη απαγόρευση από την άλλη πλευρά απαιτεί να υποβάλετε αίτηση στην Υποστήριξη Πελατών του TikTok.

Η ένσταση παραπόνων σχετικά με την απαγόρευση μπορεί να υποβληθεί στο ίδιο το TikTok. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία για τον τρόπο υποβολής ένστασης για απαγόρευση του TikTok παρέχονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε το TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο Me από την κάτω γραμμή για να ανοίξετε την ενότητα Προφίλ.

3. Πατήστε το εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στην επιλογή Απόρρητο και Ρυθμίσεις > Αναφορά προβλήματος στην ενότητα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

5. Επιλέξτε και πατήστε σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την απαγόρευση λογαριασμού από την ενότητα Δημοφιλή.

6. Στην κάτω ενότητα, πατήστε Όχι στην ερώτηση λέγοντας Επιλύθηκε το πρόβλημά σας;

7. Πληκτρολογήστε το πρόβλημά σας στην ενότητα Πείτε μας τα σχόλιά σας και πατήστε Αναφορά.

Η κανονική διάρκεια απάντησης που προέρχεται από το TikTok είναι 1-5 ημέρες. Πρέπει να περιμένετε προς το παρόν και να προχωρήσετε ως απάντηση στην απάντησή τους. Εναλλακτικά, το ίδιο μπορεί να γίνει και ανεπίσημα. Εάν ο χρήστης δεν είναι ικανοποιημένος με την απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης, στείλτε email στο TikTok Business.

Μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για μόνιμη απαγόρευση στο TikTok;

Ναι, το TikTok σάς παρέχει έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με την πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να υποβάλετε μια φόρμα καταγγελίας που περιλαμβάνει επίσης αίτημα επανεξέτασης για έναν μόνιμα αποκλεισμένο λογαριασμό. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω στο άρθρο για να μάθετε πώς να κάνετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok.

Πόσος χρόνος διαρκεί μια ένσταση απαγόρευσης στο TikTok;

Ο χειριστής επικοινωνεί συνήθως εντός πέντε ημερών από τη συμπλήρωση της φόρμας. Εάν η απάντηση δεν έρθει, ο χρήστης μπορεί πάντα να συμπληρώσει μια δεύτερη φόρμα ζητώντας συνέχεια για ένα πρόβλημα που αναφέρθηκε προηγουμένως, αλλά είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς πόσος χρόνος διαρκεί μια ένσταση TikTok.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον αποκλεισμένο λογαριασμό μου TikTok;

Η προσωρινή απέλαση γενικά αίρεται μετά τη λήξη της. Εάν δεν αρθεί μια τέτοια απαγόρευση, μπορεί να υποβληθεί ένσταση στο TikTok για ανάκτηση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας.

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό TikTok που έχει αποκλειστεί ή έχει τεθεί σε αναστολή;

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον αποκλεισμένο λογαριασμό σας. Αλλά για να υποβάλετε ένσταση για το ίδιο το TikTok, εξηγώντας την περίπτωσή σας για άδικη επιβολή Απαγόρευσης, θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζετε πώς να κάνετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok ως κύρια επιλογή πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο. Οι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί δεν έχουν πολλά να χάσουν από μια μόνιμη απαγόρευση, αλλά οι επαληθευμένοι λογαριασμοί χάνουν πολλά προνόμια που σχετίζονται με αυτούς. Επομένως, πρέπει να αναζητήσουν ανορθόδοξους τρόπους για την περίπτωσή τους όπως:

Πώς μπορώ να καταργήσω τον αποκλεισμό από το TikTok Live;

Η προσωρινή απέλαση γενικά αίρεται μετά τη λήξη της. Εάν δεν αρθεί μια τέτοια απαγόρευση, μπορεί να υποβληθεί ένσταση στο TikTok για ανάκτηση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να απευθύνετε έκκληση στο TikTok για άρση της απαγόρευσής σας, εάν είναι μόνιμη, κοινοποιώντας την κατάστασή σας και υποβάλλοντας την υπόθεσή σας στην ομάδα υποστήριξης πελατών. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το TikTok;

Για διαφορετικά Τα μέσα εργασίας και η περιγραφή της επαφής είναι διαφορετικά, για παράδειγμα, εάν γνωρίζετε πώς να κάνετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok αλλά δεν έλυσε τα προβλήματά σας, τότε δεν θα επικοινωνήσετε με το γραφείο πληροφοριών τύπου. Μερικά από τα συμφραζόμενα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παρέχονται παρακάτω:

Διευθύνσεις επικοινωνίας Creator Marketplace:

Γενικές Διευθύνσεις:

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να κάνετε ένσταση για απαγόρευση του TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.