Πώς να στείλετε και να ελέγξετε φωνητικά μηνύματα στο Android [+5 Apps]

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εφαρμογές για την αποστολή και τον έλεγχο φωνητικών μηνυμάτων στο Android με πρόσθετες πληροφορίες για οπτικά φωνητικά μηνύματα για εκκίνηση!

Η αποστολή ή η ακρόαση φωνητικών μηνυμάτων στο Android📱 σας είναι θέμα λίγων κλικ👆. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα στις συσκευές του χρησιμοποιώντας μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τηλεφωνητή που είναι διαθέσιμες στο Google PlayStore.

Παρακάτω, έχουμε συζητήσει την τεχνολογία φωνητικού ταχυδρομείου μαζί με τα οφέλη και τη χρήση της σε γενικά σενάρια. Θα μάθετε επίσης για τα βήματα για την αποστολή και τον έλεγχο των φωνητικών μηνυμάτων στις συσκευές σας Android.

Επιπλέον, εδώ είναι μια επιμελημένη λίστα εφαρμογών τηλεφωνητή για κινητά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον ίδιο σκοπό, με μια κλεφτή ματιά σε αυτές στον παρακάτω πίνακα!

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Google Voice

Ξεχωριστός αριθμός για κλήσεις, μηνύματα, φωνητικά μηνύματα. συγχρονισμός πολλών συσκευών. Ελεύθερος.


Εξερευνώ

Αποκλεισμός ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και φωνητικό ταχυδρομείο YouMail

Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων, οπτικός αυτόματος τηλεφωνητής, αναγνώριση κλήσης. ορισμένα χαρακτηριστικά premium.

Εξερευνώ

Το Visual Voicemail μου

Διαχείριση τηλεφωνητή, εύκολες απαντήσεις, προσαρμοσμένοι χαιρετισμοί. όχι δωρεάν.


Εξερευνώ

Οπτικός τηλεφωνητής και αναπάντητη κλήση

Ενοποιημένη διαχείριση, συνομιλία, πολλαπλοί αριθμοί. άγνωστη ασφάλεια δεδομένων.


Εξερευνώ

AT&T Visual Voicemail

Υποστήριξη για εγκατάσταση, εκμάθηση συγκεκριμένης επωνυμίας. περιορισμένη πρόσβαση στη συσκευή.


Εξερευνώ

Τα φωνητικά μηνύματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας των ανησυχιών με ένα άτομο ή μια επιχείρηση. Συχνά συνέκρινα τη σκοπιμότητά του με ηχητικά μηνύματα σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης μέχρι να συνειδητοποιήσω τις γενικές πτυχές πίσω από τη χρήση του σε συγκεκριμένες συγκυρίες.

Η τεχνολογία Android έχει εξελιχθεί γρήγορα. Έτσι, μαζί με τις πολυλειτουργικές του δυνατότητες, το σύστημα τηλεφωνητή δίνει επίσης μια μοναδική εμπειρία τόσο στον δημιουργό όσο και στον ακροατή. Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας σας βάλουμε όλους για ηχογράφηση!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι ο τηλεφωνητής;

Το φωνητικό ταχυδρομείο σχετίζεται με αριθμούς τηλεφώνου, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε έναν έγκυρο αριθμό επικοινωνίας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στον αριθμό τηλεφώνου σας ως εκπαιδευτικό μήνυμα όταν μια κλήση περνά χωρίς επιτήρηση.

Το φωνητικό ταχυδρομείο χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό και τα τηλέφωνα Android επιτρέπουν τη ρύθμιση αυτού του ηχητικού μηνύματος σε μερικά βήματα. Μπορείτε να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα χαιρετισμού στη φωνή σας και να ενημερώσετε τους καλούντες ότι, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, δεν μπορείτε να λάβετε την κλήση.

Από την άλλη πλευρά, ο καλών μπορεί να αφήσει ένα σύντομο ηχητικό μήνυμα αφού ακούσει τις πληροφορίες του τηλεφωνητή. Αυτό θα σταλεί στο γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη ή στο κινητό ειδοποίηση.

Είναι ενδιαφέρον ότι η λειτουργία αυτόματου τηλεφωνητή λειτουργεί αμφίδρομα, καθώς το άτομο που ενεργοποιεί αυτήν την υπηρεσία καταγράφει ένα ηχητικό μήνυμα καθώς και ο καλών. Καθώς όταν η κλήση δεν απαντάται, ο ακροατής τηλεφωνητή μπορεί επίσης να ηχογραφήσει το φωνητικό του μήνυμα για να ενημερώσει τον παραλήπτη.

Οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο

Τα περισσότερα από τα πιο πρόσφατα Android διαθέτουν το σύστημα Visual Voicemail. Με αυτό, γίνεται εύκολος ο έλεγχος όλων των ειδοποιήσεων μηνυμάτων με διαδοχικό τρόπο. Ένα πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ότι δημιουργεί επίσης τη μεταγραφή του περιεχομένου ήχου.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να σημειώσετε τις κρίσιμες πληροφορίες στο μήνυμα. Επιπλέον, αυτό το σύστημα παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το μήνυμα αυτόματου τηλεφωνητή, όπως το όνομα του αποστολέα, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, την ώρα, την ημερομηνία και τη διάρκεια του αρχείου ήχου.

Διαφέρουν τα φωνητικά μηνύματα από τα παραδοσιακά τηλεφωνήματα και μηνύματα;

Απολύτως! Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ ενός τηλεφωνητή και των τηλεφωνικών κλήσεων ή γραπτών μηνυμάτων. Οι άνθρωποι συχνά συγχέουν και εξισώνουν τα φωνητικά μηνύματα με μηνύματα κειμένου ή άμεσες τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ το γεγονός είναι ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί ένα σύντομο διάγραμμα που δείχνει τις ανομοιότητες μεταξύ αυτών των υπηρεσιών, ενώ η μόνη αξιοσημείωτη ομοιότητα είναι ότι είναι προσβάσιμες μέσω κινητών τηλεφώνων (Android/ iOS).

Περιγραφή Φωνητικό ταχυδρομείο Τηλεφωνικές κλήσεις Κείμενα/ΜηνύματαΜορφήΉχοςΉχος ΛέξειςΔιάρκειαΣύντομηΌριαΌρια χαρακτήρωνΤύποςΗχογραφημένη δήλωσηΣυνομιλίαΣυνομιλίες

Όπως μπορείτε να δείτε, τα φωνητικά μηνύματα είναι σύντομα μηνύματα ήχου είτε αποστέλλονται είτε ενεργοποιούνται σε προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνου, αλλά δεν έχουν χαρακτήρα συνομιλίας. Ενώ οι τηλεφωνικές κλήσεις μπορεί να είναι μεγάλες ή σύντομες, απαιτούν αποδοχή από την άλλη πλευρά για να συνεχιστούν και τα κείμενα είναι διατυπωμένο περιεχόμενο.

Καταστάσεις όταν το φωνητικό ταχυδρομείο γίνεται σχετικό

Ο τηλεφωνητής είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό τόσο για έναν οργανισμό όσο και για ένα άτομο. Υπάρχουν βέλτιστες καταστάσεις όταν τα βρίσκετε πολύτιμα και παραγωγικά αντί να κάνετε απευθείας κλήση ή να στέλνετε μηνύματα.

Αυτά χρησιμοποιούνται συχνότερα σε επαγγελματικά μέτωπα. Όταν ένας οργανισμός θέλει να ενημερώσει πιθανούς υπαλλήλους σχετικά με την πρόσληψη, σίγουρα μπορεί να αφήσει μια σύντομη υπενθύμιση. Και αντίστροφα, οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν υπενθυμίσεις στους υπεύθυνους προσλήψεων για τα αποτελέσματα της συνέντευξης.

Μπορείτε επίσης να στείλετε φωνητικά μηνύματα σχετικά με την εκτίμηση, τις ευχές, τα συλλυπητήρια, τις κοινωνικές ειδοποιήσεις κ.λπ., όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε, αλλά το άτομο δεν είναι διαθέσιμο για να παρακολουθήσει την κλήση.

Με παρόμοιο τρόπο, αυτά είναι επίσης αποτελεσματικά για τους διευθυντές επιχειρήσεων που μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία στους αριθμούς του κινητού τους. Αυτό θα βοηθήσει τους πιθανούς πελάτες και άλλα άτομα με επιρροή να αφήσουν μια σημείωση για ένα ζήτημα και να μην χρειάζεται να ανησυχούν για την καλύτερη στιγμή για να τηλεφωνήσουν.

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις όταν μπορείτε να εφαρμόσετε την υπηρεσία τηλεφωνητή. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην παραμεληθούν οι άνθρωποι, επαναφέροντάς τους σε ειδοποιήσεις τηλεφωνητή. Ας συζητήσουμε μερικά από τα οφέλη του.

Οφέλη από τη χρήση φωνητικού ταχυδρομείου στο Android

Η ρύθμιση ενός συστήματος τηλεφωνητή στη συσκευή σας Android έχει πολλά πλεονεκτήματα. Εδώ, έχω συζητήσει μερικά κρίσιμα.

✅ Το πιο εμφανές πλεονέκτημα του τηλεφωνητή είναι ότι δεν χρειάζεται να απενεργοποιείτε το κινητό σας τα Σαββατοκύριακα ή τις ώρες εκτός λειτουργίας. Απλώς ενεργοποιώντας την υπηρεσία, μπορείτε να χάσετε την κλήση και να επιτρέψετε στον καλούντα να αφήσει ένα μήνυμα. Αυτό θα σας ενημερώσει για το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την κλήση και θα συνδέσετε το άτομο τελικά, ανάλογα με την ανάγκη.

✅ Είναι κατάλληλο για να δημιουργήσετε την αντίληψη ότι είστε πάντα παρόντες για να βοηθήσετε τους ανθρώπους ακούγοντας τις ερωτήσεις τους, χωρίς περιορισμό των χρονοθυρίδων. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει την ανάγκη λήψης όλων των κλήσεων ή παραμονής στο γραφείο.

✅ Είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος αποστολής προσωπικών πληροφοριών. Ειδικά μεταξύ του πελάτη και του επικεφαλής της επιχείρησης όταν δεν λαμβάνεται η κλήση και δεν μπορούν να αποκαλυφθούν εμπιστευτικές λεπτομέρειες στον ρεσεψιονίστ ή στους βοηθούς.

✅ Η αποστολή αυτόματου τηλεφωνητή έχει έγκυρο αντίκτυπο στον δέκτη, σε σχέση με μηνύματα κειμένου ή ακόμα και αρχεία ήχου/βίντεο.

Τέτοιες ειδοποιήσεις συνοψίζουν τη δυνατότητα σημαντικών πληροφοριών και οι δέκτες τείνουν να τις ανακτούν με πρόθεση.

Βήματα αποστολής και ελέγχου φωνητικού ταχυδρομείου στο Android

Η αποστολή και ο έλεγχος του φωνητικού ταχυδρομείου είναι μια απρόσκοπτη διαδικασία, αν και είναι εξίσου σημαντικό να σημειώσετε πρώτα τα βήματα ρύθμισης του συστήματος. Επομένως, εάν ακολουθήσετε τη μέθοδο που δίνεται παρακάτω για να μάθετε σχετικά με την ενεργοποίηση του φωνητικού ταχυδρομείου στο Android σας.

Πώς να ρυθμίσετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο Android;

Βήμα 1. Επιλέξτε το κινητό σας Android και μεταβείτε στην εφαρμογή Τηλέφωνο.

Βήμα 2. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να ανοίξετε την επιλογή “Ρυθμίσεις”.

Βήμα 3. Βρείτε και πατήστε την επιλογή “Τηλεφωνητής”. Αυτή η επιλογή μπορεί να ονομαστεί και να τοποθετηθεί παρόμοια, ανάλογα με τον κατασκευαστή του κινητού.

Βήμα 4. Εδώ, χρειάζεται μόνο να ελέγξετε τον πάροχο υπηρεσιών ή τον πάροχο και να ορίσετε έναν αριθμό τηλεφωνητή. Αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι ο δικός σας ή οποιοσδήποτε άλλος αριθμός κινητού τηλεφώνου. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να θυμάστε ότι το μήνυμα που επαναφέρθηκε από τον καλούντα θα σταλεί στον αριθμό επικοινωνίας που θα ορίσετε σε αυτήν την ενότητα.

Βήμα 5. Μόλις ορίσετε τον αριθμό, ένα παράθυρο μηνύματος σάς ειδοποιεί για την αλλαγή στον αριθμό.

Βήμα 6. Τώρα μεταβείτε στο αριθμητικό πληκτρολόγιο στην εφαρμογή τηλεφώνου και πατήστε παρατεταμένα το αριθμητικό πλήκτρο «1» που έχει το σύμβολο αυτόματου τηλεφωνητή➿ για μερικά δευτερόλεπτα.

Βήμα 7. Αμέσως, το τηλέφωνο πραγματοποιεί κλήση στον αυτόματο τηλεφωνητή. Θα λάβετε έναν κωδικό πρόσβασης για να εισαγάγετε κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Βήμα 8. Σύμφωνα με τις οδηγίες στην κλήση, πείτε το όνομά σας στην κλήση, ακολουθούμενο από το μήνυμα που θέλετε να δώσετε στους καλούντες αφού χαθούν οι κλήσεις τους.

Τώρα, η εντολή τηλεφωνητή σας έχει οριστεί για τους καλούντες.

Πώς να στείλετε φωνητικό μήνυμα στο Android;

Η αποστολή φωνητικού ταχυδρομείου σημαίνει πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτόματου τηλεφωνητή κάποιου άλλου ατόμου, επειδή κατά την αποστολή, στην πραγματικότητα προχωράτε με τις οδηγίες του ατόμου στον αυτόματο τηλεφωνητή του, αφού η κλήση δεν απαντηθεί.

Βήμα 1. Πάρτε το κινητό σας Android και ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο.

Βήμα 2. Βρείτε και καλέστε κάποιον από τις επαφές σας ή καλέστε έναν αριθμό και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η κλήση.

Βήμα 3. Όταν το άτομο δεν δεχτεί την κλήση έως ότου ολοκληρωθεί ο ήχος, θα μεταβεί στον τηλεφωνητή.

Βήμα 4. Ο τηλεφωνητής θα δώσει το ηχητικό μήνυμα που ηχογραφήθηκε ή ζητήθηκε από αυτό το άτομο και μετά το ηχητικό σήμα, μπορείτε να ηχογραφήσετε ό,τι θέλετε να πείτε.

Βήμα 5. Αφού ηχογραφήσετε το μήνυμα, μπορείτε να τερματίσετε την κλήση.

Αυτό θα στείλει τον ηχογραφημένο αυτόματο τηλεφωνητή σας στο άτομο και θα μπορεί να το ελέγξει.

Πώς να ελέγξετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο Android;

Τα Android έχουν παρόμοιο τρόπο πρόσβασης στα φωνητικά μηνύματα που λαμβάνονται από την κινητή συσκευή. Δύο εξέχουσες μέθοδοι για να το ελέγξετε είναι μέσω ειδοποίησης και μέσω του πληκτρολογίου. Αντίθετα, μπορείτε επίσης να ελέγξετε ορισμένες κατάλληλες εφαρμογές για τη διαχείριση αυτών των μηνυμάτων.

Έλεγχος φωνητικού ταχυδρομείου μέσω ειδοποιήσεων

Βήμα 1. Ξεκλειδώστε το κινητό σας Android και σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις.

Βήμα 2. Καθώς βλέπετε μια ειδοποίηση τηλεφωνητή, πατήστε πάνω της για να ακούσετε το μήνυμα.

Η διαδικασία θα αναπαράγει τον αυτόματο τηλεφωνητή στην εφαρμογή Τηλέφωνο.

Έλεγχος φωνητικού ταχυδρομείου μέσω πληκτρολογίου

Βήμα 1. Ανοίξτε την ενότητα Αριθμητικό πληκτρολόγιο στην εφαρμογή Τηλέφωνο.

Βήμα 2. Πατήστε παρατεταμένα το αριθμητικό πλήκτρο «1» για να ξεκινήσετε την κλήση τηλεφωνητή.

Τώρα, θα μπορείτε να ακούτε τα φωνητικά μηνύματα.

Αποστολή και έλεγχος τηλεφωνητή μέσω εφαρμογών για κινητά

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που εξυπηρετούν το σκοπό της διαχείρισης του τηλεφωνητή.

Google Voice

Με περισσότερες από 10 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως🌎, Google Voice είναι από τις πιο προτιμώμενες λύσεις τηλεφωνητή στο PlayStore. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο smartphone σας και επίσης να εγκαταστήσετε την έκδοση web στον υπολογιστή σας για απρόσκοπτη χρήση.

Πλεονεκτήματα

✨ Η Google παρέχει έναν ξεχωριστό αριθμό για την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, ακόμη και τα φωνητικά μηνύματα που ονομάζεται αριθμός φωνής Google.

✨Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε όλες τις συσκευές σας (υπολογιστές, καρτέλες και κινητά) και να συγχρονίσετε τα δεδομένα για να τη χρησιμοποιήσετε άνετα σε συστήματα γραφείου ή σπιτιού.

✨ Είναι δωρεάν και ο χρήστης χρειάζεται μόνο να έχει προσωπικό Λογαριασμό Google για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες. Ενώ σε πολλές άλλες χώρες, υποστηρίζονται επίσης οι λογαριασμοί Google Workspace.

✨Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα ενεργή στην ενότητα υποστήριξης πελατών. Προσπαθούν τακτικά να επαναφέρουν τους πελάτες με βεβαιότητα για να επιλύσουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Μειονεκτήματα

🔶Μοιράζεται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη (Διεύθυνση) με τρίτους.

🔶Η Google έχει πρόσβαση σε πολλά δεδομένα από τις συσκευές για να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Πολλοί χρήστες μπορεί να αποκτήσουν συνείδηση ​​καθώς συλλέγουν δεδομένα που σχετίζονται με προσωπικά αρχεία πολυμέσων, αλληλεπιδράσεις εφαρμογών, οικονομικές πληροφορίες κ.λπ.

🔶Αν και είναι δημοφιλής, η υπηρεσία εφαρμογής Voice δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Η δυνατότητα μεταγραφής τηλεφωνητή εξοικονομεί χρόνο για να ελέγξετε όλα τα μηνύματα. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στο χρήστη να απαντά σε κλήσεις από οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές ή μπορεί να επιλέξει να κρατήσει μόνο μία από αυτές για τη διευκόλυνση εισερχόμενων κλήσεων.

⬇️ Λήψη: Google Voice για αντρόιντ

Αποκλεισμός ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και φωνητικό ταχυδρομείο YouMail

Το YouMail Spam Block & Voicemail δεν είναι απλώς μια εφαρμογή διαχείρισης τηλεφωνητή, καθώς μπορεί επίσης να αποκλείει ανεπιθύμητες κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ρομπότ στον αριθμό τηλεφώνου σας. Προσφέρει μια οπτική λύση για τη διαχείριση των μηνυμάτων τηλεφωνητή, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν για να απομακρύνετε τους απατεώνες από τη συσκευή σας.

Πλεονεκτήματα

✨ Δεσμεύονται να μην μοιράζονται καμία πληροφορία με άλλους οργανισμούς.

✨ Η ομάδα υποστήριξης φροντίζει για τα ζητήματα των πελατών και φροντίζει να επανέλθει με μια εξήγηση σε εύθετο χρόνο.

✨ Προσφέρει ένα οπτικό σύστημα τηλεφωνητή σε δωρεάν έκδοση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή.

✨ Η εφαρμογή μπορεί επίσης να αποκλείει ανεπιθύμητα μηνύματα τηλεφωνητή.

✨ Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλούντες να συμμετάσχουν στη δωρεάν κλήση συνδιάσκεψης.

✨ Με περισσότερους από 13 εκατομμύρια χρήστες στην κοινότητα, έχουν καταφέρει να αποκλείσουν περίπου ένα εκατομμύριο αυτοματοποιημένες κλήσεις, που είναι τεράστιος αριθμός. Έτσι, προστατεύει τη συσκευή και το απόρρητό σας.

✨ Το αποτελεσματικό σύστημα αναγνώρισης κλήσεων σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος σας καλεί, ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον αυτόματο συνοδό.

Μειονεκτήματα

🔶 Η εφαρμογή YouMail δεν είναι εντελώς δωρεάν, καθώς πολλές χρήσιμες λειτουργίες ξεκλειδώνονται μόνο για αγοραστές premium.

🔶 Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αποφύγουν να υπογράψουν την εφαρμογή λόγω της αναγκαστικής πρόσβασης σε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή.

🔶 Συχνά ξεχνάω να δω τα μηνύματα και αντιμετωπίζω δυσκολία στην αντιμετώπιση ειδοποιήσεων εάν οι ειδοποιήσεις φύγουν τυχαία.

Το θετικό είναι ότι ξεκίνησαν ένα κοινοτικό σύστημα για να σταματήσουν νομικά τους ανεπιθύμητους αποστολείς με τη βοήθεια κοινών σχολίων, κάτι που ενισχύει επίσης τις προσπάθειες επιβολής του νόμου.

⬇️ Λήψη: Αποκλεισμός ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και φωνητικό ταχυδρομείο YouMail για αντρόιντ

Το Visual Voicemail μου

Το Visual Voicemail μου συνδέεται με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του δικτύου σας για να παρέχει πρόσβαση σε φωνητικά μηνύματα. Δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε επιτραπέζιους υπολογιστές, καθώς δεν διαθέτει έκδοση ιστού, αλλά η εφαρμογή για κινητά έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Πλεονεκτήματα

✨ Υπάρχει δυνατότητα ακρόασης των μηνυμάτων τηλεφωνητή με οποιαδήποτε σειρά. Μπορείτε να τα διαχειριστείτε απευθείας χωρίς να ανοίξετε τα μηνύματα.

✨ Η απάντηση στα μηνύματα είναι γρήγορη και εύκολη.

✨ Το My Visual Voicemail διευκολύνει τη δημιουργία μηνυμάτων χαιρετισμού στον αυτόματο τηλεφωνητή, επιτρέποντας στον χρήστη να εγγράψει έναν ήχο διάρκειας τριών λεπτών.

✨ Η εφαρμογή δεσμεύεται να μην μοιράζεται δεδομένα χρήστη με τρίτους οργανισμούς για διαφημίσεις.

✨ Δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα αρχείων από το κινητό εκτός από επαφές, μηνύματα και στοιχεία συσκευής.

Μειονεκτήματα

🔶 Αυτή η εφαρμογή δεν έχει έκδοση ιστού. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο με το smartphone σας.

🔶 Συχνά, οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τη συνδεσιμότητα, τη χρήση και τη διεπαφή εφαρμογών για την ταξινόμηση αρχείων.

🔶 Η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν και οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν μια έκδοση premium για να αποκτήσουν μια δυνατότητα μεταγραφής ήχου.

Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν γρήγορα στα μηνύματα και να τα παίξουν, ενώ παράλληλα διαβάζουν τη μεταγραφή, εάν η εφαρμογή υποστηρίζει τη γλώσσα ήχου. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα χαιρετισμού ή να αλλάξετε το όνομα χαιρετισμού ανά πάσα στιγμή με μερικά κλικ.

⬇️ Λήψη: Το Visual Voicemail μου για αντρόιντ

Οπτικός τηλεφωνητής και αναπάντητη κλήση

Οπτικός τηλεφωνητής και αναπάντητη κλήση κυκλοφορεί από την Kirusa Inc. με το όνομα της εφαρμογής InstaVoice για κινητά για τη διαχείριση των φωνητικών μηνυμάτων και των αναπάντητων κλήσεων των χρηστών. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή και υποστηρίζεται σε περίπου 46 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πλεονεκτήματα

✨ Μπορείτε να ελέγξετε τα φωνητικά μηνύματα και τις αναπάντητες κλήσεις από ένα μέρος.

✨ Η εφαρμογή επιτρέπει τη σύνδεση πολλών αριθμών τηλεφώνου σε μία μόνο εφαρμογή.

✨ Η εγγραφή με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και η διαμόρφωση των υπηρεσιών είναι εύκολη.

✨ Υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες για φωνητικά μηνύματα, αναπάντητες κλήσεις και συνομιλίες για να αποφευχθεί η πολυπλοκότητα της χρήσης.

✨ Μπορείτε να στείλετε ήχο, κείμενα ή εικόνες κατά τη συνομιλία.

✨ Μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα συνομιλίας σε φίλους που δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή InstaVoice.

✨ Η εφαρμογή θα παρέχει αποθήκευση απεριόριστων πληροφοριών, ακόμη και αφού αλλάξετε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

✨ Η ενότητα αναπάντητων κλήσεων θα περιέχει επίσης τις ειδοποιήσεις όταν η συσκευή σας ήταν απενεργοποιημένη.

✨ Μπορεί να έχετε στείλει εσφαλμένα φωνητικά μηνύματα, κείμενα, ήχο ή εικόνες, αλλά η δυνατότητα απόσυρσης επιτρέπει τη διαγραφή τους και από τη συσκευή του παραλήπτη.

Μέχρι τώρα, ισχυρίζονται ότι έχουν διαχειριστεί περισσότερες από 100 δισεκατομμύρια κλήσεις για 100+ εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Θα χαρείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διαδραστική διεπαφή χρήστη που μοιάζει με συνομιλία, δουλεύοντας μαζί σας ως εικονικός βοηθός.

Μειονεκτήματα

🔶 Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη.

🔶 Δεν έχουν δημιουργήσει έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή για τη διαχείριση των ειδοποιήσεων τηλεφωνητή/αναπάντητων κλήσεων.

🔶 Η λειτουργία φωνής σε κείμενο είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

⬇️ Λήψη: Οπτικός τηλεφωνητής και αναπάντητη κλήση για αντρόιντ

AT&T Visual Voicemail

AT&T Visual Voicemail Η εφαρμογή έχει φτάσει σε πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως με βαθμολογία 3+ ⭐. Είναι η μεγαλύτερη μάρκα τηλεπικοινωνιών στον κόσμο και έχει αξιοπιστία στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες.

Πλεονεκτήματα

✨ Η ομάδα υποστήριξης είναι τακτικά διαθέσιμη για να βοηθήσει τους χρήστες στη ρύθμιση του Visual Voicemail.

✨ Η δικτυακή πύλη της AT&T παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια ειδικά για την επωνυμία και το μοντέλο για τη ρύθμιση της εφαρμογής τηλεφωνητή.

Μειονεκτήματα

🔶 Συλλέγει όλες τις ηχογραφήσεις φωνής σας από τη συσκευή και τις μοιράζεται μαζί με τα στοιχεία της συσκευής και τους αριθμούς τηλεφώνου σε τρίτες εταιρείες.

🔶 Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα φωνητικά μηνύματα σε άλλη συσκευή εκτός από το smartphone σας.

Μπορείτε να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα με οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά ενώ παράλληλα διαβάζετε τη μεταγραφή του ήχου. Μπορείτε να διαγράψετε ταυτόχρονα τα ανεπιθύμητα μηνύματα, να αποθηκεύσετε τα κρίσιμα ή να πραγματοποιήσετε μια γρήγορη κλήση στον αριθμό.

Κατεβάστε: AT&T Visual Voicemail για αντρόιντ

Η λήψη μου: Πρόσβαση στον αυτόματο τηλεφωνητή στο Android

Το φωνητικό ταχυδρομείο είναι ένας αυθεντικός τρόπος επικοινωνίας των πληροφοριών όταν δεν είναι δυνατή η προσωπική σύνδεση με το άτομο. Τα Android έχουν κάνει απρόσκοπτη τη χρήση του συστήματος τηλεφωνητή, είτε πρέπει να ρυθμίσετε ένα μήνυμα χαιρετισμού👋 είτε να ελέγξετε τα μηνύματα.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές χρήσιμες εφαρμογές τηλεφωνητή για φορητές συσκευές που είναι διαθέσιμες στο PlayStore που απλοποιούν τον έλεγχο των ειδοποιήσεων ενώ προσφέρουν πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Το Google Voice είναι η καλύτερη επιλογή για τη διαχείριση του αυτόματου τηλεφωνητή, ειδικά αν χρειάζεστε ξεχωριστό αριθμό τηλεφωνητή. Από την άλλη πλευρά, το YouMail είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή για προστασία από τους ανεπιθύμητους. Η AT&T είναι μια επωνυμία υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και είναι αξιόπιστη για τη διαχείριση φωνητικών μηνυμάτων.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλες εφαρμογές ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, όπως τη διαχείριση ειδοποιήσεων αναπάντητων κλήσεων ή την απροθυμία να παρέχετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα στην εφαρμογή.

Στη συνέχεια, μάθετε πώς να διατηρείτε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας ασφαλή από επιθέσεις vishing και ποιες εφαρμογές αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε.

  Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία του Android με βάση την ώρα της ημέρας