Πώς να προσθέσετε σχόλια δόνησης σε σκληρά πλήκτρα στο Android [No Root]

Οι συσκευές Android μπορούν να σας δώσουν απτική ανατροφοδότηση όταν πληκτρολογείτε σε αυτές. Η απτική ανατροφοδότηση σάς λέει πότε έχετε πατήσει ένα πλήκτρο. Είναι ένας τρόπος να κάνετε τα μαλακά πλήκτρα να αισθάνονται λίγο πιο αληθινά. Όταν πληκτρολογούμε μέσω ενός πραγματικού φυσικού πληκτρολογίου, είμαστε πιο σίγουροι για το αν έχει πραγματικά πατηθεί ένα πλήκτρο ή όχι. Με τις συσκευές με οθόνη αφής, δεν είναι το ίδιο, επομένως η ανάγκη για απτική ανάδραση. Η απτική ανάδραση υπάρχει αποκλειστικά για τα μαλακά πλήκτρα και όχι για τα σκληρά πλήκτρα. Τούτου λεχθέντος, είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε ανατροφοδότηση δόνησης στα σκληρά πλήκτρα. Δεν χρειάζεστε καν μια συσκευή με root.

  Πώς να ξεκλειδώσετε τα Windows 10 με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε τηλέφωνο Android

Για να προσθέσετε σχόλια δόνησης σε σκληρά πλήκτρα στο τηλέφωνό σας Android, χρειάζεστε VibeOnKey. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play Store, η οποία σας επιτρέπει να προσθέτετε σχόλια δόνησης σε σκληρά πλήκτρα σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή με Android. Σας επιτρέπει να προσθέτετε ανατροφοδότηση με δόνηση στο σπίτι, την ένταση, την τροφοδοσία, την πλάτη και τα πρόσφατα πλήκτρα.

Ενεργοποίηση προσβασιμότητας

Αφού εγκαταστήσετε το VibeOnKey, πρέπει να του παραχωρήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε «Ρυθμίσεις προσβασιμότητας» στο επάνω μέρος. Θα μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις Android και θα μεταφερθείτε στην οθόνη Προσβασιμότητας. Αναζητήστε το VibeOnKey σε αυτήν την οθόνη και ενεργοποιήστε την πρόσβαση.

  Πώς να εξατομικεύσετε τη ροή Google Discover στο Android

Διαμόρφωση σχολίων δόνησης

Ανοίξτε το VibeOnKey και πατήστε Κλειδιά. Επιλέξτε από το μενού της οθόνης ποιο πλήκτρο θέλετε να ενεργοποιήσετε την ανάδραση με δόνηση. Η ανάδραση ενεργοποιείται αμέσως. Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας ή κάτι παρόμοιο για να τεθεί σε ισχύ.

Το VibeOnKey σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πόσο δονείται η συσκευή σας. Δεδομένου ότι αυτό είναι απλώς για να σας ενημερώσουμε εάν έχει πατηθεί ένα πλήκτρο ή όχι, μπορείτε να ορίσετε την τιμή αρκετά χαμηλή. Από προεπιλογή, έχει ρυθμιστεί να δονείται για 30 ms. Μπορείτε να το αυξήσετε ή να το μειώσετε από το ρυθμιστικό «Force».

Το μενού των πλήκτρων για τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ανάδραση με δόνηση περιέχει επίσης τα πλήκτρα «Πρόσφατα» και «Πίσω». Πολλά τηλέφωνα, ειδικά τα νεότερα μοντέλα διαθέτουν μαλακά πλήκτρα Πρόσφατα και Πίσω. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το αριστερό τρίγωνο και το τετράγωνο στη γραμμή πλοήγησης είναι τα πλήκτρα Πίσω και Πρόσφατα, αντίστοιχα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή, όταν η συσκευή σας διαθέτει προγραμματιζόμενα πλήκτρα για αυτές τις λειτουργίες, δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την ανάδραση με δόνηση. Αντίθετα, απλώς ενεργοποιήστε τα σχόλια όταν αγγίζετε την οθόνη σας.

  Κλείδωμα επιλεκτικά εφαρμογών Android με πολλούς τρόπους με το Lockdown Pro

Το VibeOnKey είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν έχετε κάποιο μειονέκτημα ή εάν τα κουμπιά σας είναι ελαττωματικά και θέλετε να μάθετε πότε τα έχετε πατήσει πραγματικά.

Εγκαταστήστε το VibeOnKey από το Google Play Store