Πώς να κρύψετε τους ακόλουθους στο TikTok

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας για τους influencers να δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους και να επιδεικνύουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους. Όλοι θέλουν να προστατεύσουν την αυθεντικότητα και τις πληροφορίες τους στην πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι χρήστες αισθάνονται μερικές φορές την ανάγκη να κρύψουν έναν ακόλουθο από άλλα άτομα. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να αποκρύψετε τους ακόλουθους στο TikTok. Επίσης, θα μάθετε να πληρώνεστε για την επαλήθευση στο Instagram σε αυτό το άρθρο. Λοιπόν, ας βουτήξουμε!

Πώς να κρύψετε τους ακόλουθους στο TikTok

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αποκρύψετε τους ακόλουθους στο TikTok λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Υπάρχει τρόπος να κρύψετε έναν ακόλουθο στο Instagram;

Δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος να κρύψετε εντελώς έναν ακόλουθο στο Instagram. Αλλά αν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό, τα άτομα που δεν σας ακολουθούν δεν θα μπορούν να δουν τη λίστα των ακολούθων σας. Ένας άλλος τρόπος για να εμποδίσετε συγκεκριμένους χρήστες να δουν το προφίλ σας είναι να τους αποκλείσετε ή να τους αφαιρέσετε από τη λίστα των ακολούθων σας, ώστε να μην μπορούν να δουν τον λογαριασμό σας.

  Πώς να προσθέσετε εικόνες στο βίντεο TikTok χωρίς παρουσίαση

Πώς να κρύψετε τους ακόλουθους στο TikTok;

Ας δούμε τα βήματα για την απόκρυψη οπαδών στο TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις και απόρρητο.

4. Πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός.

Τώρα, μόνο τα άτομα που σας ακολουθούν θα μπορούν να βλέπουν τους ακόλουθούς σας και το άλλο περιεχόμενο που δημοσιεύετε.

Μπορείτε να κρύψετε έναν ακόλουθο από άλλους ανθρώπους;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για να κρύψετε έναν ακόλουθο από άλλα άτομα. Ο μόνος τρόπος για να κρύψετε αυτές τις πληροφορίες είναι είτε αφαιρώντας άτομα από τους ακόλουθούς σας είτε αποκλείοντάς τα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε πώς να κρύβετε τους ακόλουθους στο TikTok.

Πώς μπορείτε να κρύψετε τη λίστα που ακολουθεί από τους ακόλουθούς σας;

Ακολουθούν τα βήματα που εξηγούν πώς να αποκρύψετε τη λίστα σας από τους ακόλουθούς σας:

  Πώς να αποθηκεύσετε το βίντεό σας στο TikTok χωρίς δημοσίευση

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις και απόρρητο > Απόρρητο και ασφάλεια > Λίστα που ακολουθούν.

Σημείωση: Η λίστα Following έχει οριστεί από προεπιλογή σε Followers.

3. Πατήστε Μόνο εγώ.

Μπορούν οι επαληθευμένοι λογαριασμοί να αποκρύψουν τα ακόλουθα;

Ναι, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί στο Tiktok μπορούν να αποκρύψουν τους ακόλουθους, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντά τους και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας από άλλους χρήστες.

Μπορείτε να πληρωθείτε για την επαλήθευση στο Instagram;

Δεν υπάρχει τέτοια αμοιβή για την επαλήθευση στο Instagram. Δεν μπορείτε να πληρωθείτε μόνο για την επαλήθευση. Ωστόσο, η πληρωμή εξαρτάται από τον αριθμό των ακολούθων σας. Αλλά μαζί με αυτό, εξαρτάται κυρίως από τον τύπο περιεχομένου που δημιουργείτε. Για να κερδίσετε στην πλατφόρμα, πρέπει να έχετε αφοσίωση και δημοτικότητα με το περιεχόμενό σας.

Πόσοι ακόλουθοι μπορείτε να χρειαστείτε για να επαληθευτείτε στο TikTok;

Για να επαληθευτείτε στο TikTok, πρέπει να έχετε περίπου 500.00 ακόλουθους και 1 εκατομμύριο likes συνολικά στον λογαριασμό σας. Μαζί με αυτό, τα βίντεό σας θα πρέπει επίσης να προσελκύουν κοινό και να γίνονται viral. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να κρύβετε τους ακόλουθους στο TikTok.

Πόσα χρήματα βγάζουν οι 1.000 ακόλουθοι του Instagram;

Οι χρήστες με 1.000 έως 10.000 ακόλουθους συχνά κερδίζουν περίπου 1.420 $ το μήνα με όλα τα βίντεο, τις συνεργασίες και τις προσφορές τους. Το εισόδημά τους αυξάνεται με τους αυξανόμενους ακόλουθους, τα likes, τα σχόλια και την αφοσίωση στη σελίδα τους.

  Παραβιάστηκε ο λογαριασμός TikTok – Πώς να ανακτήσετε και να προστατέψετε τον λογαριασμό σας

Πώς μπορείτε να πάρετε μια μπλε επιταγή στο TikTok;

Για να λάβετε μια μπλε επιταγή στο TikTok και να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα λίγα βήματα:

  • Πρέπει να δημοσιεύσετε αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο στον λογαριασμό σας. Το κοινό απολαμβάνει πρωτότυπες και μοναδικές ιδέες που αυξάνουν την αφοσίωση του λογαριασμού σας.
  • Πρέπει να είστε ενεργοί και τακτικοί με τις αναρτήσεις σας. Όπως λέγεται, η συνέπεια είναι το κλειδί και είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί μια ροή για το κοινό.
  • Θα πρέπει πάντα να τηρείτε τους κανόνες και να τηρείτε όλες τις Οδηγίες Κοινότητας ή τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του TikTok.
  • Για να αναπτυχθείτε στην πλατφόρμα, πρέπει να ξεχωρίζετε με το περιεχόμενό σας και να έχετε σταθερή αύξηση των ακολούθων κάθε μέρα.
  • Δημοσιεύστε μοναδικό περιεχόμενο που είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες για να προσελκύσετε περισσότερο κοινό και να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης των βίντεό σας.

  • Θα πρέπει επίσης να συνεργαστείτε με επωνυμίες και άλλους παράγοντες επιρροής. Αυτό θα αυξήσει τους followers και τα likes σας. Και ως εκ τούτου, θα σας βοηθήσει να επαληθεύσετε πιο γρήγορα.

Μπορείτε να επαληθευτείτε με ψεύτικους ακόλουθους;

Ναι, μπορείτε να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας τεχνητά πληρώνοντας για αυτούς. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επαληθευτείτε. Ωστόσο, όλα είναι bots και όχι πραγματικοί λογαριασμοί. Επίσης, αν σας πιάσουν, ο λογαριασμός σας θα κλείσει και όλα αυτά δεν θα σας ωφελήσουν καθόλου.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να πληρώνεστε για την επαλήθευση στο Instagram και πώς να κρύβετε τους οπαδούς σας στο TikTok με λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.