Πώς να δείτε σε ποιες λίστες X (Twitter) βρίσκεστε (και πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας)

Οι X Lists είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τους λογαριασμούς που σας ενδιαφέρουν στο X (πρώην Twitter). Το πλεονέκτημα των X Lists είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε επιλεγμένους λογαριασμούς για να δείτε αναρτήσεις αντί να πνίγεστε σε χιλιάδες tweets στο τυπικό σας χρονοδιάγραμμα. Και δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τον λογαριασμό για να τον προσθέσετε στη λίστα σας.

Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεστε στη λίστα X κάποιου, αλλά πώς μπορείτε να το καταλάβετε; Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δείτε σε ποιες λίστες X βρίσκεστε σε αυτό το άρθρο και πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας.

Τι είναι οι λίστες X (Twitter);

Αν και μπορείτε να μεταβείτε σε μια χρονολογική γραμμή χρόνου στο X, οι λίστες προσφέρουν μια καλύτερη εναλλακτική. Οι λίστες στο X είναι μια εύχρηστη λειτουργία που σας επιτρέπει να επιμελείτε μια προσαρμοσμένη γραμμή χρόνου. Οι λίστες X σάς δίνουν τον έλεγχο αυτού που βλέπετε, σε αντίθεση με το τυπικό χρονοδιάγραμμα, το οποίο περιέχει ένα μείγμα διαφορετικών πληροφοριών. Αυτό περιλαμβάνει άτομα που ακολουθείτε και προτάσεις που ο αλγόριθμος του X πιστεύει ότι μπορεί να σας φανούν ενδιαφέροντες.

  Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Twitter

Ακόμα καλύτερα, όταν δημιουργείτε μια λίστα στο X, μπορείτε να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας λίστες πάνω από το χρονοδιάγραμμα του σπιτιού σας για να δημιουργήσετε μια εύκολα προσβάσιμη δευτερεύουσα γραμμή χρόνου. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αγκαλιάσετε εξαρχής τις X Lists.

Στο X, μπορείτε να εγγραφείτε σε Λίστες και να δημιουργήσετε τη δική σας, όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι είστε μέρος της Λίστας κάποιου στο X.

Πώς να δείτε σε ποιες λίστες X (Twitter) βρίσκεστε

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας προσθέσει στις λίστες του στο X. Το καλό είναι ότι θα το μάθετε όταν το κάνει. Αλλά το μειονέκτημα είναι ότι το X δεν θα σας ενημερώσει εάν κάποιος σας έχει προσθέσει σε μια ιδιωτική λίστα. Ως εκ τούτου, μπορεί να είστε μέρος μιας Λίστας στην οποία δεν θέλετε να είστε μέλος.

Και το χειρότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα για να σας παρενοχλήσει. Αλλά μην ανησυχείτε. αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να εγκαταλείψετε εντελώς το X.

  Twitter 🐦 vs. Threads 🧵: Η απόλυτη σύγκριση χαρακτηριστικών

Το X διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις λίστες στις οποίες είστε μέλος. Μπορείτε να προβάλετε τις Λίστες στις οποίες ανήκετε στο X μέσω του ιστού ή των εφαρμογών για κινητά. Θα σας δείξουμε πώς να ελέγχετε και στις δύο πλατφόρμες.

Εάν χρησιμοποιείτε το X στον ιστό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Κάντε κλικ στην επιλογή Λίστες από την αριστερή γραμμή μενού.
  • Κάτω από τη σελίδα Λίστες, πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Λίστες στις οποίες βρίσκεστε.
  • Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να δείτε όλες τις λίστες X στις οποίες είστε μέλος.
  • Σε Android και iOS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Πατήστε Λίστες και επιλέξτε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Τέλος, πατήστε Λίστες στις οποίες βρίσκεστε για να δείτε σε ποιες Λίστες Χ ανήκετε.
  • Με αυτόν τον τρόπο ελέγχετε όλες τις λίστες X στις οποίες έχετε προστεθεί.

    Πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τις λίστες στο X (Twitter)

    Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από μια λίστα στο X, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνετε. Αυτό γίνεται με τον αποκλεισμό του δημιουργού της Λίστας, σύμφωνα με την υποστήριξη X.

      11 Εργαλεία αλλαγής μεγέθους εικόνας για Instagram, Facebook, Twitter και άλλα

    Για να καταργήσετε τον εαυτό σας από μια λίστα αποκλείοντας τον δημιουργό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Επιλέξτε τη Λίστα Χ από την οποία θέλετε να καταργήσετε τον εαυτό σας κάτω από τις Λίστες που βρίσκεστε στη σελίδα.
  • Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας Λίστα.
  • Επιλέξτε Αποκλεισμός ονόματος @creator.
  • Πατήστε Αποκλεισμός και, στη συνέχεια, εάν χρησιμοποιείτε κινητό, πατήστε Αποκλεισμός ξανά για επιβεβαίωση. Αυτό θα σας αφαιρέσει από αυτήν τη λίστα σε μια στιγμή.
  • Εάν δεν θέλετε να αποκλείσετε μόνιμα τον δημιουργό λίστας, μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε μετά από αυτό. Αλλά αν το κάνετε αυτό, μπορούν να σας προσθέσουν στις λίστες τους στο μέλλον.

    Αφαιρέστε τον εαυτό σας από τις λίστες X (Twitter).

    Η κατάργηση του εαυτού σας από τις λίστες στις οποίες βρίσκεστε δεν είναι μια μοναδική περίπτωση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά για να βλέπετε σε ποιες Λίστες Χ ανήκετε. Οι λίστες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την εμπειρία σας X.

    Εξοικονομεί τόσο πολύ χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να ψάξετε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, tweets για να βρείτε σχετικές πληροφορίες. Αλλά θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε σε μια λίστα στην οποία δεν θέλετε να είστε μέρος.