Πώς να δείτε αναρτήσεις και ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Το Instagram συγκεντρώνει καθημερινά μια μεγάλη βάση πελατών και με τη μεγάλη πολιτική απορρήτου του, η εμπιστοσύνη σε αυτήν την πλατφόρμα έχει αποκτήσει μεγάλη αξία. Στην εφαρμογή Instagram μπορείτε να βρείτε μια σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως ιστορίες, DP και πιο πρόσφατα τροχούς σύντομης ιστορίας. Αυτό το απόρρητο βοήθησε επίσης στη δημιουργία ορισμένων από τις εφαρμογές κατασκοπείας με τις οποίες μπορείτε να δείτε σχόλια στο Instagram χωρίς λογαριασμό. Μετά από μια γρήγορη περιήγηση σε ορισμένες από αυτές τις πλατφόρμες, θα λάβετε μια εύκολη απάντηση για το πώς να βλέπετε αναρτήσεις και ιστορίες στο Instagram χωρίς λογαριασμό.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να δείτε αναρτήσεις και ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Δεν είναι δύσκολο να τσεκάρεις τις αναρτήσεις και τις ιστορίες κάποιου όταν κρυφά τον αγαπάς; Δυστυχώς, δεν έχετε ιδέα για το πώς να το κάνετε αυτό, επομένως μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε αυτά τα πολύ εύκολα κόλπα τα οποία εξηγούνται με εξαιρετικά ακριβή τρόπο.

Μπορείτε να δείτε αναρτήσεις στο Instagram χωρίς λογαριασμό;

Ναί! Μπορείτε να δείτε αναρτήσεις στο Instagram χωρίς λογαριασμό. Υπάρχουν φορές που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ελέγχεις κρυφά τις αναρτήσεις στο Instagram. Απλώς δεν απολαμβάνετε τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά επειδή οι στενοί σας φίλοι δημοσιεύουν συχνά ενημερώσεις στο Instagram, ίσως θέλετε περιστασιακά να δείτε τι συμβαίνει στη ζωή τους. Επομένως, υπάρχει τρόπος, αλλά η μόνη προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Instagram είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Instagram είτε τον ιστότοπο. Είναι απαίσιο, ειδικά αν δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram ή αν απενεργοποιήθηκε ακούσια.

  Αποθήκευση φωτογραφιών Instagram στην φορητή συσκευή και στην επιφάνεια εργασίας σας

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λύσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα προβολής Instagram για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να εξερευνήσετε φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις και ιστορίες από ανοιχτούς λογαριασμούς Instagram χρησιμοποιώντας αυτήν την απίστευτα φιλική προς το χρήστη εφαρμογή. Έτσι, τώρα ξέρετε τη λύση στο ερώτημα εάν μπορείτε να δείτε αναρτήσεις στο Instagram χωρίς λογαριασμό. Τώρα, ας προχωρήσουμε περαιτέρω και ας εξετάσουμε πώς μπορείτε να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το view στο Instagram

Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Σήμερα, το να ανακαλύψεις ότι κάποιος δεν έχει λογαριασμό στο Instagram είναι περίεργο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουν τις ιστορίες του Instagram. Ωστόσο, η ατάκα είναι ότι ακόμα και χωρίς λογαριασμό, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στις ιστορίες του Instagram. Ας εξετάσουμε πώς

Η μόνη λύση για την προβολή ιστοριών Instagram χωρίς λογαριασμό είναι η χρήση εφαρμογών τρίτων. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις κορυφαίες εφαρμογές και εργαλεία τρίτων που είναι διαθέσιμα, μαζί με οδηγίες χρήσης.

1. Insta Stories Viewer

Μπορείτε να δείτε ιστορίες χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό με το Insta Stories Viewer που είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο. Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη προγραμμάτων ή εφαρμογών για να το χρησιμοποιήσετε επειδή είναι ιστότοπος. Επιπλέον, δεν απαιτείται να εγγραφείτε για αυτό.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Ιστορίες Insta ιστοσελίδα.

2. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στα δεξιά.

Σημείωση: Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τυχόν σημεία στίξης εάν υπάρχουν στο όνομα του χρήστη.

3. Για να δείτε τις ιστορίες τους, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σε κύκλο όταν εμφανιστεί για πρώτη φορά το προφίλ.

Σημείωση: Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κύλιση για να δείτε όλες τις πιο πρόσφατες ιστορίες αυτού του χρήστη και να επιλέξετε αυτή που θέλετε να προβάλετε.

4. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε τις πιο πρόσφατες ιστορίες τους, πατήστε το κουμπί αριστερού ή δεξιού βέλους.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Insta Stories, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ιστορίες στη συλλογή σας. Στην επάνω δεξιά γωνία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή λήψης.

2. ΙστορίεςIG

Το StoriesIG είναι ένας ακόμη απλός και δωρεάν ιστότοπος για προβολή και λήψη ιστοριών Instagram χωρίς να απαιτείται λογαριασμός. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συσκευή γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στον υπολογιστή όσο και στην κινητή συσκευή σας.

1. Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης και περιηγηθείτε ΙστορίεςIG.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

Σημείωση: Έχετε το νου σας για τυχόν ειδικούς χαρακτήρες στο όνομα χρήστη.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram σε iPhone και Android

3. Εάν υπάρχουν ιστορίες, θα εμφανίζονται κάτω από το όνομα χρήστη.

4. Μπορείτε επίσης να τα αποθηκεύσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη.

Το StoriesIG σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε και να κατεβάζετε τις καλύτερες στιγμές του προφίλ.

3. Dumpor

Το Dumpor σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να κατεβάζετε ιστορίες, αναρτήσεις και βίντεο με ανώνυμο τρόπο. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αναζήτησης χρησιμοποιώντας hashtags ή τοποθεσίες.

1. Πηγαίνετε στο Dumpor δικτυακός τόπος.

2. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

3. Θα δείτε, πολλά προφίλ, επιλέξτε αυτό που ψάχνετε.

4. Τώρα κάντε κλικ στο Show @thisisbillgates Stories για να δείτε τις ιστορίες τους.

Σημείωση: Το @Usename θα διαφέρει ανάλογα με το αποτέλεσμα αναζήτησής σας.

5. Κατεβάστε το κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης, εάν το επιθυμείτε.

4. Mystalk

Το Mystalk δεν μοιάζει με άλλους εξωτερικούς παρατηρητές προφίλ Instagram. Όπως και άλλες υπηρεσίες, το Mystalk σάς επιτρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη σας και να επιλέξετε το κατάλληλο προφίλ. Επομένως, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε το ακριβές όνομα χρήστη. Επιπλέον, η αναφορά του πλήρους ονόματος του ατόμου θα σας βοηθήσει να το βρείτε (αν το έχει προσθέσει στο Instagram).

1. Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και περιηγηθείτε Mystalk.

2. Εισαγάγετε το όνομα του χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

3. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να παρακολουθήσετε.

4. Κάτω από το όνομα χρήστη, οι ιστορίες του προφίλ είναι ορατές.

5. Για να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη στην επάνω αριστερή γωνία της ιστορίας.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, το Instagram δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ιστορίες άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, με τη βοήθεια πολλών εργαλείων που είναι προσβάσιμα στο διαδίκτυο, αυτό το πρόβλημα επιλύεται. Επιπλέον, είναι επίσης φιλικά προς το χρήστη και εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Μπορείτε να κρύψετε ποιους ακολουθείτε στο Instagram;

Πώς να προβάλετε ένα προφίλ Instagram χρησιμοποιώντας προγράμματα προβολής Instagram

Οι ιστότοποι προβολής Instagram σάς επιτρέπουν να εξετάζετε προφίλ στο Instagram ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό. Μπορείτε να δείτε ανώνυμα προφίλ Instagram χρησιμοποιώντας αυτά τα προγράμματα τρίτων. Υπάρχουν διάφορα είδη θεατών στο Instagram από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Δημοφιλείς είναι οι ImgInn, Iganony.com, GreatFon και Anon IG Viewer.

1. Imglnn

Το Imginn είναι μια δωρεάν υπηρεσία με τη βοήθειά του, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Instagram χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό. Επιπλέον, σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων, κυλίνδρων και Ιστοριών. Ας δούμε πώς λειτουργεί.

1. Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και επισκεφθείτε Imglnn ιστοσελίδα.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

3. Θα συναντήσετε πολλά προφίλ με παρόμοια ονόματα. Επιλέξτε το προφίλ της επιλογής σας.

4. Μεταβείτε στο προφίλ τους και αποθηκεύστε τη φωτογραφία, τον κύλινδρο ή την ιστορία που θέλετε να αποθηκεύσετε, κάνοντας κλικ στο Λήψη.

5. Εάν θέλετε να διαβάσετε τα σχόλια, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Μπορείτε να διαβάσετε σχόλια σε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας το Imginn. Σας επιτρέπει να βλέπετε το Instagram χωρίς να δημιουργείτε λογαριασμό, επομένως δεν χρειάζεται να εγγραφείτε.

2. Iganony.com

Με τη βοήθεια του εργαλείου web Iganony.com, μπορείτε να προβάλλετε κρυφά τις ιστορίες και τις αναρτήσεις στο Instagram ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Για να δείτε τις ιστορίες και να δημοσιεύσετε απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  16 Καλύτερες ιδιωτικές εφαρμογές προβολής Instagram χωρίς επαλήθευση από τον άνθρωπο

1. Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και περιηγηθείτε Iganony.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη στο πλαίσιο αναζήτησης.

3. Κάτω από το προφίλ τους θα έχετε την επιλογή να δείτε, τους χρήστες με ετικέτα, τις ιστορίες και τις αναρτήσεις.

4. Για να δείτε την Ανάρτηση απλώς κάντε κλικ στις Αναρτήσεις και θα μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις τους.

3. GreatFon

Με το GreatFon, μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων, βίντεο και ιστοριών από οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram και να επισκεφτείτε οποιοδήποτε δημόσιο προφίλ Instagram ανώνυμα χωρίς να εισέλθετε στον δικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να δείτε τα μοντέρνα προφίλ Instagram και τις δημοφιλείς κατηγορίες στην κύρια σελίδα του GreatFon και επίσης να δείτε σχόλια Instagram χωρίς λογαριασμό.

1. Πηγαίνετε στο GreatFon δικτυακός τόπος.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη του επιθυμητού προφίλ.

3. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να δείτε.

4. Στη συνέχεια, μπορείτε να προβάλετε τα επιθυμητά βίντεο και φωτογραφίες.

4. Anon IG Viewer

Το Anon IG viewer είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που, όπως υποδηλώνει το όνομά του, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανώνυμα ιστορίες και αναρτήσεις στο Instagram. Μπορείτε να δείτε μόνο τον αριθμό των ακολούθων και των αναρτήσεων χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα προβολής προφίλ Instagram.

1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Anon IG Viewer.

2. Μπορείτε να αναζητήσετε το προφίλ που επιθυμείτε πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε τυχαίες ζωές στο Instagram

Υπάρχουν δύο τρόποι προβολής σχολίων στο Instagram χωρίς λογαριασμό

1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραβίαση ονόματος χρήστη εάν θέλετε να μάθετε πώς να προβάλλετε ένα προφίλ Instagram χρησιμοποιώντας προγράμματα προβολής Instagram. Εισαγάγετε Instagram.com/username ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη του λογαριασμού στη γραμμή διευθύνσεων του Google Chrome. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για να μεταβείτε στη ροή του λογαριασμού.

Αυτή η στρατηγική έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Όταν εισάγετε το όνομα χρήστη του λογαριασμού που αναζητάτε, πρέπει να είστε ακριβείς. Εάν είστε τυχεροί, ναι, ίσως μπορέσετε να το βρείτε στο Google ή σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή η προσέγγιση λειτουργεί μόνο με δημόσια προφίλ, επομένως δεν μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram χρησιμοποιώντας αυτήν.

2. Η δεύτερη μέθοδος προβολής σχολίων στο Instagram χωρίς λογαριασμό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο τρίτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα προβολής Instagram που σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε πολλά προφίλ Instagram χωρίς να συνδεθείτε. Υπάρχουν πολλά εργαλεία προβολής Instagram όπως τα Anon IG Viewer, Imginn, Dumpor και πολλά άλλα.

Περιορισμοί χρήσης ιστότοπου τρίτων χωρίς να έχετε λογαριασμό

Δεν θα έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες επειδή το Instagram πραγματικά δεν θέλει κανέναν να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα χωρίς προφίλ. Ακολουθούν ορισμένοι περιορισμοί στην προβολή αναρτήσεων και ιστοριών στο Instagram χωρίς λογαριασμό

  • Προστέθηκαν αυτοκόλλητα και εφέ κάμερας
  • Παρακολουθώντας τα highlights
  • Έκδοση πρωτότυπου υλικού
  • Σύνδεση με άλλους χρήστες του Instagram
  • Μεγέθυνση φωτογραφίας
  • Σχολιασμός αναρτήσεων

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

1. Πώς μπορείτε να δείτε ανώνυμα τις αναρτήσεις στο Instagram;

Απ. Απαιτείται η εγκατάσταση της επέκτασης Chrome IG Story Chrome. Πρέπει να συνδεθείτε στο Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Με τη βοήθεια της επέκτασης του Chrome, μπορείτε να δείτε ιδιωτικά κάθε ιστορία του Instagram Stories.

2. Μπορείτε να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας από τοποθεσίες τρίτων;

Απ. Ναι, αλλά αν έχετε παλαιότερο λογαριασμό, μπορεί να είναι δύσκολο. Αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν μέρη όπου μπορείτε να ζητήσετε την κατάργηση του περιεχομένου, αλλά μόλις το προφίλ σας γίνει ιδιωτικό, πρέπει να το κάνετε αυτό για κάθε ιστότοπο ξεχωριστά.

3. Χωρίς να συνδεθείτε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram;

Απ. Όταν ένα προφίλ έχει οριστεί ως ιδιωτικό, αυτό δεν είναι εφικτό.

4. Μεταξύ όλων των λογισμικών τρίτων, ποιο είναι το κορυφαίο για προβολή προφίλ Instagram χωρίς λογαριασμό;

Απ. Το Dumpor είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά τρίτων κατασκευαστών.

5. Μπορεί ο κάτοχος του λογαριασμού να παρακολουθεί την τοποθεσία μου εάν χρησιμοποιώ μια εφαρμογή προβολής Instagram τρίτου μέρους για την προβολή ενός λογαριασμού;

Απ. Όχι, κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί ποιος επισκέπτεται το Instagram σας.

6. Είναι παράνομη η προβολή προφίλ Instagram μέσω τρίτου;

Απ. Δεν είναι παράνομο να βλέπετε δημόσια προφίλ στο Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το ιστολόγιο ήταν χρήσιμο στην ερώτησή σας σχετικά με τον τρόπο προβολής αναρτήσεων και ιστοριών στο Instagram χωρίς λογαριασμό. Τώρα ξέρετε πώς να βλέπετε αναρτήσεις και ιστορίες στο Instagram χωρίς λογαριασμό. Χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να περιηγηθείτε στα δημόσια προφίλ Instagram. Ωστόσο, οι αναρτήσεις στο Instagram που μπορείτε να διαβάσετε χωρίς λογαριασμό χρήστη είναι περιορισμένες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε λογισμικό τρίτων για να το κάνετε. Διαβάστε αυτό το άρθρο και μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω σχετικά με τα ερωτήματά σας.