Πώς να βρείτε το Apple Music Replay 2022

Οι περισσότερες υπηρεσίες ροής μουσικής εκδίδουν μια προσαρμοσμένη ετήσια αναθεώρηση για τους χρήστες τους. Είτε πρόκειται για το Spotify Wrapped είτε για τη νέα ετήσια αναθεώρηση του YouTube Music, σίγουρα υπάρχουν πολλοί χρήστες που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις συνήθειές τους ακρόασης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Φέτος, ολοκληρώνεται μια επανασχεδιασμένη ετήσια σύνοψη της Apple Music και τώρα μπορείτε να δείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, να τους ακούσετε στο χρόνο και πολλά άλλα για τον λογαριασμό σας Apple Music. Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το Apple Music Replay για το 2022.

Apple Music Replay: Πώς να βρείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, κομμάτια και άλλα (2022)

Σε αντίθεση με ανταγωνιστές όπως το Spotify, η Apple Music δεν προσφέρει τη δυνατότητα Επανάληψης στην ίδια την εφαρμογή Μουσική. Αντίθετα, θα πρέπει να το ελέγξετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ευτυχώς, μπορείτε να το κάνετε είτε σε φορητό υπολογιστή/υπολογιστή (Windows, macOS, Chrome OS, Linux, κ.λπ.), είτε στο smartphone σας. Όπως πάντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα περιεχομένων για να μεταβείτε στην ενότητα για smartphone ή υπολογιστές.

  7 καλύτερα εργαλεία για φορητές συσκευές για διαχείριση δικτύου

Βρείτε το Apple Music Replay σε PC/Laptop

Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά της Apple Music για το 2022 χρησιμοποιώντας το φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ετήσια ανακεφαλαίωση για το Apple Music:

  • Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, συνδεθείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης Apple ID.
  • Κάντε κλικ στο «Έναρξη». Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Αναπαραγωγή του κυλίνδρου με τις καλύτερες στιγμές» για να παρακολουθήσετε μια γρήγορη επισκόπηση των στατιστικών σας στο Apple Music.

  • Μπορείτε επίσης να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε λεπτομερή στατιστικά 2022 για το Apple Music. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως τα συνολικά λεπτά που έχετε ακούσει, τα τραγούδια, τα άλμπουμ που παίζετε και πολλά άλλα.
  5 Καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud για την αγορά της Μέσης Ανατολής

Βρείτε το Apple Music Replay σε iPhone/Android

Αν θέλετε να δείτε τα στατιστικά σας Apple Music σε ένα smartphone, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Στο Chrome/Safari (ή στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε), κατευθυνθείτε στο Apple Music Replay δικτυακός τόπος.
  • Συνδεθείτε με το Apple ID σας και πατήστε «Ξεκινήστε».

  • Τώρα, μπορείτε να πατήσετε στο «Αναπαραγωγή του κυλίνδρου με τις καλύτερες στιγμές» για να παρακολουθήσετε μια γρήγορη επισκόπηση των στατιστικών σας στο Apple Music.

  • Μπορείτε επίσης να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να προβάλετε μια λεπτομερή Apple Music τυλιγμένη με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, τραγούδια και άλλα.

Συχνές ερωτήσεις Apple Music Replay

Ε. Πώς μπορώ να βρω το τραγούδι μου με τη μεγαλύτερη αναπαραγωγή στο Apple Music;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Apple Music Replay για να δείτε τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια σας. Ο ιστότοπος αναφέρει ακόμη και πόσες φορές τα έχετε παίξει.

  Πώς να μορφοποιήσετε σωστά τον κώδικα στο OneNote

Ε. Γιατί δεν εμφανίζεται το Apple Music Replay;

Εάν η επανάληψη της Apple Music δεν εμφανίζεται για εσάς, σημαίνει ότι δεν έχετε παίξει αρκετή μουσική το 2022. Εφόσον η υπηρεσία χρησιμοποιεί το ιστορικό αναπαραγωγής σας για να βρει τα κορυφαία τραγούδια, τους αγαπημένους καλλιτέχνες και άλλα, χρειάζεται πολλά δεδομένα αναπαραγωγής για να εξυπηρετήσει τα αποτελέσματα. Εάν δεν έχετε παίξει αρκετή μουσική, ο ιστότοπος Replay θα εμφανίσει μια γραμμή προόδου για να υποδείξει πόση περισσότερη μουσική χρειάζεται να ακούσετε, προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματά σας.

Ε. Γίνεται επανεκκίνηση του Apple Music Replay κάθε χρόνο;

Ναι, η επανάληψη της Apple Music επαναφέρει την αρχή του νέου έτους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο μπορείτε να βλέπετε τα κορυφαία τραγούδια, τους καλλιτέχνες και τα άλμπουμ σας στο Apple Music.

Ρίξτε μια ματιά στην ετήσια σύνοψη της Apple Music για το 2022

Λοιπόν, έτσι μπορείτε να ελέγξετε το Apple Music Replay για το 2022. Αν και η δυνατότητα δεν είναι ακόμα εγγενώς διαθέσιμη στην εφαρμογή Apple Music, είναι καλό να γνωρίζετε ότι η Apple τουλάχιστον επιτρέπει στους χρήστες της να βλέπουν τα στατιστικά της αναπαραγωγής τους στο πρόγραμμα περιήγησης. Λοιπόν, ποια τραγούδια ακούτε σε επανάληψη φέτος; Ενημερώστε μας στα σχόλια.