Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο GPT-4 αυτή τη στιγμή!

Λίγες ώρες μετά το Google ανακοίνωσε το μοντέλο PaLM AI για να αμφισβητήσει το GPT-3, το OpenAI τους χάλασε τη διασκέδαση και κατέλαβε το διαδίκτυο με την ανακοίνωση του GPT-4. Και είναι λογικό οι άνθρωποι να το λαμβάνουν υπόψη καθώς φέρνει ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το GPT-3. Αυτό το μοντέλο μεγάλης γλώσσας επόμενης γενιάς (LLM) δεν περιορίζεται πλέον σε κείμενο, αλλά τώρα έχει και όραμα, επιτρέποντάς σας να εισάγετε εικόνες και να αναζητάτε σύντομα το μοντέλο AI. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να δοκιμάσετε το GPT-4 στον ιστότοπο του ChatGPT αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα καθώς το νέο μοντέλο δεν είναι δωρεάν για χρήση. Ας μάθουμε λοιπόν πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο GPT-4 σήμερα με ευκολία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 αυτή τη στιγμή (2023)

Σε αυτό το άρθρο, εξηγήσαμε δύο απλές μεθόδους για να αποκτήσετε πρόσβαση στο GPT-4 αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για τυχόν ενσωματώσεις ή την κυκλοφορία του API για να γνωρίσετε το νέο μοντέλο AI. Πριν από αυτό, ας μιλήσουμε γρήγορα για το τι νέο υπάρχει στο μοντέλο GPT-4 του OpenAI.

  Πώς να ενισχύσετε το σήμα Wi-Fi σας

Τι είναι το νέο μοντέλο AI GPT-4 του OpenAI;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ChatGPT μπορεί να κάνει πολλά ωραία πράγματα και υπάρχει μια πληθώρα προτροπών ChatGPT για να λάβετε την τέλεια απάντηση σε ερωτήσεις, αλλά το OpenAI βελτιώνει σημαντικά τις δυνατότητές του με το GPT-4. Σε σύγκριση με το GPT-3, το οποίο τροφοδοτεί το αγαπημένο σας ChatGPT AI chatbot, το πιο πρόσφατο μοντέλο GPT-4 είναι πολυτροπικό. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σημαίνει ότι το LLM θα μπορεί πλέον να δέχεται εισαγωγές κειμένου και εικόνας από τους χρήστες. Το νέο μοντέλο GPT-4 της OpenAI θα επιτρέπει σύντομα εισόδους εικόνων, τις οποίες θα μπορεί να αναλύει και να απαντά στις ερωτήσεις σας. Αυτήν τη στιγμή, μόνο οι δυνατότητες κειμένου του νέου LLM είναι διαθέσιμες για δοκιμή μέσω ChatGPT.

Τρόπος πρόσβασης στο μοντέλο AI GPT-4 (Επίσημη μέθοδος)

Το OpenAI το έπαιξε έξυπνα και έκανε το GPT-4 διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του ChatGPT Plus. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πληρώνετε 20 $ το μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο μοντέλο από το OpenAI. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό:

1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο ChatGPT χρησιμοποιώντας το σύνδεσμος εδώ και συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη έναν.

2. Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε την επιλογή “Αναβάθμιση σε Plus” στην κάτω αριστερή γωνία. Κάντε κλικ σε αυτό.

  11 καλύτερα λογισμικό και ηλεκτρονικά εργαλεία για τη συγχώνευση βίντεο

3. Στη συνέχεια, στο αναδυόμενο παράθυρο που ανοίγει, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Σχέδιο αναβάθμισης» κάτω από το ChatGPT Plus. Όπως αναφέρθηκε εδώ, το ChatGPT σας παρέχει πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε νέες δυνατότητες, και δικαίως, με το GPT-4.

4. Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση χρέωσης στο δεξιό παράθυρο. Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία, κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”.

Σημείωση: Δυστυχώς, οι χρήστες δεν μπορούν να ολοκληρώσουν πληρωμές στον ιστότοπο OpenAI για να λάβουν το ChatGPT Plus στην Ινδία. Σύμφωνα με πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες –είτε Visa, Mastercard, American Express κ.λπ.– αποτυγχάνουν. Ελπίζουμε το OpenAI να αναγνωρίσει το ζήτημα και να επιτρέψει στους Ινδούς χρήστες να χρησιμοποιούν το ChatGPT Plus στην Ινδία.

5. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα γίνετε με επιτυχία συνδρομητής ChatGPT+. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο μοντέλο GPT-4 και άλλα παλαιότερα μοντέλα AI με ευκολία. Από το αναπτυσσόμενο μενού στην οθόνη σας, επιλέξτε “GPT-4” για να ξεκινήσετε.

6. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τα ερωτήματά σας στο πλαίσιο κειμένου στο δεξιό τμήμα του παραθύρου και να αλληλεπιδράσετε με το πιο ισχυρό και αποκριτικό chatbot ChatGPT που λειτουργεί με GPT-4. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα, ελέγξτε τα:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο AI GPT-4 δωρεάν

Όπως επιβεβαιώθηκε στην αρχική μας κάλυψη, το OpenAI δεν θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο GPT-4 μέσω του chatbot ChatGPT σύντομα. Επιπλέον, προσθέτει ότι ελπίζει να «προσφέρει κάποιο ποσό δωρεάν ερωτημάτων GPT-4» σε χρήστες ελεύθερης βαθμίδας κάποια στιγμή στο μέλλον.

  9 Πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης για εισαγωγή εικόνας κατά τη δημιουργία μακέτας

Λοιπόν, αν είστε ένας από αυτούς τους δωρεάν χρήστες και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να αποκτήσετε τη συνδρομή ChatGPT Plus, έχουμε μια δωρεάν εναλλακτική για εσάς. Και είναι η νέα δυνατότητα συνομιλίας AI του Microsoft Bing. Ναι, σε ένα επίσημη ανάρτηση ιστολογίουη Microsoft επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία Bing AI λειτουργεί σε GPT-4.

Επιπλέον, ένα τεράστιο όφελος από τη χρήση του Bing AI έναντι του μοντέλου GPT-4 στον ιστότοπο του ChatGPT είναι η βάση γνώσεων. Ενώ το GPT-4 εξακολουθεί να περιορίζεται στο σύνολο δεδομένων Σεπτεμβρίου 2021, η συνομιλία Bing AI είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα που σχετίζονται με συμβάντα σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι το Bing AI περιορίζεται επί του παρόντος σε 15 απαντήσεις σε μία μόνο συνομιλία.

Επομένως, προχωρήστε και δοκιμάστε το ChatGPT εναλλακτικό Bing AI στο πρόγραμμα περιήγησης Edge αυτή τη στιγμή. Και αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Edge, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στη συνομιλία Bing AI σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Δοκιμάστε το μοντέλο GPT-4 στο ChatGPT σήμερα

Συμπερασματικά, θα χρειαστεί να αποκτήσετε τη συνδρομή ChatGPT+ εάν θέλετε να αποκτήσετε επίσημη πρόσβαση στο νέο μοντέλο AI GPT-4 από το OpenAI. Όμως, στις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι το Bing AI είναι αρκετά ανταποκρινόμενο και χρήσιμο με τα ερωτήματά μας. Λοιπόν, είστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που ξεκλειδώνει το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης text-cum-vision που είναι το GPT-4; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.