Πώς να αποκλείσετε/απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο Android (3 τρόποι) – 2023

Όλοι χρησιμοποιούν συσκευές Android λόγω της αποτελεσματικότητάς τους και του φθηνότερου κόστους. Στους περισσότερους αρέσει να παίζουν παιχνίδια σε τηλέφωνα Android. Το Google Play Store προσφέρει συχνά νέες εφαρμογές και παιχνίδια σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των χρηστών τους.

Κάνουμε λήψη και χρήση αυτών των εφαρμογών. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιούν επίσης σύνδεση στο διαδίκτυο. Αλλά όταν συνδεόμαστε στο διαδίκτυο, βλέπουμε διάφορα είδη διαφημίσεων να εμφανίζονται στην οθόνη μας όταν παίζουμε παιχνίδια ή εκτελούμε εφαρμογές.

Αυτή η ενοχλητική διαφήμιση αναβάλλει την εμπειρία χρήστη με την εφαρμογή. Ορισμένοι ιστότοποι παρέχουν δωρεάν λογισμικό επειδή οι διαφημιστές πληρώνουν χρήματα για διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εφαρμογές και παιχνίδια. Η Google είναι επίσης ένα μεγάλο παράδειγμα αυτού του είδους συμφωνίας.

Ως χρήστης, απολαμβάνουμε δωρεάν λογισμικό και οι πάροχοι υπηρεσιών κερδίζουν χρήματα για την εμφάνιση διαφημίσεων σε εφαρμογές. Εάν υποφέρετε επίσης από ενοχλητικές διαφημίσεις και θέλετε να απολαύσετε μια εμπειρία χρήστη χωρίς διαφημίσεις, τότε αυτό το άρθρο είναι πραγματικά για εσάς. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις σε εφαρμογές και παιχνίδια Android.

Πώς να αποκλείσετε/απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο Android.

Μέθοδος 1:- Χρήση του Adblock Plus για την αποφυγή διαφημίσεων.

Το Adblock Plus είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιεί προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων για τον αποκλεισμό διαφημίσεων στη συσκευή μας. Λειτουργεί με βάση το φιλτράρισμα περιεχομένου και παρακολουθεί τη διαδρομή των δεδομένων μας μέσω του Διαδικτύου σε μια συγκεκριμένη θύρα. Είναι σχεδιασμένο για smartphone, υπολογιστές, tablet κ.λπ.

  10+ καλύτερα παιχνίδια Android Modded – 2023 [Top List]

Για τη λήψη του Adblock Plus πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα apk τρίτου μέρους επειδή η Google είχε αφαιρέσει επίσης το Adblock Plus από το Google Play Store.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαμορφώσετε το Adblock Plus.

Βήμα 1. Ανοίξτε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και κατεβάστε το Adblock Plus apk για συσκευές Android.

Βήμα 2. Αφού κατεβάσετε το apk κάντε κλικ σε αυτό για εγκατάσταση. Το σύστημα Android σάς δίνει μια προειδοποίηση. Αγνοήστε το και εγκαταστήστε το apk.

Βήμα 3. Εάν το σύστημα Android δεν επιτρέπει την εγκατάσταση της εφαρμογής, ανοίξτε τις ρυθμίσεις και μεταβείτε σε επιλογές άγνωστης πηγής.

  Πώς να ρυθμίσετε το Android ώστε να διαβάζει δυνατά τα κείμενά σας

Βήμα 4. Επιλέξτε την επιλογή άγνωστης πηγής και κάντε κλικ στο OK. Μετά από αυτό, η εφαρμογή σας θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας.

Βήμα 5. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την. Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android με ρίζες, τότε η εφαρμογή θα ζητήσει άδεια υπερχρήστη. Δώστε του άδεια υπερχρήστη.

Βήμα 6. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή χωρίς root, τότε πρέπει να κάνετε τη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης για τη συσκευή σας.

Μη αυτόματη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης για Android Mobile.

Πρέπει να ορίσουμε έναν διακομιστή μεσολάβησης για όλα τα δίκτυα WiFi που χρησιμοποιούμε.

Βήμα 1. Εκτελέστε την εφαρμογή ρύθμισης. Το σύστημά σας. Επιλέξτε την επιλογή WiFi.

Βήμα 2. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα.

Βήμα 3. Συνδεθείτε σε ένα δίκτυο. Πατήστε παρατεταμένα στο επιθυμητό δίκτυο WiFi και, στη συνέχεια, θα εμφανιστεί η τροποποίηση της ρύθμισης παραμέτρων δικτύου.

Βήμα 4. Ένα νέο παράθυρο διαλόγου θα ανοίξει στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στην επιλογή για προχωρημένους.

Βήμα 5. Τώρα αναζητήστε την επιλογή διακομιστή μεσολάβησης και αναζητήστε μια μη αυτόματη επιλογή διακομιστή μεσολάβησης.

Βήμα 6. Ορίστε τον διακομιστή μεσολάβησης σε localhost και τον αριθμό θύρας σε έναν αριθμό θύρας που καθορίζεται στο AdBlock Plus. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αριθμός θύρας είναι 2020.

  Πώς να δείτε προηγούμενες ειδοποιήσεις στο Android

Μέθοδος 2: – Αποκλεισμός διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Από προεπιλογή, είναι ενεργοποιημένο. Μπορούμε εύκολα να το ενεργοποιήσουμε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και πατήστε στις τρεις τελείες.

Βήμα 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα επιλογών. Πατήστε στην επιλογή ρύθμισης ιστότοπου.

Βήμα 3. Πατήστε στα αναδυόμενα παράθυρα. Βεβαιωθείτε ότι η αποκλεισμένη επιλογή είναι ενεργοποιημένη.

Ενεργοποιήστε την Εξοικονόμηση δεδομένων για ομαλή περιήγηση.

Βήμα 1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Chrome.

Βήμα 2. Πατήστε στην επιλογή εξοικονόμησης δεδομένων. Πατήστε ξανά για να το ενεργοποιήσετε.

Μέθοδος 3:- Εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης Adblock Plus.

Εάν θέλετε περιήγηση χωρίς διαφημίσεις, τότε το ad-block Plus είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για χρήστες Android. Η εφαρμογή Android AdBlock Plus λειτουργεί μόνο για δίκτυα Wi-Fi μέσω διαμόρφωσης διακομιστή μεσολάβησης. Εκεί πρέπει να κάνουμε Adblock browser.

Σας προστατεύει επίσης από παρακολούθηση και κακόβουλο λογισμικό. Μπορούμε επίσης να δούμε διαφημίσεις στους αγαπημένους μας ιστότοπους με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος περιήγησης. Αυξάνει την ασφάλεια και το απόρρητό μας. Περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες κατεβάζουν αυτήν την εφαρμογή.

Ετυμηγορία.

Επομένως, αυτές είναι οι μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Android. Έχουμε δοκιμάσει και αναθεωρήσει καθεμία από τις παραπάνω μεθόδους πριν σας τις παρουσιάσουμε. Όλα δουλεύουν. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία ανησυχία.

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο. Και θα το μοιραστείτε και με τους φίλους σας. Θα επανέλθουμε με άλλο άρθρο. Μέχρι τότε, είναι αντίο από την πλευρά μας.