Πώς να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T

Η AT&T είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής εσόδων στον κόσμο στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και η τρίτη μεγαλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η AT&T παρέχει υπηρεσίες τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Εάν χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε μια κάρτα SIM ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά τους εκτός σύνδεσης ή τον ιστότοπο της AT&T. Η διαχείριση του λογαριασμού σας στην AT&T είναι τόσο απλή και χωρίς άγχος. Εάν βρίσκεστε εδώ και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση του λογαριασμού σας AT&T και τι άλλα πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτόν, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων AT&T και να συγχρονίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μηνύματα κειμένου από την AT&T. Επίσης, θα μάθετε πώς να απενεργοποιείτε τα σύνθετα μηνύματα AT&T και εάν μπορείτε να δείτε τα μηνύματα κειμένου του συζύγου σας στο AT&T. Λοιπόν, ας βουτήξουμε!

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T

Αφού είστε χρήστης AT&T, μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας AT&T μέσω του ιστότοπου ή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή Android και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας μέσω αυτής. Η AT&T προσφέρει επίσης υπηρεσίες για μικρές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, τον δημόσιο τομέα και τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και παρέχει λύσεις συνεργατών. Αν χρειαστεί ποτέ να εγκαταστήσετε Wi-Fi στο σπίτι σας. απλώς επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο/εφαρμογή της AT&T ή καλέστε τους. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων AT&T και να συγχρονίσετε λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone με σπασμένο κουμπί λειτουργίας

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Τι είναι το AT&T Messages Backup and Sync;

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός μηνυμάτων AT&T είναι μια ενσωματωμένη υπηρεσία στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων smartphone που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων κειμένου και των εικονομηνυμάτων σας στο σύννεφο AT&T του λογαριασμού σας AT&T και στη συνέχεια να τα συγχρονίζετε με το τηλέφωνό σας. Τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στο cloud μπορούν να ληφθούν ανά πάσα στιγμή στο smartphone σας, το οποίο υποστηρίζει λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας χωρίς προβλήματα από το smartwatch ή το tablet σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μηνύματα κειμένου από την AT&T;

Ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μηνύματα κειμένου από την AT&T. Αυτά τα μηνύματα είναι προσβάσιμα μόνο στο smartphone σας και όχι σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Εάν ο λογαριασμός σας ήταν ενεργοποιημένος με τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού AT&T, όλα τα μηνύματα στο τηλέφωνό σας θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία cloud AT&T. Και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά απλώς συνδέοντας τον λογαριασμό σας και επαναφέροντάς τα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του smartphone σας.

Πώς ενεργοποιείτε το AT&T Messages Backup and Sync;

Για να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T, απλώς ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με επιλεγμένες συσκευές που αναφέρονται σε αυτήν Σελίδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού μηνυμάτων AT&T.

  9 Smartwatches WearOS με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για αγορά τώρα

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο AT&T Messages Backup & Sync.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για το AT&T Messages Backup & Sync για να ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού.

Μπορεί ο Κάτοχος Κύριου Λογαριασμού να προβάλει Κείμενα AT&T;

Όχι, ο κύριος κάτοχος λογαριασμού δεν μπορεί να δει κείμενα στην AT&T. Ο λογαριασμός σας στην AT&T εμφανίζει μόνο τον αριθμό και τον τύπο μηνύματος είτε πρόκειται για εισερχόμενο είτε για εξερχόμενο μήνυμα. Ακόμα κι αν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην AT&T, δεν θα σας βοηθήσει. Ο μόνος τρόπος προβολής κειμένων είναι μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι διαθέσιμη μόνο στο τηλέφωνο του κατόχου που διαθέτει κάρτα SIM AT&T.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου στην AT&T;

Όχι, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα κειμένου στην AT&T. Εάν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αριθμό, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να τα αποκλείσετε. Η ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου είναι, από προεπιλογή, ενεργοποιημένη σε όλα τα τηλέφωνα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού για να σταματήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων κειμένου και των εικονομηνυμάτων σας στο σύννεφο AT&T, αλλά δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα κειμένου.

Πώς κρύβετε τα μηνύματα κειμένου στον λογαριασμό σας στην AT&T;

Μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και να μεταβείτε σε άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, όπως π.χ WhatsApp, Facebook Messenger, Ίνσταγκραμκ.λπ. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε τα μηνύματα κειμένου στον λογαριασμό σας στην AT&T και να διατηρήσετε το απόρρητο που αναζητάτε.

Πώς απενεργοποιείτε την AT&T Advanced Messaging;

Για να απενεργοποιήσετε τα σύνθετα μηνύματα AT&T, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

2. Πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο Advanced Messaging.

4. Απενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στο Advanced Messaging.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα σύνθετα μηνύματα AT&T στη συσκευή σας Android.

  Newshosting: Ο καλύτερος πάροχος Usenet

Πώς απενεργοποιείτε τον συγχρονισμό μηνυμάτων στο Android;

Για να απενεργοποιήσετε τον Συγχρονισμό μηνυμάτων στο Android, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Εκκινήστε το Μηνύματα εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Συγχρονισμός μηνυμάτων από το Xiaomi Cloud.

4. Απενεργοποιήστε το διακόπτη για τον επιθυμητό αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό των μηνυμάτων.

Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς να απενεργοποιείτε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T;

Για να μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα της AT&T στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Από τις επιλογές στο επάνω μέρος, κάντε κλικ στο My AT&T.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από τις διαθέσιμες επιλογές στο αναπτυσσόμενο μενού.

4. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην AT&T με το User ID και τον κωδικό πρόσβασης.

5. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Ο λογαριασμός μου > Μετάβαση στον λογαριασμό μου.

6. Κάντε κλικ στο Manage add on.

7. Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

8. Κάντε κλικ στο Messages Backup & Sync > Απενεργοποίηση.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό μηνυμάτων AT&T χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο της AT&T.

Μπορείτε να δείτε τα μηνύματα κειμένου των συζύγων σας στην AT&T;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε τα μηνύματα κειμένου του συζύγου σας στην AT&T, παρόλο που είστε ο κύριος κάτοχος λογαριασμού. Η AT&T σέβεται το απόρρητο των χρηστών της και εμφανίζει μόνο τους αριθμούς και τον τύπο μηνύματος, είτε πρόκειται για εισερχόμενο είτε για εξερχόμενο μήνυμα. Αν θέλετε να διαβάσετε τα μηνύματα του συζύγου σας, πρέπει να ελέγξετε το τηλέφωνό του. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή.

Τι κάνει το 662 για την AT&T;

Το 662 δεν κάνει τίποτα για την AT&T. Η κλήση του 662 από το τηλέφωνό σας θα μπλοκάρει τις κλήσεις απάτης επειδή είναι μια υπηρεσία αποκλεισμού κλήσεων απάτης, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο για πελάτες της T-Mobile. Η AT&T έχει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της για τον αποκλεισμό κλήσεων απάτης, αλλά όχι καλώντας το 662 στο τηλέφωνό σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων AT&T και να συγχρονίσετε με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.