Προσθέστε φυσαλίδες κειμένου και ομιλίας σε στυλ κόμικ στις φωτογραφίες σας [iOS]


Η προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες είναι πιθανώς ο δεύτερος πιο δημοφιλής τύπος επεξεργασιών που κάνουν οι άνθρωποι, δεύτερο φυσικά μετά την εφαρμογή φίλτρων. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικά δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Over και το Photolettering που είναι δημοφιλείς επειδή προσφέρουν στους χρήστες υπέροχες γραμματοσειρές και πλήρη έλεγχο για το παιχνίδι με την τυπογραφία. Το Fork είναι μια νέα εφαρμογή και ένα κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπει να προσθέτετε συννεφάκια ομιλίας και στοιχεία στυλ κόμικ στις φωτογραφίες. Η εφαρμογή στοχεύει να δώσει στις φωτογραφίες μια πιο αίσθηση κόμικ και συνοδεύεται από αυτοκόλλητα για εκκίνηση. Ακολουθεί μια ματιά σε όλα όσα έχει να προσφέρει η εφαρμογή.

  Πώς να αποκρύψετε γραφικά στοιχεία από την οθόνη κλειδώματος στο iOS 10

Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Fork και στη συνέχεια να την επεξεργαστείτε στην εφαρμογή αργότερα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας και να την επεξεργαστείτε. Όταν εισάγετε μια φωτογραφία, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια λίστα προτύπων τι είδους εικόνα θέλετε να καταλήξετε. Εάν θέλετε κάτι πρωτότυπο ή τα πρότυπα εμποδίζουν όλα το θέμα της φωτογραφίας, μπορείτε να το παραλείψετε και να προσθέσετε στοιχεία της επιλογής σας.

Το Fork είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα αντικείμενα για να τα προσθέσετε στις φωτογραφίες σας. Συνοδεύεται από συννεφάκια κειμένου και πολλά στοιχεία κόμικς χωρίς χρέωση. Χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό στο κάτω μέρος, επιλέξτε τον τύπο στοιχείου που θέλετε να προσθέσετε και από τη διαθέσιμη επιλογή, πατήστε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τα στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε θέλετε, ωστόσο δεν μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος του κειμένου που χρησιμοποιείται στα συννεφάκια ομιλίας, ούτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για το κείμενο.

  Πώς να διορθώσετε το iPhone που εμφανίζει «καμία υπηρεσία» με το iOS 15

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Fork είναι ένα κοινωνικό δίκτυο. Ως κοινωνικό δίκτυο, το Fork σας ζητά να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αποθηκεύει φωτογραφίες στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας, αλλά τις ανεβάζει επίσης και στο διαδίκτυο. Έχετε την επιλογή να τα διαγράψετε αργότερα. Τέλος, προσθέτει ένα υδατογράφημα κάτω δεξιά στη φωτογραφία.

Εγκαταστήστε το Fork από το App Store