Ο μοναδικός οδηγός σας για να γίνετε καλύτερος YouTuber

Γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι το YouTube για τις επιχειρήσεις, αν βρίσκεστε εδώ. Ας δούμε τον οδηγό μας για το πώς να γίνετε καλύτερος YouTuber.

Το YouTube είναι κάτι περισσότερο από το δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και ένα με παρόμοια κατάταξη κοινωνικό δίκτυο.

Πολλές επιχειρήσεις στρέφονται προς αυτήν την πλατφόρμα βίντεο για να δημιουργήσουν περιεχόμενο ή να διαφημιστούν.

Επομένως, δεν κάνετε λάθος που σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα κανάλι στο YouTube.

Ωστόσο, έχετε έναν στρατό δημιουργών για να πολεμήσετε. Ένα συγκλονιστικό 500 ώρες περιεχομένου ανεβάζεται στο YouTube ανά λεπτό.

Συγγνώμη που σας το σπάω, αλλά ρεαλιστικά, δεν πρέπει καν να προσπαθήσετε αν δεν είστε στρατηγικοί στον σχεδιασμό και την εκτέλεση.

Αλλά αν έχετε το μυαλό ενός στρατηγού και την καρδιά ενός δημιουργού, ας διατυπώσουμε τη συνταγή για να γίνετε ένας επιτυχημένος YouTuber.

Μην περιμένεις. Βουτάω.

Διορθώστε τη θέση

Γιατί μόνο το YouTube; Αυτός ο οδηγός μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πώς να έχετε επιτυχία στο Facebook, το Instagram, το Pinterest, το Tiktok, το Vimeo, το Snapchat και πέντε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν θα είναι καλό; Όλα σε ένα.

Ναι, αυτό θα είναι καλό, αλλά για τίποτα και για κανέναν.

Αντίθετα, εστιάζω απλώς στο πώς να γίνω καλύτερος YouTuber.

YouTube, αυτός είναι ο στόχος.

Λέγεται περιορισμός της βάσης του κοινού σας. Ή εξειδίκευση σε κάτι συγκεκριμένο. Ή στερέωση της θέσης. Ορίστε αυτό για εσάς και το κανάλι σας στο YouTube.

Τι θέλετε να δημιουργήσετε; Και γιατί?

Η οικοδόμηση στις δυνάμεις σας είναι προσβάσιμη. Αλλά θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος και προσπάθεια εάν η τεχνογνωσία σας είναι εξαιρετικά κοινή.

Εναλλακτικά, οι προοπτικές σας θα είναι καλύτερες αν βελτιώσετε το όχι και τόσο κοινό ταλέντο σας. Κανε μια επιλογή.

Ο πιο τεχνικός λόγος πίσω από τον καθορισμό της θέσης είναι η οικοδόμηση εξουσίας. Μόλις αρχίσετε να στοχεύετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, έχετε καλύτερες πιθανότητες να καταλάβετε υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης YouTube.

Γιατί είναι άσκοπο να κάθεσαι στο κάτω μέρος όπου κανείς δεν θα έρθει να κάνει κλικ. Δημιουργήστε, λοιπόν, ένα έγκυρο κανάλι που στοχεύει σε μια μοναδική δεξιότητα/τάση προτού διαδοθείτε σε άλλους τομείς.

Το αειθαλές περιεχόμενο είναι υπέροχο. Δεν χρειάζεται ενημέρωση και τραβάει την κυκλοφορία δια βίου.

Αλλά δυστυχώς, οι άνθρωποι ψάχνουν και λαχταρούν πολύ περισσότερα.

Εάν είστε από τους πρώτους που ανεβάζουν ενημερωμένο περιεχόμενο στον τομέα σας, θα σας κάνουν αναζήτηση και θα σας κάνουν πολύ περισσότερα κλικ. Αυτό είναι το νόημα του να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημα του πρώτου.

Αλλά το πού να αναζητήσετε αυτό που είναι μοντέρνο μπορεί να είναι δύσκολο για τους νεοφερμένους.

Η Google επωφελείται από τα δεδομένα της μηχανής αναζήτησής της και σας παρουσιάζει το Google Trends. Μπορείτε να αναζητήσετε τους δημοφιλείς όρους αναζήτησης YouTube για οποιαδήποτε περίοδο σε κάθε τοποθεσία.

Σας κρατά σχετικούς με την αγορά και πιθανώς ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Για παράδειγμα, μπήκα στο iPhone για να ελέγξω τη σημασία αυτού του όρου για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διατήρησα το χρονικό διάστημα ως τις τελευταίες 30 ημέρες, έλεγξα για αποτελέσματα αναζήτησης στο YouTube και έλαβα το εξής:

Quora

Quora είναι μια πλατφόρμα λήψης απαντήσεων σε οτιδήποτε. Και αυξάνεται σε δημοτικότητα. Επί του παρόντος, υπάρχουν 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Θα βρείτε διανοούμενους έως ηλίθιους, όλοι να μοιράζονται τη σοφία τους στο Quora.

Το Quora έχει κενά για κάθε τομέα. Οι bloggers το χρησιμοποιούν αρκετά συχνά για την προμήθεια νέων τίτλων. Και δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να το κάνετε αυτό για το κανάλι σας στο YouTube.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που κάναμε στο Google Trends. Με λίγα λόγια, το Quora μπορεί να σας δώσει τα ζητούμενα θέματα για να δημιουργήσετε βίντεο.

Και είναι ένα κεράσι στην τούρτα, αν είστε ήδη συγγραφέας του Quora με τις περισσότερες προβολές.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δημοτικότητά σας στο Quora για να τροφοδοτήσετε τις φιλοδοξίες του YouTube.

  Η πρωτότυπη σειρά στο Netflix από οπουδήποτε;

UberSuggest

UberSuggest είναι μια έξυπνη εφαρμογή για να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά κατάταξης. Θεωρήστε αυτήν την προηγμένη έκδοση του δωρεάν προγράμματος σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε δελεαστικούς τίτλους. Το UberSuggest σάς δίνει μια λίστα με λέξεις-κλειδιά κατάταξης, τον όγκο αναζήτησής τους, τη δυσκολία κατάταξης κ.λπ.

Αλλά θυμηθείτε να έχετε κατά νου την πρόθεση αναζήτησης όταν χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά που δίνονται από το UberSuggest.

Για παράδειγμα, είναι καλό να κάνετε ένα βίντεο για την παρασκευή μιας πίτσας σε 5 λεπτά. Ωστόσο, ένα βίντεο για το πώς να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου ταιριάζει περισσότερο ως άρθρο παρά ως οδηγός βίντεο.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο περιεχομένου

Η συνέπεια είναι το κλειδί. Σε κάνει να φαίνεσαι επαγγελματίας και σοβαρός για τη δουλειά σου. Επιπλέον, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ενημερωμένο περιεχόμενο εάν δεν είστε συνεπείς.

Και μόνο το να κουνάς το κεφάλι σου καταφατικά δεν θα βοηθήσει. Κάντε ένα σχέδιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν υπολογιστικά φύλλα και εφαρμογές ιστού όπως Φύλλα Google για να κρατήσετε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά προγράμματα προγραμματισμού YouTube όπως π.χ Hootsuite.

Η τελευταία επιλογή είναι μια πολύ πιο ισχυρή επιλογή για κάθε επαγγελματία YouTuber. Βοηθά στη διαχείριση πολλών λογαριασμών YouTube από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου και στη συνεργασία εάν έχετε ομάδα.

Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε τα βίντεο του YouTube να βγαίνουν ζωντανά σε προτιμώμενους κουλοχέρηδες. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική αν έχετε κοινό σε πολλές ζώνες ώρας.

Εφαρμογές δημιουργίας/επεξεργασίας βίντεο

Ενώ ένα αξιοπρεπές σύνολο υλικού δεν είναι κάτι το αδιανόητο για έναν επίδοξο YouTuber, το λογισμικό έχει τη σημασία του.

Οι εξαιρετικοί επεξεργαστές βίντεο μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε επαγγελματίας ακόμα και σε μια εγκατάσταση που δεν είναι στούντιο. Σημειώστε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για να καταγράψετε τη δημιουργικότητά σας.

iMovie

Οι άνθρωποι της Apple έχουν αυτό το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για να ξεκινήσουν δωρεάν. Έχει μια απλοϊκή διεπαφή χρήστη για τους πρώτους χρήστες. Αν και δεν είναι το πιο ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στην αγορά, είναι εξαιρετικό και εύκολο.

του iMovie Οι βελτιώσεις με ένα κλικ μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια, ειδικά για άτομα που είναι νέοι στην επεξεργασία βίντεο. Εάν ενδιαφέρεστε περαιτέρω, δοκιμάστε το ή διαβάστε αυτό Ανασκόπηση PC mag του iMovie.

Wondershare Filmora

Αυτό είναι ένα προηγμένη εναλλακτική για τους ανθρώπους μέσα και έξω από το οικοσύστημα της Apple.

Αλλά δεν θα ορίσω προχωρημένους. καλύτερα δες αυτό:

Το Filmora δεν είναι δωρεάν αλλά έχει δωρεάν δοκιμή. Θα πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε για να ανεβάσετε το επίπεδο της παραγωγής σας.

VideoStudio

Corel VideoStudio είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας για αρχάριους έως μέσους χρήστες. Το VideoStudio είναι εύκολο, στην αρχή, και διαθέτει εργαλεία για να σας βοηθήσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, το VideoStudio είναι μόνο για λειτουργικό σύστημα Windows. Έρχεται με εφάπαξ πληρωμή και δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Πρώτη λήψη βίντεο και εγγραφής οθόνης

Πρώτη λήψη βίντεο είναι κυρίως ένα βοηθητικό πρόγραμμα εγγραφής και εξαγωγής βίντεο για Windows και Mac. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή βίντεο για περαιτέρω επεξεργασία σε διαφορετικό λογισμικό.

Εκτός από την εγγραφή, αυτό έχει ορισμένες προεπιλεγμένες λειτουργίες, όπως την προσθήκη λεζάντων, προσαρμογές χρωμάτων κ.λπ. Έχουν επίσης μια δωρεάν έκδοση για μη εμπορική χρήση.

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve είναι άμεσα για προχωρημένους έως έμπειρους χρήστες, όπως ειδικούς σε στυλ Χόλιγουντ. Αυτή είναι μια λύση που περιλαμβάνει τα πάντα σε ένα. Θα βρείτε επεξεργασία βίντεο και ήχου, γραφικά κίνησης, διόρθωση χρωμάτων και πολλά άλλα σε αυτό το ολοκληρωμένο βοηθητικό πρόγραμμα.

Μπορεί να έχετε δει διάφορες σκηνές σε πολλές ταινίες που έχουν χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές του. Ρίξε μια ματιά:

Ομολογουμένως, έχει μια καμπύλη εκμάθησης και μια δωρεάν έκδοση για να το υποστηρίξει. Δοκιμάστε αυτό και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστείτε τίποτα στο μέλλον. Και ναι, είναι διαθέσιμο για Mac, Windows και Linux.

Adobe Premiere

Ερχόμενοι στην πιο δαπανηρή εναλλακτική λύση του DaVinci Resolve, έχετε Adobe Premiere. Αυτό το βιομηχανικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο παρέχεται μόνο με προγράμματα συνδρομής. Και δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο η προηγούμενη επιλογή.

Για παράδειγμα, δεν έχετε ισχυρές διορθώσεις χρωμάτων και επεξεργασία ήχου με το Premiere. Είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο λογισμικό για αυτό.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρό. Έχει ένα πολύ ευέλικτο περιβάλλον χρήστη και μια ήπια καμπύλη εκμάθησης συγκριτικά. Αλλά πρέπει να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να μάθετε γιατί αυτή είναι μια περιζήτητη λύση επεξεργασίας βίντεο.

  8 προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι το Mac σας μπορεί να έχει πρόβλημα (και πώς να το διορθώσετε)

Δημιουργία & Βελτιστοποίηση

Τι βλέπετε όταν εισάγετε οποιονδήποτε όρο αναζήτησης στο YouTube;

Λίστα βίντεο; Οχι.

Είναι Μικρογραφίες. Η πρώτη χειραψία είναι πάντα με τις μικρογραφίες. Αυτές είναι οι πύλες για να καλέσετε τους θεατές. Εάν δεν φαίνεστε καλά εκεί, θα σας κάνουν κύλιση.

Επομένως, είναι καλύτερο να σχεδιάζετε τις μικρογραφίες σας με τη μέγιστη προσοχή και ειλικρίνεια. Και μπορείτε πρακτικά να ξεκινήσετε δωρεάν με εργαλεία όπως SnappaCanva, κ.λπ.

Εκτός από τις μικρογραφίες, αυτές οι εφαρμογές γραφικού σχεδιασμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον επαγγελματισμό του λογότυπου του καναλιού σας, της εικόνας του banner, της εικόνας προφίλ και του υδατογραφήματος.

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις επιλογές στο YouTube Studio Ενότητα.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να προωθήσετε το κανάλι σας στο YouTube. Αυτές οι επιλογές μπορούν να είναι επί πληρωμή και δωρεάν. Ας ξεκινήσουμε με μια άσκοπη διαφήμιση.

Διαφήμιση

Η διαφήμιση συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε κοινό εάν το περιεχόμενό σας είναι εξαιρετικό. Ξεκινήστε με χαμηλό προϋπολογισμό για να δείτε τον αντίκτυπο.

Επιπλέον, οι πολιτικές διαφημίσεων του YouTube είναι πολύ φιλικές προς τους αρχάριους. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 10 USD ανά ημέρα. Και πληρώνετε μόνο εάν κάποιος δει τη διαφήμισή σας για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή κάνει κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο.

Ελέγξτε εδώ για μια πιο λεπτομερή εικόνα Κόστος διαφήμισης στο YouTube.

Δικτύωση

Το δίκτυό σας είναι η καθαρή σας αξία δεν είναι απλώς μια φανταχτερή προσφορά – είναι μια πραγματικότητα που ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση.

Ωραίοι, ταλαντούχοι άνθρωποι, καλέστε παντού. Ποιος δεν τους θέλει;

Ένα υγιές δίκτυο είναι μια μάχη που κερδήθηκε κατά το ήμισυ. Συνδεθείτε λοιπόν με τους σωστούς ανθρώπους.

Οι εμφανίσεις ως καλεσμένοι σε ορισμένα καθιερωμένα κανάλια μπορούν να σας δώσουν ένα σημαντικό ξεκίνημα. Ο άμεσος ανταγωνιστής σας πιθανότατα δεν θα σας προωθήσει. Ωστόσο, ορισμένα σχετικά κανάλια με ορισμένες αλληλοκαλυπτόμενες ροές μπορούν να είναι άξιοι οικοδεσπότες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε κάποιους ειδικούς στο κανάλι σας για διασταυρώσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη βάση κοινού τους με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Τέλος, η δικτύωση δεν είναι κάτι από τη μια μέρα στην άλλη. Να είστε στρατηγικοί και να έχετε λίγη υπομονή.

Διασταυρούμενη Προώθηση

Η πολλαπλή προώθηση μπορεί να λειτουργήσει εντός ή εκτός του YouTube.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα κανάλι συνταγών πίτσας, μπορείτε να μιλήσετε για την πίτσα με πεπερόνι (με έναν σύνδεσμο ως Κάρτες, περισσότερα για αυτό αργότερα) στο βίντεό σας σχετικά με το πώς να φτιάξετε μια πίτσα με τυριά.

Αυτό ονομάζεται πολλαπλή προώθηση στο κανάλι σας.

Το άλλο αφορά τη χρήση της βάσης κοινού που δεν ανήκει στο YouTube από το Facebook ή το Twitter για να διαφημίσετε το κανάλι σας στο YouTube.

Έτσι, ιδανικά, οι στρατηγικές προώθησης θα πρέπει να είναι ένα μείγμα και των δύο.

Δημιουργήστε το κοινό σας

Αυτό είναι το πιο προσανατολισμένο στον προγραμματισμό πράγμα που μπορείτε να κάνετε με το κανάλι σας, εκτός από την ίδια τη δημιουργία.

Θα παραλείψω το πιο προφανές πράγμα – να δημιουργήσω εξαιρετικό περιεχόμενο. Αυτό είναι πολύ βασικό και απόλυτο. Ξέρεις ότι είναι απαραίτητο και δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις.

Γνωρίστε το κοινό σας

Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα κανάλια ευδοκιμούν επειδή εξυπηρετούν έναν σκοπό. Δεν είναι απλώς μια απλή ψυχαγωγία.

Ακόμη και οι διασκεδαστές πρέπει να συνυπολογίσουν την ακαμψία του κοινού τους. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να τραγουδήσετε στα αραβικά για να στοχεύσετε τους Άγγλους συνδρομητές σας. Αυτό είναι απλά ηλίθιο.

Επομένως, το καλύτερο είναι να προσδιορίσετε τα κενά και την προσφορά, διατηρώντας παράλληλα τη ζήτηση.

Υδατογράφημα, κάρτες, CTA και Τελικές Οθόνες

Ο απώτερος σκοπός αυτής της ενότητας είναι να σας βοηθήσει να επωφεληθείτε στο μέγιστο από τις δημιουργίες σας. Και να μην το αφήσουμε να είναι κάτι μεμονωμένο.

Τι βλέπετε στην παρακάτω εικόνα;

Ακόμα από το κανάλι vidIQ στο YouTube

Πρώτον, επάνω δεξιά είναι ένας σύνδεσμος για το άλλο του βίντεο. Αυτό είναι πολλαπλή προώθηση στο κανάλι σας. Μιλάει για αυτό και χρησιμοποίησε τη δυνατότητα Κάρτες εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Δεύτερον, το υδατογράφημα κάτω δεξιά είναι η βελτίωση του αριθμού των συνδρομητών.

Επειδή οι άνθρωποι ξεχνούν να εγγραφούν και όταν ένας θεατής πατήσει την εγγραφή, στέλνει ένα τεράστιο μήνυμα στον αλγόριθμο αναζήτησης YouTube σχετικά με τη σημασία του καναλιού σας.

  iMac, Mini και Pro: Συγκρίνονται οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Mac της Apple

Με λίγα λόγια, οι συνδρομητές είναι σημαντικοί. Τροφοδοτούν την προβολή σας, κάτι που κάνει την τράπεζά σας. Έτσι, περισσότεροι συνδρομητές απλώς μεταφράζονται σε περισσότερες προβολές.

Ακολουθούν οι Τελικές οθόνες. Εκτός από τις Κάρτες, αυτές είναι οι πυλώνες για τη συσσώρευση του αριθμού των συνδρομητών. Οι τελικές οθόνες είναι τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα (ή λιγότερα) του βίντεό σας. Ελεγξε αυτό:

Ακόμα από το κανάλι RazorSocial στο YouTube

Ο στόχος είναι απλός. Μην αφήνετε τους χρήστες να πετάξουν μακριά για τίποτα.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα είναι πολύτιμα. Αν ο θεατής είναι ακόμα εδώ, δώσατε κάτι πολύτιμο. Τώρα είναι η ώρα να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εντύπωση.

Ο τύπος RazorSocial κάνει τρία πράγματα με τις Τελικές Οθόνες.

Πρώτον, μια κάρτα για την ενίσχυση των αριθμών συνδρομητών.

Το δεύτερο είναι ένας εξωτερικός σύνδεσμος προς τον ιστότοπο Razor Social, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ.

Και τρίτον, ένα σχετικό βίντεο κρατά τους θεατές να παρακολουθούν το κανάλι του.

Ο εξωτερικός σύνδεσμος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πολλαπλής προώθησης μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών.

Αυτά τα κουμπιά ή οι σύνδεσμοι οθόνης ονομάζονται Call-To-Action (CTA). Με απλά λόγια, καλούν τους τηλεθεατές να κάνουν μια συγκεκριμένη ενέργεια.

Δείτε αυτό το βίντεο σχετικά με τον τρόπο προσθήκης καρτών:

Αρραβωνιάζω

Αν δεν είστε ήδη σούπερ σταρ, ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με μερικούς πραγματικούς ανθρώπους. Επειδή το YouTube δεν έχει έλλειψη υπέροχου περιεχομένου.

Έτσι, εκτός από τη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο, πρέπει να κρατάτε τα πόδια σας στο έδαφος.

Όταν απαντάτε λογικά στα σχόλια των θαυμαστών σας, δημιουργείτε μια εικόνα του εαυτού σας ως οικείου ανθρώπου. Αυτό έχει μεγάλη απήχηση επειδή το κοινό σας μπορεί εύκολα να το συσχετίσει.

Το περιεχόμενό σας θα κοινοποιηθεί και οι χρήστες θα επιστρέψουν για περισσότερα. Αλλά δείξε λίγη αλαζονεία, και θα πέσεις στα πόδια χωρίς δεύτερη ευκαιρία.

Λοιπόν, το κλειδί είναι να είσαι καλός.

Και μόλις φτάσετε τους 500 συνδρομητές, μπορείτε να έχετε την ενότητα κοινότητας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε με τη νέα βάση θαυμαστών σας εκτός από τα κανονικά βίντεο.

Θεωρήστε τη σελίδα κοινότητας του καναλιού σας μια μίνι ιδιωτική έκδοση του Twitter. Μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ:

Μη Συνδρομητές

Προσωπικά παρακολουθώ τόσο πολύ το YouTube, αλλά σπάνια εγγράφομαι ακόμη και στο 10% των δημιουργών.

Γιατί; Απλό, δεν χρειάζεται.

Το ίδιο θα συμβεί και σε σένα. Οι άνθρωποι θα έρθουν, θα παρακολουθήσουν και θα φύγουν εκτός αν έχετε κάτι ιδιαίτερο για τους συνδρομητές, όπως συχνές εκδηλώσεις δώρων.

Αλλά θυμηθείτε, οι προβολές είναι πιο σημαντικές από τις συνδρομές. Άρα, βγείτε από την επιθυμία να μετατρέψετε κάθε θεατή σε συνδρομητή.

Κατά συνέπεια, εκτιμήστε και τους μη συνδρομητές και μην υπερπουλάτε τις συνδρομές.

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να γίνονται συναισθηματικοί και ασταθείς όταν σχολιάζουν βίντεο στο YouTube. Γίνεται πραγματικά ακατάστατο σύντομα.

Και όλη αυτή η ανοησία έχει απωθητική επίδραση στους γνήσιους σχολιαστές. Δεν σχολιάζουν ούτε συζητούν, με μεγάλη απώλεια του καναλιού.

Επομένως, μην αφήσετε την ενότητα σχολίων του καναλιού σας να γίνει θύμα. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε Το φίλτρο σχολίων του YouTube για να εποπτεύσετε την ενότητα σχολίων.

Μπορείτε να επιλέξετε να εγκρίνετε κάθε σχόλιο μη αυτόματα. Ή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόματο φιλτράρισμα προσβλητικών λέξεων. Μόνο που οι αυτόματες λειτουργίες δεν λειτουργούν κάθε φορά, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα για υγιή συζήτηση.

Μεταφόρτωση και εξέλιξη

Ανεξάρτητα από το πόσο διαβάζετε για το YouTube SEO, η εμπειρία είναι ένας δάσκαλος που δεν έχει κανέναν άλλο.

Με λίγα λόγια, σκέψου σαν θεατής. Βελτιστοποιήστε τον τίτλο, την περιγραφή, τις ετικέτες και τα πάντα γύρω από τις λέξεις-κλειδιά.

Η διανομή των λέξεων-κλειδιών σας θα πρέπει να είναι αρκετή για να ενημερώσει το YouTube σχετικά με το βίντεο, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να ακούγεται αφύσικο. Το πιο σημαντικό, δείτε τι λειτουργεί για εσάς Αναλυτικά στοιχεία YouTube και δοκιμάστε να πειραματιστείτε με αυτό.

Όσον αφορά το YouTube SEO, δεν είναι μόνο μερικές συμβουλές που μπορώ να σας δώσω και να σας κάνω να πετάξετε. Οχι.

Λοιπόν, ας μάθουμε από τους καλύτερους στην επιχείρηση, ελέγξτε έξω Οδηγός Brian Dean για το YouTube SEO. Είναι πολύ λεπτομερές και βασίζεται στην επιτυχία της Brain στο YouTube.

Συμπέρασμα 📽️

Μπορεί να είστε ένας φανταστικός δημιουργός, αλλά η επιτυχία έχει πολλά περισσότερα. Το μυστικό βρίσκεται στην επίτευξη ισορροπίας μεταξύ του ανθρώπου και της μηχανής.

Αν μου ζητήσετε να συνοψίσω τα πάντα σε μια γραμμή, θα ήταν Σχεδιασμός-Δημιουργία-Προώθηση-Ανάλυση-Επανάληψη.

Δεν σας εύχομαι τίποτα άλλο παρά ένα ικανοποιητικό ταξίδι για να γίνετε καλύτερος YouTuber.

Hasta La Vista. Αυτό δεν είναι άλλη μια συμβουλή, αλλά αντίο στα Ισπανικά.😎

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα Καλύτερα Εργαλεία YouTube για να αυξήσετε το κοινό σας.