Οι καλύτερες έξυπνες μπάρες ήχου

Οι έξυπνες μπάρες ήχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τον ήχο της οικιακής ψυχαγωγίας σας, προσθέτοντας δυνατότητες φωνητικών εντολών και ροής μουσικής στη μίξη, καθώς και παρέχοντας εντυπωσιακό κινηματογραφικό ήχο surround.

Αυτές οι κομψές και έξυπνες συσκευές συνδυάζουν άψογα τον ανώτερο ήχο με την τεχνολογία αιχμής για να αναδείξουν το καλύτερο στο home cinema. Είτε είστε σινεφίλ, είτε είστε λάτρης της μουσικής ή απλώς αναζητάτε έναν καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μέσα, η επιλογή της σωστής έξυπνης γραμμής ήχου μπορεί να φέρει επανάσταση στην εμπειρία σας.

Εδώ είναι οι επιλογές μας για τις καλύτερες έξυπνες μπάρες ήχου για το 2023.

Τα αγαπημένα μας Smart Soundbars το 2023

Sonos Beam Gen 2

Καλύτερο Συνολικά

Ένα καλά στρογγυλεμένο soundbar για την οικιακή σας ψυχαγωγία

Με Dolby Atmos για 3D ήχο surround, συν φωνητικό έλεγχο μέσω Alexa και Google Assistant, το Sonos Beam Gen 2 είναι μία από τις καλύτερες έξυπνες μπάρες ήχου μεσαίας κατηγορίας που μπορείτε να αποκτήσετε. Και με την υποστήριξη και για το Apple AirPlay 2, είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγαπημένη σας μουσική.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστήριξη Dolby Atmos
  • Ενσωματωμένο Alexa
  • Λειτουργεί με τον Βοηθό Google
  • Εξαιρετικό για μουσική
  • Εύκολο στη ρύθμιση

Μειονεκτήματα

  • Λειτουργεί καλύτερα για μικρότερους ή μεσαίους χώρους

Με το ένα-δύο συνδυασμό Dolby Atmos και ενσωματωμένο Alexa, το Sonos Beam Gen 2 είναι μία από τις καλύτερες έξυπνες μπάρες ήχου μεσαίας κατηγορίας που μπορείτε να αποκτήσετε. Λειτουργεί επίσης με το Google Assistant και μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2 ή το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας.

Το Beam Gen 2 έχει ρυθμιστεί τέλεια για να προσφέρει κρυστάλλινο διάλογο, ο οποίος μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με τη λειτουργία Βελτίωση ομιλίας στην εφαρμογή Sonos. Φυσικά, το Dolby Atmos παρέχει 3D στερεοφωνικό ήχο για να σας προσφέρει μια πλούσια, καθηλωτική εμπειρία θέασης ή ακρόασης. Και υπάρχουν πολλά άλλα προσεγμένα χαρακτηριστικά, όπως το Night Sound, που μειώνει την ένταση των δυνατών εφέ και ενισχύει τα πιο αθόρυβα. Ιδανικό για προβολή αργά το βράδυ, εάν έχετε να σκεφτείτε τα παιδιά που κοιμούνται.

Η ρύθμιση είναι ωραία και εύκολη, με μόλις δύο καλώδια για σύνδεση και βήμα προς βήμα καθοδήγηση από την εφαρμογή Sonos. Εξαιρετικό για τηλεόραση και ταινίες και φανταστικό για ροή μουσικής, το Sonos Beam Gen 2 είναι μια εξαιρετική έξυπνη μπάρα ήχου. Παρέχοντας απίστευτη ποιότητα ήχου και πολλαπλές μεθόδους ελέγχου, αυτό το ευέλικτο ηχείο είναι ασυναγώνιστο στο εύρος τιμών του.

Sonos ARC

Καλύτερο Premium

Μια premium έξυπνη μπάρα ήχου για βελτιστοποιημένο κινηματογραφικό ήχο surround

Το Sonos Arc ζωντανεύει τη διασκέδασή σας με τον απίστευτο ήχο Dolby Atmos 3D. Η ενσωματωμένη τεχνολογία TruePlay βελτιστοποιεί όλη την ακουστική στο δωμάτιο για να σας προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία ήχου.

Πλεονεκτήματα

  • Dolby Atmos
  • Αυτόματη βελτιστοποίηση με την τεχνολογία TruePlay
  • Ενσωματωμένο Alexa
  • Έντεκα ενσωματωμένα ηχεία

Αν ψάχνετε για μια έξυπνη μπάρα ήχου υψηλής ποιότητας, πλούσια σε χαρακτηριστικά για να τυλίξει τον χώρο σας με υπέροχο ήχο 360 μοιρών, τότε το Sonos Arc εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα. Αυτό το κομψό και κομψό ηχείο μπορεί να είναι επιτραπέζιο ή τοίχου, διαθέτει Dolby Atmos και έχει ενσωματωμένο το Amazon Alexa. Μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Sonos, του Apple AirPlay 2 και του Google Assistant.

Το Sonos Arc διαθέτει έντεκα εσωτερικά ηχεία, συμπεριλαμβανομένων δύο αποκλειστικών καναλιών ύψους, τα οποία προβάλλουν ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε απόχρωση αποδίδεται με κρυστάλλινη διαύγεια. Υπάρχει μια δυνατότητα Enhanced Trueplay που βελτιστοποιεί τον ήχο για να συμπληρώσει την ακουστική του δωματίου, καθώς και μια επιλογή Βελτίωση ομιλίας στην εφαρμογή Sonos για επιπλέον προσαρμογή.

Η ροή μουσικής υποστηρίζεται επίσης από το Dolby Atmos Music, ώστε να γνωρίζετε ότι τα αυτιά σας είναι πραγματικά απολαυστικά όταν συμβιβάζεστε με τις αγαπημένες σας μελωδίες. Αυτή η ισχυρή μπάρα ήχου προσφέρει μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία, με άφθονο μπάσο που βουίζει το έντερο ακριβώς όταν το θέλετε. Και παρόλο που η τιμή μπορεί να είναι αρκετά υψηλή, είναι μια έξυπνη επιλογή για την οποία θα σας ευχαριστήσουν τα οπτικά και ακουστικά μέσα σας.

Roku Streambar

Η καλύτερη αξία

Το όνειρο ενός καναλιού

$99 $130 Εξοικονομήστε
$31

Προσφέροντας εκπληκτική ροή 4K σε περισσότερα από 300 τηλεοπτικά κανάλια, το Roku Streambar είναι ιδανικό για τους λάτρεις της τηλεόρασης. Επιπλέον, με το Dolby Audio, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα ήχου για την αγαπημένη σας τηλεόραση και μουσική. Και μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη σάς επιτρέπει να τοποθετείτε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές ροής σε ένα μέρος.

Πλεονεκτήματα

  • Ροή 4K
  • Ήχος Dolby
  • Πάνω από 300 διαθέσιμα κανάλια ροής
  • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σε κατάσταση αδράνειας

Όσο προσιτές είναι οι έξυπνες μπάρες ήχου, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας 4K, το Roku Streambar είναι η προφανής επιλογή για αγοραστές με χαμηλό προϋπολογισμό. Συνδέοντας στη θύρα HDMI ARC της τηλεόρασής σας, αυτή η γραμμή ήχου προσφέρει μια ενσωματωμένη υπηρεσία ροής 4K, με προσαρμόσιμη αρχική οθόνη και ειδικά κουμπιά για τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής στο συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο φωνής Roku.

Προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από δωρεάν και ζωντανή τηλεόραση (πάνω από 300 κανάλια) και χάρη στα τέσσερα ενσωματωμένα προγράμματα οδήγησης 1,9 ιντσών, συν το Dolby Audio, η ποιότητα ήχου είναι εκπληκτικά καλή. Θα βρείτε πέντε διαφορετικές λειτουργίες ήχου για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών ταινίας και μουσικής, καθώς και εύχρηστες λειτουργίες ποιότητας ζωής, όπως η λειτουργία αυτόματης ησυχίας για διαφημίσεις.

Το Roku Streambar είναι το όνειρο του λάτρη της τηλεόρασης. Μεταδώστε μια σχεδόν ατελείωτη ποσότητα τηλεοπτικού περιεχομένου σε HD, 4K και HDR. Απολαύστε πλούσιο ήχο Dolby για όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας για να κάνετε τη μίξη ακριβώς για τα πολυμέσα σας. Με όλα αυτά σε προσφορά για περίπου $100, το Roku Streambar προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Sony HT-A3000

Πιο ευέλικτο

Παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις σας

$498 $700 Εξοικονομήστε
$202

Το Sony HT-A3000 υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, S-Force Pro Front Surround και 360 Spatial Sound Mapping, που προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας. Βαθμολογήστε το στο δωμάτιό σας με βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου και ζωντανέψτε τη μουσική σας με ήχο 360 Reality. Αξιοποιήστε στο έπακρο όλη την ψυχαγωγία σας με αυτό το ευέλικτο έξυπνο ηχείο surround ήχου.

Πλεονεκτήματα

  • Μπορεί να βελτιστοποιηθεί για να καλύψει οποιαδήποτε ρύθμιση
  • Dolby Atmos και DTS:X
  • Ενσωματωμένο Chromecast
  • 360 Reality Ήχος για μουσική

Μειονεκτήματα

  • Ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα πίσω ηχεία για μεγαλύτερους χώρους
  • Ακριβός

Το HT-A3000 3,1 ιντσών Dolby Atmos Soundbar της Sony σημειώνει όλα τα σωστά πλαίσια για μια premium έξυπνη ηχητική μπάρα. Με Dolby Atmos, DTS: X, S-Force Pro Front Surround και χωρική αντιστοίχιση ήχου 360, μπορείτε να περιμένετε μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία ήχου εδώ. Λειτουργεί με το Google Assistant και την Alexa, έχει ενσωματωμένο Chromecast και προσφέρει υποστήριξη για το Spotify Connect και το Apple AirPlay 2.

Το Sound Field Optimization βαθμονομεί το HT-A3000 στο δωμάτιό σας και το 360 Spatial Sound προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή πολυδιάστατη ποιότητα ήχου. Το HT-A3000 διαθέτει ενσωματωμένα διπλά υπογούφερ καθώς και τρία μπροστινά ηχεία, τα οποία περιλαμβάνουν ένα κεντρικό κανάλι για εξαιρετικά καθαρούς διαλόγους.

Εάν έχετε μια τηλεόραση Sony Bravia XR, αυτή είναι σίγουρα η έξυπνη γραμμή ήχου για εσάς, καθώς συνδυάζονται μεταξύ τους και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Acoustic Center Sync, δίνοντάς σας εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια της γραμμής ήχου. Για όλους τους άλλους, αυτή είναι μια premium έξυπνη μπάρα ήχου που φέρνει τον παράγοντα wow στο σαλόνι σας και είναι γεμάτη με πρόσθετες λειτουργίες για την αναβάθμιση του ήχου σας.

Bose Smart Soundbar 600

Καλύτερο πολυκαναλικό

Παρέχει μια έξυπνη αναβάθμιση για κάθε αναγνωρισμένο σήμα

449 $ 499 $ Εξοικονομήστε
$50

Εξοπλισμένο με την τεχνολογία TrueSpace της Bose, το Bose Smart Soundbar 600 αναγνωρίζει όλα τα σήματα στο δωμάτιο και τα αναβαθμίζει για να δημιουργήσει μια καθηλωτική εμπειρία πολλαπλών καναλιών. Απολαύστε φωνητικό έλεγχο με την Alexa ή το Google Assistant και απολαύστε τον απίστευτο ήχο Dolby Atmos 360.

Πλεονεκτήματα

  • Αναβαθμίζει τον ήχο σε όλη την επιφάνεια
  • Ενσωματωμένο Alexa
  • Soundbar Dolby Atmos
  • Το SimpleSync συνδυάζεται με άλλα προϊόντα Bose
  • Άμεση πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Bose Music

Μειονεκτήματα

  • Περιστασιακά προβλήματα συνδεσιμότητας με ορισμένες τηλεοράσεις

Το Bose Smart Soundbar 600 είναι μια άλλη εξαιρετική προοπτική μεσαίας κατηγορίας, αν ψάχνετε για μια έξυπνη ηχητική μπάρα. Είναι μια ηχομπάρα Dolby Atmos με τεχνολογία TrueSpace και διαθέτει ενσωματωμένα Alexa και Chromecast. Λειτουργεί επίσης με το Google Assistant και παρέχει υποστήριξη για το Apple AirPlay 2 και το Spotify Connect.

Η τεχνολογία TrueSpace της Bose θα αναλύει έξυπνα ηχητικά σήματα εκτός από το Dolby Atmos (όπως 5.1 και στερεοφωνικό). Στη συνέχεια, αναβαθμίζει αυτούς τους ήχους και τους διαχωρίζει, παρέχοντάς σας μια έντονη πολυκαναλική εμπειρία. Και με δύο ενσωματωμένους ανιχνευτές (πέντε συνολικά), ο ήχος αντανακλάται επίσης από την οροφή, γεμίζοντας το δωμάτιο με ήχο.

Μόλις γίνει σύζευξη, η εφαρμογή Bose Music θα σας καθοδηγήσει αβίαστα στη διαδικασία εγκατάστασης. Σας δίνει επίσης γρήγορη πρόσβαση στη μουσική σας σε ένα μέρος. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία Voice4Video που σας επιτρέπει να ελέγχετε την τηλεόραση και το καλωδιακό σας κουτί με φωνητικές εντολές, το Bose Smart Soundbar κάνει τη ζωή πιο εύκολη και τον ήχο καλύτερα.

SAMSUNG HW-Q990B/ZA

Καλύτερο κιτ ηχείων

Μια ασύρματη μπάρα ήχου που συνοδεύεται από ασύρματο σετ πίσω ηχείων

$1000 $1400 Εξοικονομήστε
$400

Με μια κεντρική έξυπνη μπάρα ήχου και ασύρματο σετ πίσω ηχείων, το Samsung HW-Q990B προβάλλει ήχο surround σε κάθε γωνιά του δωματίου. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Spacefit Sound+, αναλύει την ακουστική του δωματίου και βελτιστοποιεί τον ήχο ώστε να ταιριάζει στο χώρο, δίνοντάς σας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Πλεονεκτήματα

  • Πλήρες σετ ασύρματων ηχείων
  • Dolby Atmos
  • Δυναμικά βελτιστοποιημένος ήχος
  • Ενισχυτής Active Voice
  • Με δυνατότητα Alexa

Μειονεκτήματα

  • Ακριβός
  • Η εφαρμογή SmartThings δεν είναι ιδιαίτερα διαισθητική

Το έξυπνο ηχείο Samsung HW-Q990B/ZA διαθέτει την πρώτη ενσωματωμένη σύνδεση Dolby Atmos στον κόσμο. Διαθέτοντας 11 κανάλια, ένα subwoofer και τέσσερα κανάλια ανόδου, μπορείτε να απολαύσετε ασύρματο ήχο surround που πραγματικά σας εντυπωσιάζει. Έρχεται με ενσωματωμένα Alexa και AirPlay 2 και περιλαμβάνει επίσης κιτ ασύρματου πίσω ηχείου για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση.

Αυτή η έξυπνη μπάρα ήχου αναλύει το δωμάτιο και θα βαθμονομήσει αυτόματα τον ήχο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε έναν πλήρως βελτιστοποιημένο ήχο για τον χώρο σας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ευκρίνειας φωνής. Επιπλέον, εάν διαθέτετε συμβατή τηλεόραση Samsung, η λειτουργία Q-Symphony πλημμυρίζει το δωμάτιο με πλήρως συγχρονισμένο ήχο από κάθε ηχείο Samsung στο δωμάτιο για ακόμα μεγαλύτερη βύθιση.

Υπάρχει μια λειτουργία Game Pro για να σας παρέχει ήχο 3D για παιχνίδια και μια Λειτουργία ήχου Tap, η οποία αναπαράγει μουσική ή podcast από το τηλέφωνό σας στη γραμμή ήχου με ένα απλό πάτημα στο ηχείο. Η προσθήκη του κιτ πίσω ηχείων δίνει το κερασάκι σε αυτό το μεγάλο δυναμικό κέικ, δίνοντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για να βυθιστείτε στον εκπληκτικό ήχο.

Polk MagniFi Mini AX

Πιο συμπαγές

Αποδεικνύοντας ότι μερικά από τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες

Απολαύστε μεγάλο ήχο από ένα συμπαγές έξυπνο ηχείο με το Polk MagniFi Mini AX. Αυτό το έξυπνο ηχείο περιλαμβάνει ένα ισχυρό υπογούφερ και διαθέτει πιστοποίηση Dolby Atmos και DTS:X. Με την εύκολη εγκατάσταση ενός καλωδίου, αυτό το έξυπνο ηχείο εξοικονόμησης χώρου μπορεί να τεθεί σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διασκέδασή σας.

Πλεονεκτήματα

  • Συμπαγής σχεδιασμός που εξοικονομεί χώρο
  • Περιλαμβάνει υπογούφερ
  • Πιστοποίηση Dolby Atmos και DTS:X
  • Με δυνατότητα Alexa

Μειονεκτήματα

  • Το τηλεχειριστήριο θα μπορούσε να ανταποκρίνεται περισσότερο

Με μια συμπαγή σχεδίαση που εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή, η μπάρα ήχου Polk MagniFi Mini AX είναι μια εξαιρετική επιλογή εξοικονόμησης χώρου. Διαθέτει συστοιχία πέντε ηχείων και προσφέρει κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos και DTS: X-certified με αξιοπρεπή ποσότητα μπάσων.

Η τεχνολογία VoiceAdjust της Polk είναι παρούσα εδώ για να παρέχει ευκρίνεια στα επίπεδα ομιλίας, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ηχείο κεντρικού καναλιού για να ενισχύσει τα επίπεδα φωνής χωρίς να επηρεάζει την υπόλοιπη έξοδο. Απομονώνει το διάλογο και διασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα δυσκολευτείτε να ακούσετε τι λέγεται στην οθόνη. Το MagniFi Mini AX διαθέτει επίσης ένα ασύρματο υπογούφερ που παρέχει τα μπάσα και μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Ρύθμισης μπάσων για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ισορροπία μεταξύ της γραμμής ήχου και του υπογούφερ.

Η ροή μουσικής καλύπτεται επίσης καλά, καθώς υποστηρίζονται όλα τα Apple AirPlay 2, Chromecast και Spotify Connect. Και θα βρείτε αποκλειστικές λειτουργίες ήχου τόσο για μουσική όσο και για ταινίες για να διασφαλίσετε ότι αποκομίζετε το καλύτερο δυνατό και από τα δύο. Προσφέρει άφθονο value for money και είναι μια καλή λύση αν αναζητάτε κάτι πιο διακριτικό που δεν θα κυριαρχεί στο δωμάτιο.

Επιλέγοντας το κατάλληλο Smart Soundbar για εσάς

Όσον αφορά τον οικιακό κινηματογράφο, δεν υπάρχει όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για να αξιοποιήσετε το καλύτερο από τα μέσα ψυχαγωγίας σας. Ωστόσο, για τους περισσότερους από εμάς, ο προϋπολογισμός μας θα περιορίσει αυτήν την επιλογή για εμάς. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές έξυπνες μπάρες ήχου στη μεσαία κατηγορία που παρέχουν εξαιρετικό ήχο χωρίς να σας κοστίσουν μια μικρή περιουσία.

Εάν περιορίζεστε λιγότερο από τον προϋπολογισμό ή απλώς δίνετε προσοχή στον άνεμο, το Sonos Arc είναι μία από τις καλύτερες premium έξυπνες μπάρες ήχου που μπορείτε να αποκτήσετε. Διαθέτει ήχο Dolby Atmos 3D και διαθέτει ενσωματωμένο Alexa για εύκολη πρόσβαση στον φωνητικό έλεγχο στα αγαπημένα σας μέσα. Μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες, όπως η Βελτίωση ομιλίας, σημαίνει ότι κάθε ήχος μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια, ώστε να μην χάνετε τίποτα. Με τα έντεκα ενσωματωμένα ηχεία του, εκπέμπει ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις, βυθίζοντάς σας σε μια απορροφητική εμπειρία ήχου που γεμίζει όλο το δωμάτιο.

Μια πολύ πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή είναι το Roku Streambar το οποίο κυμαίνεται γύρω στα $100 και προσθέτει έναν κανόνα από 300+ κανάλια ροής στο ρόστερ της τηλεόρασής σας, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε σε εκπληκτική ανάλυση 4K. Το ίδιο το ηχείο παρέχει Dolby Audio και θα αντιπροσωπεύει μια σημαντική αναβάθμιση από τα περισσότερα ενσωματωμένα ηχεία τηλεόρασης και το τηλεχειριστήριο Roku σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε φωνητικό έλεγχο της αγαπημένης σας τηλεόρασης.

Αλλά για αυτό το γλυκό σημείο στο κέντρο του διαγράμματος Venn της ποιότητας ήχου, της λειτουργικότητας και της τιμής, το Sonos Beam Gen 2 παίρνει την ψήφο μας. Με ήχο surround Dolby Atmos και ενσωματωμένη Alexa, είναι άνετα υψηλών προδιαγραφών στη μεσαία κατηγορία. Εκτός από τον φωνητικό έλεγχο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2 ή το τηλεχειριστήριο. Απολαύστε πεντακάθαρους διαλόγους ενεργοποιώντας τη λειτουργία Βελτίωση ομιλίας, με τον έξυπνο συντονισμό Trueplay που βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο για να ταιριάζει στο δωμάτιο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, με την υποστήριξη των περισσότερων πλατφορμών ροής και διαθέτει μια λειτουργία Bass Boost για να δώσετε στα πράγματα μια επιπλέον ώθηση.

Sonos Beam Gen 2

Καλύτερο Συνολικά

Το καλύτερο έξυπνο soundbar συνολικά

Με Dolby Atmos για 3D ήχο surround, συν φωνητικό έλεγχο μέσω Alexa και Google Assistant, το Sonos Beam Gen 2 είναι μία από τις καλύτερες έξυπνες μπάρες ήχου μεσαίας κατηγορίας που μπορείτε να αποκτήσετε. Και με την υποστήριξη και για το Apple AirPlay 2, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγαπημένη σας μουσική.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστήριξη Dolby Atmos
  • Ενσωματωμένο Alexa
  • Λειτουργεί με τον Βοηθό Google
  • Εξαιρετικό για μουσική
  • Εύκολο στη ρύθμιση

Μειονεκτήματα

  • Λειτουργεί καλύτερα για μικρότερους ή μεσαίους χώρους
  13 Καλύτερο Λογισμικό Επιχειρήσεων για Βελτιστοποίηση των Δραστηριοτήτων της Επιχείρησής σας