Μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων;

Το Fubo είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που ίσως γνωρίζετε ήδη. Και για να επωφεληθείτε από τη συνδρομή FUBO, πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο τους, να εγγραφείτε με έναν λογαριασμό, να πληρώσετε το ποσό της συνδρομής και είστε έτοιμοι. Τώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ειδήσεις και ταινίες στην τηλεόραση, το tablet ή το smartphone σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας FUBO μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής FUBO στο τηλέφωνό σας. Μέσω του λογαριασμού σας FUBO, μπορείτε να διαχειριστείτε τους τρόπους πληρωμής σας, να αλλάξετε τα στοιχεία του προφίλ σας, να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας FUBO. Εάν είστε κάποιος που ήρθε εδώ αναζητώντας βοήθεια σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του λογαριασμού σας FUBO, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που σχετίζονται με το FUBO, όπως αν μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων και πόσο είναι το FuboTV το μήνα. Επίσης, θα μάθετε πόσο χρόνο χρειάζεται το FUBO για την επιστροφή χρημάτων και πώς να ακυρώσετε την πληρωμή σας στο FuboTV.

Μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε λεπτομερή επιστροφή χρημάτων.

Πόσο είναι το FuboTV το μήνα;

Το κόστος συνδρομής FuboTV κυμαίνεται από 32,99 $ έως 99,99 $, συν τους ισχύοντες φόρους και τέλη. Με βάση τα σχέδια, η τιμή και τα οφέλη όλων των προγραμμάτων FuboTV αναφέρονται παρακάτω:

  • Pro Plan (69,99 $): Απεριόριστη προβολή, Οικογενειακή κοινή χρήση, 1000 ώρες DVR και περισσότερα από 137 κανάλια.

  • Elite Plan (79,99 $): Απεριόριστη προβολή, Οικογενειακή κοινή χρήση, 1000 ώρες DVR, περισσότερα από 130 κανάλια, έξτρα Fubo και News Plus.

  • Ultimate Plan (99,99 $): Απεριόριστη προβολή, Οικογενειακή κοινή χρήση, 1000 ώρες DVR, περισσότερα από 130 κανάλια, έξτρα Fubo, News Plus, Sports Plus και SHOWTIME.

  • Latino Plan (33,99 $): 46 ισπανικά κανάλια, 250 ώρες DVR και Standard κοινή χρήση -2 οθονών ταυτόχρονα.

Τώρα, έχετε το ακριβές ποσό του FuboTV το μήνα.

Είναι το FUBO Δωρεάν στο Roku;

Όχι, το FUBO δεν είναι δωρεάν στο Roku. Για όλους τους νέους πελάτες, το FUBO προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα μετά από αυτό θα πρέπει να πληρώσετε τη μηνιαία χρέωση ανάλογα με το πρόγραμμα που θέλετε. Δεδομένου ότι το Roku είναι χωρίς συνδρομή, πληρώνετε απλώς για υπηρεσίες ροής, όπως το FuboTV, όπου η μηνιαία συνδρομή του FUBO μπορεί να κοστίσει από 39,99 $ έως 99,99 $.

Το FUBO απαλλάχθηκε από τη δωρεάν δοκιμή;

Όχι, το FUBO δεν απαλλάχθηκε από τη δωρεάν δοκιμή. Όλοι οι νέοι πελάτες που εγγράφονται στο Fubo λαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών. Πρέπει να προσθέσετε τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα για να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή. Εντός της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, αν θέλετε, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Επίσης, η δωρεάν δοκιμή ισχύει μόνο για επιλεγμένα προγράμματα. Όλοι οι χρήστες του FUBO που επιστρέφουν πρέπει να πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή για να επανεκκινήσουν την υπηρεσία τους, δεν θα λάβουν καμία δωρεάν δοκιμή.

Χρεώνει το FuboTV μετά τη δωρεάν δοκιμή;

Ναι, χρέωση FuboTV μετά από δωρεάν δοκιμή. Καθώς λήγει η δωρεάν δοκιμή σας, θα χρεωθείτε με τη συνδρομή για το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Κατά τη διεκδίκηση μιας δωρεάν δοκιμής, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας και καθώς λήγει η δωρεάν δοκιμή, θα χρεωθείτε μια μηνιαία συνδρομή ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να διατηρήσετε τη συνδρομή, μπορείτε να την ακυρώσετε κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου για να αποφύγετε τη μηνιαία χρέωση συνδρομής. Θα μάθετε εάν κάποιος μπορεί να ακυρώσει το FUBO και να λάβει επιστροφή χρημάτων.

Είναι δύσκολο να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή FUBO;

Όχι, δεν είναι δύσκολο να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Fubo, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Fubo, πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του FUBO και να μεταβείτε στην ενότητα Λογαριασμός για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή.

Πώς διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας FUBO;

Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Fubo, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα FuboTV στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο SIGN IN από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Sign in.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους λογαριασμούς Google, Apple ή Facebook για να συνδεθείτε.

4. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Το προφίλ μου > ο λογαριασμός μου.

5. Μεταβείτε στις ακόλουθες ενότητες για να διαχειριστείτε διάφορες ρυθμίσεις του λογαριασμού σας FUBO:

  • λογαριασμός
  • Συνδρομή & Χρέωση
  • Διαχειριστείτε τα πρόσθετα

Έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Fubo στον ιστότοπο Fubo. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν κάποιος μπορεί να ακυρώσει το FUBO και να λάβει επιστροφή χρημάτων.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό σας FuboTV στο Roku;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας FuboTV στο Roku, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο FuboTV.

1. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλεχειριστήριό σας για πρόσβαση στην αρχική οθόνη της συσκευής σας Roku.

2. Στην αρχική οθόνη του Roku, επιλέξτε το κανάλι FuboTV.

3. Πατήστε το κουμπί Αστέρι από το τηλεχειριστήριο για να ανοίξετε το μενού Επιλογές.

4. Επιλέξτε την επιλογή Διαχείριση συνδρομής από το μενού.

5. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Ακύρωση συνδρομής.

6. Επιλέξτε την επιλογή Ακύρωση συνδρομής για άλλη μια φορά επιβεβαιώνοντας τη διαδικασία ακύρωσης.

7. Επιλέξτε Τέλος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ακύρωσης. Είναι πώς να ακυρώσετε το FuboTV στο Roku.

Έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας FuboTV από το Roku. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε εάν μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Πώς ακυρώνετε την πληρωμή σας στο FuboTV;

Μπορείτε να ακυρώσετε την πληρωμή ή τη συνδρομή σας στο FuboTV με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα FuboTV στο πρόγραμμα περιήγησής σας Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Το προφίλ μου.

3. Κάντε κλικ στο My Account.

4. Κάντε κλικ στο Subscription & Billing από το αριστερό παράθυρο.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

6. Κάντε κλικ στην Ολοκλήρωση ακύρωσης > Όχι, ευχαριστώ, απλώς ακύρωση > Ναι, ακύρωση > ΟΚ.

7. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για την επιτυχή ακύρωση.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακυρώσετε την πληρωμή σας στο FuboTV χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας FUBO.

Πώς ακυρώνετε το FUBO χωρίς να καλέσετε;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο FUBO χωρίς να χρειαστεί να καλέσετε τους αντιπροσώπους στο FuboTV.

Είναι εύκολη η ακύρωση του FUBO;

Ναι, η ακύρωση του FUBO είναι εύκολη και εξαιρετικά απλή. Καθώς το FUBO είναι μια συνδρομητική υπηρεσία και ανάλογα με τη χρήση σας, μπορείτε να τροποποιήσετε το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής σας ή να το ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή FUBO στην smart TV σας για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων;

Όχι, δεν μπορείτε να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Ακύρωση FUBO και επιστροφή χρημάτων είναι οι δύο διαφορετικοί όροι. Με την ακύρωση της μηνιαίας συνδρομής FUBO, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων. Αντίθετα, μπορείτε να παρακολουθήσετε FuboTV μέχρι να τελειώσει η τρέχουσα περίοδος χρέωσής σας και δεν θα χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα. Επίσης, η FUBO δεν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης. Εάν θέλετε να διακόψετε τη συνδρομή σας FUBO, φροντίστε να το κάνετε λίγες ημέρες πριν από την ανανέωση του τρέχοντος προγράμματος, ώστε να μην χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα. Τώρα, ξέρετε αν μπορείτε ή όχι να ακυρώσετε το FUBO και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επιστροφή χρημάτων για το FUBO;

Η FUBO δεν παρέχει επιστροφές χρημάτων για την ακύρωση μιας συνδρομής. Κατά τη ρύθμιση του τρόπου πληρωμής σας στο FUBO, θα χρεωθείτε με χρέωση 1 $, η οποία θα σας επιστραφεί. Και αυτή η επιστροφή χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας. Εάν η FUBO έχει χρεώσει κάποιες επιπλέον χρεώσεις εκτός από την προμήθεια προγράμματος και τη φορολογική προμήθεια, μπορείτε να αναφέρετε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της FUBO για αυτό και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, η οποία θα διαρκέσει το πολύ 10 εργάσιμες ημέρες. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται η Fubo για να επιστρέψει το ποσό της αμοιβής σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε εάν μπορείτε να ακυρώσετε το Fubo και να λάβετε επιστροφή χρημάτων με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.

  Πώς να κάνετε μια αποτοξίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης