Η διαχείριση του αγωγού πωλήσεων είναι εύκολη με το Bigin [+ 3 Alternatives]

Το Zoho Bigin είναι ένα διαισθητικό και απλό CRM διαχείρισης αγωγών πωλήσεων. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB) αφού δεν σας επιβαρύνει με περιττές λειτουργίες.

Εάν είστε άτομο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πολύ δύσκολο να φροντίζετε τη γραμμή πωλήσεων για διαφορετικά προϊόντα/υπηρεσίες, δυνητικούς πελάτες πωλήσεων και επιχειρηματικά δεδομένα. Επιπλέον, πρέπει να επικοινωνήσετε με τους πελάτες για να τους κρατήσετε αφοσιωμένους στις προσφορές ή τις υπηρεσίες σας.

Για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων σε ένα ενιαίο πακέτο, οι πάροχοι λογισμικού ως υπηρεσίας (SaaS) έχουν αναπτύξει λογισμικό διαχείρισης σχέσεων πελατών εντός εγκατάστασης ή που φιλοξενείται στο cloud, CRM.

Ωστόσο, όλα τα CRM δεν είναι κατάλληλα, καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις απαιτούν χρηστικότητα, ευκολία χρήσης και προσιτή τιμή. Για να καλύψει αυτό το κενό, η Zoho CRM κυκλοφόρησε μια εφαρμογή διαχείρισης πωλήσεων με επίκεντρο τις μικρές επιχειρήσεις, γνωστή ως Bigin. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πόσο εύκολη είναι η διαχείριση του αγωγού πωλήσεων με το Bigin by Zoho CRM.

Τι είναι η διαχείριση αγωγών πωλήσεων;

Η διαδικασία πώλησης είναι ένα σύνθετο σύνολο γεγονότων. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι πελάτες ή οι διευθυντές πωλήσεων χωρίζουν όλα τα στάδια των πωλήσεων και τα τοποθετούν σε ένα υπολογιστικό φύλλο ή έναν πίνακα για εύκολη οπτικοποίηση. Ένα τέτοιο διάγραμμα ροής συμβάντων πωλήσεων είναι γνωστό ως αγωγός πωλήσεων.

Ένας αγωγός πωλήσεων θα περιλαμβάνει κυρίως εργασίες όπως οι εισερχόμενες επιλογές πωλήσεων και η καθοδήγησή τους σε διάφορα στάδια για να κλείσουν τη συμφωνία είτε ως κερδισμένη είτε ως χαμένη. Η διαδικασία διαχείρισης όλων αυτών των εργασιών μαζί με τον πωλητή που εμπλέκεται σε αυτόν τον κύκλο είναι γνωστή ως διαχείριση αγωγών πωλήσεων.

Πριν από την ψηφιακή εποχή, οι ομάδες πωλήσεων χρησιμοποιούσαν συνήθως αυτοκόλλητες σημειώσεις σε πίνακες για να οπτικοποιήσουν και να διαχειριστούν τη γραμμή πωλήσεων. Όμως, καθώς η ψηφιακή τεχνολογία προχώρησε και εμφανίστηκαν υπολογιστικά φύλλα, οι επιχειρήσεις άρχισαν να χρησιμοποιούν εργαλεία όπως το Microsoft Excel.

Ωστόσο, η διαχείριση διαφόρων αγωγών πωλήσεων είναι ενοχλητική σε υπολογιστικά φύλλα και χρειάζεστε πιο ισχυρό λογισμικό που θα τοποθετεί αυτόματα τους δυνητικούς πελάτες στη γραμμή πωλήσεων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάλλετε μη αυτόματη προσπάθεια για να προσεγγίσετε τους πελάτες και να τους πείσετε αντί να διαχειριστείτε υπολογιστικά φύλλα.

Διάφοροι προγραμματιστές λογισμικού CRM προσπάθησαν να δημιουργήσουν πολύπλοκα εργαλεία για αγωγούς πωλήσεων. Αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο διφορούμενα που χρειάζεστε πολλούς τελεστές μόνο για το εργαλείο. Ωστόσο, η Zoho δημιούργησε ένα απλό CRM για πωλήσεις που είναι πραγματικά διαισθητικό και εύκολο στην τσέπη σας.

Γνωρίστε το Bigin από την Zoho CRM

Bigin είναι ένα νέο CRM πωλήσεων που βασίζεται σε αγωγούς και βασίζεται στην πλατφόρμα Zoho CRM. Η Zoho έχει αναπτύξει το CRM έχοντας κατά νου τις ανάγκες των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που πρέπει να βελτιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους. Η κυκλοφορία του εργαλείου είναι εγκαίρως, καθώς οι παγκόσμιες επιχειρήσεις διέρχονται από έναν δύσκολο ψηφιακό μετασχηματισμό για τον οποίο οι περισσότερες εταιρείες δεν είχαν προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

Ενώ οι επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης έχουν τις επενδύσεις και τους πόρους για να συνεχίσουν την επιχείρηση χωρίς να χάσουν έσοδα, αυτό δεν ισχύει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να διαμορφώσουν εκ νέου ολόκληρο τον αγωγό πωλήσεων, κάτι που τελικά κοστίζει έσοδα. Αντίθετα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν δωρεάν με το Bigin και να κάνουν αναβάθμιση σε ένα πακέτο συνδρομής που ταιριάζει στις δραστηριότητες πωλήσεών τους.

  Η Apple παρακολουθεί κάθε εφαρμογή Mac που εκτελείτε; Επεξήγηση OCSP

Δεδομένου ότι η εφαρμογή Bigin δεν συνοδεύεται από καμπύλες εκμάθησης, είναι ευκολότερο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή τις μικρές ομάδες να λειτουργήσουν την εφαρμογή στο cloud και να αρχίσουν να βλέπουν βελτιωμένα αποτελέσματα. Διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη με διάφορα πεδία διοχέτευσης πωλήσεων, φίλτρα οπτικοποίησης και προσαρμοσμένα πεδία.

Η διεπαφή του εργαλείου είναι εξαιρετικά οργανωμένη, χωρίζοντας τον χώρο εργασίας σε ένα παράθυρο πλοήγησης στην αριστερή πλευρά και έναν πίνακα εργασιών στη δεξιά πλευρά. Ακριβώς πάνω από τον πίνακα εργασιών, θα βρείτε επίσης ένα πλαίσιο προσαρμογής που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γραμμή, τη συμφωνία και τις ημερομηνίες λήξης.

Το εργαλείο καθιστά τη διαχείριση του αγωγού πωλήσεων μια περίπατο, καθώς λαμβάνετε όλους τους πόρους και τα δεδομένα σε έναν άνετο χώρο εργασίας. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε Επαφές, Εταιρείες, Προϊόντα, Δραστηριότητες και Πίνακες ελέγχου από αγωγούς για να επιβλέπετε ολόκληρη τη λειτουργία πωλήσεων.

Χαρακτηριστικά του Bigin

Τα παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα CRM πωλήσεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η Bigin προσφέρει όλα αυτά:

#1. Εμπλοκή επιχειρηματικών προοπτικών

Η επικοινωνία με τους δυνητικούς πελάτες πωλήσεων είναι το κλειδί για επιτυχημένες συμφωνίες. Αφού εισαγάγετε δυνητικούς πελάτες από την πηγή σας, μπορείτε να τους διαχειριστείτε στο Bigin για μια προβολή 360 μοιρών των δυνητικών πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απρόσκοπτα με πελάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, email, ψηφιακών φορμών και tweets απευθείας από την εφαρμογή Bigin.

#2. Διαχείριση αγωγών πωλήσεων

Η διαχείριση αγωγών είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Bigin. Οι δευτερεύουσες λειτουργίες, όπως πολλαπλοί αγωγοί και προβολή αγωγών, διατηρούν τον χώρο εργασίας σας Bigin χωρίς ακαταστασία. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλους τους δυνητικούς πελάτες και τη μετατροπή τους στη διαδικασία πωλήσεων με ένα μόνο κλικ.

Προσφέρει επίσης προσαρμοσμένα πεδία CRM, ώστε να μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα δεδομένα πωλήσεων με τον τρόπο που προτιμάτε. Επιπλέον, οι ενότητες παρακολούθησης δραστηριότητας σάς δίνουν τη δυνατότητα να παραλάβετε τυχόν υποψήφιους πωλητές που πλησιάζει σε μια επόμενη κλήση σύντομα και να ειδοποιήσετε ένα μέλος της ομάδας να κλείσει την κλήση.

#3. Ασφάλεια επιχειρηματικών δεδομένων

Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση στα δεδομένα CRM μέσω ρόλων και προφίλ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα συμφωνίας. Εάν υπάρχουν περιστατικά δεδομένων, θα γνωρίζετε ποιος εργάστηκε για τον πελάτη ή τη συμφωνία.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε έλεγχο ολόκληρου του CRM για να οπτικοποιήσετε ποιος εκτέλεσε ποια δραστηριότητα οδήγησε σε προβλήματα με το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Επιπλέον, η επιχείρησή σας συμμορφώνεται αυτόματα με τον GDPR αφού η Zoho φιλοξενεί το Bigin στην πλατφόρμα της.

#4. Ενσωματώσεις εφαρμογών τρίτων

Το Bigin ενσωματώνεται εύκολα με περισσότερες από 100 εφαρμογές από την Zoho και τρίτους προμηθευτές. Για παράδειγμα:

  • Ενσωματώστε το Zoho Forms και το Zoho Analytics για επιχειρηματική ευφυΐα.
  • Συγχρονισμός με το Mailchimp για εύκολο μάρκετινγκ μέσω email.
  • Προγραμματίστε συναντήσεις πελατών μέσω του Zoom απευθείας από την εφαρμογή Bigin.
  • Ρύθμιση RingCentral ή Constant Contact για υπηρεσίες τηλεφωνίας.

#5. Εφαρμογές για κινητά

Το Bigin είναι ένα CRM έτοιμο για κινητά. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bigin by Zoho CRM από App Store ή Play Store για συμβατές φορητές συσκευές. Η εφαρμογή για κινητά σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε σχεδόν όλες τις εργασίες από ένα smartphone. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες πωλήσεων ενώ ταξιδεύετε.

  Πώς να προγραμματίσετε το Mac σας για τερματισμό λειτουργίας ή ύπνο

Πώς να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες με την Bigin

Η διαχείριση πολλαπλών αγωγών είναι το βασικό στοιχείο για το κλείσιμο περισσότερων συμφωνιών από πριν. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά κανάλια πωλήσεων για ποικίλα πελατεία και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις ροές εργασίας. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόζετε τις φάσεις των πωλήσεων με μη αυτόματο τρόπο, ώστε να μην χάνετε ποτέ καμία εικόνα εμπειρίας πελάτη.

Μπορείτε απλά να δημιουργήσετε πολλές προσφορές για διαφορετικούς δυνητικούς πελάτες και προϊόντα. Στη συνέχεια, αναθέστε τις συμφωνίες σε έναν ή περισσότερους υπαλλήλους του εργατικού δυναμικού πωλήσεών σας. Οι συμφωνίες θα περιέχουν εργασίες τύπου Kanban τις οποίες το εργατικό δυναμικό πωλήσεων πρέπει να ολοκληρώσει έγκαιρα. Μπορείτε να προβάλετε συμβάντα διοχέτευσης πωλήσεων από την οθόνη Δραστηριότητες για να επαληθεύσετε εάν η ομάδα σας εργάζεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ή όχι.

Μπορείτε επίσης να δείτε τη συνολική κατάσταση των πωλήσεων παρακολουθώντας το Bigin Dashboard. Εδώ, θα βρείτε βασικές μετρήσεις απόδοσης όπως Προσφορές που κερδήθηκαν, Προσφορές που χάθηκαν, Ανοιχτές συμφωνίες, Ολοκληρωμένες κλήσεις κ.λπ.

Γιατί Bigin for Sales Pipeline Management;

Οι νεοφυείς, πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρωθούν στις πωλήσεις με ισορροπημένη εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρωθούν στις εσωτερικές πωλήσεις και όχι στην εξωτερική ανάθεση. Ενώ η αυτοματοποίηση είναι ένα βασικό πλεονέκτημα για τέτοια σενάρια, πρέπει επίσης να προετοιμαστείτε για λύσεις do-it-yourself (DIY).

Το Bigin σας δίνει όλα τα παραπάνω. Μπορείτε να παραλείψετε τη φάση των ρυθμίσεων CRM και να ξεκινήσετε αμέσως την πώληση. Χάρη σε έτοιμα και επεξεργάσιμα πρότυπα από την Bigin. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τη γραμμή πώλησης ανά πάσα στιγμή, όταν υπάρχει αλλαγή στη στρατηγική πωλήσεων ή στον τύπο πελάτη.

Μπορείτε να επιλέξετε από ακίνητα, συμβουλευτικές υπηρεσίες λογισμικού, νομικά, ασφαλιστικά κ.λπ., πρότυπα για τη διαχείριση πωλήσεων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφορετικές ομάδες όπως ενσωμάτωση πελατών, εκπλήρωση παραγγελιών, εκκίνηση ιστότοπου, συγκέντρωση κεφαλαίων εκκίνησης κ.λπ., εάν θέλετε αποκλειστικές ομάδες που εργάζονται σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων.

Δεν είναι μόνο αυτό! Υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τη χρήση του Bigin και είναι:

  • Τα υπολογιστικά φύλλα καταναλώνουν πολύ χρόνο για εγκατάσταση, μορφοποίηση και συντήρηση. Ο χρόνος που επενδύετε δεν αποφέρει καμία αξία για την επιχείρησή σας, καθώς είναι ως επί το πλείστον χειροκίνητος και εκτός σύνδεσης.
  • Τα υπολογιστικά φύλλα μπορεί να πάνε στραβά ανά πάσα στιγμή, όπως κάποιος που κάνει μη αναστρέψιμες αλλαγές, ένας πελάτης που δεν μπορεί να κατανοήσει τους αριθμούς κ.λπ.
  • Οι πίνακες Kanban θα μπορούσαν να μοιάζουν με εναλλακτική λύση CRM, αλλά δεν σας βοηθά με μια αυτόματη διαχείριση πελατών ή δυνητικού πελάτη.
  • Οι πίνακες Kanban επίσης δεν προσφέρουν αυτοματισμό ροής εργασιών πωλήσεων.

Οφέλη του Bigin για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ενώ οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα πολύπλοκο CRM πωλήσεων, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται το αντίθετο. Χρειάζονται ένα απλοποιημένο εργαλείο που δεν απαιτεί εξειδικευμένη ομάδα για λειτουργία και είναι επίσης φθηνό. Το Bigin είναι απλώς το CRM πωλήσεων που χρειάζεται η μικρή ή μεσαία επιχείρησή σας. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσετε:

#1. Κατάλληλα πακέτα λειτουργικότητας

Το Bigin διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για την αποτελεσματική διαχείριση των εργασιών πωλήσεων. Δεν περιέχει περιττές ενότητες ή περίπλοκες ροές εργασίας που σας αναγκάζουν να προσλάβετε ένα ειδικό στέλεχος για τη διαχείριση εργαλείων.

Διαθέτει ενσωματωμένα email, ευφυΐα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φωνητικές κλήσεις, φόρμες έρευνας, συμμόρφωση δεδομένων και εργαλεία ελέγχου. Επομένως, εάν χρειάζεται να παρακολουθήσετε μια συνάντηση CEO με έναν υποψήφιο πελάτη, μπορείτε να καλέσετε τον πελάτη ή να στείλετε ένα email απευθείας από την Bigin.

Το εργαλείο επεξεργάζεται όλα αυτά τα δεδομένα στο cloud και μπορείτε εύκολα να τα κατεβάσετε σε μορφή αναφοράς για σκοπούς αναφοράς επενδυτών ή αρχών.

#2. Ευκολία στη χρήση

Αν και το εργαλείο δεν είναι υπολογιστικό φύλλο, έχει παρόμοια εμφάνιση, έτσι ώστε οι υπάρχοντες υπάλληλοι να μπορούν εύκολα να το καλύψουν. Επομένως, δεν χρειάζεται να εκπαιδεύσετε το εργατικό δυναμικό πωλήσεών σας για την εφαρμογή ή να προσλάβετε μια νέα ομάδα, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την κερδοφορία της επιχείρησης.

  14 Καλύτερο λογισμικό Crypto Tax για να διευκολύνετε τον υπολογισμό σας και να είστε συμβατοί

Στην αρχή, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα πρότυπο διοχέτευσης πωλήσεων που ταιριάζει με την επιχείρησή σας και να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τις λειτουργίες πωλήσεων με ευκολία. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα πεδία προτύπου καθώς εμφανίζεται νέα απαίτηση. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως από την πρώτη ημέρα της συνδρομής. Επίσης, δεν χρειάζεται να υποστείτε απώλειες δυνητικού πελάτη λόγω της εγκατάστασης του εργαλείου και των σχετικών διαστημάτων διακοπής λειτουργίας.

#3. Οικονομικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Οι μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να δοκιμάσουν τις βασικές δυνατότητες του Bigin δωρεάν. Το δωρεάν πρόγραμμα περιλαμβάνει έως και 500 εγγραφές, μία διοχέτευση πωλήσεων, τρεις ροές εργασιών πωλήσεων, κλήσεις πελατών, ενσωματώσεις Zapier, φόρμες Zoho και εφαρμογές Android και iOS.

Εάν σας αρέσει το εργαλείο και θέλετε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να εγγραφείτε σε προγράμματα Express ή Premier. Υπάρχουν επίσης προσιτά πρόσθετα που μπορείτε να αποκτήσετε για να κλιμακώσετε τις λειτουργίες, όπως πρόσθετες εγγραφές, αποθήκευση αρχείων και εφάπαξ δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.

Εναλλακτικές λύσεις για το Bigin από την Zoho CRM

#1. Πωλητής

Το Salesmate είναι μια από τις δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις του Bigin. Σας βοηθά να μετατρέψετε δυνητικούς πελάτες σε ευχαριστημένους πελάτες και να κλείσετε περισσότερες προσφορές από ό,τι χαμένες. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε κάθε διαδρομή αγωγού πωλήσεων ανάλογα με τον πελάτη. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη του είναι απλή αλλά παραγωγική για την ομάδα διαχείρισης του αγωγού πωλήσεών σας.

Στον πυρήνα της, υπάρχει μια ενότητα Sales Pipeline για βελτιστοποιημένες λειτουργίες πωλήσεων, διαχείριση πολλαπλών καναλιών πωλήσεων, καταστάσεις συμφωνιών, αυτοματοποιημένες εργασίες και ειδοποιήσεις. Γύρω από αυτό, υπάρχουν άλλες τυπικές λειτουργίες, όπως η παρακολούθηση δραστηριότητας πωλήσεων, η διαχείριση επαφών, η διαχείριση προϊόντων, ο προγραμματιστής συσκέψεων και τα κοινόχρηστα εισερχόμενα ομάδας για συλλογική εργασία.

#2. Pipedrive

Το Pipedrive είναι ένα ακόμη CRM διαχείρισης αγωγών πωλήσεων που μπορείτε να ελέγξετε χωρίς να πληρώσετε για το πραγματικό προϊόν. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ρυθμίσετε το CRM σύμφωνα με τη λειτουργία πωλήσεων της επιχείρησής σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε εύκολα να εστιάσετε σε ενέργειες που σας οδηγούν σε μια επιτυχώς κλειστή συμφωνία αντί να την οπτικοποιήσετε εικονικά.

Η εφαρμογή Pipedrive είναι κατάλληλη για κάθε είδους επιχειρήσεις που συνδέονται με πωλήσεις. Είτε πουλάτε εφαρμογές υπολογιστών είτε αξεσουάρ αυτοκινήτου, είναι το κατάλληλο CRM πωλήσεων για εσάς. Το βασικό χαρακτηριστικό πωλήσεων είναι το Pipeline and Deals. Γύρω από αυτό, υπάρχουν άλλες προηγμένες δυνατότητες, όπως η σχεδίαση σωλήνων με μεταφορά και απόθεση, προσαρμοσμένα πεδία σωλήνων, ένα chatbot για δημιουργία δυνητικών πελατών, εφαρμογές για κινητά και πολλά άλλα.

#3. Keap

Το Keap είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού πωλήσεων και μάρκετινγκ που προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, CRM, μηνύματα κειμένου, σελίδες προορισμού, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληρωμές, ηλεκτρονικό εμπόριο και διοχέτευση πωλήσεων σε μια διαισθητική εφαρμογή.

Η λειτουργικότητα διαχείρισης αγωγών πωλήσεων σάς δίνει μια μεγάλη εικόνα των επιχειρηματικών λειτουργιών χωρίς ακαταστασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για να μετακινήσετε τους δυνητικούς πελάτες σε διαφορετικές καταστάσεις, όπως προκριθέντες, κέρδισαν κ.λπ. Επιπλέον, έως ότου η συμφωνία κλείσει επιτυχώς, το Keap θα υπενθυμίζει αυτόματα στην ομάδα σας για επακόλουθες κλήσεις ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, πρέπει να έχετε ανακαλύψει ότι το Bigin διαθέτει κομψά εργαλεία και απλή διεπαφή, αλλά είναι ικανό να διαχειρίζεται πολλαπλές γραμμές πωλήσεων για διαφορετικές υπηρεσίες ή προϊόντα. Επιπλέον, συνοδεύεται από μια χρονολογική διεπαφή που σας επιτρέπει να προσδιορίζετε εύκολα πώς αλληλεπιδρούν οι πελάτες με την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, το Bigin διευκολύνει τη διαχείριση εγγραφών, αρχείων, προϊόντων, υπηρεσιών και δεδομένων. Και το απόλυτο γροθιά είναι ότι είναι πολύ οικονομικό από τις εναλλακτικές επιλογές που μπορούν να αναζητήσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Με λίγα λόγια, το Bigin by Zoho CRM είναι κατάλληλο για μικρότερες επιχειρήσεις, καθώς προσφέρει πλήρη έλεγχο και παρέχει την ισχύ επεξεργασίας του αγωγού πωλήσεων που δεν μπορούν να παρέχουν τα βασικά εργαλεία CRM ή τα εργαλεία σχεδιασμού πόρων γραφείου (ERP).