Η απόλυτη λύση για τη δημιουργία καταλόγου

Δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε καταλόγους για την επιχείρησή σας; Μην ψάξετε πέρα ​​από το Brilliant Directories – η μοναδική σας λύση για τη δημιουργία καταλόγων στο διαδίκτυο.

Πείτε αντίο στους πονοκεφάλους της χειροκίνητης εισαγωγής δεδομένων και της ξεπερασμένης τεχνολογίας και πείτε γεια σε ένα βελτιωμένο και αποτελεσματικό σύστημα καταλόγου.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα πολλά πλεονεκτήματα των Brilliant Directories και θα σας δείξουμε γιατί είναι πραγματικά η απόλυτη λύση για τη δημιουργία καταλόγων.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι οι Brilliant Directories;

Ιδρύθηκε το 2009 – Το Brilliant Directories είναι ένα λογισμικό καταλόγου ιστού που σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδικτυακούς καταλόγους επιχειρήσεων ή ιστότοπους μελών μέσα σε λίγα λεπτά.

Το λογισμικό προσφέρει μια βιβλιοθήκη θεμάτων συνδρομής με υπερφόρτιση με προσαρμογές σημείου και κλικ, επιτρέποντάς σας να μην ξεκινήσετε ποτέ από το μηδέν.

Μπορείτε να βρείτε προκατασκευασμένα θέματα καταλόγου για διάφορες κατηγορίες, όπως παρόχους υπηρεσιών, τοπικούς οδηγούς πόλεων, κοινότητες μελών, τοπικές μικρές αγγελίες, καταχωρίσεις ακινήτων και άλλα.

Στη συνέχεια, οι Brilliant Directories προσφέρουν μια σειρά από ισχυρές δυνατότητες για διαχείριση μελών, δημιουργία εσόδων από ιστότοπους, σχεδιασμό και επωνυμία, δημοσίευση περιεχομένου και SEO για να βοηθήσουν στη δημιουργία καταλόγου από άκρο σε άκρο.

Από ενώσεις έως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, συλλόγους και ομάδες – Οι Κατάλογοι Επιχειρήσεων ενδυναμώνουν περισσότερες από 30.000+ επιχειρήσεις και ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Πώς βοηθά στη δημιουργία τοποθεσιών μελών και καταλόγων επιχειρήσεων;

Το Brilliant Directories έχει μια εύχρηστη διεπαφή με προσαρμογές χωρίς κώδικα και λίγο περισσότερες από χίλιες λειτουργίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της δημιουργίας καταπληκτικών καταλόγων ιστότοπων.

Το λογισμικό σάς δίνει μια αρχή με τη βιβλιοθήκη με έτοιμα πρότυπα καταλόγου προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια, διαθέτει μια σειρά εργαλείων SEO και διαχείρισης περιεχομένου για να βοηθήσει εσάς και τα μέλη σας να κατατάσσεστε καλύτερα στα SERP.

Για εύκολη διαχείριση μελών, η πλατφόρμα προσφέρει έναν πίνακα ελέγχου αυτοεξυπηρέτησης για τα μέλη όπου συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία και εγγράφονται στον ιστότοπό σας.

Μόλις εγγραφείτε μέλη, μπορείτε να τους επιτρέψετε να δημοσιεύουν περιεχόμενο, να δημοσιεύουν εκδηλώσεις, να πουλούν προϊόντα ή υπηρεσίες και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πακέτα συνδρομής με συγκεκριμένα προνόμια ή περιορισμούς. Και αφήστε τα μέλη να αγοράσουν και να πληρώσουν εύκολα στο τοπικό τους νόμισμα.

Τέλος, εκτός από τις συνδρομές μέλους, διαθέτει εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, όπως διαφημίσεις banner, βοήθεια συνεργατών, δυνητικούς πελάτες πωλήσεων, επιλογές πολλαπλών πωλήσεων και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά των Brilliant Directories

Σίγουρα λοιπόν, οι Brilliant Directories διαθέτουν όλα τα εννέα μέτρα για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καταλόγους ιστότοπων εκτός συσκευασίας.

Ας βουτήξουμε και εξερευνήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι Brilliant Directories.

#1. Ρύθμιση και σχεδίαση χωρίς προβλήματα

Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, το Brilliant Directories διαθέτει τον σωστό συνδυασμό εργαλείων κώδικα και εργαλείων χωρίς κώδικα, όπως:

Σχεδιασμός και Branding

Ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας σχεδίασης point-and-click σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε προκατασκευασμένα θέματα ή να δημιουργείτε προσαρμοσμένα θέματα με λογότυπα, χρώματα, εικόνες, κείμενο και στοιχεία επωνυμίας. Επιπλέον, οι ιστότοποι που κατασκευάζονται με χρήση Brilliant Directories συνοδεύονται από λευκή ετικέτα χωρίς επιπλέον κόστος.

Εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων

Από ένα μόνο πλαίσιο διαχειριστή, μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας. Ο ενσωματωμένος οπτικός επεξεργαστής ιστοσελίδων σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε πρότυπα ή να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ιστοσελίδες σαν να εργάζεστε στο MS Word. Πανεύκολο!

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό OnlyFans

Ή, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσαρμοσμένο κώδικα HTML και CSS για να προσαρμόσουν περαιτέρω την εμφάνιση και την αίσθηση των ιστοσελίδων.

Ιστότοπος έτοιμος για κινητά

Ας ρωτήσουμε: Θέλετε έναν ιστότοπο που να μπορεί να μετατραπεί άμεσα σε εφαρμογή για κινητά;

Το Brilliant Directory παρέχει ιστότοπους έτοιμους για κινητά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση plug-and-play με δημοφιλείς εφαρμογές δημιουργίας εφαρμογών για κινητά και να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε εφαρμογή για κινητά χωρίς κόπο. Το λογισμικό ενσωματώνεται με κορυφαία προγράμματα δημιουργίας εφαρμογών iOS και Android, όπως το Appypie, το Swiftic και άλλα, για να τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή σας σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα

Παρόλο που πολλές λύσεις καταλόγου προσφέρουν πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα διεπαφής, είτε χρεώνεστε γι’ αυτόν είτε η προσαρμογή είναι κάτι δύσκολο ή και τα δύο.

Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, το Brilliant Directories προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για την επεξεργασία του πηγαίου κώδικα του frontend. Η λειτουργία Εμφάνιση Widgets περιγράφει ακριβώς πού να επεξεργαστείτε συγκεκριμένες μονάδες πηγαίου κώδικα του ιστότοπού σας.

Επιτρέποντάς σας έτσι να προσδιορίσετε ακριβείς θέσεις στον κώδικα που θέλετε να επεξεργαστείτε για να προσαρμόσετε τις διατάξεις σελίδων και ακόμη και να ενημερώσετε τη σχεδίαση CSS. Τέρμα η αναζήτηση τυχαίων αρχείων php!

#2. Διαχείριση μελών

Το Brilliant Directories διαθέτει περισσότερες από 1000 ρυθμίσεις και δυνατότητες για τη διαχείριση των μελών σας – από πίνακες ελέγχου αυτοεξυπηρέτησης έως μεμονωμένους χρήστες και πολλά άλλα. Ακολουθεί μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο η πλατφόρμα σάς βοηθά να διαχειρίζεστε τους επισκέπτες και τα μέλη χωρίς κόπο.

Πίνακας ελέγχου μελών αυτοεξυπηρέτησης

Το Brilliant Directories επιτρέπει στα μέλη να δημιουργούν τους δικούς τους λογαριασμούς χωρίς την παρέμβασή σας. Τα μέλη μπορούν να ενημερώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, να διαχειρίζονται συνδρομές, να παρακολουθούν δυνητικούς πελάτες και κριτικές, να ανεβάζουν περιεχόμενο και πολλά άλλα – όλα από έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου.

Επιπλέον, μπορείτε να αποφασίσετε ποιες πληροφορίες θέλετε από τα μέλη σας και να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία στον πίνακα ελέγχου.

Βελτιστοποιημένες σελίδες προφίλ μελών SEO

Κάθε μέλος στον ιστότοπό σας λαμβάνει συγκεκριμένα δημόσια προφίλ βελτιστοποιημένα για SEO. Τα μέλη σας μπορούν να προσθέσουν πληροφορίες για τους εαυτούς τους και οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με μέλη, να αφήσουν κριτικές και πολλά άλλα – όλα αθροίζονται για τη βελτιστοποίηση των προφίλ μελών για τις μηχανές αναζήτησης.

Κριτικές και Βαθμολογίες

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να επιτρέψετε στους επισκέπτες να αφήνουν κριτικές και αξιολογήσεις σε προφίλ επιχειρήσεων ή μελών. Ως εκ τούτου, κάντε τον ιστότοπο του καταλόγου σας αξιόπιστο και φιλικό προς το χρήστη.

Ωστόσο, μπορείτε να αναθέσετε τον έλεγχο στα μέλη σας και να τους επιτρέψετε να διαχειρίζονται τις αξιολογήσεις τους ή μπορείτε να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο και να ελέγξετε τις κριτικές στον ιστότοπό σας.

Μαζική εισαγωγέας μελών

Οι ιστότοποι καταλόγου είναι αρκετά μεγάλοι ώστε να συνεχίζουν να προσθέτονται στη λίστα και να παραμένουν μισογεμάτοι. Σίγουρα, εάν έχετε συγκεντρώσει μια λίστα μελών διαφορετικά, μπορείτε εύκολα να τα εισαγάγετε στον ιστότοπό σας ως αρχείο .csv.

Κατά την εισαγωγή, μπορείτε ακόμη και να ταξινομήσετε τα μέλη σε κατηγορίες, να ορίσετε τα επίπεδα συνδρομής τους, να τα καρφιτσώσετε στους Χάρτες Google και να συμπεριλάβετε φωτογραφίες προφίλ, λογότυπα και άλλα.

Δημιουργία πακέτων μελών

Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα προσαρμοσμένα πακέτα συνδρομής (δωρεάν ή επί πληρωμή) και να χρεώνετε τα μέλη μηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια.

Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 40 προνόμια και περιορισμούς για κάθε πακέτο για να προσφέρει διάκριση. Για παράδειγμα, η ιδιότητα μέλους υψηλού επιπέδου θα ξεκλειδώσει περισσότερα προνόμια από τις χαμηλές τιμές. Αυτό σας βοηθά επίσης να διαφοροποιήσετε τα οφέλη κάθε επιπέδου μέλους.

  Διορθώστε τις προσκλήσεις παιχνιδιών Xbox One που δεν λειτουργούν

Email Marketing

Για καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη, η πλατφόρμα προσφέρει ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ email. Χρησιμοποιώντας αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα σχέδια email ή να επιλέξετε από πάνω από 40+ προκατασκευασμένα πρότυπα και να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με την επωνυμία σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να τμηματοποιήσετε τις λίστες email και να εκτελέσετε καμπάνιες email χωρίς να ανοίξετε πολλές καρτέλες.

Για να εξατομικεύσετε την αλληλεπίδραση με τα μέλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταβλητές στα πρότυπα email σας. Αυτές οι μεταβλητές αντικαθίστανται αυτόματα με το αντίστοιχο περιεχόμενο – δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη σας να λαμβάνουν εξατομικευμένα email από τον ιστότοπό σας.

#3. Έκδοση Περιεχομένου

Το Brilliant Directories διαθέτει επίσης εργαλεία για την υποστήριξη της δημιουργίας περιεχομένου για την ανάπτυξη της κοινότητάς σας. Είναι πολύ εύκολο να δημοσιεύσετε και να προωθήσετε περιεχόμενο λόγω των εξής:

Εργαλεία SEO

Κάθε τμήμα του ιστότοπου του καταλόγου σας έχει σχεδιαστεί για να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, από ιστοσελίδες έως πλούσια αποσπάσματα και μεταδεδομένα έως τη δομή διεύθυνσης URL – όλα βελτιστοποιούνται.

Ωστόσο, για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω οποιοδήποτε από αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας SEO σε όλο τον ιστότοπο για να προσαρμόσετε τη δομή SEO.

Υποστήριξη Blogging

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα πλήρες σύστημα blogging για την υποστήριξη των αναγκών περιεχομένου και SEO σας. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία blogging, μπορείτε:

  • Δημοσίευση άρθρων: Ο ενσωματωμένος οπτικός επεξεργαστής σάς επιτρέπει να γράφετε, να επεξεργάζεστε, να βελτιστοποιείτε και να δημοσιεύετε άρθρα εύκολα
  • Προγραμματισμός αναρτήσεων: Αυτόματος προγραμματισμός αναρτήσεων για μελλοντική ημερομηνία ή ώρα
  • Αφιερωμένη ενότητα: Οι αναρτήσεις και τα άρθρα έχουν μια ειδική ενότητα στον ιστότοπό σας, προβάλλοντάς την ως πηγή για επισκέπτες και μέλη

Καταχωρίσεις συμβάντων

Οποιοσδήποτε στην κοινότητά σας, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, μπορεί να δημοσιεύει για επερχόμενες εκδηλώσεις και δραστηριότητες με λεπτομέρειες, εικόνες, συνδέσμους εισιτηρίων και πολλά άλλα – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε προσαρμοσμένα κουμπιά όπως «Εισιτήριο» και «Περισσότερες πληροφορίες» για να προσθέσετε εξωτερικούς συνδέσμους.

Για να προσθέσετε έναν χώρο, ενσωματώστε ελεύθερα τους Χάρτες Google στην εκδήλωσή σας για να προσθέσετε φυσική τοποθεσία. Μπορείτε ακόμη να επιτρέψετε στους επισκέπτες να σχολιάσουν στη σελίδα της εκδήλωσης και να μοιραστούν τον σύνδεσμο της σελίδας χρησιμοποιώντας γραφικά στοιχεία κοινωνικών μέσων. Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα banner AdSense ή πελάτη σε αναρτήσεις συμβάντων.

Προσφορές και κουπόνια

Η προσφορά εξαιρετικών προσφορών στον ιστότοπό σας μπορεί να προσελκύσει σημαντική επισκεψιμότητα. Ως αποτέλεσμα, περισσότερες επιχειρήσεις θα ήθελαν να εγγραφούν στον κατάλογό σας.

Δείτε πώς οι Brilliant Directories βοηθούν στην αιτία:

  • Κοινή χρήση συμφωνίας: Δημιουργήστε και δημοσιεύστε εύκολα συμφωνία με κωδικούς κουπονιών, πρόσθετες πληροφορίες και έναν σύνδεσμο αγοράς
  • Προσθήκη χρονοδιακόπτη: Ορίστε μια περίοδο λήξης για τις προσφορές για να δημιουργήσετε την αίσθηση του επείγοντος και να συμβάλετε στην προώθηση της άμεσης δράσης
  • Φιλικό προς συνεργάτες: Επιτρέψτε σε συνεργάτες μάρκετινγκ να δημοσιεύουν συνδέσμους συνεργατών με τις συμφωνίες που μοιράζονται δημόσια

#4. Δημιουργία εσόδων

Οι Brilliant Directories προσφέρουν ένα κομμάτι εργαλείων δημιουργίας εσόδων για να μετατρέψουν τον ιστότοπο μελών σας σε μια μηχανή δημιουργίας εσόδων.

Πολλαπλές πύλες πληρωμής και κανάλια εσόδων

Το Brilliant Directories ενσωματώνεται με τις 10 πιο δημοφιλείς πύλες πληρωμής για την αποδοχή και την επεξεργασία πληρωμών στο τοπικό σας νόμισμα, όπως Stripe, PayPal, Verifone και PayFast. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους πληρωμής από εδώ.

Στη συνέχεια, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλά κανάλια εσόδων για να έχετε πάντα ένα επαναλαμβανόμενο εισόδημα. Μπορείτε να κερδίσετε από συνδρομές μέλους, διαφημίσεις banner, διασταυρούμενες πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών και άλλους τρόπους που μπορείτε να βρείτε.

Τα ενσωματωμένα εργαλεία επεξεργασίας του διαχειρίζονται όλες τις πληρωμές σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών χρημάτων, και δημιουργούν ακόμη και σελίδες αγοράς για πρόσθετα προϊόντα.

Εργαλεία δημιουργίας μολύβδου

Το λογισμικό σάς επιτρέπει να συλλέγετε, να διαχειρίζεστε και να πουλάτε δυνητικούς πελάτες. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, όπως φόρμες, εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία κ.λπ. Δείτε αυτό το βίντεο σχετικά με το βασικό πακέτο δυνητικών πελατών που διατίθεται δωρεάν.

  9 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Εκκλησίας

Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να αγοράσετε το αυτόματο πρόσθετο αντιστοίχισης δυνητικών πελατών για να καλλιεργήσετε τα μέλη σας με καλύτερους δυνητικούς πελάτες που ταιριάζουν. Απλώς τοποθετήστε ένα κουμπί αγοράς με ένα καθορισμένο ποσό για κάθε πελάτη και αρχίστε να μετράτε χρήματα. 🤑

Φιλοξενία και Ασφάλεια

Οι ιστότοποι που έχουν κατασκευαστεί με χρήση Brilliant Directories περιλαμβάνουν premium φιλοξενία cloud. Έτσι, εξοικονομείτε από το ακριβό κόστος διαχείρισης και διασφάλισης ιστοσελίδων που φιλοξενούνται μόνοι σας. Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με Brilliant Directories, μπορείτε να περιμένετε:

  • 24/7 παρακολούθηση
  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και εξαγωγές
  • Ασφάλεια SSL
  • Προστασία απόπειρας σύνδεσης
  • Δίκτυο κλειστού κώδικα
  • Διαχείριση πολλών τοποθεσιών

Εκτός από τη μακρά λίστα δυνατοτήτων, διαθέτει επίσης πληθώρα πόρων υποστήριξης και περιεχομένου για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες κατά τη χρήση του λογισμικού.

Πόροι υποστήριξης

  • Βίντεο γρήγορης εκκίνησης: Τόνοι εκπαιδευτικών βίντεο για να σας καθοδηγήσουν εύκολα στις λειτουργίες και τις διαδικασίες
  • Search Knowledgebase: Ένας κεντρικός κόμβος που διαθέτει έγγραφα για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας για εγκατάσταση και προσαρμογές από άκρο σε άκρο
  • Αφιερωμένη ομάδα Facebook: Διαθέτει μια ομάδα Facebook όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να δικτυωθείτε με μια κοινότητα ομοϊδεατών
  • Επαναλήψεις διαδικτυακών σεμιναρίων: Πάνω από 120 επαναλήψεις διαδικτυακών σεμιναρίων είναι διαθέσιμες σε εσάς ανά πάσα στιγμή
  • Υποστήριξη Ιδιωτικού Τηλεφώνου: Εκπαίδευση 1 ώρας επί πληρωμή για κοινή χρήση οθόνης από τον ανώτερο προπονητή της Brilliant Directories για να λάβετε όλες τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζεστε
  • Υποβολή εισιτηρίων: Δημιουργήστε εισιτήρια υποστήριξης για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κατά την εργασία με το λογισμικό

Brilliant Directories Alternatives

Αν και το Brilliant Directories είναι ένα καταπληκτικό λογισμικό για τη δημιουργία καταλόγου ιστοτόπων, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε άλλες παρόμοιες επιλογές. Ερευνήσαμε και εξετάσαμε δύο από τις καλύτερες εναλλακτικές για εσάς 👇🏻

#1. BoxedCMS

Το BoxedCMS είναι ένα λογισμικό προσαρμοσμένου καταλόγου που σας βοηθά να δημιουργήσετε ψηφιακούς καταλόγους για επιχειρήσεις, γάμους, πύλες ειδήσεων, περιοδικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα.

Το λογισμικό χρησιμοποιεί NodeJS και AngularJS για να δώσει ένα κομψό εφέ και ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, αυτό καθιστά το λογισμικό εύκολα επεκτάσιμο χωρίς περιορισμό στον αριθμό των χαρακτηριστικών που μπορείτε να προσθέσετε μέσω κωδικοποίησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους με γλώσσες και επικράτειες συγκεκριμένες για συγκεκριμένους στόχους. τοπικοποιήστε το περιεχόμενο με τη γλώσσα που προτιμάτε
  • Κεντρικός πίνακας ελέγχου για διαχείριση χρηστών, έγκριση αιτημάτων μελών και διαχείριση εγγραφών χρηστών κάτω από την ίδια στέγη
  • Αυξήστε τα έσοδά σας μέσω διαφημιστικού περιεχομένου και διαφημιστικών banner. πληρώνεστε απευθείας από τους χρήστες σας με την πύλη πληρωμής Stripe
  • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG για να κάνετε τα πάντα για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στο frontend
  • Παρακολουθήστε αναφορές απόδοσης σε πραγματικό χρόνο για τις καμπάνιες σας. ενσωματωθείτε στο Google Analytics για να δημιουργήσετε πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία από τον ιστότοπό σας

Με το επιχειρηματικό του σχέδιο, το BoxedCMS προσφέρει πλήρη ευελιξία στην ομάδα σας να τροποποιεί τον κώδικα με βάση τις επιχειρηματικές ανάγκες. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε μια δωρεάν επίδειξη του λογισμικού.

#2. ηλεκτρονικός κατάλογος

Το eDirectory είναι ένα λογισμικό καταλόγου εταιρικής ποιότητας που σας βοηθά να δημιουργήσετε καταπληκτικούς ιστότοπους καταλόγου ανεξαρτήτως κλάδου ή σκοπού.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δημιουργήστε προσαρμοσμένα σχεδιασμένα πρότυπα με κάρτες σύνοψης, προσαρμοσμένα πεδία, γραφικά στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης και άλλα, χρησιμοποιώντας το Διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων
  • Ελέγξτε κάθε πτυχή SEO του ιστότοπού σας με ενσωματωμένα εργαλεία SEO: δημιουργία χαρτών ιστότοπου, πρόγραμμα επεξεργασίας robots.txt και πρόγραμμα επεξεργασίας ανακατευθύνσεων 301
  • Διαθέτει λειτουργία αγοράς που επιτρέπει στα μέλη να δημιουργούν καταλόγους και να πουλούν προϊόντα ή υπηρεσίες απευθείας από τον κατάλογο
  • Ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών που σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε τον ιστότοπό σας σε όμορφες εφαρμογές iOS και Android – δεν απαιτείται κωδικός
  • Οι κάτοχοι άδειας χρήσης έχουν αυτόματη πρόσβαση στον πλήρη πηγαίο κώδικα του eDirectory

Επιπλέον, λαμβάνετε άλλες ευχάριστες δυνατότητες, όπως τη δημιουργία συμφωνιών και προσφορών, τη δημοσίευση εκδηλώσεων, τη μεταφόρτωση ιστολογίων και τη δημιουργία αναλυτικών στοιχείων και αναφορών για συνολική ανάλυση ιστότοπου.

Καταληκτικές Σκέψεις

Η ομάδα της Brilliant Directories έχει διασφαλίσει ότι το λογισμικό συνδέει όλες τις κουκκίδες όταν πρόκειται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ιστότοπου καταλόγου.

Φροντίζει για όλα τα βασικά πράγματα, από τη διάταξη του ιστότοπου μέχρι τη βελτιστοποίηση και τη διαχείριση μελών. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό δωρεάν. Κάντε κράτηση για ένα δωρεάν demo σήμερα!