Διορθώστε το Star Citizen Crashing στα Windows 10

Το Star Citizen είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες με σχετικά καλό αριθμό παικτών. Ωστόσο, δεν είναι χωρίς σφάλματα και σφάλματα. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του Star Citizen που συνεχίζει να κολλάει. Εάν αντιμετωπίζετε επίσης το ζήτημα της συντριβής του πολίτη Star, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα με αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

Πώς να διορθώσετε τη συντριβή Star Citizen στα Windows 10

Εάν ανησυχείτε από τη συντριβή του Star Citizen κατά την εκκίνηση στον υπολογιστή σας με Windows 10, εδώ είναι μερικοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να τους αναλύσετε προσεκτικά για να επιλύσετε το πρόβλημα.

  • Ο υπολογιστής δεν πληροί τις βασικές απαιτήσεις του παιχνιδιού.
  • Κάποιο άλλο πρόγραμμα παρασκηνίου παρεμβαίνει στο παιχνίδι.
  • Χρησιμοποιείτε μια μη επαληθευμένη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης.
  • Οι ρυθμίσεις γραφικών του παιχνιδιού είναι εσφαλμένες και τα αρχεία DLL του προγράμματος-πελάτη Steam είναι κατεστραμμένα.
  • Παρουσία κακόβουλου λογισμικού και ιών.
  • Το πλαίσιο .NET και το λειτουργικό σύστημα δεν έχουν ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.
  • Η έκδοση DirectX δεν είναι ενημερωμένη.
  • Overclocking.
  • Οποιαδήποτε εσφαλμένη ρύθμιση παραμέτρων ή κατεστραμμένα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού προκαλούν επίσης το πρόβλημα.
  • Τα αρχεία με δυνατότητα αναδιανομής της Microsoft C++ δεν είναι συμβατά με το παιχνίδι και τον υπολογιστή.

Ακολουθούν μερικές πιθανές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα με το σφάλμα Star Citizen στα Windows 10. Ακολουθήστε τα όπως αποδεικνύεται με την ίδια σειρά και αν είστε τυχεροί, μπορείτε να βρείτε μια λύση για το πρόβλημά σας στα ίδια τα πρώτα βήματα!

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση του προβλήματος.

1Α. Προϋπόθεση: Ελέγξτε τις απαιτήσεις παιχνιδιού

Πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας αποδέχεται τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ακολουθούν οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος για το Star Citizen.

Ελάχιστες απαιτήσεις

  • CPU SPEED: Τετραπύρηνος επεξεργαστής

  • RAM: 16 GB

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 (64bit) με Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10

  • ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Κάρτα γραφικών DirectX 11 με 2 GB RAM (4 GB συνιστάται ανεπιφύλακτα)

  • PIXEL SHADER: 5.0

  • VERTEX SHADER: 5.0

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ RAM VIDEO: 2 GB

Προτεινόμενες Απαιτήσεις

  • CPU SPEED: Τετραπύρηνος επεξεργαστής

  • RAM: 16 GB

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 (64bit) με Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10

  • ΚΑΡΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Κάρτα γραφικών DirectX 11 με 2 GB RAM (4 GB συνιστάται ανεπιφύλακτα)

  • PIXEL SHADER: 5.0

  • VERTEX SHADER: 5.0

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ RAM VIDEO: 4 GB

1Β. Σταματήστε το Overclocking

  • Κάθε υπολογιστής προηγμένης τεχνολογίας έχει κατασκευαστεί με την επιλογή Overclocking που βοηθά στην παραγωγή περισσότερων χυμών από τις προδιαγραφές που έχετε ήδη. Η ταχύτερη εκτέλεση της κάρτας γραφικών ή του επεξεργαστή από την προεπιλεγμένη ταχύτητα αναφέρεται σε overclocking.
  • Όταν συμβεί αυτό, ο υπολογιστής σας θα φτάσει τη μέγιστη θερμοκρασία μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο υπολογιστής το εντοπίζει και προσαρμόζει την ταχύτητα του ρολογιού στην κανονική ταχύτητα μέχρι να κρυώσει. Η ταχύτητα του ρολογιού αυξάνεται ξανά αφού κρυώσουν.
  • Αυτό αυξάνει την απόδοση του υπολογιστή σας και είναι μεγάλη βοήθεια εάν δεν έχετε ισχυρό υπολογιστή.
  • Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα παιχνίδια δεν υποστηρίζουν overclocking. Το ίδιο ισχύει και για το Star Citizen. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε όλο το overclocking στον υπολογιστή σας και να δοκιμάσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Αν εκκινήσει καλά, το πρόβλημα διορθώθηκε.

1C. Εκτελέστε το Star Citizen ως Διαχειριστής

Εάν το Star Citizen δεν έχει τα απαιτούμενα δικαιώματα διαχειριστή, ορισμένες βασικές δυνατότητες του παιχνιδιού θα περιοριστούν, προκαλώντας σας πρόβλημα κατάρρευσης του Star Citizen κάθε φορά που ανοίγετε το παιχνίδι ή εγκαθιστάτε τυχόν ενημερώσεις. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να εκτελέσετε το παιχνίδι ως διαχειριστής.

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση Star Citizen στην επιφάνεια εργασίας ή μεταβείτε στον κατάλογο εγκατάστασης και κάντε δεξί κλικ σε αυτόν.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

3. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και κάντε κλικ στο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Ελέγξτε αν έχετε επιδιορθώσει το πρόβλημα του Star Citizen που κολλάει.

1Δ. Κλείσιμο εργασιών εκτέλεσης στο παρασκήνιο

Εάν εκτελέσετε οποιοδήποτε άλλο προηγμένο παιχνίδι στο παρασκήνιο εκτός από το Star Citizen, αυτό θα οδηγήσει σε πρόβλημα κατάρρευσης του Star Citizen στον υπολογιστή σας. Αρκετές εφαρμογές παρασκηνίου καταναλώνουν πολλούς πόρους της CPU και, αν θέλετε να το επιλύσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα άλλα προγράμματα και εφαρμογές παρασκηνίου σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10.

Επιπλέον, σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα εκκίνησης στον υπολογιστή σας με Windows 10. Για να εφαρμόσετε την εργασία, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με 4 Τρόπους Απενεργοποίησης Προγραμμάτων Εκκίνησης στα Windows 10

1Ε. Κατάργηση προσωρινών αρχείων

Λίγοι χρήστες έχουν προτείνει ότι η εκκαθάριση μέρους του χώρου στο δίσκο στον υπολογιστή τους βοήθησε να επιλύσουν τα σφάλματα Star Citizen κατά την εκκίνηση. Αυτό θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας να εγκαταστήσει νέα αρχεία όποτε χρειάζεται, κάτι που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν υπάρχει ελάχιστος διαθέσιμος χώρος στον υπολογιστή σας που συμβάλλει στο πρόβλημα εκκίνησης στο Star Citizen, ακολουθήστε τον οδηγό μας 10 τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows που σας βοηθά να διαγράψετε όλα τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας.

1ΣΤ. Ελέγξτε για κατεστραμμένα αρχεία συστήματος

Εάν υπάρχουν αρχεία που λείπουν ή είναι κατεστραμμένα στον υπολογιστή σας Windows 10, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατάρρευσης του Star Citizen. Ωστόσο, επιδιορθώνετε αυτά τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα, συγκεκριμένα, Έλεγχος αρχείων συστήματος και Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

1G. Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης GPU

Τα προγράμματα οδήγησης γραφικών βοηθούν τις βαριές εικόνες γραφικών και τις εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο να απλοποιήσουν τις εργασίες τους. Εάν αντιμετωπίζετε διενέξεις εκκίνησης κατά την εκκίνηση ενός παιχνιδιού όπως το Star Citizen, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών, καθώς χρησιμεύουν ως σύνδεσμος μεταξύ του υλικού και του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Πολλοί χρήστες έχουν προτείνει ότι η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης έχει διορθώσει το πρόβλημα με το Windows 10 με το σφάλμα Star Citizen. Διαβάστε και εφαρμόστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό μας 4 τρόποι ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10 για να το κάνετε.

1Η. Προγράμματα οδήγησης γραφικών επαναφοράς

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών μπορεί να προκαλέσει τυχόν διενέξεις εκκίνησης και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης και μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και ελέγξτε αν λάβατε επιδιόρθωση για το πρόβλημα με το Star Citizen συνεχίζει να κολλάει.

1I. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης GPU

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα σφάλματος Star Citizen μετά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης GPU, εγκαταστήστε ξανά τα προγράμματα οδήγησης συσκευών για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ξανά προγράμματα οδήγησης γραφικών σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

1J. Ενημερώστε τα Windows

Επίσης, εάν υπάρχουν σφάλματα στον υπολογιστή σας, μπορούν να διορθωθούν μόνο μετά από ενημέρωση των Windows. Η Microsoft κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις για να διορθώσει όλα αυτά τα σφάλματα, διορθώνοντας έτσι τα σφάλματα Star Citizen κατά την εκκίνηση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν υπάρχουν ενημερώσεις σε εκκρεμότητα, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος Windows, ελέγξτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι χωρίς προβλήματα.

1 Χιλ. Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Ορισμένα μη συμβατά προγράμματα προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας θα προκαλέσουν σφάλματα Star Citizen κατά την εκκίνηση. Για να αποφύγετε διενέξεις, πρέπει να διασφαλίσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή σας Windows 10 και να ελέγξετε αν είναι σταθερές ή όχι. Για να διαπιστώσετε εάν η σουίτα προστασίας από ιούς είναι ο λόγος για το ζήτημα που συζητήθηκε, απενεργοποιήστε το μία φορά και δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του προγράμματος προστασίας από ιούς προσωρινά στα Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Εάν έχετε μια λύση για το πρόβλημά σας μετά την απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας, συνιστάται να απεγκαταστήσετε πλήρως το πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας Αναγκαστική απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν θα απεγκατασταθούν στα Windows 10 για να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 2: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία παιχνιδιού

Η επιλογή λειτουργίας παιχνιδιού που είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή χρησιμοποιείται για την ιεράρχηση και τη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού και τη μείωση των περιττών διακοπών. Η λειτουργία παιχνιδιού δίνει προτεραιότητα πρόσβασης σε πόρους για τα παιχνίδια που παίζετε, ενώ άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο λαμβάνουν λιγότερους πόρους. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού για να βελτιστοποιήσετε το παιχνίδι στα παιχνίδια.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Εντοπίστε την επιλογή Gaming όπως φαίνεται παρακάτω στις ρυθμίσεις συστήματος.

3. Επιλέξτε την επιλογή Λειτουργία παιχνιδιού στο αριστερό παράθυρο και ενεργοποιήστε την εναλλαγή Λειτουργίας παιχνιδιού.

4. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία παιχνιδιού στον υπολογιστή σας, επανεκκινήστε το παιχνίδι.

Μέθοδος 3: Ρυθμίστε τη διαδικασία παιχνιδιού σε υψηλή προτεραιότητα

Η προτίμηση μιας εφαρμογής ή μιας διαδικασίας λέει στον υπολογιστή τη σημασία και αν πρέπει να προτιμάται έναντι των άλλων κατά την κατανομή των πόρων. Η προτεραιότητα κάθε εφαρμογής είναι κανονική εκτός από τις διεργασίες του συστήματος, από προεπιλογή. Το Star Citizen ενδέχεται να μην φορτώσει στον υπολογιστή σας εάν δεν είχε αρκετούς πόρους.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc ταυτόχρονα για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών.

2. Τώρα, αναζητήστε τη διαδικασία Star Citizen.

3. Στη συνέχεια αλλάξτε την προτεραιότητα σε Υψηλή προτεραιότητα και ελέγξτε αν λειτουργεί.

Σημείωση: Αλλάξτε την προτεραιότητα με μεγάλη προσοχή, καθώς η απρόσεκτη αλλαγή της προτεραιότητας της διαδικασίας θα μπορούσε να κάνει το σύστημά σας εξαιρετικά αργό ή ασταθές.

4. Κλείστε τη Διαχείριση Εργασιών και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν επιλύθηκε το πρόβλημα με τη συντριβή του Star Citizen στα Windows 10.

Μέθοδος 4: Προσαρμόστε την εμφάνιση και την απόδοση των Windows

Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα σφάλματος του Star Citizen προσαρμόζοντας την εμφάνιση και την απόδοση του υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Adjust the look and performance of Windows και κάντε κλικ στο Open.

2. Ενεργοποιήστε την επιλογή Προσαρμογή για βέλτιστη απόδοση όπως φαίνεται.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

4. Μόλις τελειώσετε, παίξτε ένα δοκιμαστικό παιχνίδι και δείτε αν το Star Citizen λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Μέθοδος 5: Επαλήθευση της ακεραιότητας των αρχείων παιχνιδιών (στο Steam)

Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις στις οποίες τα αρχεία του παιχνιδιού είτε λείπουν είτε είναι κατεστραμμένα ή είχε ημιτελείς εγκαταστάσεις. Οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να αντιμετωπίσουν ότι το Star Citizen συνεχίζει να κολλάει το πρόβλημα εάν διακοπούν από τη διαδικασία ενημέρωσης ή εάν μετακινηθούν τα αρχεία του παιχνιδιού. Σε αυτή τη μέθοδο, θα ανοίξετε το Steam και θα χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία για την επαλήθευση της ακεραιότητας του παιχνιδιού. Θα αντικατασταθεί εάν η εφαρμογή βρει κάτι. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης της ακεραιότητας των αρχείων παιχνιδιών στο Steam.

Σημείωση: Θα πρέπει να εκτελέσετε παρόμοια βήματα εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό λογισμικό δημοσίευσης.

Μέθοδος 6: Απενεργοποιήστε την επικάλυψη Steam

Το Steam Overlay είναι ένα κομμάτι του Steam που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη λίστα φίλων, στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να επιτρέπουν τις αγορές εντός του παιχνιδιού. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο, ωστόσο μερικές φορές προκαλεί συντριβή Star Citizen κατά το ζήτημα της εκτόξευσης. Εάν θέλετε να λύσετε αυτό το πρόβλημα, απενεργοποιήστε την επικάλυψη του παιχνιδιού Steam.

1. Εκκινήστε το Steam και κάντε κλικ στο LIBRARY.

2. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο Star Citizen και κάντε κλικ στο Properties….

3. Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα ΓΕΝΙΚΑ και αποεπιλέξτε το πλαίσιο που περιέχει Ενεργοποίηση της επικάλυψης Steam ενώ βρίσκεστε στο παιχνίδι.

4. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι και ελέγξτε αν έχει λυθεί το συζητημένο.

Μέθοδος 7: Ενημέρωση .NET Framework

Το πλαίσιο .NET στον υπολογιστή Windows 10 είναι απαραίτητο για την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση σύγχρονων εφαρμογών και παιχνιδιών. Πολλά παιχνίδια διαθέτουν δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης για το πλαίσιο .NET, και επομένως θα ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Σε άλλη περίπτωση, εάν σας ζητηθεί μια ενημέρωση στον υπολογιστή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο την πιο πρόσφατη έκδοση του πλαισίου .NET, όπως συζητείται παρακάτω, για να διορθώσετε το σφάλμα Star Citizen κατά την εκκίνηση.

1. Ελέγξτε για νέες ενημερώσεις για το πλαίσιο .NET από το επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

2. Εάν υπάρχουν ενημερώσεις, κάντε κλικ στον αντίστοιχο/προτεινόμενο σύνδεσμο και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη .NET Framework 4.8 Runtime.

Σημείωση: Μην κάνετε κλικ στο Download .NET Framework 4.8 Developer Pack καθώς χρησιμοποιείται από προγραμματιστές λογισμικού.

3. Μεταβείτε στην ενότητα Οι λήψεις μου, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να εκτελέσετε το ληφθέν αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε με επιτυχία το πλαίσιο .NET στον υπολογιστή σας με Windows. Μόλις τελειώσετε, ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το ζήτημα που συζητήθηκε ή όχι.

Μέθοδος 8: Ενημερώστε το DirectX

Για να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία πολυμέσων στο Star Citizen, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το DirectX είναι εγκατεστημένο και ότι έχει ενημερωθεί στην τελευταία του έκδοση. Το DirectX σάς βοηθά να βελτιώσετε την εμπειρία οπτικών μέσων ειδικά για παιχνίδια και εφαρμογές γραφικών. Αξίζει να ενημερώσετε το DirectX που απαιτείται για αυτό το παιχνίδι. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του DirectX στα Windows 10.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Έλεγχος για ψηφιακές υπογραφές WHQL είναι επιλεγμένο στην καρτέλα Σύστημα και σε όλες τις καρτέλες, ελέγξτε εάν το λογότυπο WHQL έχει οριστεί σε Ναι.

Μέθοδος 9: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Η παρουσία επίθεσης ιού ή κακόβουλου λογισμικού θα οδηγήσει σε προβλήματα παιχνιδιού στον υπολογιστή σας. Εάν σε περίπτωση, η επίθεση του ιού είναι πολύ σοβαρή, δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε κανένα διαδικτυακό παιχνίδι συνεχώς. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, πρέπει να αφαιρέσετε εντελώς τον ιό ή το κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας με Windows 10.

Σας συμβουλεύουμε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου;

Επίσης, εάν θέλετε να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στον οδηγό μας Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας στα Windows 10. Αφού αφαιρέσετε όλους τους ιούς από τον υπολογιστή σας, συνδεθείτε στο παιχνίδι σας και ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε το Star Citizen που κολλάει τα Windows 10 τεύχος πάλι.

Μέθοδος 10: Τροποποίηση των ρυθμίσεων του τείχους προστασίας του Windows Defender

Θα αντιμετωπίσετε επίσης πρόβλημα κατάρρευσης του Star Citizen κατά την εκκίνηση, λόγω μιας υπερβολικά αντιδραστικής ή υπερπροστατευτικής σουίτας προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows 10. Αυτό αποτρέπει τη σύνδεση σύνδεσης μεταξύ του προγράμματος εκκίνησης παιχνιδιού και του διακομιστή. Επομένως, για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων το Star Citizen στις ρυθμίσεις του Τείχους προστασίας ή να απενεργοποιήσετε το πρόβλημα προσωρινά.

Επιλογή I: Whitelist Star Citizen

Για να επιτρέψετε το Star Citizen στο τείχος προστασίας του Windows Defender, ακολουθήστε τον οδηγό μας Αποδοχή ή Αποκλεισμός εφαρμογών μέσω του Τείχους προστασίας των Windows και εφαρμόστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας (Δεν συνιστάται)

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας Πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Επιλογή III: Δημιουργία νέου κανόνα στο τείχος προστασίας

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall with Advanced Security και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στους Κανόνες εισερχομένων όπως απεικονίζεται.

3. Στη συνέχεια, στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο Νέος κανόνας… όπως φαίνεται.

4. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Πρόγραμμα στην ενότητα Τι τύπος κανόνα θα θέλατε να δημιουργήσετε; μενού και κάντε κλικ στο Επόμενο> όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Browse… που αντιστοιχεί στο This program path: όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη διαδρομή C:Program Files (x86) Star Citizen και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο > στο παράθυρο New Inbound Rule Wizard όπως φαίνεται.

8. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο Να επιτρέπεται η σύνδεση και κάντε κλικ στο Επόμενο > όπως απεικονίζεται.

9. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένα τα πλαίσια Domain, Private, Public και κάντε κλικ στο Next > όπως φαίνεται.

10. Τέλος, προσθέστε ένα όνομα στον νέο σας κανόνα και κάντε κλικ στο Τέλος.

Ολα τελείωσαν! Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα με το Star Citizen συνεχίζει να κολλάει έχει επιδιορθωθεί ή όχι.

Μέθοδος 11: Επιδιόρθωση Microsoft Visual C++ Redistributable

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τα πακέτα Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής για να διορθώσετε το πρόβλημα σύγκρουσης του Star Citizen ως εξής:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Εφαρμογές & δυνατότητες, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Αναζητήστε το πακέτο Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής.

3. Επιλέξτε το πακέτο και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Τροποποίηση.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ναι στη γραμμή εντολών Έλεγχος λογαριασμού χρήστη.

5. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Επιδιόρθωση. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

6. Φροντίστε να τροποποιήσετε όλα τα πακέτα Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

7. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Ανοίξτε την εφαρμογή που δεν μπορούσατε να ανοίξετε προηγουμένως. Εάν αυτό δεν λειτούργησε, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το C++ με δυνατότητα αναδιανομής.

Μέθοδος 12: Επανεγκαταστήστε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Εάν η προηγούμενη μέθοδος επιδιόρθωσης του Microsoft C++ Visual Redistributable δεν διόρθωνε το πρόβλημα με το Star Citizen, τότε θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε το αναδιανεμητέο. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να τα απεγκαταστήσετε και να τα εγκαταστήσετε ξανά.

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις συστήματος Εφαρμογές και δυνατότητες.

2. Επιλέξτε το πακέτο Microsoft Visual C++ Redistributable και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Uninstall.

3. Κάντε ξανά κλικ στην επιλογή Uninstall για να επιβεβαιώσετε και να αφαιρέσετε το πακέτο.

Σημείωση: Φροντίστε να απεγκαταστήσετε όλα τα πακέτα Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής.

4. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Command Prompt και μετά κάντε κλικ στο Run as administrator.

5. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

6. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

7. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής για λήψη του πιο πρόσφατου πακέτου C++ όπως φαίνεται εδώ.

8. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το αρχείο που κατεβάσατε κάνοντας διπλό κλικ πάνω του στην ενότητα Οι λήψεις μου. Εγκαταστήστε το πακέτο ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

9. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επανεκκινήστε τελικά τον υπολογιστή.

Ξεκινήστε ξανά το παιχνίδι και ελέγξτε αν αντιμετωπίζετε ξανά το πρόβλημα φόρτωσης. Αυτή τη φορά, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το πρόβλημα σφάλματος του Star Citizen στον υπολογιστή σας Windows 10. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.

  Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών από το Microsoft Store στα Windows 10