Δημιουργήστε εκπληκτικές εφαρμογές JavaScript χρησιμοποιώντας Sencha – 140+ στοιχεία διεπαφής χρήστη

Το Sencha είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών με πλούσια στοιχεία, προϊόντα και εργαλεία.

Είτε πρόκειται για ανάπτυξη εφαρμογών, σχεδιασμό ή δοκιμή, θα αποκτήσετε εντυπωσιακά εργαλεία και δυνατότητες για να κάνετε ολόκληρο τον κύκλο ζωής της παραγωγής λογισμικού μια χαρούμενη διαδρομή.

Και ποιος δεν το θέλει αυτό;

Δεν είναι αυτό. μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να γράψετε εκατοντάδες γραμμές κώδικα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές τεχνολογίες και τα εξαρτήματά του για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εφαρμογές εξοικονομώντας κόπο, χρόνο και χρήμα.

Αλλά τι είναι αυτό το εργαλείο, ίσως να αναρωτιέστε!

Εάν είστε επιχείρηση ή προγραμματιστής που αναζητά μια πλατφόρμα υψηλής ποιότητας για να υποστηρίξει την παραγωγή της εφαρμογής σας, αυτή η κριτική Sencha θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θα είναι χρήσιμη για εσάς ή όχι.

Τι είναι ο Sencha; Μια επισκόπηση

Sencha είναι μια κορυφαία πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών ιστού που φέρνει 20+ χρόνια εμπειρίας στο τραπέζι, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές εφαρμογές και προϊόντα λογισμικού.

Έρχεται επίσης με 400+ χρόνια αθροιστική εμπειρία από τους ηγέτες της τεχνολογίας και τους ειδικούς σε σύγχρονες τεχνολογίες ιστού όπως HTML5, ES6, CSS και JavaScript. Με αυτόν τον εντυπωσιακό συνδυασμό τεχνολογίας και ταλέντου, μπορείτε να επιτρέψετε στην ομάδα σας να επικεντρωθεί στη δημιουργία πολύτιμων εφαρμογών και όχι πλαισίων.

Το Sencha διαθέτει 140+ στοιχεία διεπαφής χρήστη υψηλής απόδοσης, όπως γραφήματα, ημερολόγια, πλέγματα κ.λπ., μαζί με εργαλεία όπως το Sencha Test, το Sencha Themer κ.λπ., και πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε εκπληκτικές εφαρμογές.

Επιπλέον, τη Sencha εμπιστεύονται περίπου το 60% των εταιρειών του Fortune 100 όπως η Apple, η Adobe, η Samsung, η Microsoft και η Nvidia. Έχει 2 εκατομμύρια προγραμματιστές και 10.000+ πελάτες σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές περιοχές που βασίζονται σε αυτήν την πλατφόρμα για τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών για την προώθηση της επιχείρησής τους. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρώσει 7,2 εκατομμύρια λήψεις προϊόντων και 500 χιλιάδες ενεργά μέλη του φόρουμ.

Η ικανότητα του Sencha θα σας βοηθήσει επίσης να επιταχύνετε το χρόνο της εφαρμογής σας στην αγορά και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των χρηστών σας. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στη βιβλιοθήκη διεπαφής χρήστη και το πλαίσιο Ext JS να συνεργάζονται. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εξαλείψετε προβλήματα συντήρησης.

Προϊόντα και Υπηρεσίες της Sencha

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Sencha βοηθούν τις επιχειρήσεις και τους προγραμματιστές να δημιουργούν, να σχεδιάζουν και να δοκιμάζουν τις εφαρμογές web τους γρήγορα σε σύγχρονες συσκευές. Τα εταιρικά πλαίσια JavaScript και Java χρησιμοποιούν σύγχρονα, προοδευτικά πρότυπα για την παροχή καινοτόμων εφαρμογών για smartphone, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Οι προγραμματιστές και οι επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 140+ επαγγελματικά κατασκευασμένα στοιχεία JavaScript για να αυξήσουν το σχεδιασμό και την παραγωγικότητά τους. Ομοίως, τα εργαλεία δοκιμών τους υποστηρίζουν αυτές τις λύσεις για να επιταχύνουν τον κύκλο ζωής ανάπτυξής σας.

Λοιπόν, εδώ είναι τα προϊόντα της Sencha για τα οποία μπορείτε να γνωρίζετε:

#1. Ext JS

Ext JS by Sencha είναι ένα πλαίσιο JavaScript που βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές Ιστού που μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε σύγχρονη πλατφόρμα ή συσκευή. Διαθέτει 140+ πλήρως υποστηριζόμενα στοιχεία διεπαφής χρήστη που μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε με το Angular και το React.

Αυτό το περιεκτικό πλαίσιο που βασίζεται σε JS είναι θαυμάσιο για τη δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές σε πολλαπλές πλατφόρμες, με ένταση δεδομένων με σύγχρονες τεχνολογίες όπως η HTML5. Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία διεπαφής χρήστη περιλαμβάνουν ημερολόγια, δέντρα, πλέγματα, λίστες, μενού, φόρμες, προσαρμογείς D3, γραμμές εργαλείων, παράθυρα, πίνακες, γραφήματα, διατάξεις, εξαγωγείς και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης 100+ επεκτάσεις χρηστών, χάρη στην τεράστια κοινότητα προγραμματιστών του.

  PS5 και Xbox Series X: Τι είναι τα Teraflops;

Επιπλέον, βοηθά τους σχεδιαστές να βελτιώσουν τη διαδικασία σχεδιασμού τους με τη βοήθεια εργαλείων όπως τα Stencils, Themer και Sencha Architect. Το Ext JS περιλαμβάνει επίσης έναν διαχειριστή διάταξης για την οργάνωση του περιεχομένου και της προβολής δεδομένων σε συσκευές, μεγέθη οθόνης και προγράμματα περιήγησης. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε τις οθόνες στοιχείων για πολύπλοκες διεπαφές και να αποκτήσετε ένα σύστημα διαμόρφωσης που να αποκρίνεται για προσαρμογή σε έναν προσανατολισμό συσκευής ή μέγεθος παραθύρου.

#2. React Grid

React Grid είναι ένα εργαλείο πλέγματος σε επίπεδο επιχείρησης για το React UI και διαθέτει 100+ λειτουργίες. Η Sencha έχει αναδημιουργήσει το πλέγμα Ext JS χρησιμοποιώντας αυτό το GRUI για να χρησιμοποιήσει το σύγχρονο JS. Αυτή η νέα και βελτιωμένη αρχιτεκτονική μπορεί να προσφέρει το ίδιο επίπεδο χαρακτηριστικών και καλύτερη απόδοση σε ένα αβίαστο React UI.

Το React Grid προσφέρει λειτουργίες όπως:

  • Γρήγορη ενσωμάτωση
  • Προσαρμοσμένη φόρτωση δεδομένων
  • Εύκολη προσαρμογή
  • Διαχείριση ενός τεράστιου όγκου δεδομένων
  • Μικρότερο ωφέλιμο φορτίο σε σύγκριση με άλλες λύσεις δικτύου
  • Δεν χρειάζεται επιπλέον πρόσθετο

Θα λάβετε εικονικές στήλες και την επιλογή να διαμορφώσετε απεριόριστες στήλες. Η λύση συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης για εφαρμογές που απαιτούν πολλές στήλες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό κατάστημα που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εγγραφές και να τις διαχειριστείτε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κύλιση και να ανανεώνετε τις σειρές όταν χρειάζεται. Επιπλέον, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε στήλες, να τις επεξεργαστείτε και να σελιδοποιήσετε προς τα πίσω και προς τα εμπρός στα σύνολα αρχείων σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων σελιδοποίησης.

Το GRUI της Sencha προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Η πληρωμένη έκδοση επιτρέπει απεριόριστους τελικούς χρήστες και προϊόντα με 12 μήνες τεχνικής υποστήριξης και ενημερώσεων και προαιρετική συντήρηση για αέναη άδεια χρήσης.

#3. GXT

GXT είναι ένα πλαίσιο Java για τη δημιουργία εφαρμογών Ιστού πλούσιων σε λειτουργίες για σύγχρονες συσκευές με τη βοήθεια του μεταγλωττιστή GWT (προηγουμένως ονομαζόμενος Google Web Toolkit) και Java. Διαθέτει εξαρτήματα υψηλής απόδοσης που μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές σε Java και να συμπληρώνουν τον κώδικα σε cross-platform, εξαιρετικά βελτιστοποιημένο κώδικα HTML5.

Το GXT της Sencha περιλαμβάνει την εκτέλεση στοιχείων διεπαφής χρήστη με διαλειτουργικότητα με εγγενή πρότυπα GWT, διαχειριστή διάταξης και στοιχεία, προσφέροντας σας ισχυρό έλεγχο στην οθόνη.

Για ανάπτυξη, θα λάβετε στοιχεία διεπαφής χρήστη όπως γραμμές εργαλείων, μενού, δέντρα, πλέγματα, παράθυρα κ.λπ., και εκατοντάδες επεκτάσεις. Το GXT περιλαμβάνει προ-ενσωματωμένα εργαλεία όπως το Sencha Architect, το Stencils και το Sencha Themer για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε σαν αφεντικό.

#4. Στένσιλ

Στένσιλ βοηθήστε τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πρωτότυπα, να διαμορφώσουν και να αξιολογήσουν τα σχέδιά τους γρήγορα. Είναι ένα πλήρες κιτ διεπαφής χρήστη για Sketch, Adobe XD, Adobe Illustrator και Balsamiq, που περιλαμβάνει όλα τα στυλ και τα στοιχεία για τη σχεδίαση εφαρμογών ExtAngular, ExtReact και Ext JS.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μακέτες για εντυπωσιακές διεπαφές χρήστη στις εφαρμογές σας με Stencils που διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες. Αντί να γράφετε κώδικα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπτικά στοιχεία που ταιριάζουν με τα στοιχεία διεπαφής χρήστη της Sencha και να εργαστείτε μαζί τους ως διανυσματικά σύμβολα και αρχεία. Το Stencil είναι επίσης διαθέσιμο ως PNG/SVG που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με άλλες λύσεις και προγράμματα. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας μακέτες εφαρμογών και είναι δωρεάν για λήψη.

  • Wireframe: Δημιουργήστε wireframes για τις εφαρμογές σας και δοκιμάστε τις έννοιες του UI. Μπορείτε ακόμη και να σύρετε το Sencha σε ένα πρόγραμμα όπως το Balsamiq και να δοκιμάσετε εύκολα διάφορες επαναλήψεις σχεδίασης προτού οριστικοποιήσετε μία για ανάπτυξη.
  • Μακέτες υψηλής πιστότητας: Κατασκευάστε μακέτες υψηλής πιστότητας χρησιμοποιώντας στένσιλ με ευκολία και ταχύτητα. Εάν εργάζεστε σε Adobe XDE ή Illustrator ή σε μια έκδοση Sketch των Stencils, μπορείτε εύκολα να σύρετε και να αποθέσετε τα προκατασκευασμένα στοιχεία διεπαφής χρήστη και να τα επεξεργαστείτε για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.
  • Τιμές CSS: Αν θέλετε να σχεδιάσετε τα χρώματα του θέματός σας πριν από την κωδικοποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ και να πειραματιστείτε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε δεδομένα χρώματος από ένα αρχείο Stencils στην πιο πρόσφατη έκδοση του Themer.
  Υπάρχει Phasmophobia στο Xbox One;

#5. Δοκιμή Sencha

Δημιουργήστε ισχυρές δοκιμές από άκρο σε άκρο και μονάδες για τις εφαρμογές Ιστού σας χρησιμοποιώντας Δοκιμή Sencha και να παρέχει εφαρμογές υψηλής ποιότητας. Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο δοκιμών για το Ext JS και υποστηρίζει δοκιμές από άκρο σε άκρο των εφαρμογών Angular, ExtReact, React και ExtAngular. Σας επιτρέπει να δοκιμάζετε τις εφαρμογές σας γρήγορα και με καλύτερη ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα έξοδά σας.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επιταχύνετε τη μετάβασή σας στην αγορά, να βελτιώσετε την ποιότητα της εφαρμογής και να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο και τις δαπάνες δοκιμών. Το Sencha Test σάς επιτρέπει να εκτελείτε δοκιμές ταυτόχρονα σε πολλά προγράμματα περιήγησης και προσφέρει αυτοματισμό, ώστε να μπορείτε να τηρείτε τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης.

  • Sencha Test Studio: Είναι το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε δοκιμές Jasmine στον ενσωματωμένο επεξεργαστή του Sencha Test. Απλώς γράψτε τη δοκιμή σας σε JavaScript και αποθηκεύστε τη στη λύση ελέγχου πηγής. Με το Test Studio, μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας δοκιμές στο Sencha Test και να τις εκτελέσετε αμέσως. Ή, μπορείτε να κωδικοποιήσετε σε ένα IDE ξεχωριστά και στη συνέχεια να εκτελέσετε τη δοκιμή. Αυτή η επαναληπτική διαδικασία για τη δοκιμή μονάδων σάς δίνει τη δυνατότητα να παράγετε πιο ισχυρό κώδικα.
  • Test Runner: Σας επιτρέπει να επιλέξετε μια δοκιμή λειτουργίας ή μονάδας σε πρόγραμμα περιήγησης σε smartphone, τοπικό μηχάνημα ή φάρμα προγράμματος περιήγησης. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία δοκιμών και τον εντοπισμό σφαλμάτων κώδικα. Το Sencha Test CLI χρησιμοποιεί ένα πλέγμα Selenium ή ένα εξωτερικό σύμπλεγμα προγράμματος περιήγησης για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε αυτοματοποιημένες δοκιμαστικές εκτελέσεις όποτε θέλετε με μικρή διαμόρφωση.
  • Test Archiver: Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ιστορικές τάσεις δοκιμών και να συγκρίνετε τα αποτελέσματά τους. Μπορείτε να τα αναλύσετε οπτικά και να εντοπίσετε δυσλειτουργίες και άλλα ζητήματα. Σας βοηθά να κατανοήσετε εύκολα τα αποτελέσματα των δοκιμών, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα και να τα λύσετε εγκαίρως.

Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, η Sencha προσφέρει πολλά άλλα εργαλεία, όπως:

  • Sencha Architect: Ο Architect τους εξουσιοδοτεί να δημιουργήσουν εφαρμογές Ext JS με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης χωρίς να ξοδεύουν χρόνο κωδικοποίησης χειροκίνητα.
  • Sencha Themer: Σας βοηθά να σχεδιάζετε προσαρμοσμένα θέματα για τις εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας γραφικές λύσεις χωρίς να απαιτείται από εσάς να κωδικοποιήσετε.
  • Cmd: Είναι μια σουίτα λειτουργιών διαχείρισης κύκλου ζωής όπως ελαχιστοποίηση κώδικα, σκαλωσιά, δυναμική φόρτωση πακέτων κ.λπ.
  • Inspector: Είναι ένα εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων που σας βοηθά να έχετε πρόσβαση σε στοιχεία, αντικείμενα, κλάσεις κ.λπ., για εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας πλαίσια Sencha.
  • Fiddle: Αυτό το δωρεάν εργαλείο σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τον κώδικα Ext JS απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς εγκατάσταση και να τον μοιραστείτε.
  • Προσθήκες IDE & Code Editor: Βοηθούν στην ενσωμάτωση του πλαισίου Sencha με τη ροή εργασιών σας για να ενεργοποιήσετε την επιθεώρηση, τη δημιουργία, την ολοκλήρωση, την αναδιαμόρφωση και την πλοήγηση κώδικα
  • ExtGen: αυτό το εργαλείο CL cross-platform που βασίζεται σε κόμβους παρέχει διάφορες λειτουργίες για τη δημιουργία εφαρμογών.
  • Ext Build: Αυτό το εργαλείο που βασίζεται σε κόμβους σάς επιτρέπει να αναπτύσσετε εφαρμογές Ext JS χρησιμοποιώντας το Google Closure και τον μεταγλωττιστή Sencha cmd για τη μεταγραφή και τη δημιουργία εφαρμογών Ext JS.

Sencha Review: Ευκολία χρήσης

Όλα τα εργαλεία και οι τεχνολογίες που προσφέρει η Sencha είναι αρκετά απλά στη χρήση. Είναι επίσης φιλικά προς τους προγραμματιστές και μπορούν να εξυπηρετήσουν προγραμματιστές διαφορετικών συνόλων δεξιοτήτων, είτε είστε νεοφερμένος είτε έμπειρος προγραμματιστής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλατφόρμες της Sencha και τα προϊόντα και τα εργαλεία της με ευκολία. Τα 140+ στοιχεία Ui του σάς επιτρέπουν επίσης να σχεδιάζετε όμορφα την εφαρμογή σας και να κάνετε τη διαδικασία ανάπτυξης πιο διασκεδαστική. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε στοιχεία διεπαφής χρήστη μόνοι σας. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές και να τις χρησιμοποιήσετε για τις ανάγκες σας.

  40 αστεία πράγματα που μπορείτε να ρωτήσετε τη Siri

Sencha Review: Υποστήριξη

Η Sencha φημίζεται για την παροχή εξαιρετικής τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης σε όλους τους χρήστες και την γρήγορη επίλυση των προβλημάτων τους. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με την εφαρμογή σας, διορθώσεις σφαλμάτων ή οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που σας απασχολεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τεχνική ομάδα τους με ειδικούς για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Οι πελάτες της Sencha εισάγονται αυτόματα στο Τυπικό Πακέτο Υποστήριξης, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βασική υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση στο πακέτο υποστήριξης Premium για να λάβετε υποστήριξη υψηλής ποιότητας και πρόσθετα οφέλη.

Τυπική υποστήριξη: Λαμβάνετε αυτές τις δυνατότητες:

  • Πρόσβαση 24×7 στο φόρουμ Sencha
  • Ολοκληρωμένη τεκμηρίωση προϊόντος, παραδείγματα κώδικα, χρήση και πηγαίος κώδικας.
  • Δωρεάν αναβαθμίσεις σε επερχόμενες σημαντικές εκδόσεις
  • Αποκλειστική πρόσβαση προϊόντος πριν από την κυκλοφορία
  • Τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, απομακρυσμένης βοήθειας ή πύλης υποστήριξης. Θα λάβετε 40 x-credits (25 x-credits για μια 30λεπτη διαβούλευση)
  • Περιορισμένη διόρθωση σφαλμάτων

Υποστήριξη Platinum: Θα λάβετε:

  • Υποστήριξη κατά προτεραιότητα μέσω της πύλης υποστήριξης Sencha
  • Διόρθωση σφαλμάτων προτεραιότητας
  • Δωρεάν online εκπαίδευση για την ενίσχυση των τεχνικών δεξιοτήτων
  • Εισαγωγή χάρτη πορείας προτεραιότητας

Πώς μπορεί η Sencha να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σύγχρονες εφαρμογές;

Το Sencha είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με πολλά εργαλεία και τεχνολογίες για την υποστήριξη της ανάπτυξης, του σχεδιασμού, της δοκιμής και της παράδοσης της εφαρμογής σας. Εξαλείφει την ανάγκη να γράψετε κώδικα. Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση του για να δημιουργήσετε καινοτόμες λύσεις σε γρήγορους χρόνους ολοκλήρωσης.

Ας καταλάβουμε τους τρόπους με τους οποίους η Sencha μπορεί να σας βοηθήσει.

#1. 140+ στοιχεία διεπαφής χρήστη

Θα λάβετε περισσότερα από 140 στοιχεία διεπαφής χρήστη όπως δέντρα, πλέγματα, λίστες, ημερολόγια, μενού, παράθυρα, διατάξεις, γραφήματα και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε όμορφες και χρήσιμες εφαρμογές. Είναι όλα έτοιμα για χρήση και σας σώζουν από την απογοήτευση της δημιουργίας κάθε στοιχείου μόνοι σας μετά από καταιγισμό ιδεών, σύνταξη και δοκιμή κώδικα μόνοι σας.

Άλλα πλαίσια χρειάζονται προσαρμοσμένη ανάπτυξη με δεκάδες εργαλεία και τεχνολογίες, βελτιστοποίηση απόδοσης και ανάγκες συντήρησης. Αλλά η Sencha σας σώζει από όλες αυτές τις ενοχλήσεις, προσφέροντας πλούσια, προκατασκευασμένα στοιχεία διεπαφής χρήστη έτοιμα για χρήση αμέσως.

#2. Cross-platform

Οι χρήστες στις μέρες μας θέλουν να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή που εκτελείται σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνετε τις εφαρμογές σας cross-platform. Ωστόσο, τα περισσότερα πλαίσια έχουν περιορισμένες δυνατότητες για πλατφόρμες και συσκευές. Αλλά το Sencha λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε, είτε επιτραπέζιος υπολογιστής, smartphone ή tablet.

Τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης είναι Chrome, IE 11+, Firefox, Opera, Safari 9+, Microsoft Edge σε Windows 10, Chrome ή Stock πρόγραμμα περιήγησης σε Android 4.4+

#3. Συνεκτικό στυλ κωδικοποίησης

Τα διαφορετικά στυλ κωδικοποίησης μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση για τους νέους χρήστες να κατανοήσουν, να διατηρήσουν και να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Και αν έχετε μια κατανεμημένη ομάδα στον οργανισμό σας, γίνεται πιο σκληρό.

Αλλά το Sencha χρησιμοποιεί ένα κοινό στυλ κωδικοποίησης και ένα μοντέλο για όλα τα στοιχεία για τις εφαρμογές σας. Ως εκ τούτου, η συντήρηση και η χρήση της εφαρμογής γίνεται ευκολότερη.

#4. Υποστήριξη

Η Sencha προσφέρει ανώτερη υποστήριξη, εκπαίδευση και υπηρεσίες σε όλη τη χρήση της πλατφόρμας σας. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που κολλάτε κάπου, μπορείτε να επιστρέψετε για βοήθεια και η ομάδα τους θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας. Αυτό το επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσιών είναι δύσκολο να βρεθεί με άλλα πλαίσια.

#5. Αντικειμενοστραφή πλατφόρμα

Εάν η διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών δεν είναι δομημένη σωστά, η συνεργασία γίνεται δύσκολη. Αλλά με το Sencha, οι προγραμματιστές σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τρέχουσες δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν εφαρμογές υψηλής ποιότητας πιο γρήγορα.

Αξίζει να δοκιμάσετε το Sencha;

Ναί, Sencha αξίζει να δοκιμάσετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε καινοτόμες εφαρμογές υψηλής απόδοσης με ευκολία και ταχύτητα.

Αυτή η πλατφόρμα είναι εξαιρετική για προγραμματιστές και επιχειρήσεις, είτε είστε startup, πρακτορείο, ΜΜΕ ή επιχείρηση. Όχι μόνο θα εξοικονομήσει χρόνο και κόπο για τη σύνταξη εκατοντάδων γραμμών κώδικα, αλλά θα μειώσει και τα έξοδά σας. Μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία παραγωγής της εφαρμογής σας και να παραδώσετε τα προϊόντα λογισμικού σας στην αγορά πιο γρήγορα για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πελατών σας.

Έτσι, προτιμήστε τη Sencha και αξιοποιήστε τα εξαιρετικά εργαλεία, τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες της και δημιουργήστε τις εφαρμογές των ονείρων σας.