Δημιουργήστε έσοδα από τις δεξιότητές σας πουλώντας διαδικτυακά μαθήματα χρησιμοποιώντας το LearnWorlds

Τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν γίνει ευρέως δημοφιλή αυτές τις μέρες, ειδικά μετά την πανδημία, όπου οι άνθρωποι έπρεπε να εργάζονται από το σπίτι, να μαθαίνουν από το σπίτι, να ψωνίζουν από το σπίτι κ.λπ.

Βασικά, ο κόσμος έχει μετακινηθεί στον διαδικτυακό χώρο όπως ποτέ άλλοτε.

Αν μιλάτε για στατιστικές, η αγορά διαδικτυακής μάθησης αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 20% από το 2022 έως το 2028 και έχει ήδη ξεπεράσει τα 325 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021.

Είτε ο λόγος είναι η πανδημία είτε η τρέλα για ψηφιοποίηση, η διαδικτυακή μάθηση είναι επωφελής τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές.

Ενώ οι εκπαιδευόμενοι μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε μαθήματα στις συσκευές τους χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο χωρίς να πηγαίνουν στο κέντρο καθοδήγησης, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παραδίδουν μαθήματα αποτελεσματικά ενώ κάνουν καλή δουλειά από αυτά.

Έτσι, εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα, πλατφόρμες όπως το LearnWorlds μπορούν να σας βοηθήσουν.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω μερικά πράγματα σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα και πώς το LearnWorlds μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καταπληκτικά διαδικτυακά μαθήματα και να τα πουλήσετε.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι τα διαδικτυακά μαθήματα;

Ένα διαδικτυακό μάθημα περιλαμβάνει μαθήματα και μαθησιακές δραστηριότητες για ένα συγκεκριμένο θέμα που παραδίδονται μέσω του Διαδικτύου. Μπορούν να καθοδηγούνται από οδηγίες, με αυτορυθμισμό ή συνδυασμό δύο. Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να διανεμηθούν μέσω διαδικτυακών βίντεο, διαδικτυακών σεμιναρίων, ήχου, κειμένου κ.λπ., σε ιστότοπο ή πλατφόρμα.

Οι εκπαιδευτικοί και οι εταιρείες EdTech δημιουργούν και ανεβάζουν το περιεχόμενο του μαθήματος σε ένα Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (LMS) ή μπορείτε να το κάνετε μάθημα SCORM μέσω ενός συστήματος συγγραφής.

Τα διαδικτυακά μαθήματα δίνουν τη δυνατότητα σε εταιρείες και ειδικούς της EdTech να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε ένα θέμα ή θέμα στον κόσμο, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να μάθουν από αυτά, ενώ παράλληλα κερδίζουν χρήματα.

Εν τω μεταξύ, οι μαθητές, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, μπορούν να έχουν πρόσβαση και να μάθουν το περιεχόμενο και να αυξήσουν τις γνώσεις τους. Ομοίως, οι επιχειρήσεις μπορούν να αγοράσουν αυτά τα μαθήματα για να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους και το προσωπικό τους.

Γιατί να πουλήσετε μαθήματα διαδικτυακά;

Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε ποιοτικά μαθήματα και να τα πουλήσετε στο διαδίκτυο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Ας καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνετε και να πουλάτε μαθήματα online.

Ενισχύει την παρουσία της επωνυμίας

Η δημιουργία και η διανομή μαθημάτων στο διαδίκτυο σάς δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που μπορείτε να εκπαιδεύσετε. Είτε εκπαιδεύετε τους ανθρώπους μέσω ποιοτικών μαθημάτων ή σεμιναρίων στο ιστολόγιό σας, στο LearnWorlds, στο YouTube ή στο podcast, επηρεάζετε τις ζωές των ανθρώπων.

Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους. Σας βοηθά επίσης να καθιερωθείτε ως ηγέτης σκέψης στον κλάδο σας και ενισχύει την παρουσία της επωνυμίας σας.

Πίστη στο σήμα

Το αποτελεσματικό περιεχόμενο μπορεί να φέρει τεράστια επιτυχία όταν συνδυάζεται με τις σωστές προσπάθειες μάρκετινγκ και διαφήμισης. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να αποκτήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες στις προσφορές σας. Και μέσω συνεπών προσπαθειών για την ποιότητα περιεχομένου και τις προωθήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση στην επωνυμία.

Εκπαίδευση πελατών

Οι πελάτες σας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα κατά τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Παρόλο που μπορεί να έχετε δημιουργήσει ένα εγχειρίδιο χρήσης, δεν χρειάζεται όλοι να κατανοούν όλα όσα γράφονται σε αυτό.

Δημιουργήστε όμως μια διεξοδική σειρά μαθημάτων σχετικά με τη χρήση ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας με παραδείγματα και σαφείς οδηγίες (κατά προτίμηση παρουσιάζονται σε βίντεο). Θα βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν τη σωστή χρήση του. Αυτό θα τους κάνει να νιώθουν ότι τους νοιάζεστε και ότι δεν θα τους αφήσετε αιχμάλωτους μετά την αγορά.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη διαίρεση οθόνης στο Safari

Πώς μπορεί να βοηθήσει το LearnWorlds;

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τις δεξιότητες, το κοινό και τις εμπειρίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LearnWorlds για να δημιουργήσετε, να πουλήσετε και να προωθήσετε διαδικτυακά μαθήματα απευθείας από τον ιστότοπό σας. Είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που βοηθά τους εκπαιδευτικούς και τις επιχειρήσεις να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές χωρίς να εξαρτώνται από ιστότοπο τρίτων.

Το LearnWorlds είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για διαδικτυακά μαθήματα που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες εκπαιδευτικούς και επιχειρήσεις EdTech σε όλο τον κόσμο. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες για τους μαθητές σας. Είναι χρήσιμο για καθοδήγηση, εκπαίδευση συμμόρφωσης, ενσωμάτωση υπαλλήλων ή πελατών και συνεχή εκπαίδευση.

Με αυτήν την πλήρως ενεργοποιημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο υψηλής μετατροπής για την επιχείρηση ή το σχολείο σας στο EdTech, να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διοχετεύσεις μάρκετινγκ και να ενισχύσετε την απόδοση επένδυσης (ROI).

Χαρακτηριστικά του LearnWorlds

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του LearnWorlds περιλαμβάνουν:

Βελτίωση Περιεχομένου

Δεδομένου ότι το περιεχόμενό σας είναι η καρδιά του μαθήματός σας, πρέπει να παρουσιάζεται καλά για να τραβήξει την προσοχή, να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα στη μάθηση και να αυξήσει τα ποσοστά αφοσίωσης και ικανοποίησης. Αρκεί ένα πάτημα ενός κουμπιού για να δείτε τη μεταγραφή ενός βίντεο και να προσθέσετε εικόνες, τίτλους, ερωτήσεις κ.λπ.

  • Συγχρονισμός μεταγραφής: Κάντε το κοινό σας να κατανοήσει περισσότερο το περιεχόμενο προβάλλοντας διαδραστικές μεταγραφές που εξάγονται αυτόματα από το βίντεο. Βοηθά επίσης τους θεατές να έχουν εύκολη πρόσβαση και πλοήγηση.
  • Προσθήκη αλληλεπιδράσεων: Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε επικαλύψεις, δείκτες, ερωτήσεις, συνδέσμους και άλλες αλληλεπιδράσεις στα βίντεό σας και να τα κάνετε πιο ελκυστικά χωρίς να περιμένετε τη μετά την παραγωγή.
  • Φιλοξενία περιεχομένου: Το LearnWorlds μπορεί να φιλοξενήσει το περιεχόμενό σας στο cloud και να το διανείμει απρόσκοπτα στους πελάτες σας. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη φιλοξενήσει το περιεχόμενό σας αλλού ή σκοπεύετε να το κάνετε, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα, επειδή η πλατφόρμα μπορεί να συνδεθεί με κορυφαίους παρόχους βίντεο.
  • Analytics: Η μέτρηση της αρίθμησης είναι σημαντική για να κατανοήσετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα βίντεό σας. Για αυτό, το LearnWorlds παρέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές και οι θεατές αλληλεπιδρούν με τα βίντεο αμέσως μόλις αρχίσουν να αλληλεπιδρούν μαζί τους μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Όμορφο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα αναπαραγωγής μαθημάτων

Επιτρέψτε στους μαθητές να έχουν έναν απλό, ισχυρό και ευέλικτο τρόπο μελέτης με ένα προσαρμόσιμο και οπτικά συναρπαστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μαθημάτων. Προσφέρει διαφορετικούς τρόπους προσθήκης επισημάνσεων και σημειώσεων και βοηθά τους μαθητές να βελτιώσουν τις στρατηγικές ανάγνωσης και σάρωσης.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πλοήγησης των χρηστών – διαδοχικά ή αισθητά. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε τους περιορισμούς σας στην πλοήγηση. Επιπλέον, προγραμματίστε την ηλεκτρονική παράδοση μαθημάτων χρησιμοποιώντας τροφοδοσία σταγόνας και απολαύστε μεγαλύτερη ευελιξία.

Προηγμένη μηχανή δοκιμών

Στα βίντεό σας, μπορείτε να προσφέρετε ερωτηματολόγια βαθμολογημένα, αναβαθμισμένα, επίσημα, άτυπα, ανοιχτού ή κλειστού τύπου. Έτσι, αυτό θα κάνει το περιεχόμενό σας πιο ελκυστικό αντί για μία μόνο μορφή.

  • Διάφοροι τύποι αξιολόγησης: Μπορείτε να βάλετε τους μαθητές σας σε διαφορετικές μορφές και τύπους εργασιών, τεστ και κουίζ για να τους κρατήσετε να μαθαίνουν περισσότερα και να απολαμβάνουν τη διαδικασία. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε, να παρακολουθείτε και να αναφέρετε τα αποτελέσματα των μαθητών σας.
  • Απαγόρευση ερωτήσεων: Δημιουργήστε μεγάλες τράπεζες ερωτήσεων και συνδέστε τις με τα τεστ και τα μαθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τις δοκιμές σας τυχαιοποιημένες καθώς και ασφαλείς για προγράμματα πιστοποίησης και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CE).
  • Επώνυμα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά: Μπορείτε να σχεδιάσετε, να εξατομικεύσετε και να απονείμετε επώνυμα ψηφιακά πιστοποιητικά σε μαθητές. Αυτό θα τους βοηθήσει να επιδείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους στις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας και να αποκτήσουν τις δουλειές των ονείρων τους.

Επιπλέον, μπορείτε να προσελκύσετε μαθητές με τα ηλεκτρονικά βιβλία, τις ομαδικές ή 1:1 συνεδρίες, τις έρευνες, τα SCORM και πολλά άλλα.

Θέματα και πρότυπα που τραβούν τα βλέμματα

Δημιουργήστε ευέλικτες εμπειρίες μάθησης με όμορφα πρότυπα και θέματα για το πρόγραμμα αναπαραγωγής μαθημάτων. Θα έχετε την ευελιξία να επιλέξετε μια δωρεάν διαδρομή μαθημάτων, επί πληρωμή, τροφοδοσίας σταγόνων, επιμελημένη ή ιδιωτική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες 400+ πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικούς ιστότοπους με υψηλή μετατροπή.

  Πώς να ενημερώσετε το NBA 2K16

Το LearnWorlds θα σας παρέχει ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας μπλοκ με μεταφορά και απόθεση για τη δημιουργία σελίδων. Αφού τελειώσετε το μέρος του περιεχομένου σας, μπορείτε να ομορφύνετε τον ιστότοπό σας με διαφορετικά σχέδια που ταιριάζουν στο περιεχόμενο.

Marketing Funnels

Το LearnWorlds θα παρέχει ισχυρούς κινητήρες πωλήσεων και ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης κατάλληλες για διαφορετικούς τύπους ψηφιακών προϊόντων. Μπορείτε να δείτε μαθήματα, συνδρομές και πακέτα και να τα βελτιστοποιήσετε για να προσελκύσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και πελάτες.

Επιπλέον, ανεβάστε ή διασταυρώστε τα προϊόντα σας που οι πελάτες βρίσκουν ακαταμάχητα. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας κουπόνια, προσφορές, εκπτώσεις κ.λπ., στη σελίδα πωλήσεών σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υπέροχες εμπειρίες ελέγχου και διοχετεύσεις με 1 κλικ για να δείτε περισσότερη ανάπτυξη.

Δίκτυο και Προώθηση

Τα προφίλ και η δικτύωσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο για διασκέδαση ή περιστασιακές συζητήσεις. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας. Ομοίως, με το LearnWorlds, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αναπτυσσόμενη κοινότητα μάθησης όπου οι μαθητές και οι πάροχοι εκπαίδευσης μπορούν να συναντώνται διαδικτυακά και να συζητούν θέματα, ιδέες, λύσεις και να μοιράζονται σχόλια, εμπειρίες, συμβουλές και συμβουλές.

Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν για να επεκτείνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να βρουν συνεργάτες και φίλους μάθησης, να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

Έλεγχοι πρόσβασης

Η ασφάλεια και το απόρρητο είναι σημαντικά στις ψηφιακές υπηρεσίες. Το LearnWorld φροντίζει για αυτό παρέχοντας προσαρμοσμένους ρόλους χρήστη και επίπεδα αδειών που μπορείτε να αλλάξετε ή να κλιμακώσετε με βάση τις απαιτήσεις. Θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και να ελέγξετε την πρόσβαση των χρηστών στην πλατφόρμα και τα μαθήματα με μερικά κλικ, διασφαλίζοντας παράλληλα ασφάλεια για το ευαίσθητο περιεχόμενό σας.

Επώνυμη εφαρμογή για κινητά

Η χρήση των κινητών αυξάνεται εκθετικά παγκοσμίως, όπως και η ζήτηση για χρήσιμες εφαρμογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα τις επώνυμες εφαρμογές σας για κινητά για την τάξη σας για να ενισχύσετε την αφοσίωση, την προσέγγιση χρηστών και την επιστροφή.

Το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτείται κωδικοποίηση για τη δημιουργία της εφαρμογής, η οποία θα είναι εγγενής Android και iOS. Μερικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτό είναι:

  • 100% λευκή ετικέτα με το όνομα τομέα και την ταυτότητα της επωνυμίας σας
  • Οπτικός επεξεργαστής
  • Push ειδοποιήσεις
  • Αγορές εντός εφαρμογής

Ενσωμάτωση LearnWorlds

Μπορείτε να συνδέσετε την τάξη προπονητών, το σχολείο ή την πλατφόρμα σας με πολλά εικονικά εργαλεία μάρκετινγκ και θυγατρικών για να προωθήσετε τα μαθήματά σας και να αυξήσετε την απήχηση και τις πωλήσεις σας. Μερικά εργαλεία που μπορείτε να ενσωματώσετε με το LearnWorlds είναι τα Zapier, Mailchimp, Zoom, HubSpot, AWeber, Freshdesk, ConvertKit, ActiveCampaign κ.λπ.

Αλλα χαρακτηριστικά

Εκτός από τα παραπάνω, το LearnWorlds προσφέρει μερικές πιο πολύτιμες λειτουργίες για μαθησιακές δραστηριότητες μέσω φορμών, Soundcloud, HTML5, SCORM, Slideshare, Zoom, επιλογών ενσωμάτωσης και πολλά άλλα. Θα λάβετε μια πολύγλωσση βιβλιοθήκη για να προσαρμόσετε τη γλώσσα του περιεχομένου σας, δεκάδες γραμματοσειρές για να διαλέξετε και να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια.

Επιπλέον, το LearnWorlds επιτρέπει στους μαθητές να εμφανίζουν τα επιτεύγματα και τις δραστηριότητές τους. Θα λάβετε μια δική σας Καθημερινή Εφημερίδα με επιλεγμένα tweets και άρθρα και θα παρακολουθείτε τις καμπάνιες σας στο AdWords και στο Facebook.

Υποστήριξη

Το LearnWorlds παρέχει υποστήριξη 24/7 σε edupreneurs και εκπαιδευτές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email ή τηλεφώνου όποτε αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία. Διεξάγουν επίσης καθημερινά διαδικτυακά σεμινάρια όπου οι ειδικοί εξηγούν τις τεχνικές, τις στρατηγικές και τις πρακτικές γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την πλατφόρμα εκμάθησής σας.

Τιμολόγηση LearnWorlds

Το LearnWorlds προσφέρει διαφορετικά οικονομικά προσιτά, χωρίς κινδύνους σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις απαιτήσεις σας.

  • Starter: Ξεκινά από 24 $/μήνα και περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή. Θα χρεωθείτε με έκπτωση 5 $/μάθημα και θα λάβετε λειτουργίες όπως 1 διαχειριστής, πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπου, προσαρμοσμένος τομέας, 4 πύλες πληρωμής, δωρεάν πιστοποιητικά SSL, κουπόνια και πολλά άλλα.
  • Pro Trainer: Ξεκινά από 79 $/μήνα και περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή. Δεν περιλαμβάνει χρεώσεις συναλλαγής και προσφέρει λειτουργίες όπως 5 διαχειριστές, απεριόριστα μαθήματα, υποστήριξη προτεραιότητας και πολλές προηγμένες λειτουργίες.
  • Κέντρο εκμάθησης: Κοστίζει 249 $/μήνα με ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή. Διαθέτει επίσης προηγμένες δυνατότητες για να φέρετε τα μαθήματά σας σε νέα ύψη.
  9 καλύτερα αραβικά κανάλια στο Kodi

Αλλά αν θέλετε προσαρμοσμένη τιμολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Δημιουργία και πώληση διαδικτυακών μαθημάτων: Διαδικασία βήμα προς βήμα

Οι επιχειρήσεις και τα άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν διαδικτυακά μαθήματα πρέπει να επικεντρωθούν στην παροχή αξίας. Εάν έχετε μια δεξιότητα, μια ιδέα ή μια γνώση σε ένα θέμα, θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο, να δημιουργήσετε μια καλή στρατηγική και να αναπτύξετε ποιοτικά μαθήματα.

Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι θα σας εξετάσουν μόνο εάν προσφέρετε πολύτιμες, μοναδικές λύσεις για τα προσωπικά ή επαγγελματικά τους προβλήματα. Η πορεία σας πρέπει να εξυπηρετεί έναν σκοπό και να λύνει τα προβλήματα των ανθρώπων. Πρέπει επίσης να είναι ενθαρρυντικό και να τους παρέχει την ευκαιρία να εξελιχθούν ή να αναβαθμίσουν τον εαυτό τους.

Ακολουθεί η διαδικασία βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε το μάθημά σας στο διαδίκτυο.

Σχεδιασμός/Ρύθμιση στόχων

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το διαδικτυακό σας μάθημα, σημειώστε τους μαθησιακούς στόχους και τους στόχους των διαδικτυακών μαθημάτων σας.

Οι μαθησιακοί στόχοι και οι στόχοι μπορεί να είναι γιατί οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν το μάθημά σας και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για την προσωπική ή επαγγελματική τους ανάπτυξη. Αυτά πρέπει να είναι ρεαλιστικά, μετρήσιμα και εφικτά για τους μαθητές.

Επιλέξτε ένα Θέμα

Αφού καθορίσετε τον στόχο και τους στόχους, πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα για το διαδικτυακό σας μάθημα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ή να καλύπτει τα πάντα από ένα θέμα. Αντίθετα, το θέμα σας πρέπει να είναι συγκεκριμένο, να αντιμετωπίζει τη λύση ενός προβλήματος.

Εάν θέλετε να προσφέρετε αξία, επιλέγετε πάντα ένα θέμα που έχετε κατακτήσει για να μάθουν οι άλλοι από εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι επίσης ευκολότερο να κάνετε τους μαθητές να εξηγήσουν το θέμα ή να ξεκαθαρίσουν τις αμφιβολίες τους.

Για να επιλέξετε ένα θέμα,

  • Σκεφτείτε κάτι, όπως μια ικανότητα. είσαι καλός
  • Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν είστε ειδικός στο θέμα
  • Έχετε ήδη βοηθήσει άλλους ανθρώπους σε αυτό το θέμα;

Εάν ναι, ίσως, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα με βάση τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες σας. Αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει, ρωτήστε τους συναδέλφους, τους φίλους, τους συνδέσμους ή τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ερευνα

Αφού επιλέξετε ένα θέμα, ξεκινήστε να το ερευνάτε διεξοδικά, εκτός σύνδεσης και διαδικτυακά.

Μπορείτε να ξεκινήσετε αναθεωρώντας το υλικό των μαθημάτων σας, όπως ακαδημαϊκά βιβλία, αρχεία που περιέχουν πρακτικές, σημειώσεις και άλλο υλικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε έρευνα στο Διαδίκτυο και να βρείτε πρόσφατες εξελίξεις και ειδήσεις σχετικά με το θέμα και άλλους δωρεάν και επί πληρωμή πόρους για να συγκεντρώσετε βαθιά γνώση και γνώση για το θέμα.

Κάνοντας αυτό θα σας δώσει μια δίκαιη ιδέα για το τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο μάθημά σας. Και μην ξεχνάτε ποτέ να γράφετε σημαντικά σημεία και σημειώσεις με τους πόρους τους. Αφού έχετε το κύριο θέμα και τα επιμέρους θέματα, μπορείτε επίσης να ερευνήσετε τα επιμέρους θέματα για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε μια σημαντική λεπτομέρεια.

Δημιουργήστε το περίγραμμά σας

Μόλις έχετε καλά υλικά στα χέρια σας, ξεκινήστε να προετοιμάζετε το περίγραμμα του μαθήματος.

Μπορείτε να γράψετε το κύριο θέμα, τα υποθέματα και τις διάφορες ενότητες. Βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε τη δομή του μαθήματος λογικά και με βάση το τι θα επωφεληθούν περισσότερο οι μαθητές σας. Μπορείτε να τα τακτοποιήσετε με βάση τη δυσκολία, το πλαίσιο ή τη χρονολογία, ό,τι είναι καταλληλότερο, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν εύκολα να μεταβούν από το ένα θέμα στο άλλο.

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε το Περιεχόμενο

Τώρα, ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε τα χρώματα (εδώ περιεχόμενο) στο περίγραμμά σας.

Σε αυτό το βήμα, θα αναπτύξετε το περιεχόμενο του μαθήματος με βάση το σχέδιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε το περιεχόμενο από την αρχή ή να επανατοποθετήσετε το παλιό με ενημερώσεις.

Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα εκπαιδευτικό βίντεο, μπορείτε να βρείτε πρώτα το σενάριο και μετά να δημιουργήσετε το βίντεό σας από αυτό.

Αφού δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας, ελέγξτε το για σφάλματα. Αν βρείτε κάτι περίεργο ή χρειάζεστε κάποιες προσαρμογές, επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας. Τέλος, είναι έτοιμο να δημοσιευτεί στον ιστότοπο προορισμού σας, στο YouTube ή στο LearnWorlds προς πώληση.

συμπέρασμα

Η δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, αλλά μπορεί να είναι ικανοποιητική για την ψυχή, καθώς μπορείτε να μεταδώσετε τη γνώση που έχετε αποκτήσει σε άλλους που μπορεί να τη χρειάζονται.

Με πολλές πλατφόρμες όπως το LearnWorlds, η δημιουργία και η πώληση μαθημάτων στο διαδίκτυο έχει γίνει εύκολη. Αυτή η πλατφόρμα θα σας προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες και επιλογές τιμολόγησης για να κερδίσετε καλά κέρδη. Ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τους μαθητές σας αφοσιωμένους και να λαχταρούν για περισσότερα.