Γιατί το Hotspot δεν εμφανίζεται στο PS4;

Λόγω της αξιοπιστίας και της ταχύτητάς του, οι παίκτες προτιμούν συνήθως τις συνδέσεις Ethernet. Ωστόσο, με την προσαρμοστικότητα και την κινητικότητά του, μια σύνδεση hotspot θα σας σώσει. Είναι μια ασύρματη σύνδεση, παρόμοια με το Wi-Fi, αλλά που δημιουργείται από δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και όχι από δρομολογητή. Επομένως, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα PS4, μια σύνδεση hotspot για κινητά και ένα τρέχον πρόγραμμα δεδομένων στο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το hotspot ή το δίκτυό σας. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το hotspot και σας ενδιαφέρει να μάθετε γιατί δεν εμφανίζεται ένα hotspot στο PS4. Θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία για το πώς μπορώ να συνδέσω το hotspot μου στο PS4 μου. Θα ανακαλύψετε επίσης πώς να ρυθμίσετε το hotspot χειροκίνητα στο PS4 και εάν το hotspot είναι καλό για παιχνίδια.

Γιατί το Hotspot δεν εμφανίζεται στο PS4;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε γιατί το hotspot δεν εμφανίζεται στο PS4 και εάν το hotspot είναι καλό για gaming λεπτομερώς.

Είναι το Hotspot καλό για παιχνίδια;

Όχι, τα διαδικτυακά παιχνίδια είναι δυνατά όταν χρησιμοποιείτε ένα hotspot για κινητά, αλλά η απόδοση δεν θα είναι τόσο εξαιρετική όσο θα ήταν εάν συνδέατε στο Διαδίκτυο μέσω του κύριου οικιακού σας δικτύου. Μπορείτε να συνδέσετε το PS4 σας σε ένα hotspot εάν η κύρια σύνδεση WiFi ήταν ασυνήθιστα αργή ή ανύπαρκτη ως αποτέλεσμα διακοπής λειτουργίας. Αλλά πρέπει να έχετε μια σταθερή σύνδεση 4G εκείνη τη στιγμή. Μια άλλη ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι οι χρόνοι απόκρισης ping και η καθυστέρηση δεν ήταν τόσο σοβαροί όσο αναμενόταν. Ωστόσο, η πλειοψηφία των παιχνιδιών μπορεί να παιχτεί ακόμα. Δοκιμάστε το εάν η κύρια σύνδεση δικτύου σας είναι εκτός σύνδεσης ή απλώς πολύ αργή.

  My Ordinary Life Roblox Music Codes: Redeem Now

Είναι αρκετά 30 GB για παιχνίδια;

Ναι, για την πλειονότητα των διαδικτυακών παιχνιδιών, θα χρειαστεί κανείς μεταξύ 30 και 100 MB ανά ώρα με ένα hotspot 30 GB. Επομένως, οι παίκτες μπορούν να προβλέψουν 120 έως 150 ώρες από τον καλύτερο δυνατό χρόνο παιχνιδιού. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε 30 GB δεδομένων για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο έως και 360 ώρες το μήνα. Περίπου 5.000 τραγούδια είναι διαθέσιμα για ροή στο διαδίκτυο και 60 ώρες υψηλής ποιότητας ταινιών τυπικής ευκρίνειας είναι επίσης διαθέσιμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο δεδομένων 30 GB για να μεταδώσετε ροή 4.000 τραγουδιών, να παρακολουθήσετε 40 ώρες βίντεο HD ή να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο για έως και 200 ​​ώρες.

Είναι αρκετά 300 GB για παιχνίδια;

Ναι, τα 300 GB θα πρέπει να είναι υπεραρκετά αν το μόνο που κάνετε είναι Παίξτε παιχνίδια και πραγματοποιήστε συνηθισμένη περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς να κάνετε πολλή ροή ή λήψη.

Πόσο διαρκούν τα 50 GB Hotspot για gaming;

Τα 50 GB είναι η ιδανική ποσότητα για να παίξετε πλήρως διαδικτυακά παιχνίδια. Μπορεί κανείς να παίξει την πλειοψηφία των διαδικτυακών παιχνιδιών για 150–200 ώρες με αυτόν τον όγκο δεδομένων. Επιπλέον, πολλές ακόμη εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς δυσκολία.

  • Μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για έως και 250 ώρες με 50 GB δεδομένων.
  • Μπορείτε επίσης να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική για 60 ώρες.
  • Αυτά τα 50 GB δεδομένων σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη περισσότερων από 40 εφαρμογών.
  • Ακόμη και το άνοιγμα και η ανάγνωση 20.000 email από το σπίτι ή την επιχείρησή σας θα είναι δυνατό με αυτόν τον όγκο δεδομένων.

Ως αποτέλεσμα, θα είναι άφθονο για τυχερά παιχνίδια και άλλες χρήσεις διαδικτύου ενός μήνα.

Γιατί δεν λειτουργεί το hotspot του iPhone μου στο PS4 μου; Γιατί το My Phone Hotspot δεν συνδέεται στο PS4 μου;

Εάν τα έχετε κάνει όλα σωστά και εξακολουθείτε να μην εμφανίζεται το hotspot σας στο PS4, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το hotspot σας ή το δίκτυο. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα πιθανά προβλήματα και ας προχωρήσουμε στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

  • Η εμβέλεια δεν περιλαμβάνει το PS4 σας: Οι περισσότερες συσκευές hotspot έχουν μέγιστη εμβέλεια περίπου 15 έως 20 μέτρα, οπότε προσπαθήστε να πλησιάσετε το PS4 (50 έως 65 πόδια). Λάβετε υπόψη ότι το σήμα μπορεί να εξασθενήσει από αντικείμενα όπως τοίχους και άλλες κατασκευές.

  • Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν είναι διαθέσιμη στην κινητή συσκευή σας: Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει ένα hotspot και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ενεργοποιημένα. Εάν το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, ούτε και το συνημμένο PS4.

  • Το PS4 δεν επιτρέπεται από την ασφάλεια του hotspot: Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ασφαλείας του hotspot έχουν ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπουν το PS4 σας ελέγχοντάς τες.

  • Έχετε χρησιμοποιήσει όλα τα πακέτα δεδομένων: Το πρόγραμμα δεδομένων στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιείται από το Hotspot. Το τηλέφωνό σας δεν θα συνδεθεί στο διαδίκτυο εάν έχετε εξαντλήσει όλα τα μηνιαία δεδομένα σας, και το ίδιο ισχύει και για το PS4 σας.

Γιατί το Hotspot δεν εμφανίζεται στο PS4;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το hotspot σας δεν εμφανίζεται στο PS4, που κυμαίνονται από ακατάλληλη διαμόρφωση σύνδεσης έως εξελιγμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης/DNS.

  • Μια πιθανότητα είναι ότι το PS4 σας δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
  • Βεβαιωθείτε ότι το PS4 σας είναι συνδεδεμένο και ότι οι ρυθμίσεις δικτύου είναι ανακριβείς.
  • Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το PS4 εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο hotspot.
  • Η σύνδεση Wi-Fi στο PS4 σας μπορεί επίσης να είναι αναξιόπιστη.

Γιατί το PS4 μου δεν παίρνει το σημείο πρόσβασης μου;

Η βασική αιτία αυτού του δυσάρεστου προβλήματος στο διαδίκτυο είναι άγνωστη. Οι παρακάτω είναι οι πιο συχνές αιτίες που το hotspot δεν εμφανίζεται στο PS4:

  • Σήμα ασταθούς σημείου πρόσβασης: Τα σήματα hotspot από το κινητό τηλέφωνο μπορεί να είναι εξασθενημένα και να προκαλούνται προβλήματα σύνδεσης εάν βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δωματίου ή εάν παρεμποδίζεται από δρομολογητή Wi-Fi.

  • Παλαιότερο υλικολογισμικό PS4: Υπάρχουν λύσεις για πολλά προβλήματα με ενημερώσεις λογισμικού PS4. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για να επιλύσετε το πρόβλημα Wi-Fi του PS4.

  • Κατεστραμμένα δεδομένα PS4: Η βάση δεδομένων του PS4 είναι απαραίτητη προκειμένου η κονσόλα να εκτελεί τα θεμελιώδη καθήκοντά της. Η δυνατότητα Wi-Fi μπορεί περιστασιακά να επηρεαστεί από κατεστραμμένα δεδομένα συστήματος, γεγονός που προκαλεί συχνές αποσυνδέσεις.

Πώς μπορώ να συνδέσω το hotspot μου στο PS4 μου; Πώς μπορώ να συνδέσω τα δεδομένα του κινητού μου στο PS4 μου;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να συνδέσω το hotspot μου στο PS4 με μερικά εύκολα βήματα.

Βήμα Ι(Α): Ενεργοποιήστε το hotspot iPhone

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις iPhone και πατήστε στο Mobile Data από το μενού.

2. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Mobile Data.

3. Στη συνέχεια, από το μενού Ρυθμίσεις, πατήστε Personal Hotspot.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Να επιτρέπεται σε άλλους να συμμετέχουν.

Οι κοντινές συσκευές, όπως η κονσόλα PS4, μπορούν να εντοπίσουν αμέσως το Hotspot σας. Το hotspot σας θα πρέπει να παραμείνει ενεργοποιημένο όσο είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Βήμα I(B): Ενεργοποιήστε το Hotspot τηλεφώνου Android

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone Android δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

1. Πρώτα, μεταβείτε στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις σύροντας το δάχτυλό σας προς τα κάτω από την κορυφή και, στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να ενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

2. Στη συνέχεια, από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στην επιλογή Φορητό σημείο πρόσβασης.

3. Τέλος, ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Portable hotspot.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι το hotspot του κινητού σας είναι ορατό, ώστε η κονσόλα PS4 να μπορεί να το βρει και να συνδεθεί σε αυτό.

Βήμα II: Συνδέστε το PS4 στο Hotspot τηλεφώνου

1. Ενεργοποιήστε την κονσόλα PS4.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Δίκτυο.

3. Επιλέξτε Ρύθμιση σύνδεσης στο Internet.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Χρήση Wi-Fi.

5. Μετά από αυτό, επιλέξτε Easy. Τώρα, το PS4 σας θα αναζητήσει κοντινά σημεία πρόσβασης για κινητά και ασύρματες συνδέσεις.

6. Επιλέξτε το όνομα του hotspot του κινητού σας από τη λίστα και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης. Εάν η σύνδεση είναι επιτυχής, το τηλέφωνό σας και το PS4 θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο PlayStation και να αρχίσετε να παίζετε τα παιχνίδια που προτιμάτε.

Πώς μπορώ να βάλω το hotspot μου να λειτουργήσει στο PS4 μου;

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε συσκευή iPhone ή Android, μπορείτε να συνδέσετε το PS4 σας σε ένα hotspot για κινητά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να συνδέσετε το hotspot του τηλεφώνου σας στην κονσόλα PS4.

Πώς να ρυθμίσετε το hotspot χειροκίνητα στο PS4;

Για να δημιουργήσουμε μια σύνδεση hotspot, η οποία χρησιμεύει ως προσβάσιμη σύνδεση WiFi σε άλλες συσκευές, χρησιμοποιούμε συνήθως ένα δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, για να συνδέσετε το PS4 σας με τα δεδομένα του τηλεφώνου σας, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα hotspot στο τηλέφωνό σας, μετά το οποίο το PS4 πρέπει να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi του hotspot. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να ρυθμίσετε το hotspot χειροκίνητα στο PS4 σε μερικά απλά βήματα.

1. Πατήστε στην επιλογή Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να ενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας από τον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις.

2. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε την επιλογή Φορητό σημείο πρόσβασης.

3. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Portable hotspot.

4. Τώρα, επιλέξτε Ρυθμίσεις από την κονσόλα PS4.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δίκτυο > Ρύθμιση σύνδεσης στο Internet > Χρήση Wi-Fi.

6. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Easy.

7. Επιλέξτε το επιθυμητό hotspot για κινητά από τη λίστα και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

Εάν η σύνδεση είναι επιτυχής, το τηλέφωνό σας και το PS4 θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί το hotspot δεν εμφανίζεται στο PS4 και αν είναι καλό για gaming. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.