Ένας γρήγορος οδηγός για το Knative Serverless Framework για αρχάριους

Τα πλαίσια χωρίς διακομιστή είναι σε ζήτηση τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει μάρτυρες αυξημένης υιοθέτησης μεταξύ των προγραμματιστών.

Ωστόσο, οι εφαρμογές που βασίζονται σε κοντέινερ είναι ήδη δημοφιλείς, όπως και το Kubernetes μεταξύ των επιχειρήσεων.

Το Kubernetes, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο με καλές δυνατότητες. Το οικοσύστημά του αναπτύσσεται επίσης με μια ποικιλία νέων εργαλείων και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, όπως το Knative, το οποίο έχει τη δύναμη να κάνει το Kubernetes ακόμα καλύτερο.

Το Knative εισήχθη για να ξεπεράσει καταστάσεις που οδηγούν σε αποτυχία και να καθιερώσει ένα βασικό πρότυπο για πλατφόρμες cloud και ενορχήστρωση εγγενών cloud.

Με άλλα λόγια, το πλαίσιο χωρίς διακομιστή Knative μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες μιας εταιρείας πολύ καλύτερα από άλλες αναπτύξεις χωρίς διακομιστή που βασίζονται σε σύννεφο.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μιλήσω για το Knative, τα οφέλη του, τις περιπτώσεις χρήσης, τη διαδικασία εγκατάστασης, τη διαδικασία εργασίας και πολλά άλλα.

Ορίστε!

Τι είναι το Knative;

Το Knative είναι ένα πλαίσιο χωρίς διακομιστή που βασίζεται στο Kubernetes που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από την Google. Φορτώνει και εκτελεί λειτουργίες χωρίς διακομιστή με βάση τις απαιτήσεις μιας εταιρείας, ελαχιστοποιώντας έτσι τη σπατάλη. Είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που προσθέτει στοιχεία για ανάπτυξη, εκτέλεση και διαχείριση εφαρμογών χωρίς διακομιστή στο Kubernetes.

Ο πρωταρχικός σκοπός του πλαισίου χωρίς διακομιστή Knative είναι η διαχείριση των προτύπων για ενορχήστρωση μεταξύ πλατφορμών. Αυτό υλοποιείται με την ενσωμάτωση της λειτουργίας δημιουργίας κοντέινερ, αυτόματης κλιμάκωσης, μοντέλων συμβάντων και διαχείρισης φόρτου εργασίας.

Νωρίτερα, υπήρχε μια ποικιλία λύσεων ανοιχτού κώδικα εκτός από το Knative. Κάθε λύση έχει τον τρόπο ανάπτυξης της, που μπορεί να προκαλέσει κατακερματισμό της αγοράς, καθώς υπάρχει έλλειψη τυποποιημένων πρακτικών. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή ενός συγκεκριμένου παρόχου είναι απαραίτητη εάν θέλετε μια συγκεκριμένη λειτουργία συστήματος.

Ωστόσο, τα προβλήματα μετανάστευσης άρχισαν να εμφανίζονται στο μέτωπο. Και για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, εισήχθη το πλαίσιο χωρίς διακομιστή Knative. Έτσι, αν δυσκολεύεστε να ενσωματώσετε οποιεσδήποτε εργασίες, το Knative μπορεί να το κάνει αποτελεσματικά εντός του αγωγού που βασίζεται στο Kubernetes.

Το Knative έχει τρία κομμάτια:

  • Knative Build: Δημιουργεί εικόνες κοντέινερ και τις καθιστά διαθέσιμες από τον πηγαίο κώδικα.
  • Knative Serving: Χρησιμοποιεί Istio και Kubernetes για τη σύνδεση και την ανάπτυξη αυτών των εικόνων κοντέινερ μέσω των εκχωρημένων πόρων υποδομής.
  • Knative Eventing: Επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν τους κανόνες ενεργοποίησης συμβάντων και επιτρέπει στους χρήστες να συσχετίζουν τους κανόνες ενεργοποίησης συμβάντων με λειτουργίες που περιέχουν κοντέινερ.

Κάθε φορά που το Knative προσδιορίζει ένα συμβάν, ορίζει τη σχετική διαδικασία για να το εκτελέσει κατά απαίτηση. Με το Knative, δεν χρειάζεται να εκχωρήσετε κόμβους κοντέινερ, συμπλέγματα και ομάδες για εργασία, καθώς το Knative δεσμεύει πόρους φιλοξενίας μόνο όταν εκτελείται μια δεδομένη διεργασία. Με αυτόν τον τρόπο, το Knative εξισορροπεί τα οφέλη χωρίς διακομιστή και κοντέινερ.

Βασικές Έννοιες του Knative

Ας συζητήσουμε τις κύριες έννοιες του Knative Serverless Framework και πώς σχετίζονται με τα Knative primitives.

Χτίζω

Το Knative-building βοηθά στη χρήση και την επέκταση των υπαρχόντων πρωτόγονων αρχών του Kubernetes, επιτρέποντάς σας να τρέχετε σε κατασκευές κοντέινερ από την αρχή. Επιτρέπει τον πηγαίο κώδικα από τις εξαρτήσεις και το αποθετήριο, τη δημιουργία εικόνων κοντέινερ και την καταχώρισή τους.

Εκδηλώσεις

Η εκδήλωση σάς βοηθά να δημιουργήσετε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των καταναλωτών και των παραγωγών συμβάντων με χαλαρή σύζευξη για τη δημιουργία της αρχιτεκτονικής που βασίζεται σε εκδηλώσεις. Το Knative τοποθετεί αυτά τα συμβάντα σε μια ουρά που έπρεπε να εκτελεστεί αυτόματα χωρίς το σενάριο των προγραμματιστών.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το φως ειδοποιήσεων Moto E4

Αργότερα, αυτές οι εκδηλώσεις παραδίδονται στα κοντέινερ. Στη συνέχεια στέλνει ροές στους παραγωγούς συμβάντων για να εκτελέσουν εργασίες. Αυτό θα μειώσει τον φόρτο εργασίας του προγραμματιστή στη δημιουργία κώδικα για τη δημιουργία σύνδεσης.

Λειτουργίες

Μια συνάρτηση είναι μια ανεξάρτητη μονάδα ανάπτυξης και μια υπηρεσία εξυπηρέτησης Knative, όπως μια microservice. Ο κώδικάς του είναι γραμμένος για να εκτελεί μια μεμονωμένη εργασία, όπως:

  • Επεξεργασία αρχείου σε βάση δεδομένων
  • Αποθήκευση χρήστη σε βάση δεδομένων
  • Εκτέλεση προγραμματισμένης εργασίας

Το πλαίσιο χωρίς διακομιστή Knative έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να αναπτύσσετε και να αναπτύσσετε λειτουργίες αποτελεσματικά και να τις διαχειρίζεστε.

Πρόσθετα

Επεκτείνετε ή αντικαταστήστε εύκολα τη λειτουργικότητα του πλαισίου χωρίς διακομιστή Knative χρησιμοποιώντας πρόσθετα. Κάθε αρχείο serverless.yml περιέχει μια ιδιότητα προσθήκης που διαθέτει διάφορα πρόσθετα.

Πόροι

Οι πόροι είναι τα στοιχεία υποδομής χωρίς διακομιστή Knative που χρησιμοποιεί η λειτουργία σας, όπως:

  • Πηγή συμβάντος AWS SQS
  • Μια προγραμματισμένη εργασία (εκτελείται κάθε 5 λεπτά, 10 λεπτά, κ.λπ.)
  • Πηγή εκδήλωσης Κάφκα

Κι αλλα.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες είναι σαν ένα έργο. Ως εκ τούτου, μια υπηρεσία είναι η μονάδα οργάνωσης του πλαισίου χωρίς διακομιστή Knative. Αν και μπορείτε να έχετε πολλές υπηρεσίες για μία εφαρμογή, μπορείτε να σκεφτείτε την υπηρεσία ως αρχείο έργου.

Εκεί θα είστε σε θέση να ορίσετε τις λειτουργίες, τα συμβάντα και τους πόρους, όλα σε ένα μόνο αρχείο με τίτλο serverless.yml, serverless.json ή serverless.js. Όταν αναπτύσσετε τις υπηρεσίες με το πλαίσιο χωρίς διακομιστή, όλα στο αρχείο αναπτύσσονται ταυτόχρονα.

Σερβίρισμα

Το Knative-serving είναι ενσωματωμένο στο Istio και το Kubernetes που υποστηρίζει την ανάπτυξη εφαρμογών. Επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη κοντέινερ χωρίς διακομιστή, προγραμματισμό δικτύου και αυτόματη κλιμάκωση για στοιχεία Istio. Η Knative-serving θεωρεί τα κοντέινερ ως μια κλιμακούμενη υπηρεσία που μπορεί να κυμαίνεται από μία παρουσία έως πολλές παρουσίες κοντέινερ.

Χαρακτηριστικά του Knative

Ας συζητήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του πλαισίου χωρίς διακομιστή Knative:

  • Το Knative είναι ένα πλαίσιο χωρίς διακομιστή που βασίζεται στο Kubernetes που σας επιτρέπει να αναπτύξετε υπηρεσίες στο Kubernetes.
  • Ενσωματώνει εύκολα το Knative με το υποστηριζόμενο περιβάλλον
  • Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν απευθείας το Kubernetes API με τη βοήθεια του Knative για την ανάπτυξη υπηρεσιών χωρίς διακομιστή
  • Επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν υπηρεσίες χωρίς διακομιστή με τη βοήθεια του συστήματος εκδηλώσεων του Knative

Πώς λειτουργεί το Knative;

Το Knative πλαίσιο χωρίς διακομιστή λειτουργεί ως τμήμα διεύθυνσης συμβάντων και συνδέει το Istio και το Kubernetes. Ο Kubernetes εργάζεται ως ενορχηστρωτής για μικροϋπηρεσίες και κοντέινερ. Το Istio, από την άλλη πλευρά, είναι μια τεχνολογία πλέγματος ανοιχτού κώδικα που φέρνει διάφορα στοιχεία μαζί για να αλληλεπιδράσουν με τον χρήστη και τον εαυτό τους.

Το Knative παρέχει στους χρήστες πολλαπλά στοιχεία που στοχεύουν στην εκτέλεση βασικών καθημερινών εργασιών. Αυτά τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά σε διάφορες εφαρμογές. Ένας προγραμματιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεστε συγκεκριμένες γνώσεις γλωσσών, καθώς το Knative αναγνωρίζει μόνο εικόνες κοντέινερ.

Υπάρχουν τρία στοιχεία του πλαισίου χωρίς διακομιστή Knative που είναι τα κλειδιά για τη λειτουργία του.

Κατασκευή νέων εμπορευματοκιβωτίων

Το στοιχείο κατασκευής είναι υπεύθυνο για την κατασκευή νέων κοντέινερ. Μπορεί να μετατρέψει τους πηγαίους κώδικες σε ένα κοντέινερ. Το Knative μπορεί να διαμορφωθεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης.

Πρώτα, ο Knative βγάζει τον πηγαίο κώδικα από τη βιβλιοθήκη όπως το Github. Στη συνέχεια, προστίθενται υποκείμενες εξαρτήσεις, ώστε ο κώδικας να εκτελείται αποτελεσματικά. Στη συνέχεια, οι εικόνες κοντέινερ κατασκευάζονται και τοποθετούνται σε αρχεία στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση η πλατφόρμα Kubernetes.

Το κοντέινερ διατίθεται σε προγραμματιστές που χρησιμοποιούν Kubernetes και Knative. Έτσι, τα κοντέινερ κατασκευάζονται εφόσον είναι γνωστή η προέλευση του κώδικα.

  5 Καλύτερο λογισμικό EHR/EMR για τον τομέα της υγείας

Εξυπηρέτηση ή εκτέλεση της πλατφόρμας

Το στοιχείο εξυπηρέτησης είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία της πλατφόρμας. Περιλαμβάνει:

  • Διαμόρφωση: Η διαμόρφωση είναι βέβαιη για τη διαχείριση πολλαπλών εκδόσεων της υπηρεσίας. Κάθε φορά που γίνεται ανάπτυξη της νέας δυνατότητας ενός κοντέινερ, το Knative αποθηκεύει την υπάρχουσα έκδοση και δημιουργεί μια νέα με τις πιο πρόσφατες αλλαγές και δυνατότητες. Επιπλέον, το Knative ορίζει την κατάσταση μιας υπηρεσίας.
  • Αυτόματη κλιμάκωση: Για να λειτουργούν καλύτερα τα κοντέινερ χωρίς διακομιστή, πρέπει να έχετε τη δυνατότητα αυτόματης κλιμάκωσης των κοντέινερ είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Η Knative μπορεί να κάνει αυτόματη κλιμάκωση υπηρεσιών σε πολλούς, εάν χρειαστεί.
  • Έξυπνη δρομολόγηση υπηρεσιών: Είναι ένα σημαντικό μέρος του μηχανισμού λειτουργίας Knative. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να κατευθύνουν τη ροή και την ποσότητα της επισκεψιμότητας σε διαφορετικές υπάρχουσες εκδόσεις των microservices. Κατά την εισαγωγή νέων δυνατοτήτων και γαλαζοπράσινων στρατηγικών ανάπτυξης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί έξυπνη δρομολόγηση υπηρεσιών.

Σας επιτρέπει να εκθέσετε ένα κλάσμα χρηστών στην πρόσφατη δοκιμή και έκδοση και να δρομολογήσετε σταδιακά μεγάλη επισκεψιμότητα στη νέα έκδοση.

Γεγονός για τον ορισμό συναρτήσεων

Το συστατικό event του Knative είναι υπεύθυνο για την περιγραφή της λειτουργίας του Knative. Επιτρέπει τον καθορισμό της λειτουργίας των κοντέινερ με βάση συμβάντα. Διαφορετικά συμβάντα ενεργοποιούν συγκεκριμένες λειτουργίες των εμπορευματοκιβωτίων.

Οι προγραμματιστές μπορούν να ορίσουν τους κανόνες ενεργοποίησης συμβάντων και τα σχετικά κοντέινερ για να αφήσουν το Knative να κάνει τη δουλειά του. Το Knative χειρίζεται τη λίστα των συμβάντων και την παράδοση των γεγονότων.

Οφέλη του Knative

Η Knative παρέχει υπηρεσίες όπως διαχείριση διαδρομής, σταδιακή απελευθέρωση και σύνδεση υπηρεσιών. Διαθέτει μια τεράστια κοινότητα. Ας συζητήσουμε πώς η Knative επηρεάζει τις εταιρείες να υιοθετήσουν αυτήν την τεχνολογία.

  • Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, το Knative έχει τυπικά συμβάντα και είναι συμβατό με τη λύση FaaS. Προσφέρει ένα τυπικό πλαίσιο CloudEvent που βοηθά στο σχεδιασμό αρχιτεκτονικής χωρίς διακομιστή.
  • Αν και το Knative δεν είναι PaaS, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα PaaS χωρίς διακομιστή με την πλατφόρμα ενορχήστρωσης χωρίς διακομιστή.
  • Το Knative έχει πλήρη και ώριμο σχεδιασμό χωρίς διακομιστή.
  • Υποστηρίζει cross-platform και σας παρέχει ένα καθολικό πρότυπο μεταξύ των παρόχων cloud για να εξαλείψετε την πιθανότητα δέσμευσης προμηθευτών με μια συγκεκριμένη λύση.

  • Το Knative παρέχει ένα ευέλικτο πλαίσιο.
  • Υποστηρίζει αναλογικές σταδιακές εκδόσεις.
  • Μπορείτε να ζήσετε το οικοσύστημα χωρίς διακομιστή σε ένα περιβάλλον κοντέινερ.
  • Το Knative αφαιρεί την αξιοπιστία στη διαχείριση και τα εργαλεία.
  • Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε γρήγορα σε άλλους παρόχους cloud που είναι ενσωματωμένοι στο Knative εφαρμόζοντας το Kubernetes.
  • Προσφέρει ένα υπολογιστικό μοντέλο βάσει αιτήματος.
  • Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ροές εργασίας ως υπηρεσία.
  • Με το Knative, μπορείτε να επεξεργαστείτε δεδομένα IoT, να εκτελέσετε ελέγχους προσβασιμότητας και να επικυρώσετε τις διαμορφώσεις των ομάδων ασφαλείας σας.
  • Επιτρέπει στους προγραμματιστές να επικεντρωθούν στην κωδικοποίηση και να τους αφήσουν να δημιουργήσουν επαναληπτικό κώδικα γρήγορα.
  • Διασφαλίζει ότι οι προγραμματιστές θα ενσωματώσουν νέες εκδόσεις.
  • Το μοντέλο της Knative που βασίζεται σε εκδηλώσεις βοηθά στην υλοποίηση σχεδίων, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής, της σύνδεσης με το εξωτερικό σύστημα και της εγγραφής.

Challenges of Knative (και μερικές λύσεις)

Προκλήσεις αποτελεσματικότητας

Ένα Knative Framework που υποστηρίζει σωστές εφαρμογές παρέχει καλύτερη απόδοση με ελάχιστο κόστος. Ωστόσο, ένας ακατάλληλος συνδυασμός εφαρμογών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο κόστος και υποχρησιμοποίηση πόρων κοντέινερ. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακή απόδοση της εφαρμογής, η οποία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ανάπτυξης χωρίς διακομιστή Knative.

Έτσι, μια ομάδα πόρων κακού μεγέθους ή λανθασμένες εφαρμογές μπορεί να καταστρέψει πολλά οφέλη του Knative.

Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτήν την πρόκληση εκτελώντας δοκιμές για να επαληθεύσετε τις ποσότητες πόρων και το συνδυασμό των εφαρμογών στο Knative. Μετρήστε τα φορτία συμβάντων προσδιορίζοντας το μέσο και μέγιστο φορτίο για καθένα και υπολογίστε τη συνολική κατανάλωση πόρων. Επαναλάβετε αυτό για πολλές εφαρμογές για να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε μια δοκιμαστική διαμόρφωση για να επικυρώσετε τις εκτιμήσεις.

  8 Χρήσιμο λογισμικό παρακολούθησης βάσεων δεδομένων για την ανάλυση της απόδοσης

Λειτουργικές Προκλήσεις

Οι λειτουργικές προκλήσεις του Knative θα μπορούσαν να είναι:

  • Το Knative εξαρτάται από λειτουργίες που ταιριάζουν σε ένα μοντέλο ανιθαγενείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποθηκεύονται δεδομένα στο ίδιο το στοιχείο. Η ανάπτυξη των λειτουργιών δεν είναι μια δύσκολη φάση, αλλά απαιτεί μια μικρή αλλαγή στην προσέγγιση, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μόνο λάθος μπορεί να καταστρέψει την απόδοση του λογισμικού.
  • Τα επιχειρηματικά δεδομένα αποτελούνται από συναλλαγές πολλαπλών σταδίων και οι συναρτήσεις χωρίς ιθαγένεια διατηρούν το πλαίσιο σε όλα τα βήματα. Το Knative δεν έχει αυτή τη δυνατότητα όπως μπορούν να κάνουν τα δημόσια εργαλεία χωρίς διακομιστή cloud.

Η τακτική παρακολούθηση και η διόρθωση προβλημάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την απόδοσή σας σε αξιοπρεπείς βαθμολογίες.

Λειτουργικές Προκλήσεις

Σε σύγκριση με τις προσφορές χωρίς διακομιστή σε ένα δημόσιο cloud, υπάρχει μια πρόκληση λειτουργιών με το Knative. Οι διαχειριστές δεν ελέγχουν τους υποκείμενους διακομιστές με το δημόσιο cloud. Ωστόσο, θα χρειαστεί να διαχειρίζονται διακομιστές μαζί με το Kubernetes, τα κοντέινερ, το Knative και το ίδιο το Istio.

Η Knative επεκτείνει ελάχιστα τις λειτουργίες και την πολυπλοκότητα ανάπτυξης για τις εταιρείες που έχουν ήδη δεσμευτεί για Kubernetes και κοντέινερ. Όσοι δεσμεύονται στο σέρβις πλέγματος και μικροϋπηρεσιών θα βρουν το Knative μια φυσική επέκταση.

Use Cases of Knative

Για εφαρμογές που προκαλούν μεταβλητό αριθμό συμβάντων που παραμένουν εντός ή πέραν των χρονικά καθορισμένων ορίων, το Knative είναι το καλύτερο για αυτές. Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης του πλαισίου χωρίς διακομιστή Knative περιλαμβάνουν:

Ο προσανατολισμός της εκδήλωσης είναι απαραίτητος. Εάν οι ομάδες πληροφορικής δεν μπορούν να φανταστούν μια εφαρμογή ως μια σειρά συμβάντων αντί για συναλλαγές, το Knative μπορεί να μην είναι καλή επιλογή για λειτουργικούς λόγους και λόγους αποδοτικότητας.

Προαπαιτούμενα και Εγκατάσταση Knative

Όπως βλέπουμε στις παραπάνω ενότητες, το Knative είναι ένα σύνολο στοιχείων όπως το event και το σερβίρισμα που εκτελείται σε ένα πλέγμα υπηρεσίας και ένα σύμπλεγμα ενορχήστρωσης φόρτου εργασίας. Υπάρχουν βοηθητικά προγράμματα γραμμής εντολών που πρέπει να εγκαταστήσουμε για απλή λειτουργία. Επομένως, χρειαζόμαστε μερικές εξαρτήσεις για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση.

Προαπαιτούμενα

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την εγκατάσταση του Kubernetes. Το Docker Desktop έρχεται για να ενεργοποιήσει ένα εύκολο σύμπλεγμα Kubernetes που εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς. Η απλή προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε το Kubernetes στο Docker για να εκτελέσετε το σύμπλεγμα Kubernetes μαζί με τους κόμβους κοντέινερ Docker. Ο βολικός τρόπος για να εργαστείτε με το σύμπλεγμα είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο γραμμής εντολών Knative.

Το Knative CLI προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη διεπαφή για τη δημιουργία των πόρων του. Βοηθά σε πολύπλοκες εργασίες όπως ο διαχωρισμός της κυκλοφορίας και η αυτόματη κλιμάκωση. Ο βολικός τρόπος είναι να κατεβάσετε το συμβατό δυαδικό αρχείο από τη σελίδα GitHub.

Εγκατάσταση

Αφού έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση των εξαρτημάτων. Για το περιβάλλον ανάπτυξης, υπάρχει ένα πρόσθετο γρήγορης εκκίνησης. Η προσθήκη βοηθά στην εγκατάσταση ενός τοπικού συμπλέγματος Knative χρησιμοποιώντας τον πελάτη Knative. Μπορείτε να κατεβάσετε την προσθήκη γρήγορης εκκίνησης από την επίσημη σελίδα έκδοσης.

Συμπέρασμα: The Future of Knative

Η Knative έχει αντικαταστήσει τους υπολογιστές χωρίς διακομιστή παρέχοντας αυτόματη κλιμάκωση των εφαρμογών. Έχει σημαντικό αντίκτυπο στο διαλειτουργικό και αρθρωτό σύστημα.

Στο μέλλον, αναμένεται ότι το Knative θα καλύψει τις τρέχουσες ελλείψεις και θα γίνει μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες για την εκτέλεση της αρχιτεκτονικής χωρίς διακομιστή.

Η τεχνολογία Knative έχει μεγαλύτερη επιρροή για τους προγραμματιστές εξετάζοντας τα πλεονεκτήματά της σε σχέση με τις εναλλακτικές λύσεις χωρίς διακομιστή. Το Knative θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αντικαθιστώντας την ανάγκη δημιουργίας και συντήρησης των επεκτάσεων Kubernetes. Οι προγραμματιστές είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την τεχνολογία Knative καθώς είναι εύκολη στη χρήση και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε λύσεις χωρίς διακομιστή.

Επομένως, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη του περιβάλλοντος Kubernetes στις ροές εργασίας σας στο cloud, υιοθετήστε την τεχνολογία Knative και γίνετε μάρτυρας των πλεονεκτημάτων.