Windows 11 Hacked και η Immersive View των Χαρτών Google είναι online

Γεια! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Το OpenAI Συνδέει το ChatGPT στο Διαδίκτυο

Φαίνεται ότι το Open AI θα παραμείνει στις ειδήσεις για λίγο, ανακοινώνοντας μια σειρά από νέες εξελίξεις.

Στην τελευταία εξέλιξη, το OpenAI ανακοίνωσε την ενσωμάτωση προσθηκών για το ChatGPT που αυξάνουν τις δυνατότητες του bot δίνοντάς του πρόσβαση σε εξωτερικές βάσεις γνώσεων και βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η υπηρεσία βρίσκεται επί του παρόντος σε κατάσταση Alpha και είναι προσβάσιμη στους χρήστες και προγραμματιστές ChatGPT στη λίστα αναμονής. Το OpenAI δηλώνει ότι αρχικά θα παρέχει πρόσβαση σε μικρό αριθμό προγραμματιστών και συνδρομητών στο premium πρόγραμμα ChatGPT Plus πριν από την κυκλοφορία μεγαλύτερης κλίμακας πρόσβασης και πρόσβασης API.

Η προσθήκη περιήγησης στο Web του OpenAI επιτρέπει στο ChatGPT να συλλέγει πληροφορίες από όλο τον ιστό για να απαντά σε διαφορετικές ερωτήσεις. Η προσθήκη χρησιμοποιεί το API αναζήτησης Bing για τη συλλογή περιεχομένου από το Διαδίκτυο και την αναφορά στις διευθύνσεις URL που επισκέφτηκε κατά τη δημιουργία μιας απάντησης.

  Γιατί δεν υπάρχει GPU στη Διαχείριση εργασιών στα Windows 10

Την ίδια στιγμή, το ιστολόγιο ανέφερε επίσης ότι ένα chatbot με πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι μια επικίνδυνη προοπτική. Επικίνδυνο με την έννοια ότι το ChatGPT μπορεί να εμπλακεί σε μια ποικιλία δυσμενών ενεργειών, όπως η αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ηλεκτρονικού ψαρέματος και άλλες παραπλανητικές πληροφορίες. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, δήλωσε ότι η Open AI έχει θέσει σε εφαρμογή αρκετές προφυλάξεις για να σταματήσει τέτοιες δραστηριότητες.

Ένας διερμηνέας κώδικα για το ChatGPT διατέθηκε επίσης από το OpenAI εκτός από την προσθήκη Ιστού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση μαθηματικών προβλημάτων, την ανάλυση και την οπτικοποίηση δεδομένων και τη μετατροπή αρχείων μεταξύ διαφορετικών μορφών.

Το OpenAI έχει προσκαλέσει μερικές από τις αξιόλογες εταιρείες να δημιουργήσουν τα πρόσθετά τους, τα οποία θα τα απαριθμήσουν είναι τα Expedia, FiscalNote, Instacart, KAYAK, Klarna, Milo, OpenTable, Shopify, Slack, Speak, Wolfram και Zapier.

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Open AI.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή web Microsoft Teams

Παραβιάστηκαν Windows 11, Tesla, Ubuntu και macOS στο Pwn2Own 2023

Θα εκπλαγείτε αν διαβάσετε ότι κορυφαία προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Apple macOS, Microsoft Windows 11, Microsoft SharePoint, Ubuntu Desktop, Tesla Gateway, Adobe Reader και Oracle VirtualBox, έχουν παραβιαστεί στον ανταγωνισμό hacking Pwn2Own Vancouver 2023.

Οι κορυφαίοι χάκερ της ελίτ έχουν επιδείξει τις κορυφαίες δεξιότητές τους και εισέβαλαν στα κορυφαία προϊόντα στον κόσμο. Το συνολικό έπαθλο που απονεμήθηκε την πρώτη μέρα ήταν $375.000.

Η Πρωτοβουλία Trend Micro Zero-Day Initiative (ZDI), που λειτουργεί από το 2005, διοργανώνει τον ετήσιο διαγωνισμό hacking Pwn2Own. Περιλαμβάνει διαγωνισμούς μεταξύ ορισμένων από τις κορυφαίες ομάδες hacking που αξιοποιούν πρόσφατα άγνωστα exploits «zero-day» μεταξύ τους και προκαθορισμένους τεχνολογικούς στόχους.

Αυτοί οι hackers zero-day αναφέρουν γρήγορα οποιαδήποτε ευπάθεια έχουν βρει στον προμηθευτή, ο οποίος στη συνέχεια δημοσιεύει ενημερώσεις κώδικα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ποιος και τι παραβιάστηκε την πρώτη ημέρα του Pwn2Own Vancouver 2023.

Η καθηλωτική προβολή των Χαρτών Google είναι ζωντανή για ορισμένους χρήστες

Τέλος, η Google παρουσιάζει την καθηλωτική προβολή Χαρτών της Google σε επιλεγμένες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο και για επιλεγμένους χρήστες.

  Βρείτε το τηλέφωνό σας φωνάζοντας Marco & It Will Answer Polo [Paid]

Η «καθηλωτική θέα» των Χαρτών Google για πολύ καιρό. χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός εικόνων 2D και τεχνολογίας απόδοσης 3D που συγχωνεύονται με την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν μια πλοηγήσιμη εμπειρία πόλης.

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία καθηλωτικής προβολής πέρυσι και τώρα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα μέρη όπως το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο.

Είναι μια εντελώς νέα μέθοδος εξερεύνησης μιας τοποθεσίας που σου δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεσαι ήδη εκεί. Ένα πλούσιο, ψηφιακό μοντέλο του κόσμου παράγεται χρησιμοποιώντας προόδους τεχνητής νοημοσύνης και όρασης υπολογιστή για να συνδυάσει δισεκατομμύρια Street View και αεροφωτογραφίες.

Επιπλέον, προσθέτει χρήσιμες λεπτομέρειες όπως ο καιρός, η κίνηση, η πυκνότητα μιας τοποθεσίας κ.λπ. Η Google χρησιμοποιεί πεδία νευρικής ακτινοβολίας (NeRF), μια μέθοδο τεχνητής νοημοσύνης αιχμής που μετατρέπει εικόνες 2D σε τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, για να παράγει αυτά τα ρεαλιστικά σενάρια.

Η Google σχεδιάζει ακόμη και να προσφέρει Live View εσωτερικού χώρου σε περισσότερα από 1.000 επιπλέον αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και εμπορικά κέντρα τους επόμενους μήνες σε Βαρκελώνη, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μελβούρνη, Παρίσι, Πράγα, So Paulo, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ, και την Ταϊπέι.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.